2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
23 çıktı canım.50nin altı olana erkek diyorlar bazı yerlerde ama bilemedim :)

Benimde bugun aradilar... Oglumda 33 cikmis tutmus... Bundada 82.5 cikmis
. Dr buyuk iht erkek dedi ama ben inanmiyorum 12 haftada yanilma. Oluyomus... Ins buda tutar

Banada 12 haftada oyle dedi cnm ama inanmiyorum bende bi oglum var kiz. Olsun cok istiyorum bakalim 16 haftada kesinlesir

Merhabalar :) ben kadınlar kulübüne eskiden beri takip ediyorum ancak en sonunda kadın doğum bölümüne gelmek nasip oldu :) 24 yaşında anne olacağım inşallah ve doktorlar ağustos olduğunu söylüyor Allah nasip ederse :) mesleğim öğretmenlik, İstanbul'da yaşıyorum. İlk sorum ile gruba hızla dahil olmak istiyorum

13. Haftaya girmek üzereyim, bugün doktora gitmeyi planlıyorum ikili testin sonucunu göstermeye, cinsiyet belli olabilir mi ki şimdiden ? Bir çok kişi bana kız diyor, eşim ve annem rüyasında kız gördü biz de kız bekliyoruz, ne gelecek bakalım :)

genelde erkek bebekler belli oluyor bu haftalarda. kız bebekler 16+ haftalarda netleşiyor.
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Beni de erkek haber üzecek sanırım .Dışarıya yansıtmıyorum ama ah bu içime söz geçiremiyorum neden böyleyim yaaa

Benimde bugun aradilar... Oglumda 33 cikmis tutmus... Bundada 82.5 cikmis
. Dr buyuk iht erkek dedi ama ben inanmiyorum 12 haftada yanilma. Oluyomus... Ins buda tutar

İnşallah benim için tutmaz

Ay kızlar aşerme dediniz de benim de Can'ım bir kaç gündür patlıcan musakka çekiyor oğluma hamileyken aklıma hiç bir şey gelmiyordu..bunda maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…