- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Canim oglusu bana versin rabbim kizi sanaa bende cok istiyorum dr fikrim kiz dedi ama oglum olcak insallah icimden oyle geliyor bak bide 13 haftalikken kizima belki oglan demislerdi ama kusu biraz taombis kizimin yaniltti belli olmaz Allah buyukk
Ayyy kız ikimizinde durumu aynı , ikimizinde 2 kızı var zaten , 3 ü insan aynı klimeyi duymak bile istemiyor dimi :) inş Allah sanada banada busefer erkek nasip eder ya.
Bu arada benim 2 ci kızımada 13 haftalık erkek gibi demişlerdi kız çıktı :)))
Ay ins cnm ya bende diyorum banada erkek dedi 12 haftalikken kiz bu diyorum tombik kukulu ondan pipi gibi duruyo diyorum :) bu arada ikili testteki hcg leriniz kac cikmisti ve cinsiyetleri ne bebislerin
Ay ins benimde kiz. Cikar :)
Hadi insallah canimm benimde insan istiyo demi erkek kiyafetlere gozum kayiyor senin ne zaman belli olcak herangi yorum yaptilar miAyyy kız ikimizinde durumu aynı , ikimizinde 2 kızı var zaten , 3 ü insan aynı klimeyi duymak bile istemiyor dimi :) inş Allah sanada banada busefer erkek nasip eder ya.
Bu arada benim 2 ci kızımada 13 haftalık erkek gibi demişlerdi kız çıktı :)))
İnşallah Canım ,bizden kızı alıp sana versin
Oğlanıda bize Hihi
Sağda olunca erkek derler tutacak mii acaba :))Sag kasigimda agri var normal mi acaba bebegim da sagda hissediyorum normalde kizlar kasikta duruyodu bu yukarda sagda buyudukce mi oluyo acaba
Hadi insallah canimm benimde insan istiyo demi erkek kiyafetlere gozum kayiyor senin ne zaman belli olcak herangi yorum yaptilar mi
Kesinlikle kullan gec bile kaldin cok faydasi varÇatlak önleyici krem kullaniyormusunuz? Ne zaman baslamak lazım benim karnım çıkmaya basladi ama kullanayim mi kullanmayim mi bilemiyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Insallahhh canimmmm keskeeSağda olunca erkek derler tutacak mii acaba :))
12 4 de gittim burdada kesin soylemezler neyse kadina baya israr ettim iyiymis olusma yok daha iki tarafada yatkin ama fikrim kiz kesin 16 haftadan sonra dedi bende 21 haftalikken yer bulabildim aslinda istesem ozel bakan yerler var 16 hafta dolunca bakiyorlar arada az kaliyor 150 € ya sabrederim biraz kizlarima harcarim sabir artik bide ben sorunluyum zorlasam oncesini alabilirdim hic ugrasmadim nedense bunda da vardir hayir carsamba yazarsin merak ettim simdi seniYok Canım ya 12+4 te Ense kalınlığı ölçümü için biz kendi doktorumuza değil hastaneye gönderiliriz ,orda uyuz bi kadına denk geldim daha sedyeye uzanmadan cinsiyetin tahminini bile bekleme ben anlamam bakmam dedi. Yani kimse daha bişi demedi ,nedense ekrana bakınca bu yine kız dedim içimden ,burdaki okuduğum nup teorileri hep kafama takılıp karıştırdı, usg dede çıkıntı göremeyince kendi kendime karar verdim bu kız diye ve bunalıma soktum kendimi :)))
Cinsiyet için özel klinik bulmuştum 1 ay önce randevumu ayarladım ,Çarşamba günü akşam 6 da gideceğim .geri sayım yapıyorum , heyecandan ölecem resmen , bir yanımda boşver gitme kız olduğunu duyacan üzüleceksin , hiç olmazsa böyle bi umutla karnını erkek diye seviyorsun diyor .(
Sanki hiç çıkmıcakta görmeyecekmişim gibi
Su qn banyoda ona baktim ayni buyumemis esime srdum ayni dedi kizimda buyumustu yada kasiktaydi ona enli gozukiyordu belkideKızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar
Yok Canım ya 12+4 te Ense kalınlığı ölçümü için biz kendi doktorumuza değil hastaneye gönderiliriz ,orda uyuz bi kadına denk geldim daha sedyeye uzanmadan cinsiyetin tahminini bile bekleme ben anlamam bakmam dedi. Yani kimse daha bişi demedi ,nedense ekrana bakınca bu yine kız dedim içimden ,burdaki okuduğum nup teorileri hep kafama takılıp karıştırdı, usg dede çıkıntı göremeyince kendi kendime karar verdim bu kız diye ve bunalıma soktum kendimi :)))
Cinsiyet için özel klinik bulmuştum 1 ay önce randevumu ayarladım ,Çarşamba günü akşam 6 da gideceğim .geri sayım yapıyorum , heyecandan ölecem resmen , bir yanımda boşver gitme kız olduğunu duyacan üzüleceksin , hiç olmazsa böyle bi umutla karnını erkek diye seviyorsun diyor .(
Sanki hiç çıkmıcakta görmeyecekmişim gibi
Kızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar
Bu arada kizlar tuaf ama osmali adetini denedim idrar sola akti sol olunca erkekti demi yana ben oyle akmasini istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?