çok minik gözle görülmeyecek şekilde yırtılıyomuş deri kaşınınca, onlarda daha kolay çatlak oluşturuyomuş diye okumuştum bi yerlerde.. zeytinyağı işe yarar sanki ama çok bulaşmazmı heryereKasiyinca catliomuki kız abo bn kasimamaya calisim bnde boyke tirnak izi gibi kucik kucuk yara bile oldu cilt kurulugundan oluyo heralde zeytin yağı sürsem ise yararmi acaba
Bnm deri gözle görülecek kadar tırnak izi gibi hep benek benek oldu bakalım daha kötü olmaz ins dr a gitcem yoksaçok minik gözle görülmeyecek şekilde yırtılıyomuş deri kaşınınca, onlarda daha kolay çatlak oluşturuyomuş diye okumuştum bi yerlerde.. zeytinyağı işe yarar sanki ama çok bulaşmazmı heryere
Geçmiş olsun canım beni de migrenim atak yapıyor şöyle bir güç bulamıyorum midem de yanmaya başladı of ofSelam kızlar. Benim bulantilari ilk zamanlara göre azaldiysa da devam ediyor. Son 4 5 gündür. Ensemden sakaklarima doğru zonklayici ağrılar oluyor. Ayrıca kalça kemiklerim agriyorlar. Bol bol. Bu satırları yazarken ilk defa bacaklarimin az da olsa uyuştugünü hissettim. Tansiyon takip ediyorum genelde 10 6.5 çıkıyor. Anlicaginiz durumum pert. Ama bebek için herseye katlaniyorum. İlaç içmemeye çalışıyorum.
Tecrubeli anneler bebeginizin hareketini hissediyomusunuz benim normalde bu haftalarda coktan hissederdim 14 hafta olcaz yarin tik yok bugun yok yoruldum sirt ustu yattim normalde kiynasmasi lazim azda olsa tik yok gobegimin ustunde biseyler var ama kizlarim daki gibi ayirt edemiyorum
Ilk gebeligimde 14 haftada hissettim 2 ci kizim da 11 haftada falan seyrime kayma oluyodu bunda hic sadece seyi farkettim kizlar kasikta duruyodu ondan erken hissettim belkide bu kasigimda degil biraz yukardaBebek hareketleri en erken 16. Haftada hissedilirmiş.2 haftan kalmış cnm az daha sabret
O zaman bu seferki erkektir belkiIlk gebeligimde 14 haftada hissettim 2 ci kizim da 11 haftada falan seyrime kayma oluyodu bunda hic sadece seyi farkettim kizlar kasikta duruyodu ondan erken hissettim belkide bu kasigimda degil biraz yukarda
Insallah canimm birde erkek nasip olur insallah cevredekilerde kizdaki gibi degilsin guzellestin falan diyorlar dr da kiz fikri verdi 3 ain sonunda ogrencemm catlicam meraktannO
O zaman bu seferki erkektir belki
Tecrubeli anneler bebeginizin hareketini hissediyomusunuz benim normalde bu haftalarda coktan hissederdim 14 hafta olcaz yarin tik yok bugun yok yoruldum sirt ustu yattim normalde kiynasmasi lazim azda olsa tik yok gobegimin ustunde biseyler var ama kizlarim daki gibi ayirt edemiyorum
Ben hissedemiyorum yaa çok istiyorum ama yokCnm benim ilk gebeliğim ve ben hissediyorum. Geçen haftalarda seyirme gibiydi. Artık hareketlerini hissediyorum.çok hareketli benimki. Beninmde kasıklarımın biraz üstünde.
Bende hissedemiyorum hiç sanki içimde bisey yok gibi inşallah biranonce hissederizBen hissedemiyorum yaa çok istiyorum ama yok1 hafta sonra hissederim inşallah
Geçmiş olsun cnm benimde biranda oluyor basagrilari ve çok kötü oluyorum aglicam nerdeyseSelam kızlar. Benim bulantilari ilk zamanlara göre azaldiysa da devam ediyor. Son 4 5 gündür. Ensemden sakaklarima doğru zonklayici ağrılar oluyor. Ayrıca kalça kemiklerim agriyorlar. Bol bol. Bu satırları yazarken ilk defa bacaklarimin az da olsa uyuştugünü hissettim. Tansiyon takip ediyorum genelde 10 6.5 çıkıyor. Anlicaginiz durumum pert. Ama bebek için herseye katlaniyorum. İlaç içmemeye çalışıyorum.
İnşallah Can'ım :) hepimiz inşallah ya senle aşağı yukarı aynı Zaman'da doğum yapacağız Allah nasip ederse :)genelde erkek bebekler belli oluyor bu haftalarda. kız bebekler 16+ haftalarda netleşiyor.
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Karninda nasilsa doguncada ayni oluyor canimm cok cadi benim bi tanesii hareketli cok 3 yasinda hala gece kalkiyo baba istiyom deyip geliyo yanimiza 5 dk sonra nenen istiyom tekrar yataga az zaman geciyor yine tabi kiziyorum uyu diye kandiriyo benim wc geldi diye gidiyorum yine baba istiyomm uffff ufff cok fenayiz cokk tatlilarr amaa Allahim herkese bu guzelligi nasip etsinnCnm benim ilk gebeliğim ve ben hissediyorum. Geçen haftalarda seyirme gibiydi. Artık hareketlerini hissediyorum.çok hareketli benimki. Beninmde kasıklarımın biraz üstünde.
Sizde de varsa normal olarak kabul ediyorum o halde..tşklr cvp için..Cnm benjmde 2 gundur kuyruk sokumum gibi bi yerim aciyo ve bayadir resmen kukum da agrio sanki dr sormadim ama gecer diyorum
Hamilelerde olan birsey sanirim bir arkadasimiz da sizin gibi cvp vermiş..tşklrEvet o durum bendede var kalcalarim sizliyor resmen bende neden olduğunu bilmiyorum
Kızlar kalçası büyüyen genişleyen varmı bana herkes kalçan büyümüş kızın olacak senin diyorlar
Benim sadece basen popo çok büyüdü kızım olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?