2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah'ım tüm sitelerde bir indirim bir indirim .Cinsiyet bilmiyoruz ya vursun tüm siteler

GünYdın kızlar, benim pertim çıktı. 2 gün full gezdim. Bugun evdeyim şuan yataktan kalkamıyorum. Kahvaltı edelimdedik. Kahvaltıyı boşalttım tekrar yatağa. Bugun evdede yapçakçoook işimvar. Of of.

bunları ben normal hayatta da giyiyorum bohem şık bir havası var ama penye oldugu için iç çamaşırı bellı ediyor dikişsiz ile kullanıyordum ben basenli ve kalçanız varsa biraz belirgin oluyor

kızlar bu progestan bende çok karın ağrısı yapıyor kullananlar sizde de oldu mu döküntülerim ve kaşıntılarım halen devam ediyor çıldıracam artık sabah saraçoğlunun yeşil yulaf samanı ile bir kürü vardı onu okudum hemen aldım bakalım umarım faydası olur

Canim bn progestanin hem hapini kullandım hem iğnesini baya kullandım hemde ama bn de hiç karın ağrısı yapmadi sadece halsizlik uyku baş dönmesi yapiodu emin misin progestan dan olduğuna . Kaşıntıya gelince bnm de göbegim ve göğsüm çok kasiniyo kıpkırmızı heryerm bu normal mi bn de bilmiom ise yararsa yaptığın bnde yapim

canım progestan mı bilmiyorum ama sanki onu kullanınca ağrım oluyor gibi. benim kollarım ve bacaklarım döktü ondan kullanıyorum faydası olursa yazarım

Kızlar bugün ilk defa bebekle ilgili rüya gördüm ultrason da bebeğe bakıyoruz kocaman olmuş herseyi belli ve kız diyor doktor. Yarın kontrolumuz var bakalım hayırlısı

ayy o kaşıntı hali bende de var, çok fena.. çatlamayım diye kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor, nemlendirici sürmekten fenalık geldi artık

iyi akşamlar kızlar,
bugün yine dr a gittim. belirsizlikler kalksın diye.
yaşım ve sık gebelik + sezaryen sonrası ne yapmalı, nasıl korunmalı mevzularına aklım takılıyordu. dr um yaşımın ileri olması, sık sezaryen gibi nedenlerden dolayı tüpleri bağlatmam gerektiğini söyledi. bana da mantıklı geliyor bu öneri.
cinsiyet henüz belli değil. 3 hafta sonra kontrole çağırdı, rutin testlerini devlet hastanesinde yaptırmamı istedi.
fırsat bulursam işim çok yani :)
he bir de bulantılar normalde 12. haftada kesilir, devam ediyorsa psikolojiktir, çok sulu yeme, suyu yudum yudum iç dedi.
decavit verdi, kan-demir hapı vermedi, hepsi decavitte varmış, fazla ilaçlar böbrek ve bağırsaklarda birikip vücuda zarar veriyor dedi.
çok babacan adam ya :)

ayy o kaşıntı hali bende de var, çok fena.. çatlamayım diye kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor, nemlendirici sürmekten fenalık geldi artık
Kasiyinca catliomuki kız abo bn kasimamaya calisim bnde boyke tirnak izi gibi kucik kucuk yara bile oldu cilt kurulugundan oluyo heralde zeytin yağı sürsem ise yararmi acaba

Kasiyinca catliomuki kız abo bn kasimamaya calisim bnde boyke tirnak izi gibi kucik kucuk yara bile oldu cilt kurulugundan oluyo heralde zeytin yağı sürsem ise yararmi acaba
zeytinyağı iyi geliyor çatlaklara. benim arkadaşım sadece zeytinyağı kullandı hiç çatlağı yok

Benim bulantılar psikolojik mi şimdi.
Hiç değil şöyle bir kalkmaya mecalim yok hala.Eskiye göre daha iyiyim ama yine de gün içinde oldukça fazla bulantılarım oluyor.Yarın 15.haftaya giricem bir de...

Hiç değil şöyle bir kalkmaya mecalim yok hala.Eskiye göre daha iyiyim ama yine de gün içinde oldukça fazla bulantılarım oluyor.Yarın 15.haftaya giricem bir de...

Malesef benimde bulantilarim devam ediyor... Ozellikle sabahlari ve yemekten sonra cok fena oluyorum... Zaten cok yemekte yiyemiyorum... Bide acayip uyuyorum ben yaa esim 24 saatin 20 saati uyuyorsun diyo bana :)

Benim de bulantılarım hala devam canım ve bence de psikolojik değil doktor erkek ya ona göre hava hoş tabi yaşamamış hiç hamilelik )
Tüpleri bağlaymak yerine spiral iş görmezmi ki pek anlamam bu işlerden ama... Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

benim de bulantı azalsa da devam ediyor. ağzımın tadı yok.
bulanmıyor ki diye kandıralım kendimizi işe yarar belki :)

1,5 yaş arayla 3 çocuk, hepsi sezaryen. yaş 37. deli misin bünyen kaldırmaz dedi dr. spiral olsa dedim olmaz, o kesin korumaz diyor.

Maşallah sana gerçekten cesaret ister

Arkadaslar 13+3'üm ve bu göğüs kaşıntısı ayrıca hassaslığı beni adeta yiyip bitiriyo aranızda böyle olan var mı varsa neler yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…