Sabah sabah geldik işe pantalon düğmesi açık fermuar yarıya kadar açıkhamile kıyafetleri o kadar kötü ki hala bişey alamadım
Ah kıyamam,bende tayt giydim o yüzden,ama tayt yasak bizde, patrondan kaçarak çalışıyorum.Sabah sabah geldik işe pantalon düğmesi açık fermuar yarıya kadar açıkhamile kıyafetleri o kadar kötü ki hala bişey alamadım
Günaydın Annişler,
Sabah sabah iş var dediler geldik,açılmaya çalışıyorum. Sizde ne var ne yok.
Sabah sabah geldik işe pantalon düğmesi açık fermuar yarıya kadar açıkhamile kıyafetleri o kadar kötü ki hala bişey alamadım
Günaydın Annişler,
Sabah sabah iş var dediler geldik,açılmaya çalışıyorum. Sizde ne var ne yok.
Gerçekten çok zevksiz ve pahalı hamile kıyafetleri internetten aldığınız bi site var mı?alt lazım zaten şimdilik
Canım ben klasik pantolon aldım int.ten inanılmaz rahat ettim.. ohh dedim vallahi.. Pantolon fermuarını açıp düşmesin diye çekiştirmekten yorulmuştum..
Gönlümüzdekileri Hakkı'mızda hayırlı kılsın Rabbim.Kız niye kızıyorsuniçime öyle doğuyor senin için ne yapim yani
Hem ben zaten oğlum olsun istiyorum . Kız haberi beni üzecek sanırım yaaniye böyle düşünüyorum bilmiyorum. İkinci aynı olunca insan yine etkilenmiyorda 3 üde artık bıkınlık gibi bişey oluyo ya. Herhalde alışırım 3-5 gün içinde niye böyle umutsuzum bilmiyorum, elbetteki sağlık ve hayırlı evlat en mühimi ama elimde değillll
Bende işten iyice bunaldım artık,bedenim taşımıyor işi. Bu son günlerde çok zorlanıyorum. Senin gibi bende sabahları mide koruyucu alıyorum,yarım saat hiçbirşey yememem lazım. Ama sabah kalktığımda mide bulantısıyla kalktığım için,içimde ne varsa çıkarıyorum. Sonra birde bunun akşamı var. Bu günler geçsin alahım artık. Öğürmekten bebeğe zarar vereceğim diye çok korkuyorum. Umarım 2. trimester çok güzel geçer.iş olmasa nası güzel olur ya =) ben de pazar akşamüstü başlıo bunalım.. sabahları troid için ilaç alıyorum 1 saat bişey yememem lazım. o mahvediyor beni.. midem bulanıo sürekli yiyene kadar
hangi siteden aldınn???
Günaydın bu göbek diil Bebek savunmalı arkadaşcanlarımbir kaç gündür uğrayamadım. 3-4 kapı yapmadan eve gelemediğim günler geçirdim;yorucu günlerdi...
İştahım çeyrek dana yiyebilen kıvama ulaştı
Gönlümüzdekileri Hakkı'mızda hayırlı kılsın Rabbim.
Erkek çocuk gerçekten çok zor. Kız çocuk ile bariz bir şekilde ayrılıyor. Ne kadar yaramaz olursa olsun daha naif yapılılar ve daha sakinler.
Oğlum diye demiyorum beni bayaa bi mahvetti! Hele 2 yaş sendromu eklendikten sonra beynimin yarısı iptal oldu
Ben rizeliyim. Burda erkek çocuk önemlidir. Hamile birine cinsiyeti ne diye sorulduğunda kız cevabı alınmışsa ayy oollssuun bi dahaki erkek olur derler ( yazarken bile sinirden içim şişti!!) ama Bebek sevmeye gelince kız bebekleri severler
Canım trendyoldan almıştım sanırım..
Canim bebegine bisey olsa kanama gelir asiri agrin olur sana oyle geliyodur uzun zamandir gormediysen yarin rahatlarsingünaydın hanımlar nedense 1-2 gündür bebeğime bişey olmuş gibi hissediyorum doktora haftaya salı gidicem o zmana kadar nasıl dayancam bilmiyorumyaklaşık 3 haftadır bebeğimi görmüyor kalbini duymuyorum die endişeleniyorum benim gibi olan var mı ben mi abartıyorum?
keşke yarın olsa haftaya salı benim randevum 16cı hafta gel demiştiCanim bebegine bisey olsa kanama gelir asiri agrin olur sana oyle geliyodur uzun zamandir gormediysen yarin rahatlarsin
Canim ayni durum bende de var hicbisey hissedemiyorum belki bu cok normal ama kendimi hic hamile gibide hissetmiyorum bulantilarim cok fazlaydi onlarda gecti belki 12.haftaya girdim ondan bitmistir diyorum ama hic kilo falanda almayinca bende senin gibi oldum en son bebisimi 3 hafta once görmüştüm cumartesi ikili test icin randevum var ama zaman gecmek bilmiyor umarım bizim vesvesemizdir ve bebislerimiz gayet iyidirgünaydın hanımlar nedense 1-2 gündür bebeğime bişey olmuş gibi hissediyorum doktora haftaya salı gidicem o zmana kadar nasıl dayancam bilmiyorumyaklaşık 3 haftadır bebeğimi görmüyor kalbini duymuyorum die endişeleniyorum benim gibi olan var mı ben mi abartıyorum?
Bende senin gibiyim cnm 3 haftadir bilmiyorum ne halde bende endiseliyim bi de benim kanamam olmustu gerci o zaman gittigimde bebegimde sikinti yoktu cok sukir ama yine de dusunmeden edemiyorum aslinda karnimda daha once olmayan kipirtilar var bebis diye dusunuyorum bazen boyle bi kere siddetli bi kalp atisi gibi bisey oluyo kasigimda son bir haftadir bağırsak hareketleridir diolar ama hic boyle hareketini gormemistim bagirsaklarimin:) bizimde randevumuz var bakalim ins hayirli haberler alir doneriz ikimiz degünaydın hanımlar nedense 1-2 gündür bebeğime bişey olmuş gibi hissediyorum doktora haftaya salı gidicem o zmana kadar nasıl dayancam bilmiyorumyaklaşık 3 haftadır bebeğimi görmüyor kalbini duymuyorum die endişeleniyorum benim gibi olan var mı ben mi abartıyorum?
benim bulantılar geçmedi henüz özellikle sabahları hala kendi yaptığım yemeklerden tat almıyorum 10 gündür yemek dahi yapmıyorum kilo bende almadım ama karnım çok şiş gaz sancısı da çekiyoryom ama bi sertlik hissetmeyince endişelendim bugün özellikle sanki bebek yok karnımda umarım ki bizim vesvesemizdir iyi düşünmeye çalışıorum da olmuyor nerden çıktıysa bu olumsuz düşüncelerCanim ayni durum bende de var hicbisey hissedemiyorum belki bu cok normal ama kendimi hic hamile gibide hissetmiyorum bulantilarim cok fazlaydi onlarda gecti belki 12.haftaya girdim ondan bitmistir diyorum ama hic kilo falanda almayinca bende senin gibi oldum en son bebisimi 3 hafta once görmüştüm cumartesi ikili test icin randevum var ama zaman gecmek bilmiyor umarım bizim vesvesemizdir ve bebislerimiz gayet iyidir
geçmiş olsun canım ben bi kere öyle bişey hissettim ondan sonra yok çikolata yiyorum sürekli bi kaysında hissedim diye ama maalesef Rabbim korusun bebeklerimizi ne zaman randevun güzel haberlerle gel inşaAllahBende senin gibiyim cnm 3 haftadir bilmiyorum ne halde bende endiseliyim bi de benim kanamam olmustu gerci o zaman gittigimde bebegimde sikinti yoktu cok sukir ama yine de dusunmeden edemiyorum aslinda karnimda daha once olmayan kipirtilar var bebis diye dusunuyorum bazen boyle bi kere siddetli bi kalp atisi gibi bisey oluyo kasigimda son bir haftadir bağırsak hareketleridir diolar ama hic boyle hareketini gormemistim bagirsaklarimin:) bizimde randevumuz var bakalim ins hayirli haberler alir doneriz ikimiz de
Bende normalden farklı olarak sadece mide yanmasi ve halsizlik var umarım iyidir kuzularimiz resmen gün sayiyorum son 5 gunnKizlarrr vesvese yapmayinn.. Hic oyle kotu seyler arastirmayin bencee... Tabi ki her sey Allahin bilecegi is ama durduk yerde neden akliniza kotu seyler getiriryosunuzz!!! Hep guzel seyler dusunelim ki guzel olsn.. Henuz hissedemiyoruz cok minikler ya heralde ondan boyle oluyoruz normal ama kotu dusunmeyelm sakinnn... Mesela kasik agrisi falan olmuyor mu sanki sizi gibi, ya bel agrisi, kalca agrisi rahim genislediginden hepsi de .. Yani herhangi bir hamilelik belirtisi vrsa dahi normal oldugunu gosterir.. Endiseye yer yokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?