2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yalnız bu kadar takıntı iyi değil. sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez değil mi canım?
neden üzülüyorsun ki?
ya sağlıksız olduğu haberini alsaydın, kız diye üzülmeyecek miydin?
yapmayın böyle, hayal kırıklığı büyük olursa zor toparlanabilirsin. hem kendine hem bebeğine yazık.
durduk yere stres yapma canım.

Kızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar

Evet benimde kalçam büyüdü bugün doktor emin degilim pek göstermedi ama kız olma ihtimali var 1 ay sonra kesin söylerim dedi

Merhaba...benim durumumu yaşayan var mi?oturup kalkarken popom sizliyor rahime dogru...bu ciddi bi durum mu normal mi ilk hamileligim..bel agrim var 3 haftadir sürüyor doktor pelvik kemiklerimin acildigini söyledi..herkes bunun icin erken oldugunu söylüyor..kafam cok karisti...

Tabiki haklısın ,inanki dualarımda hep önce sağlıklı ,sonra hayırlı olmasını diliyorum . Öyle olacaksa olsun tabi . Hayırsız olduktan sonra ben neyapacam erkeği. İşte gönül bu laf dinletemiyorsun .elinde değil. Değişik duyguyu yaşamak tatmak istiyorsun. Allah o duyguyuda nasip eder inş . Ha değil kız oldu sağlık olsun tabi ne olursa olsun ciğerin o senin.

Yazarım canım elbette.
Canım seninde sade bi tahmin miş zaten oda senin ısrarınla yani. Dur bakalım seninde daha belli değil ozaman . O haftalarda cinsiyet organı aynı olurki zaten ikisininde Allah büyüktür hayırlısı artık her ikimiz içinde

Hangisinden kullaniyorsunuz tavsiye edebileceğin var mi ürün
Nustela kullaniyorum birde bio bir yag aldim diger kizimda aktardan bir yag almistim kakao yagi ile corek otu karisik olmasi lazim yumusattigi icin hepsindende memnunum gogsumede suruyorum oda buyuyo kasiniyor kasimiyorum fazla yirtilma oluyor

Evet o durum bendede var kalcalarim sizliyor resmen bende neden olduğunu bilmiyorum

Günaydın hanımlar. Birkaç gündür fazla ziyaret edemedim topiğimizi. Telefondan uzak durmak için. Hepiniz iyisinizdir umarım

Cnm benjmde 2 gundur kuyruk sokumum gibi bi yerim aciyo ve bayadir resmen kukum da agrio sanki dr sormadim ama gecer diyorum

Aynen cnm bende arada aklima gelio üzülüyorum kiz olsa ne guzel olurdu diyorum ama erkek degil icimden diyorum dr yanıldı diyorum ama bilmiyorum... 18 inde devlete gidicem o dr da sorucam bakalim oda erkek derse zaten erkektir yapicak bisi yok... Ama ins kızdır sağlıklı eli ayagi duzgun hayirli bir kizcemde olur

Rabbim gonlune gore versin cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…