- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ben bu testi yapmaya korktum açıkcası. Ayakta yaparken iki taraftan birden akar falan maazallah! O sıkıntıyla randevu gününe Nasıl varırım
Ne saçma testler var ya
Ben senin için erkek hissediyorum
Sen beni tahmin edebiliyormusun?
:) 2 kere benimde ortadan akti cnm... Hic bakmicakmisin oraya bacaklarini az ac oyle yap ne cok sıkışık ne az olsun... Oyle denedim oldu ama dogru cikarmi bilmem :)
Ok . Ben bunu duşun altındayken yapayım en iyisi , direk yıkanmak lazım Hihihi
Ya ben inanmıyorum bu teste çok saçma ben işin eğlencesindeyim sadece
Ben bu testi yapmaya korktum açıkcası. Ayakta yaparken iki taraftan birden akar falan maazallah! O sıkıntıyla randevu gününe Nasıl varırım
Geçtiğim doğum günümde eşim eve geç geldi bende uyuyordum. Küçük bi pasta almış bana 1 tane mum yakmış..beni uyandırdı uyku sersemi artık ne dedim bilmiyorum.. Ertesi gün aklıma geldi gidip yiyim bari dedim dolabı açarım ki pasta yok. Acep rüya mı gördüm falan dedimsonra eşime sordum. E sen kalkmayınca ben onu yedim demez mi yoook artık dedim böyle de romantik
Kızlar dün gece hastalanmaya başladım. Birden bir kırgınlık geldi Son derse giremedim direk eve geldim. Nasıl bir baş ağrısı nasıl bi kırgınlık. Gece zar zor uyudum tuvalet için 2 de bi uyandım sonra tekrar uyuyamadim.yatak böle batıyordu. Tum uzuvlarim teker teker ağrıyor. Boğazım kuruyor. O gicik yapıyor öksürünce kasiklarima öyle bir ağrı saplaniyor ki anlatamam.korkuyorum çok. İşin en kötü yanı ise yarın sınavım var ve kafamı kaldıracak halim yok başımın ağrısından
Kendinize cok dikkat edin
23 çıktı canım.50nin altı olana erkek diyorlar bazı yerlerde ama bilemedim :)Senin kac cikmisti cnm... Benim 1 hafta sonra cikicak
Allah tez vakit hayırlı şifalar versin inşallahkelebek.hill Pisikedii çok teşekkür ederim. Hastalık çok zor oğluma geçerse diye de korkuyorum. Onunla uğraşması çok çok zor
Dua edin iyileselim annecikler
Bebişin erkek olacak galibaAnnecikler selamsize kendimde keşfettiğim bir değişimden bahsedicem
Efenim benim saçlarım hamilelikten önce pek dökülürdüevlenince başladılar dökülmeye o uzun gür saçlarım seyrekleşmeye başlamıştı ve bayanlar bu konuda hassasız malum
Ben hamiş olalı hatunlar benim saçlarda bir güzellik bir gürleşmemaşallah diyim
Var mı aynı durumu yaşayanlar acaba
Oğluma hamileyken bende de öyle oldu. Cildim bile parlaklaşmıştıAnnecikler selamsize kendimde keşfettiğim bir değişimden bahsedicem
Efenim benim saçlarım hamilelikten önce pek dökülürdüevlenince başladılar dökülmeye o uzun gür saçlarım seyrekleşmeye başlamıştı ve bayanlar bu konuda hassasız malum
Ekledim canım.
geçmiş olsun. benim de aklıma düşürdün sütlacı. kalkıp yapayım :)Forever07 erkek bebek annesi için saçı gürlesir cildi güzellesir fln diyorlar.
Benimde cildimde guzellesme olmamıştı bana göre hatta sivilceler çıkmıştı alnımda. Ama çok sukur leke fln olmamıştı. Saçımda lohusayken tutam tutam dökülmüştü .
Şimdi de alnımda yine sivilceler var öbür hamileliğimden farklı bir durum yok henüz.
Az önce de canim sütlaç istedi.yatak döşek yatıyorum. Gözümü bi actim sütlaç
Doktor erkeğe benzetti ama kesin sonuç değil..hala umutluyum kız olur diye
Benim kızım olmayacaksa sizin de olmasın tamam mıHepinizin oğlu olsun çünkü kıskanıyorum
Sana bir şey yazarken hep oğluşun diyesim geliyor. Artık içime öyle doğduğundan mı yoksa alışkanlıktan mı bilemiyorum
Bir de şu çiş olayını ben yapamam ya..kendimi iğrenirin
M mertur geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Zihin açıklığı versin.
geçmiş olsun. benim de aklıma düşürdün sütlacı. kalkıp yapayım :)
Annecikler selamsize kendimde keşfettiğim bir değişimden bahsedicem
Forever07 erkek bebek annesi için saçı gürlesir cildi güzellesir fln diyorlar.
Benimde cildimde guzellesme olmamıştı bana göre hatta sivilceler çıkmıştı alnımda. Ama çok sukur leke fln olmamıştı. Saçımda lohusayken tutam tutam dökülmüştü .
Şimdi de alnımda yine sivilceler var öbür hamileliğimden farklı bir durum yok henüz.
Az önce de canim sütlaç istedi.yatak döşek yatıyorum. Gözümü bi actim sütlaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?