2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim oglusu bana versin rabbim kizi sanaa bende cok istiyorum dr fikrim kiz dedi ama oglum olcak insallah icimden oyle geliyor bak bide 13 haftalikken kizima belki oglan demislerdi ama kusu biraz taombis kizimin yaniltti belli olmaz Allah buyukk

Ayyy kız ikimizinde durumu aynı , ikimizinde 2 kızı var zaten , 3 ü insan aynı klimeyi duymak bile istemiyor dimi :) inş Allah sanada banada busefer erkek nasip eder ya.
Bu arada benim 2 ci kızımada 13 haftalık erkek gibi demişlerdi kız çıktı :)))

Ay ins benimde kiz. Cikar :)

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Doğumum. Agustos 8 inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzulara ilk bebeğim. Ama hamilelik zofran ve serumlarla geçiyor çok fena aş eriyorum.

Ay ins cnm ya bende diyorum banada erkek dedi 12 haftalikken kiz bu diyorum tombik kukulu ondan pipi gibi duruyo diyorum :) bu arada ikili testteki hcg leriniz kac cikmisti ve cinsiyetleri ne bebislerin

Ayy bizim burda ikili testteki hcg değerlerimiz bilgisayar üzeri laberatuardan direk doktora gidiyor biz göremiyoruz ya ((

[QUOTE="Pisikedii, post: 45040771, member: 464629

Kız kardeşimin 2 tane kızı var. Bana '3.kız olur ya sıkılma' diyor. Ya olmazsa?! Heralde 3.bir erkek haberini daha bünyem kaldırmaz diyorum yanı Rabbim hayırlısını bilir muhakkak! 'Ayyyy!!şimdi senin kızın olmicak haaa' dediklerinde 'amaaan bende gelinlerimi severim' diyorum
Canımcım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bir erkek evlat nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

İşte aynı haberi almak benimde bünyem kaldırmayacak durumda galiba :)))
Bende damatlarımımı seveyim ozaman diyosun

Hadi insallah canimm benimde insan istiyo demi erkek kiyafetlere gozum kayiyor senin ne zaman belli olcak herangi yorum yaptilar mi

Çatlak önleyici krem kullaniyormusunuz? Ne zaman baslamak lazım benim karnım çıkmaya basladi ama kullanayim mi kullanmayim mi bilemiyorum, siz ne düşünüyorsunuz

Hadi insallah canimm benimde insan istiyo demi erkek kiyafetlere gozum kayiyor senin ne zaman belli olcak herangi yorum yaptilar mi

Yok Canım ya 12+4 te Ense kalınlığı ölçümü için biz kendi doktorumuza değil hastaneye gönderiliriz ,orda uyuz bi kadına denk geldim daha sedyeye uzanmadan cinsiyetin tahminini bile bekleme ben anlamam bakmam dedi. Yani kimse daha bişi demedi ,nedense ekrana bakınca bu yine kız dedim içimden ,burdaki okuduğum nup teorileri hep kafama takılıp karıştırdı, usg dede çıkıntı göremeyince kendi kendime karar verdim bu kız diye ve bunalıma soktum kendimi :)))

Cinsiyet için özel klinik bulmuştum 1 ay önce randevumu ayarladım ,Çarşamba günü akşam 6 da gideceğim .geri sayım yapıyorum , heyecandan ölecem resmen , bir yanımda boşver gitme kız olduğunu duyacan üzüleceksin , hiç olmazsa böyle bi umutla karnını erkek diye seviyorsun diyor .(
Sanki hiç çıkmıcakta görmeyecekmişim gibi

Son düzenleme:
12 4 de gittim burdada kesin soylemezler neyse kadina baya israr ettim iyiymis olusma yok daha iki tarafada yatkin ama fikrim kiz kesin 16 haftadan sonra dedi bende 21 haftalikken yer bulabildim aslinda istesem ozel bakan yerler var 16 hafta dolunca bakiyorlar arada az kaliyor 150 € ya sabrederim biraz kizlarima harcarim sabir artik bide ben sorunluyum zorlasam oncesini alabilirdim hic ugrasmadim nedense bunda da vardir hayir carsamba yazarsin merak ettim simdi seni

Bizde
Kızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar

Ben cnm benim basen popo göğüs heryer buyudu masallah... Ama 12 haftada erkek demisti dr ama. Ben inanmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…