Benimde goguss fene yeni ic camasir aldim o kdr yani silikonlu takinamiyorum artikBizde
Ben cnm benim basen popo göğüs heryer buyudu masallah... Ama 12 haftada erkek demisti dr ama. Ben inanmiyorum :)
Hahaaa ters tuttu bende solda gelsin diye ugrastimmSolda kiz sagda erkek cnm
yalnız bu kadar takıntı iyi değil. sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez değil mi canım?Yok Canım ya 12+4 te Ense kalınlığı ölçümü için biz kendi doktorumuza değil hastaneye gönderiliriz ,orda uyuz bi kadına denk geldim daha sedyeye uzanmadan cinsiyetin tahminini bile bekleme ben anlamam bakmam dedi. Yani kimse daha bişi demedi ,nedense ekrana bakınca bu yine kız dedim içimden ,burdaki okuduğum nup teorileri hep kafama takılıp karıştırdı, usg dede çıkıntı göremeyince kendi kendime karar verdim bu kız diye ve bunalıma soktum kendimi :)))
Cinsiyet için özel klinik bulmuştum 1 ay önce randevumu ayarladım ,Çarşamba günü akşam 6 da gideceğim .geri sayım yapıyorum , heyecandan ölecem resmen , bir yanımda boşver gitme kız olduğunu duyacan üzüleceksin , hiç olmazsa böyle bi umutla karnını erkek diye seviyorsun diyor .(
Sanki hiç çıkmıcakta görmeyecekmişim gibi
Bizde
Ben cnm benim basen popo göğüs heryer buyudu masallah... Ama 12 haftada erkek demisti dr ama. Ben inanmiyorum :)
Kızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar
Hangisinden kullaniyorsunuz tavsiye edebileceğin var mi ürünKesinlikle kullan gec bile kaldin cok faydasi var
Benim de genişliyor yürürken bile hissediyorum göğüslerimde çok büyüdü benimKızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar
Benim de genişliyor yürürken bile hissediyorum göğüslerimde çok büyüdü benim
Gogusler benimde acayip oldular agzima giricekler masallahlari var :)
Canm nerde bulamadım o topigi link atabilionmuAy canım kusura bakma yaa bende aşeriyorum resmen yarın kendim yapıcam artıkAğustos bebeklerinin cicileri diye bir topik var orada paylaşsana aldıklarını
yalnız bu kadar takıntı iyi değil. sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez değil mi canım?
neden üzülüyorsun ki?
ya sağlıksız olduğu haberini alsaydın, kız diye üzülmeyecek miydin?
yapmayın böyle, hayal kırıklığı büyük olursa zor toparlanabilirsin. hem kendine hem bebeğine yazık.
durduk yere stres yapma canım.
12 4 de gittim burdada kesin soylemezler neyse kadina baya israr ettim iyiymis olusma yok daha iki tarafada yatkin ama fikrim kiz kesin 16 haftadan sonra dedi bende 21 haftalikken yer bulabildim aslinda istesem ozel bakan yerler var 16 hafta dolunca bakiyorlar arada az kaliyor 150 € ya sabrederim biraz kizlarima harcarim sabir artik bide ben sorunluyum zorlasam oncesini alabilirdim hic ugrasmadim nedense bunda da vardir hayir carsamba yazarsin merak ettim simdi seni
Nustela kullaniyorum birde bio bir yag aldim diger kizimda aktardan bir yag almistim kakao yagi ile corek otu karisik olmasi lazim yumusattigi icin hepsindende memnunum gogsumede suruyorum oda buyuyo kasiniyor kasimiyorum fazla yirtilma oluyorHangisinden kullaniyorsunuz tavsiye edebileceğin var mi ürün
Merhaba...benim durumumu yaşayan var mi?oturup kalkarken popom sizliyor rahime dogru...bu ciddi bi durum mu normal mi ilk hamileligim..bel agrim var 3 haftadir sürüyor doktor pelvik kemiklerimin acildigini söyledi..herkes bunun icin erken oldugunu söylüyor..kafam cok karisti...
Merhaba...benim durumumu yaşayan var mi?oturup kalkarken popom sizliyor rahime dogru...bu ciddi bi durum mu normal mi ilk hamileligim..bel agrim var 3 haftadir sürüyor doktor pelvik kemiklerimin acildigini söyledi..herkes bunun icin erken oldugunu söylüyor..kafam cok karisti...
Tabiki haklısın ,inanki dualarımda hep önce sağlıklı ,sonra hayırlı olmasını diliyorum . Öyle olacaksa olsun tabi . Hayırsız olduktan sonra ben neyapacam erkeği. İşte gönül bu laf dinletemiyorsun .elinde değil. Değişik duyguyu yaşamak tatmak istiyorsun. Allah o duyguyuda nasip eder inş . Ha değil kız oldu sağlık olsun tabi ne olursa olsun ciğerin o senin.
Rabbim gonlune gore versin cnm inşallahAynen cnm bende arada aklima gelio üzülüyorum kiz olsa ne guzel olurdu diyorum ama erkek degil icimden diyorum dr yanıldı diyorum ama bilmiyorum... 18 inde devlete gidicem o dr da sorucam bakalim oda erkek derse zaten erkektir yapicak bisi yok... Ama ins kızdır sağlıklı eli ayagi duzgun hayirli bir kizcemde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?