- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
23 çıktı canım.50nin altı olana erkek diyorlar bazı yerlerde ama bilemedim :)
@kelebek.hillPisikedii çok teşekkür ederim. Hastalık çok zor oğluma geçerse diye de korkuyorum. Onunla uğraşması çok çok zor
Dua edin iyileselim annecikler
Doktor erkeğe benzetti ama kesin sonuç değil..hala umutluyum kız olur diye
Benim kızım olmayacaksa sizin de olmasın tamam mıHepinizin oğlu olsun çünkü kıskanıyorum
Sana bir şey yazarken hep oğluşun diyesim geliyor. Artık içime öyle doğduğundan mı yoksa alışkanlıktan mı bilemiyorum
Bir de şu çiş olayını ben yapamam ya..kendimi iğrenirin
M mertur geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Zihin açıklığı versin.
2gun önce benimde çok canim çekmişti sutlaci akşam yapmıştım kacgun gözümun onunden gitmedigeçmiş olsun. benim de aklıma düşürdün sütlacı. kalkıp yapayım :)
ben de yaptım soğumasını bekliyorum :)2gun önce benimde çok canim çekmişti sutlaci akşam yapmıştım kacgun gözümun onunden gitmedi
genelde erkek bebekler belli oluyor bu haftalarda. kız bebekler 16+ haftalarda netleşiyor.Merhabalar :) ben kadınlar kulübüne eskiden beri takip ediyorum ancak en sonunda kadın doğum bölümüne gelmek nasip oldu :) 24 yaşında anne olacağım inşallah ve doktorlar ağustos olduğunu söylüyor Allah nasip ederse :) mesleğim öğretmenlik, İstanbul'da yaşıyorum. İlk sorum ile gruba hızla dahil olmak istiyorum
13. Haftaya girmek üzereyim, bugün doktora gitmeyi planlıyorum ikili testin sonucunu göstermeye, cinsiyet belli olabilir mi ki şimdiden ? Bir çok kişi bana kız diyor, eşim ve annem rüyasında kız gördü biz de kız bekliyoruz, ne gelecek bakalım :)
Kız niye kızıyorsuniçime öyle doğuyor senin için ne yapim yani
Hem ben zaten oğlum olsun istiyorum . Kız haberi beni üzecek sanırım yaaniye böyle düşünüyorum bilmiyorum. İkinci aynı olunca insan yine etkilenmiyorda 3 üde artık bıkınlık gibi bişey oluyo ya. Herhalde alışırım 3-5 gün içinde niye böyle umutsuzum bilmiyorum, elbetteki sağlık ve hayırlı evlat en mühimi ama elimde değillll
Benimde bugun aradilar... Oglumda 33 cikmis tutmus... Bundada 82.5 cikmis
. Dr buyuk iht erkek dedi ama ben inanmiyorum 12 haftada yanilma. Oluyomus... Ins buda tutar
Afiyet olsun sutlac aserenlerin neyi olcak acababen de yaptım soğumasını bekliyorum :)
kız olsa mesela :)Afiyet olsun sutlac aserenlerin neyi olcak acaba
Keşkekız olsa mesela :)
Benim de çiböreekAy kızlar aşerme dediniz de benim de Can'ım bir kaç gündür patlıcan musakka çekiyoroğluma hamileyken aklıma hiç bir şey gelmiyordu..bunda maşallah
Afiyet olsun sutlac aserenlerin neyi olcak acaba
İlk canım . Ama küçüklükten beri kendimi öyle bir kıza ayarlamışım ki çıkamıyorum o moddan
Beni de erkek haber üzecek sanırım .Dışarıya yansıtmıyorum ama ah bu içime söz geçiremiyorum neden böyleyim yaaa
İnşallah benim için tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?