2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
:) 2 kere benimde ortadan akti cnm... Hic bakmicakmisin oraya bacaklarini az ac oyle yap ne cok sıkışık ne az olsun... Oyle denedim oldu ama dogru cikarmi bilmem :)

Ok . Ben bunu duşun altındayken yapayım en iyisi , direk yıkanmak lazım Hihihi
Ya ben inanmıyorum bu teste çok saçma ben işin eğlencesindeyim sadece

Kızlar dün gece hastalanmaya başladım. Birden bir kırgınlık geldi Son derse giremedim direk eve geldim. Nasıl bir baş ağrısı nasıl bi kırgınlık. Gece zar zor uyudum tuvalet için 2 de bi uyandım sonra tekrar uyuyamadim.yatak böle batıyordu. Tum uzuvlarim teker teker ağrıyor. Boğazım kuruyor. O gicik yapıyor öksürünce kasiklarima öyle bir ağrı saplaniyor ki anlatamam.korkuyorum çok. İşin en kötü yanı ise yarın sınavım var ve kafamı kaldıracak halim yok başımın ağrısından
Kendinize cok dikkat edin

Hahahaha ay cok hosmus aman saglari sollari hic belli olmuyor ki..

Amann cok dikkat et canm kendine gerekirse bi dr u ara hemen ya da git ilk firsatta istersen.. Daha kotu olma da insallah..

Doktor erkeğe benzetti ama kesin sonuç değil..hala umutluyum kız olur diye
Benim kızım olmayacaksa sizin de olmasın tamam mı Hepinizin oğlu olsun çünkü kıskanıyorum
Sana bir şey yazarken hep oğluşun diyesim geliyor. Artık içime öyle doğduğundan mı yoksa alışkanlıktan mı bilemiyorum
Bir de şu çiş olayını ben yapamam ya..kendimi iğrenirin
M mertur geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Zihin açıklığı versin.

Annecikler selam size kendimde keşfettiğim bir değişimden bahsedicem
Efenim benim saçlarım hamilelikten önce pek dökülürdü evlenince başladılar dökülmeye o uzun gür saçlarım seyrekleşmeye başlamıştı ve bayanlar bu konuda hassasız malum
Ben hamiş olalı hatunlar benim saçlarda bir güzellik bir gürleşme maşallah diyim
Var mı aynı durumu yaşayanlar acaba

Bebişin erkek olacak galiba

Oğluma hamileyken bende de öyle oldu. Cildim bile parlaklaşmıştı
Canını sıkmak istemem,herkeste aynı olmayabilir belkide..benim gürleşen saçlarım luhusalıkta hep döküldü; eski halini aldı. Hatta öyle bi döküldü ki öbek öbek! Korktum acep bir şey mi var. Sonra bi baktım yalnız değilim
hayalimsin1 alıntı eklemeyi unutmuşum sana cevap yazdım yukarıda

Forever07 erkek bebek annesi için saçı gürlesir cildi güzellesir fln diyorlar.
Benimde cildimde guzellesme olmamıştı bana göre hatta sivilceler çıkmıştı alnımda. Ama çok sukur leke fln olmamıştı. Saçımda lohusayken tutam tutam dökülmüştü .
Şimdi de alnımda yine sivilceler var öbür hamileliğimden farklı bir durum yok henüz.
Az önce de canim sütlaç istedi.yatak döşek yatıyorum. Gözümü bi actim sütlaç

geçmiş olsun. benim de aklıma düşürdün sütlacı. kalkıp yapayım :)

Kız niye kızıyorsun içime öyle doğuyor senin için ne yapim yani
Hem ben zaten oğlum olsun istiyorum . Kız haberi beni üzecek sanırım yaa niye böyle düşünüyorum bilmiyorum. İkinci aynı olunca insan yine etkilenmiyorda 3 üde artık bıkınlık gibi bişey oluyo ya. Herhalde alışırım 3-5 gün içinde niye böyle umutsuzum bilmiyorum, elbetteki sağlık ve hayırlı evlat en mühimi ama elimde değillll

Canım benim her iki kızımdada , saçlarım hem çok gürleşti dökülmesi durdu. Hemde cildim çok çook güzelleşti , gören nekadar güzel cildin var hangi maskeyi uyguluyorsun diye sorardı :)))
Diyeceğim o ki bunun. Erkek kızla alakası yok bence , bünyeye göre değişiyor, şimdikinde hala saçlarım dökülüyor daha durmadı , ve cildimde aynı gibi , hatta anlım biraz pütürleşmiş gibi , belkide ilerki aylarda kızlarımdaki gibi olur daha bilemiyorum

Kız sütlacı ben iyi tutturamıyorum acıkta buraya gönder :))) tatlılara aşerenlerden biride benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…