2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya ilk doğduğunda yaz da olsa her tarafını kapatacak şekilde giydiriyorsun penye tulum fln giydirmeyi düşünüyorum ben. Görümcemin kız temmuzda doğdu onda staj yaptım . Temmuz günü tulumunu giydirip battaniyeye sarıyorduk yeni doğmuş çocuk hemencecik üşüyor.

Nasıl alışırsa oyle gıder bence ilk bebegım erkektı martta dogdu evde tek kat tutup ince battanıyeyle ayaklarını ortuyordum evde 22 dereceydı şimdi de oyle bu soguklarda dahı kazak gıydırmem bastan basladıgın şekille devam edıyor

Sen sorunca çıktım tartıya 1 kilo almışım sadece ama zaten 90 D giyiyordum sütyeni. İçime çekebildiğşm göbeğim vardı artık çekemiyorum. Doktorum tam bir kilo düşmanı 11 haftada 1 kiloya bile laf eder. İlk 3 ay alma demişti sanki doğumdan sonra o verecek kiloları :)

Eylül annesiyim ama muhtemelen agustosta doğar benim ki. İlk bebeğim 35 haftalık erkenden doğmuştu. Bakalım hayırlısı

Benım de 16.hafta olmasına ragmen katnım bellı olmuyor sanırım aynı kd dayım kilo almadım ama gögsum kadam kadar oldu acaba bu cocuk yanlış yere mı yerlestıvbalokndan düşsem alçak iniş yaparım o kadar yanı gerısını sız hayal edın

Normalde de büyük olunca bir de hamilelik eklenince çok fena. A cup B cup derken D cup sütyen bile darbgeliyor. Süt gelmeye başlayınca bu büyğklükteki memeden yine az süt geliyor sinir oluyorum annem küçük memeden daha çok süt gelir der haklı galiba

Kg takıntı haline getırmeden ama kontrollu sekile ılerlemeli ama fazla kg ıle baslandıysa oldukcadıkkat etmeli. Ozellikle emzırme surecı çok onemli. Yeterınce su ıcerek ve emzırerek gıder kilolar zaten sut yapar dıye kalitesız beslenmemeli

Kafam zonkluyor burayı da merak ediyorum. Giydirme meselesi cinsiyete göre değişiyor. Kız bebekleri üşür. Oğlum kasımda doğdu iki kat penye giydirip üstüne bi ince penye battaniye atardım. Hala daha az sicak olsun terledim der her yerini krem sürdürür.yazın erkek bebeği tulum Giydir isilik olur mazallah

Kap buyuk dıye sut cok olmuyor elbette sma ben suna ınanıyorum sut osıkolojjık bır durum. Sutum yok yada az dedıkce sut gelmıyor kısır donguye gırıyor emdıkce gelen bışey bu. Ben ılk cocugumda trafık kazadı gecırdım kalcam kırıldı hastanedeyken anneme oğlumu getırın emzırcem dedım annem kızdı 9 aylık o herseyı yer kötusun iyiles şimdı zaten sut kalmamıştır dedı asla dedım o cocuk 24 ay emecek dedım getırdıler ustume yatırdılar o şekilde emzırdım sut gayet vardı korkmayla gıtmıyor gelmeyeceğini dusunerek olumsuz dusunceyle gerı gonderıyoruz.
Buradaki butun anneler sartlasın kendını ben emzırcem dıye %100 gelir o süt. Ben kimya mhendısıyım mamaların içerıgını bılıyorum cocuklof şişiyor besledıgı sanıyorsun ama en ıyısı anne sutu hep hazır sterıl uygun ikaç gibi

Ay canım sen böyle dedinde dur sana bana anlatılanı anlatayım. Benim görümcemin kızı agustosun 12 sinde doğmuş. Bizim kaynana tabi tam köy kafasında bir kadın,cocuk illa üşür diye(zamanında kocama da sonbahar günü yün içlik giydiren bir anneymiş) sar sarmala,yok yok üşür diye üstüne açmasına kimseye izin verme,çocuğu hastanede zor ayıltmışlar. Doktor demiş nabıyorsunuz siz bu cocuk bugün de bu kadar sarılır mı? Oda diyormuş ki açmayın üstünü açmayın üşür hasta olur :):):) Allahımmmmm ne güldük ne güldük. Havale geçirmekten son anda dönmüş cocuk.

Eşim en ufak bir soğğa çıksın hemen hasta olur,hemen zature olur. servey arkadaşımızın dediği gibi baştan nasıl giderse öyle olur. Çocuk üşüdüğü için hasta olmuyor maalesef,mikrop yüzünden hasta oluyor. Üşüdüğünü de zaten anlarız,ellleri ayakları buz kesilirse belliki bir kat daha giydirmek lazımm. Ben açıkçası ince bir tulumla tutup,nefes alan bir pikeyle sarmayı düşünüyorum. Yeterli gelmezse bir şekilde anlarım. Tabi kaynanam banada karışıp cocuğu kat kat giydirmeye kalkarsa,evdeki savaşı görün siz hahahhahahaha.

Senle aynı fikirdeyim canım.

en çok korktuğum şey işte bu benim, Benim göğüslerimde egzama çıktı ve geçicek gibi değil. İnanılmaz canım yanıyor. Normalde göğüslerim uçlu olmasına rağmen uçlar içine kaçmış. Geçen gün annem baktı dediki,ay sen dedi valla emziremicen göğüslerin hem çok kötü olmuş hem uçları kaybolmuş. Çok zorlanıcaz sende dedi. Ananmmmmmmmmm garip anaammmmmm. Emzirmek istiyorum,inş biran önce iyileşir. Çok canım yanıyor çok,çocuk emerken ağlıcam herhalde.

Cnm yarin sabah 9 bucukta randevum insallah hayirli haberlerle geliriz . sence benim hissettiğim bebis olabilir mi yoksa kendimi mi kandiriyom

Cnm yarin sabah 9 bucukta randevum insallah hayirli haberlerle geliriz . sence benim hissettiğim bebis olabilir mi yoksa kendimi mi kandiriyom
valla bilmiyorum ki ben bi kere hissettim dedim burdakiler bağırsak harekettini bebek sanmışsın imkansız o falan demişti o yüzden yorum yapamıyorum cnm

Clexan mi vuruluyirsun canım sende. Ilk zamanlar morarmiyordu ama şimdi nerdeyse her iğne sonrası etrafı iyice morarmaya basladi.

kızlar şimdiye kadar hangi testleriniz yapıldı?mesela benım sadece ikili test yapıldı 14. haftadayım merak edıyorum başka ne testler var acaba?

nymeria-burcu gerççekten öyle.herkes evı 26 derece tut dıyordu ilgısı yok, sen usuyorsan o da usur. Mesela ığlum gece terliyordu asla değiltırmezdım içim sızlasa bıle, şimdı terliyor ustunde soguyor madallah arkadaslarına gore daha az hasta oluyor. En buyuk önerım annelere emzırmek, çok sıcakta buyutmemek, yoksa sız cekersınız.
Emzırme konusunda dık durup ıstıkrarlı olmalı.25 ay emzırdım ve kestıp bıraksam 4 yasına kdr emecektı danaİlk zamanlar gogus ucum yoktu kanallar tıkandı nasıl aglıyor bızımkı. O an kırılma noktası mamayı verdıgın an gecmiş olsun cunkü biberon goguse oranla oluk oluk akıtır sutu. Cocuk gayret edıp emer mi? Empatı kurun.bırakır tabı emmeyı o emmeyınce sut de gelmeyı bırakır. Hatırlıyorum kanallar acılsın dıye bırıkı gece uyumadım manuel pompayla sağıp sabaha kadar acıldı kanallar ama uclarından kan geldı. O emıyor ben ağlıyorum ta ki ıyılesene kdr ızdıraptı ama degdı şimdı anneler ugrasmıyor gelmıyor emmıyor yara oldu dıyor bırakıyor.o kdr emzırmış olmama ragmen duan gogus uclarım içe goçuk ve çok uclu değil gene zor olacak belkı ama o - la- cak nokta.e- me-cek boyle sartlarsanız gelmeme sansı yok.

Lovoba aciciyla cinsiyet testi yapiliyomus yapan var mi ywnliz kendiniz yapmayin sonucta asit neyse biz uyguladik erlek cikti koyu sari kahve rengi yakin cikti kizda yesil mi ne oluyomus detayli var internette benim gibi meraktan catlayanlar bi goz atsin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…