2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kıslar Günaydın!

Sendromun dibine vurduğum bir pazartesinden sesleniyorum sizlere sabah sabah kayıp düştüm bi de, hem canım acıdı hem de sinirlerim bozuldu, hiç düşmeyen ben ikidir çok kötü düşüyorum nazar mı değiyo nedir

cumartesi günü doktora gittik, bebişim iyi maşallah kız olabilir dedi doktor ama haftaya cumartesi 4'lü test için randevu verdi, o zamana kadar yine de alışveriş yapmayın siz dedi, kısmet bakalım

yine de dayanamayıp işaretledim ankette

belirtileri soran arkadaşlar için yazıyorum, ikili test beta hcg değerim 30 gibi bişey tam net hatırlamıyorum

onun dışında hiç bişey aşermedim henüz, tatlısından tuzlusuna ayırmadan yiyorum homini gırtlak maşallah

kalçalarım hep çok büyüktü zaten hala büyük bi değişiklik görmedim, karnım da çıkmadı pek, çıksın diye gözünün içine bakıyorum

tek bariz fark görebildiğim kadarıyla sol göğsüm sağ göğsüme göre açık ara büyük, inşallah eski haline döner doğumdan sonra yoksa orantısız bu halimle sütyen falan alamam

bir de çok dalgınım, algılama sorunu yaşıyorum resmen, kafamı toplamam çok zor oluyo, baş ağrısı çekiyorum bol bol

karnımın hala neresinden bakıyo doktor anlamış değilim, ortasından gibi bakıyo sanki bu konuda yardımcı olamıyorum maalesef

Kizlar ben et manyagi oldum ya deli gibi yiyorumm tuz bidee tuzlu peynirr ufff nolcak boyle ne zmn gecer acaba sislik yapcak bendee

canının et istemesi iyi bişey, bebişlerin büyümek için bol bol proteine ihtiyacı oluyo, sen yiyebildiğin kadar et yemene bak tuzlu şeyleri ben de abartıyorum bazen ama dikkat etmek lazımmış

Canimmm hic jorkma vucut hamilelige alisti ilk zaman ki gibibulantilar ve halsizlik hafifleyecek tabiki bazi bunyeler istisna bende tam bulantilar azaldi dermen dun yataga cakildim resmenn belli olmuyo yani bende cuma gunu gitcem hic kotu dusunmeyelimmm

Iyidirler ya bak bulantilarin hala devam ediyomus bu iyiye isaret doktorumda demişti bulantı varsa sorun yok diye umarim hersey yolundadır randevu gumlerimiz cabucak gelsin ve bebislerimizi kipir kipir gorelim insallahhh

Evet canim guzel dusunelim guzel olsun benimde cumartesi randevum belki cinsiyet tahmininde de bulunur doktor amcamiz insallah yolundadir hersey

Kizlar bende mide agrisi cok oluyo oluyrum vallaahiii ama yinede sukur diyorumm bide benim gibi igne vurulan arkadaslar gobegin morardi miii(( ben kilo almadim ama karnim cikti axcik popom buyuse istiyrum:))) birde tatliyla hic aram yok eksiylede bol bol et yumurta sut tuketiyrum ama is konsantrem sifur yardimcilarim olmasa biterim:)))

Evet canım benim gönek mosmor oldu kola geçtik dinlensin biraz göbek diye

keşke yarın olsa haftaya salı benim randevum 16cı hafta gel demişti netten bakıyorum da kalbi durmuşsa Allah korusun sadeece ultrasonla anlaşılıyormuş oda

Ay kızlar yapmayın yaaa,artık bu haftalara kadar geldik,bebek güçlü olmasa bugünlere gelmezdik, o yüzden kendinizi sıkmayın,tehlikeli bir dönemi biraz olsun atlattık sayılır,risk azalıyor ekstrem bir durum olmadıkça,kendi kendine güçlenecek allahın izniyle. Hiç olumsuz vesvese yapmayın. 14. haftadan sonra bazı belirtilerin azalması çok normalmiş bilginiz olsun. Benim gerçi tüm belirtiler hala tavan. Erkek bebeklerde daha çok olur diyor etrafımdakiler, benimkide erkek diye mi acaba bu kadar ağır çekiyorum. Geçen akşam eşim dalga geçti, bu kadar kahrını çekiyorsun inş hayırlı bir çocuk olur bu yaa dedi. Aman ne güldüm ne güldüm.

Canikom yaaa al benden de o kadar,hep evde olsam uyusam diyorum vallah billah, Cuma akşamından itibaren öyle bir gezdim ki,eve cumartesi gecesi gelebildim,haliyle yorgunluk falan derken pazar günün ve akşamını full uyuyarak geçirdim,hep yataktaydım,çok güzeldi yaaa. Kendi kendime diyorum ki tadını çıkar,6 ay sonra ne yatmak,ne uyumak ne oturmak görüceksin. Psikolojik birazda,yastık gördüğüm yerde yumuluyorum. İşte bu fırsat olmuyo nabalım. Hep uyusam hep uyusammm.

Bende normalden farklı olarak sadece mide yanmasi ve halsizlik var umarım iyidir kuzularimiz resmen gün sayiyorum son 5 gunn

Evet bak mideyi unutmustm bende de cok oluyor yanma bazen yeisklerm agzima geliyo gibi boyle aci bi suuu ama tabi ki sukur halimize.. Saglik olsn yeter bize

arkadaşlar hepinize günaydın. ben ikinci bebeğime hamileyim ilki sezeryan geçen 2li test yaptırdım orda hemşire ikinci sezeryan 38. haftada alınıyor dedi bilginiz var mı bu konuda şimdiden teşekkür ederim.

çok haklısın canım bugün nolduysa bu düşünceye kapıldım yaa istem dışı da olsa Rabbime emanet olsun yarularımız inşaAllah

Iyidirler ya bak bulantilarin hala devam ediyomus bu iyiye isaret doktorumda demişti bulantı varsa sorun yok diye umarim hersey yolundadır randevu gumlerimiz cabucak gelsin ve bebislerimizi kipir kipir gorelim insallahhh
pozitif düşünmeye çalışıyorum şimdi iyi bebeğim bi sorun yok die

Kapilma canm hicc kapilma tabi Allaha emanet minikelerimiz bol dua ve dikkatten baska su an baska yapcka bi sey yokk.. Biz kendimize yani dogal olarak benegimize dikkat edip uzerimize duseni yapalm yeter

Bende senin gibiyim sanki hamile değilim gibi artık neyseki bugün kontrolüm var ama 1 haftadır aynı hislerdeydim

Merhabalar hanimlar 2 gün önce kötü olduğumu yazmıştım. 2 gün boyunca sürekli kusunca dün acilé gittim. Serum fln taktılar. Mide bulantım hala geçmemişti. Ama hastane ortamında daha fazla kalmak istemediğim için çıktım beklemedim.birsey olursa gece gelirim dedim. Ama 2 gündür öyle bir baş ağrısı var ki gözlerim patlayacak sanki başımın her bir noktası ağrıyor. Bugün için tekrar randevu aldim. Serumdan sonra 2 3 defa daha yine kustum.dua edin iyileseyim.
Hanimlar cinsiyet fln takmayın takılmayin. Sizin sağlığınız Bebeğinizin sağlığı yerinde olsun . ŞuAn bir hapsirmada bir oksurmede karnimin içi parçalanıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…