2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İlk canım . Ama küçüklükten beri kendimi öyle bir kıza ayarlamışım ki çıkamıyorum o moddan

Ohoooo sende yani
İnşallah gönlünden geçen olur canım.
Benim durum farklı 3 kez aynı cinsiyetti duymak insanı bıktırıyor , yine kız diyecekler diye ödüm patlıyor ya erkek sevgisinide tatmak istiyor insan. Ama tabi hayırsız olacaksa yine kız olsun inşallah . Herşeyin önce hayırlısı

Allahım ,şu kız evladı isteyenlere birer hayırlı ,sağlıklı olarak kız çocuğu evladı nasip eyle ya Rabbim.
Saçlarına ciciler yapıp,pembiş pembiş giydirip,
Nazlı nazlı küsmelerini, babaya yaptığı cilveleriyle anneyi arka plana atmalarını, annelerin makyajlarını her fırsata çalıp orasına burasına süren, annelerin topuklu ayakkabılarını alıp küçük ayaklarıyla giyip evin içinde kıvırtan, kızçelerden bu kk daki isteyen herkeze nasip et inşallah o duyguyu yaşamaktan mahrum etme ya RABBİM...

Bakın ben kız isteyenlere hep böyle içimden dua ediyorum:))

Sizde erkek isteyenlere edin ya olurmu , gebişlerin duaları kabul olurmuş

Çok güzelll bir dua :)
Ben erkek çocuğu özelliklerini bilmem ama çok anneci olurlar ,böyle tarz deri ceketler falan serseri gibi giyinen cocuklar çok hoşuma gider .İnşallah Allah'ım sana da sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder.

Amin inşallah

Canım arkadaşlarında dediği gibi benimde oğlumdayken dökülme sıfırdı çok güzel gürleşmişlerdi ama doğumdan 7 ay sonra falan öbek öbek döküldü... Bu hamileliğimde dökülme hiç durmadı cinsiyeti henüz bilmiyorum bakalım alakası var mı

İlk canım . Ama küçüklükten beri kendimi öyle bir kıza ayarlamışım ki çıkamıyorum o moddan
Can'ım Rabbim gönlünden geçeni Hakkı'nda hayırlı kılsın inşallah. Bizde her seferinde kız diye bekliyoruz ama bakalım...
Kız kardeşimin 2 tane kızı var. Bana '3.kız olur ya sıkılma' diyor. Ya olmazsa?! Heralde 3.bir erkek haberini daha bünyem kaldırmaz diyorum yanı Rabbim hayırlısını bilir muhakkak! 'Ayyyy!!şimdi senin kızın olmicak haaa' dediklerinde 'amaaan bende gelinlerimi severim' diyorum
Canımcım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bir erkek evlat nasip etsin inşallah.

Canim ya kafam karıştı 9 haftalik hamileyim demissin bebegin eylül ayina denk geliyo dimi hesaplamada
Ağustos ve eylül annelerini yani ikisinide takip ediyorum.çünkü allah nasip ederse doğumum ağustosun son haftası yada eylülün ilk günleri ne gelecek doktorum öyle dedi.

İnsallah tüm annelerin gönlünden geçen cinsiyet sağlıklı sıhhatli iyi haberlerle gelir . Bizim de 2 hafta sonra randevumuz var doktorumuz cinsiyet söylerim dedi.. Çoğu arkadaşım erkek olacak hissediyorum diyor her duyduğumda belli etmemeye çalışsam da ister istemez üzülüyorum Öyle bilmiş bilmiş konuşanları da havale ediyorum Allah'a. Tabi ki her anne baba önce sağlıklı sıhhatli yavrusunu kucağına almak istiyor ama insan gönlüne de söz geciremiyor en iyi siz anlarsınız

Cok guzel bir dua Allah im bizede prensesin tadini tattirdi bide erkek evladi tatdirir insallAhhh

Kizlar selam. Biri sutlac mi dedi yaaa. Anneme geld dun aksamdan beri geziyorum,hemen anneme sutlac yaptiriyorim. Arada ciborek lafida gecmis. Offff nasil cnm cekti. Sadece teyzemin yaptigi ciboregi cok severim. Kadini bulmam cok zor. Mumkun mertebe yemeklerden konusmayalim yaaaaa.
Bu arada oglusumun ilk cicislerini aldim ben. Zurafa desenle hastane cikis yeni dogan aldim. Ay allahim nasilda tatlilarrr yaaaa. Allahim ins onu giydirdigim gunleride gosterir. Herkesi cok optum

Canim oglusu bana versin rabbim kizi sanaa bende cok istiyorum dr fikrim kiz dedi ama oglum olcak insallah icimden oyle geliyor bak bide 13 haftalikken kizima belki oglan demislerdi ama kusu biraz taombis kizimin yaniltti belli olmaz Allah buyukk

Canim bende erkek bebege as eriyom nolcak simdiitabi herseyin hayirlisi

Aminnnnn cnmmmm

Canim oglusu bana versin rabbim kizi sanaa bende cok istiyorum dr fikrim kiz dedi ama oglum olcak insallah icimden oyle geliyor bak bide 13 haftalikken kizima belki oglan demislerdi ama kusu biraz taombis kizimin yaniltti belli olmaz Allah buyukk

Ay ins cnm ya bende diyorum banada erkek dedi 12 haftalikken kiz bu diyorum tombik kukulu ondan pipi gibi duruyo diyorum :) bu arada ikili testteki hcg leriniz kac cikmisti ve cinsiyetleri ne bebislerin

Ay canım kusura bakma yaa bende aşeriyorum resmen yarın kendim yapıcam artık Ağustos bebeklerinin cicileri diye bir topik var orada paylaşsana aldıklarını

Ay ins cnm ya bende diyorum banada erkek dedi 12 haftalikken kiz bu diyorum tombik kukulu ondan pipi gibi duruyo diyorum :) bu arada ikili testteki hcg leriniz kac cikmisti ve cinsiyetleri ne bebislerin
Ikili testim martin sonunda yapilcak 2 kizim var bunuda erkek istiyoruz hayirlisiyla nasip olur insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…