- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
geçmiş olsun canım acil şifalar en kısa sürede inşallah..Merhabalar hanimlar 2 gün önce kötü olduğumu yazmıştım. 2 gün boyunca sürekli kusunca dün acilé gittim. Serum fln taktılar. Mide bulantım hala geçmemişti. Ama hastane ortamında daha fazla kalmak istemediğim için çıktım beklemedim.birsey olursa gece gelirim dedim. Ama 2 gündür öyle bir baş ağrısı var ki gözlerim patlayacak sanki başımın her bir noktası ağrıyor. Bugün için tekrar randevu aldim. Serumdan sonra 2 3 defa daha yine kustum.dua edin iyileseyim.
Hanimlar cinsiyet fln takmayın takılmayin. Sizin sağlığınız Bebeğinizin sağlığı yerinde olsun . ŞuAn bir hapsirmada bir oksurmede karnimin içi parçalanıyor sanki
Can'ım hiç bir şey hissetmemen gayet normal ki. Burdaki kimse bir şey hissetmiyor. Ayrıca böyle vesveselere kapılman gayet normal. Hem iyi de böylelikle hormonlarının hala tavan seviyede seyrettiğini anlıyoruzgünaydın hanımlar nedense 1-2 gündür bebeğime bişey olmuş gibi hissediyorum doktora haftaya salı gidicem o zmana kadar nasıl dayancam bilmiyorumyaklaşık 3 haftadır bebeğimi görmüyor kalbini duymuyorum die endişeleniyorum benim gibi olan var mı ben mi abartıyorum?
Amann demek rizelisin ve demek durum rizede boyle haaa !!! Gercekten aslnda ne kadr sinirleniyor insann.. Sanki bizlerin yargilayanlarin vs kararlariyla olacak her sey Tovbeee... Neyse haklarimizda hayirlisi olsun insallahh, Allah her seyden once saglikli hayirli evlatlar nasip etsn insallah
Bu arada benm istahim ilk gunler daha acikti ya sanki oyle bi artis olmadi istahimdaa... Ya da alistim yemeye hahaha
Tamam canm sagol o zman ya gorsin ya da ebrudur sanirsamm
Bu olay sanırım kişi ve doktordan doktora değişiyor. Kız kardeşim 16 şubatta sezaryen olacak yanı 39+1 de. Eltim de keza aynı olmuştu..arkadaşlar hepinize günaydın. ben ikinci bebeğime hamileyim ilki sezeryan geçen 2li test yaptırdım orda hemşire ikinci sezeryan 38. haftada alınıyor dedi bilginiz var mı bu konuda şimdiden teşekkür ederim.
Allah şifalar versin canım. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Çook çok geçmişler olsun.Merhabalar hanimlar 2 gün önce kötü olduğumu yazmıştım. 2 gün boyunca sürekli kusunca dün acilé gittim. Serum fln taktılar. Mide bulantım hala geçmemişti. Ama hastane ortamında daha fazla kalmak istemediğim için çıktım beklemedim.birsey olursa gece gelirim dedim. Ama 2 gündür öyle bir baş ağrısı var ki gözlerim patlayacak sanki başımın her bir noktası ağrıyor. Bugün için tekrar randevu aldim. Serumdan sonra 2 3 defa daha yine kustum.dua edin iyileseyim.
Hanimlar cinsiyet fln takmayın takılmayin. Sizin sağlığınız Bebeğinizin sağlığı yerinde olsun . ŞuAn bir hapsirmada bir oksurmede karnimin içi parçalanıyor sanki
Canim benim 3keşke yarın olsa haftaya salı benim randevum 16cı hafta gel demiştinetten bakıyorum da kalbi durmuşsa Allah korusun sadeece ultrasonla anlaşılıyormuş oda
3 kere kalbi durdu direk kanama geliyoo asiri agri olusuyor korkuttma kendini bos yere bisey olmazkeşke yarın olsa haftaya salı benim randevum 16cı hafta gel demiştinetten bakıyorum da kalbi durmuşsa Allah korusun sadeece ultrasonla anlaşılıyormuş oda
Çok üzüldüm canım,dikkat et kendine,vucudun çok güçsüz düşmüş kusmaktan,bende çok kusuyorum,ama dinlenince kendime geliyorum. Senin kadar kötü olsam herhalde hastaneden çıkamam. Dediğin gibi öğürmekten öksürmekten karnıma sancılar giriyor artık. Allah yardımcımız olsun.Merhabalar hanimlar 2 gün önce kötü olduğumu yazmıştım. 2 gün boyunca sürekli kusunca dün acilé gittim. Serum fln taktılar. Mide bulantım hala geçmemişti. Ama hastane ortamında daha fazla kalmak istemediğim için çıktım beklemedim.birsey olursa gece gelirim dedim. Ama 2 gündür öyle bir baş ağrısı var ki gözlerim patlayacak sanki başımın her bir noktası ağrıyor. Bugün için tekrar randevu aldim. Serumdan sonra 2 3 defa daha yine kustum.dua edin iyileseyim.
bugün oldu bende de ama attıyorum kafamdan iyiyi düşünmeye çalışıorum sağlıklıysa benle dir zaten minnoşumAy kızlar yapmayın yaaa,artık bu haftalara kadar geldik,bebek güçlü olmasa bugünlere gelmezdik, o yüzden kendinizi sıkmayın,tehlikeli bir dönemi biraz olsun atlattık sayılır,risk azalıyor ekstrem bir durum olmadıkça,kendi kendine güçlenecek allahın izniyle. Hiç olumsuz vesvese yapmayın. 14. haftadan sonra bazı belirtilerin azalması çok normalmiş bilginiz olsun. Benim gerçi tüm belirtiler hala tavan. Erkek bebeklerde daha çok olur diyor etrafımdakiler, benimkide erkek diye mi acaba bu kadar ağır çekiyorum. Geçen akşam eşim dalga geçti, bu kadar kahrını çekiyorsun inş hayırlı bir çocuk olur bu yaa dedi. Aman ne güldüm ne güldüm.
hergün evden çıkarken yoldayken falan hep ediyorum dua ona bişey olmasın diye zaten elimden geleni yapıyorum ağır bişeyde yapmıyorum genelde evdeyken dinleniyorum çok işse dalamıyorum zatenKapilma canm hicc kapilma tabi Allaha emanet minikelerimiz bol dua ve dikkatten baska su an baska yapcka bi sey yokk.. Biz kendimize yani dogal olarak benegimize dikkat edip uzerimize duseni yapalm yeter
hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllahBende senin gibiyim sanki hamile değilim gibi artık neyseki bugün kontrolüm var ama 1 haftadır aynı hislerdeydim
çok geçmiş olsunnMerhabalar hanimlar 2 gün önce kötü olduğumu yazmıştım. 2 gün boyunca sürekli kusunca dün acilé gittim. Serum fln taktılar. Mide bulantım hala geçmemişti. Ama hastane ortamında daha fazla kalmak istemediğim için çıktım beklemedim.birsey olursa gece gelirim dedim. Ama 2 gündür öyle bir baş ağrısı var ki gözlerim patlayacak sanki başımın her bir noktası ağrıyor. Bugün için tekrar randevu aldim. Serumdan sonra 2 3 defa daha yine kustum.dua edin iyileseyim.
Can'ım hiç bir şey hissetmemen gayet normal ki. Burdaki kimse bir şey hissetmiyor. Ayrıca böyle vesveselere kapılman gayet normal. Hem iyi de böylelikle hormonlarının hala tavan seviyede seyrettiğini anlıyoruzhamileliğin verdiği bi durum bu ve Mutlu sona kavuşuncaya kadar da böyle vesveseler devam edecek. Sen içini ferah tut. Yavrun şimdi içerde missler gibi yüzüyor gölleniyor..yiyor içiyor maşallah büyüyor! Haftaya salı gittiğinde Kocaman bir vücutla seni karşılayacak bu kadar büyümüş olmasına inanamayacaksın
Kızı olan erkek oğlu olan kız ister orda bi sıkıntı yok. Her ikisinin sevgisini de tatmak istiyor insan normal olarak. Erkekçi zihniyet beni çıldırtıyor! Hele erkek olsun erkek iyidir diyenler yok mu?! O ağızlarına kürekle vurasım geliyor!
İlk çocuk için konuşuyorum kimse yanlış anlamasın.. İlki kız olunca bi üzülmeler büyüklerde vay efendim erkek olaymış iyiymiş. Neden? He haşa Allah uygununu bilmiyordu ya size sormadı ya! Töbe estağfurullah! Bak gene sinirlendimgörümcem 7 yıldan sonra çocuk sahibi oldu. Dr kız deyince bi üzülmüşler..ben bunu duyunca şok tutup bide bana erkek bekliyordum biraz üzüldüm demez mi açtım ağzımı yumdum gözümü! Bunu söylediğine utanmalısın! Belki unuttun ama 7 yıldır çocuğun olmuyor ve Rabbim sana sağlıklı bir kız evlat verdi şükredeceğine sen beler diyorsun?! Allahtan kork! Kızın bu dediklerini duyuyor kucağına aldığında bu dediklerin aklına gelince yüzüne bakamazsın sonra dedim! Bi ağladı bi ağladı..içim biraz soğudu!
ohhh iyi demişsin görümcene o kadar bekleyip böyle bişi demesi de ilginç yani..Can'ım hiç bir şey hissetmemen gayet normal ki. Burdaki kimse bir şey hissetmiyor. Ayrıca böyle vesveselere kapılman gayet normal. Hem iyi de böylelikle hormonlarının hala tavan seviyede seyrettiğini anlıyoruzhamileliğin verdiği bi durum bu ve Mutlu sona kavuşuncaya kadar da böyle vesveseler devam edecek. Sen içini ferah tut. Yavrun şimdi içerde missler gibi yüzüyor gölleniyor..yiyor içiyor maşallah büyüyor! Haftaya salı gittiğinde Kocaman bir vücutla seni karşılayacak bu kadar büyümüş olmasına inanamayacaksın
Kızı olan erkek oğlu olan kız ister orda bi sıkıntı yok. Her ikisinin sevgisini de tatmak istiyor insan normal olarak. Erkekçi zihniyet beni çıldırtıyor! Hele erkek olsun erkek iyidir diyenler yok mu?! O ağızlarına kürekle vurasım geliyor!
İlk çocuk için konuşuyorum kimse yanlış anlamasın.. İlki kız olunca bi üzülmeler büyüklerde vay efendim erkek olaymış iyiymiş. Neden? He haşa Allah uygununu bilmiyordu ya size sormadı ya! Töbe estağfurullah! Bak gene sinirlendimgörümcem 7 yıldan sonra çocuk sahibi oldu. Dr kız deyince bi üzülmüşler..ben bunu duyunca şok tutup bide bana erkek bekliyordum biraz üzüldüm demez mi açtım ağzımı yumdum gözümü! Bunu söylediğine utanmalısın! Belki unuttun ama 7 yıldır çocuğun olmuyor ve Rabbim sana sağlıklı bir kız evlat verdi şükredeceğine sen beler diyorsun?! Allahtan kork! Kızın bu dediklerini duyuyor kucağına aldığında bu dediklerin aklına gelince yüzüne bakamazsın sonra dedim! Bi ağladı bi ağladı..içim biraz soğudu!
Bu olay sanırım kişi ve doktordan doktora değişiyor. Kız kardeşim 16 şubatta sezaryen olacak yanı 39+1 de. Eltim de keza aynı olmuştu..
Darisi basimiza bende cok merak ediyorum en son ogrenen ben olcam galibaÇook teşekkür ederim hepinize.biraz önce tekrar doktora gittim yine tahliller vs ler bu arada doktor %75 erkek dedi. Hastalığımin üzerine bebisimden bir haber çook iyi geldi
Hemen yapılıyor zaten kan alınıyor sadece 10 gune cıkıyor sonucKızlar bezmialemde ikili test yaptıran var mı çarşamba gününe randevu aldım ben ama o gün hemen yapılır mı yoksa başka tarihe randevu mu verir
12. Haftada buyuk ıhtımal erkek demıştı 16. Hafta. Gel dedı carsamba randevum bakalım bellı olcak mıCanım tahmini doğum tarihlerimiz aynı sen cinsiyet öğrenebildin mi?
Ultrasona gırmeden cıkolata ye bakalım15+2 deyim yani 16 haftamda hala cinsiyet yok göstermıyor resmen cok skıldım heveslendıkce göstermiyor direniyor.
Herkes aynı hıssedıyor sanırım dr gıdelı 1 ay olcak ondan sanırım ınş hersey yolundadır ustelık ben bundan once ultrasona bakınca kalbı durmus seklinde kotu bır deneyımım var nasıl korkuyorum sız dusunun 16. Haftada hareketlerını hıssettıkce bu hıs kaybolcak ınşBende senin gibiyim sanki hamile değilim gibi artık neyseki bugün kontrolüm var ama 1 haftadır aynı hislerdeydim
Can'ım hiç bir şey hissetmemen gayet normal ki. Burdaki kimse bir şey hissetmiyor. Ayrıca böyle vesveselere kapılman gayet normal. Hem iyi de böylelikle hormonlarının hala tavan seviyede seyrettiğini anlıyoruzhamileliğin verdiği bi durum bu ve Mutlu sona kavuşuncaya kadar da böyle vesveseler devam edecek. Sen içini ferah tut. Yavrun şimdi içerde missler gibi yüzüyor gölleniyor..yiyor içiyor maşallah büyüyor! Haftaya salı gittiğinde Kocaman bir vücutla seni karşılayacak bu kadar büyümüş olmasına inanamayacaksın
Bu olay sanırım kişi ve doktordan doktora değişiyor. Kız kardeşim 16 şubatta sezaryen olacak yanı 39+1 de. Eltim de keza aynı olmuştu..
bugün oldu bende de ama attıyorum kafamdan iyiyi düşünmeye çalışıorum sağlıklıysa benle dir zaten minnoşum
hergün evden çıkarken yoldayken falan hep ediyorum dua ona bişey olmasın diye zaten elimden geleni yapıyorum ağır bişeyde yapmıyorum genelde evdeyken dinleniyorum çok işse dalamıyorum zaten
hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllah
çok geçmiş olsunn
ay inşaAllah canımmm ağzından bal damlıyor valla
bende o erkekçilere sinir oluyorum iyi yapmıışsın ohhh ağzına sağlık valla
Kac kg aldınKızlar benim de pantolonlar sıkıyor ama erken değil mi daha rahim greyfurt büyüklüğünde diyor gebelik aplikasyonunda bu hafta için
göbeğim çıktı belim kalınlaştı göğüsler aldı başını gitti ama zaten benim kilo alma şeklim bu
basen kalça bacaklar almaz genelde.
Elma tiplimiyim neyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?