- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
Kizlar ben et manyagi oldum ya deli gibi yiyorumm tuz bidee tuzlu peynirr ufff nolcak boyle ne zmn gecer acaba sislik yapcak bendee
Canimmm hic jorkma vucut hamilelige alisti ilk zaman ki gibibulantilar ve halsizlik hafifleyecek tabiki bazi bunyeler istisna bende tam bulantilar azaldi dermen dun yataga cakildim resmenn belli olmuyo yani bende cuma gunu gitcem hic kotu dusunmeyelimmmCanim ayni durum bende de var hicbisey hissedemiyorum belki bu cok normal ama kendimi hic hamile gibide hissetmiyorum bulantilarim cok fazlaydi onlarda gecti belki 12.haftaya girdim ondan bitmistir diyorum ama hic kilo falanda almayinca bende senin gibi oldum en son bebisimi 3 hafta once görmüştüm cumartesi ikili test icin randevum var ama zaman gecmek bilmiyor umarım bizim vesvesemizdir ve bebislerimiz gayet iyidir
Iyidirler ya bak bulantilarin hala devam ediyomus bu iyiye isaret doktorumda demişti bulantı varsa sorun yok diye umarim hersey yolundadır randevu gumlerimiz cabucak gelsin ve bebislerimizi kipir kipir gorelim insallahhhbenim bulantılar geçmedi henüz özellikle sabahları hala kendi yaptığım yemeklerden tat almıyorum 10 gündür yemek dahi yapmıyorum kilo bende almadım ama karnım çok şiş gaz sancısı da çekiyoryom ama bi sertlik hissetmeyince endişelendim bugün özellikle sanki bebek yok karnımda umarım ki bizim vesvesemizdir iyi düşünmeye çalışıorum da olmuyor nerden çıktıysa bu olumsuz düşünceler
geçmiş olsun canım ben bi kere öyle bişey hissettim ondan sonra yok çikolata yiyorum sürekli bi kaysında hissedim diye ama maalesef Rabbim korusun bebeklerimizi ne zaman randevun güzel haberlerle gel inşaAllah
Evet canim guzel dusunelim guzel olsun benimde cumartesi randevum belki cinsiyet tahmininde de bulunur doktor amcamiz insallah yolundadir herseyCanimmm hic jorkma vucut hamilelige alisti ilk zaman ki gibibulantilar ve halsizlik hafifleyecek tabiki bazi bunyeler istisna bende tam bulantilar azaldi dermen dun yataga cakildim resmenn belli olmuyo yani bende cuma gunu gitcem hic kotu dusunmeyelimmm
Evetttt kotu enerji disariii ii enerji iceriiii hamdolsun bugunlerimize :)Evet canim guzel dusunelim guzel olsun benimde cumartesi randevum belki cinsiyet tahmininde de bulunur doktor amcamiz insallah yolundadir hersey
Evet canım benim gönek mosmor oldu kola geçtik dinlensin biraz göbek diyeKizlar bende mide agrisi cok oluyo oluyrum vallaahiii ama yinede sukur diyorumm bide benim gibi igne vurulan arkadaslar gobegin morardi miii(( ben kilo almadim ama karnim cikti axcik popom buyuse istiyrum:))) birde tatliyla hic aram yok eksiylede bol bol et yumurta sut tuketiyrum ama is konsantrem sifur yardimcilarim olmasa biterim:)))
keşke yarın olsa haftaya salı benim randevum 16cı hafta gel demiştinetten bakıyorum da kalbi durmuşsa Allah korusun sadeece ultrasonla anlaşılıyormuş oda
Kıslar Günaydın!
Sendromun dibine vurduğum bir pazartesinden sesleniyorum sizleresabah sabah kayıp düştüm bi de, hem canım acıdı hem de sinirlerim bozuldu, hiç düşmeyen ben ikidir çok kötü düşüyorum nazar mı değiyo nedir
cumartesi günü doktora gittik, bebişim iyi maşallahkız olabilir dedi doktor ama haftaya cumartesi 4'lü test için randevu verdi, o zamana kadar yine de alışveriş yapmayın siz dedi, kısmet bakalım
yine de dayanamayıp işaretledim ankette
belirtileri soran arkadaşlar için yazıyorum, ikili test beta hcg değerim 30 gibi bişey tam net hatırlamıyorum
onun dışında hiç bişey aşermedim henüz, tatlısından tuzlusuna ayırmadan yiyorum homini gırtlak maşallah
kalçalarım hep çok büyüktü zaten hala büyük bi değişiklik görmedim, karnım da çıkmadı pek, çıksın diye gözünün içine bakıyorum
tek bariz fark görebildiğim kadarıyla sol göğsüm sağ göğsüme göre açık ara büyük, inşallah eski haline döner doğumdan sonra yoksa orantısız bu halimle sütyen falan alamam
bir de çok dalgınım, algılama sorunu yaşıyorum resmen, kafamı toplamam çok zor oluyo, baş ağrısı çekiyorum bol bol
karnımın hala neresinden bakıyo doktor anlamış değilim, ortasından gibi bakıyo sanki bu konuda yardımcı olamıyorum maalesef
canının et istemesi iyi bişey, bebişlerin büyümek için bol bol proteine ihtiyacı oluyo, sen yiyebildiğin kadar et yemene baktuzlu şeyleri ben de abartıyorum bazen ama dikkat etmek lazımmış
Bende normalden farklı olarak sadece mide yanmasi ve halsizlik var umarım iyidir kuzularimiz resmen gün sayiyorum son 5 gunn
Kizlarrr vesvese yapmayinn.. Hic oyle kotu seyler arastirmayin bencee... Tabi ki her sey Allahin bilecegi is ama durduk yerde neden akliniza kotu seyler getiriryosunuzz!!! Hep guzel seyler dusunelim ki guzel olsn.. Henuz hissedemiyoruz cok minikler ya heralde ondan boyle oluyoruz normal ama kotu dusunmeyelm sakinnn... Mesela kasik agrisi falan olmuyor mu sanki sizi gibi, ya bel agrisi, kalca agrisi rahim genislediginden hepsi de .. Yani herhangi bir hamilelik belirtisi vrsa dahi normal oldugunu gosterir.. Endiseye yer yokk...
pozitif düşünmeye çalışıyorum şimdi iyi bebeğim bi sorun yok dieIyidirler ya bak bulantilarin hala devam ediyomus bu iyiye isaret doktorumda demişti bulantı varsa sorun yok diye umarim hersey yolundadır randevu gumlerimiz cabucak gelsin ve bebislerimizi kipir kipir gorelim insallahhh
Benımki de mor malesefEvet canım benim gönek mosmor oldu kola geçtik dinlensin biraz göbek diye
Evet canım 38de alıyorlar.arkadaşlar hepinize günaydın. ben ikinci bebeğime hamileyim ilki sezeryan geçen 2li test yaptırdım orda hemşire ikinci sezeryan 38. haftada alınıyor dedi bilginiz var mı bu konuda şimdiden teşekkür ederim.
Canım tahmini doğum tarihlerimiz aynı sen cinsiyet öğrenebildin mi?Benımki de mor malesef
çok haklısın canım bugün nolduysa bu düşünceye kapıldım yaa istem dışı da olsa Rabbime emanet olsun yarularımız inşaAllah
pozitif düşünmeye çalışıyorum şimdi iyi bebeğim bi sorun yok die
Yok cnm farketmiyor.kızlar ikili test kanı için aç karnına ya da tok olmak gibi bi şart var mı?
günaydın hanımlar nedense 1-2 gündür bebeğime bişey olmuş gibi hissediyorum doktora haftaya salı gidicem o zmana kadar nasıl dayancam bilmiyorumyaklaşık 3 haftadır bebeğimi görmüyor kalbini duymuyorum die endişeleniyorum benim gibi olan var mı ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?