- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
doktor mu söylediIkili test için 13 haftaya randevu verdi doktorum. 4 dilim baklava yememi söylediler
Clexan tabikideeee bide kendim vuruyorum baskasina dayanamiyrm napim artik morarcakClexan mi vuruluyirsun canım sende. Ilk zamanlar morarmiyordu ama şimdi nerdeyse her iğne sonrası etrafı iyice morarmaya basladi.
İğne vurulan arkadaslara bışey tavsıye edeyım clexan ucu kalın bılıyorsunuz ona muadil bır ıgne var ve ucu cok ınce lutfen once doktorunuza danışın onu alın çok rahat edeceksınız ilk ben de clexan vurClexan mi vuruluyirsun canım sende. Ilk zamanlar morarmiyordu ama şimdi nerdeyse her iğne sonrası etrafı iyice morarmaya basladi.
İğne vurulan arkadaslara bışey tavsıye edeyım clexan ucu kalın bılıyorsunuz ona muadil bır ıgne var ve ucu cok ınce lutfen once doktorunuza danışın onu alın çok rahat edeceksınız ilk ben de clexan vuruldum morarsa sadece iyi şişiyordu ve cokkkk acıyordu bununla cok rahat ettım. Ne kafar zor bılıyorum sız de faydalanın ısterım. Iğne adını yazmıyom ıstersenız dr yada eczacıdan ogrenın benım demem dogru olmax
Bazen batirirken kaniyoİğne vurulan arkadaslara bışey tavsıye edeyım clexan ucu kalın bılıyorsunuz ona muadil bır ıgne var ve ucu cok ınce lutfen once doktorunuza danışın onu alın çok rahat edeceksınız ilk ben de clexan vur
Ben de ilk hafta hastanede vuruldum 3 aydır kendım vuruyorumClexan tabikideeee bide kendim vuruyorum baskasina dayanamiyrm napim artik morarcak(
İğneyi acılı değil dık vurmalıymışız kanamasın dıyeBazen batirirken kaniyo(( valla bizde sukrediyoruz ama ignesiz anneler sizde sukur edin bol bol
Sasırdım hiç duymamıştım ne ılgısı var ki4 dılım baklava mı???
vuruyrm canin ama artik deride serrlesiyo bazen zor giriyo valla ama napalim bizimkide bolemis cok sukur bebisler sagsalin gelsinde morarsin gobisletİğneyi acılı değil dık vurmalıymışızm kanamasın dıye
Cnm eğer meme ucu çıkmazsa silikon meme uçları var onlar kolay oluyor benim ilk bebegimde uçları çıkmadı ememiyodu eczaneden onu almıştık çok isime yaradı ondan emdikcede ucu çıkmıştıAy canım sen böyle dedinde dur sana bana anlatılanı anlatayım. Benim görümcemin kızı agustosun 12 sinde doğmuş. Bizim kaynana tabi tam köy kafasında bir kadın,cocuk illa üşür diye(zamanında kocama da sonbahar günü yün içlik giydiren bir anneymiş) sar sarmala,yok yok üşür diye üstüne açmasına kimseye izin verme,çocuğu hastanede zor ayıltmışlar. Doktor demiş nabıyorsunuz siz bu cocuk bugün de bu kadar sarılır mı? Oda diyormuş ki açmayın üstünü açmayın üşür hasta olur :):):) Allahımmmmm ne güldük ne güldük. Havale geçirmekten son anda dönmüş cocuk.
Eşim en ufak bir soğğa çıksın hemen hasta olur,hemen zature olur.servey arkadaşımızın dediği gibi baştan nasıl giderse öyle olur. Çocuk üşüdüğü için hasta olmuyor maalesef,mikrop yüzünden hasta oluyor. Üşüdüğünü de zaten anlarız,ellleri ayakları buz kesilirse belliki bir kat daha giydirmek lazımm. Ben açıkçası ince bir tulumla tutup,nefes alan bir pikeyle sarmayı düşünüyorum. Yeterli gelmezse bir şekilde anlarım. Tabi kaynanam banada karışıp cocuğu kat kat giydirmeye kalkarsa,evdeki savaşı görün siz hahahhahahaha.
Senle aynı fikirdeyim canım.
en çok korktuğum şey işte bu benim, Benim göğüslerimde egzama çıktı ve geçicek gibi değil. İnanılmaz canım yanıyor. Normalde göğüslerim uçlu olmasına rağmen uçlar içine kaçmış. Geçen gün annem baktı dediki,ay sen dedi valla emziremicen göğüslerin hem çok kötü olmuş hem uçları kaybolmuş. Çok zorlanıcaz sende dedi. Ananmmmmmmmmm garip anaammmmmm. Emzirmek istiyorum,inş biran önce iyileşir. Çok canım yanıyor çok,çocuk emerken ağlıcam herhalde.
@nymeria-burcu gerççekten öyle.herkes evı 26 derece tut dıyordu ilgısı yok, sen usuyorsan o da usur. Mesela ığlum gece terliyordu asla değiltırmezdım içim sızlasa bıle, şimdı terliyor ustunde soguyor madallah arkadaslarına gore daha az hasta oluyor. En buyuk önerım annelere emzırmek, çok sıcakta buyutmemek, yoksa sız cekersınız.
Emzırme konusunda dık durup ıstıkrarlı olmalı.25 ay emzırdım ve kestıp bıraksam 4 yasına kdr emecektı danaİlk zamanlar gogus ucum yoktu kanallar tıkandı nasıl aglıyor bızımkı. O an kırılma noktası mamayı verdıgın an gecmiş olsun cunkü biberon goguse oranla oluk oluk akıtır sutu. Cocuk gayret edıp emer mi? Empatı kurun.bırakır tabı emmeyı o emmeyınce sut de gelmeyı bırakır. Hatırlıyorum kanallar acılsın dıye bırıkı gece uyumadım manuel pompayla sağıp sabaha kadar acıldı kanallar ama uclarından kan geldı. O emıyor ben ağlıyorum ta ki ıyılesene kdr ızdıraptı ama degdı şimdı anneler ugrasmıyor gelmıyor emmıyor yara oldu dıyor bırakıyor.o kdr emzırmış olmama ragmen duan gogus uclarım içe goçuk ve çok uclu değil gene zor olacak belkı ama o - la- cak nokta.e- me-cek boyle sartlarsanız gelmeme sansı yok.
Allah kolaylik versin calismak cok zor hamilelikteIsten ciktim karnimu doyurdum gozlerim acildi simdi eve gicem evde bir daginukki sormatin:))))
Ben 3-4 haftadır öyleyim. 100 metre ilerde Döner iskender yapılan ünlü bir restoran var.Ben de 2 güne bir ordayım. Eşime diyorum zaten şuraya sor bakalım hafta sonu ve akşamları çalışacak garsona ihtiyaçları var mı diyeYa kizlar benim surwkli tantuni kebap doner yiyesim varr cok etcil oldum yaaa sizde drum ne
Aynen yaaa tavugun yanindan gecemiyorum kirmizi etide bole disarda seviyorum kendi yaptigim yemekler bi igrenc geliyoki sormatin yaaa habirde hem midem bulaniyo hem agriyo ama inadina yiyorum sonrada hayirrr kusmak yok diye solenoyrum cok arsiz oldum ben:)))Ben 3-4 haftadır öyleyim. 100 metre ilerde Döner iskender yapılan ünlü bir restoran var.Ben de 2 güne bir ordayım. Eşime diyorum zaten şuraya sor bakalım hafta sonu ve akşamları çalışacak garsona ihtiyaçları var mı diyeÇünkü oğlanda seviyor doneri batıcaz yakinda
Sagol canim benim ama napcan mecbur bunada sukur en azindan ayakta falan calismiyrum randevulu calisiyrum birde devlet yani cikis erken haftasonuda yatis:)Allah kolaylik versin calismak cok zor hamilelikte
T thankful november haklısınız özellikle baslarda beslenemeyınce o tıp sıkıntılar yasanmaması adına önerılerınız guzel ancak beım özellikle sutum az gelıyor bebek doymuyor seklinde şikayetlere donuktu yazdıklarım. Gayret etmeliyız gogus alışması için o alternatıf yontemler denenmeli hemen pes etmemeli, olumsuz dusunce kafadan atılmalı herseye ragmen olmuyorsa elbette verılecek, anne sutu tam bır mucıze, mama zehır değil elbette ancak masum da degıl emın olun. Sonrasında da anneye buyuk kolaylık ekonomık acıdan süper bışey meme kanserı olmamak için koruyucu kilo vermede yardımcı kısaca cok faydalı.Canım bu psikoloji çok kötü bazen süt gelmeyince gelmiyor.Bu işlerin içindeyim biliyorum.Sırf inattan çocukları 2-3 gün sabahlara kadar ağlatan anneler gözleri yaşlı şekilde bebeklerini bize yani yoğun bakıma teslim ediyor ışık tedavisi için.Phlipsin natural başlıklı biberonları ve birkaç anne göğsüne benzeyen yapılı biberon var akışı göğüs gibi olan.Hani ilk günler hele ki sezeryan olanlar çok zorlamayın ,mama zehir değil.O çocuklar yoğun bakıma yatarsa en az 3 gün ki bu 7 güne uzuyor arkadaşlar.
Bir çatal tatlı yiyemiyorum şok oldum bende tatli diyince randevu kağıdına da yazmışlar 4 dilim baklava diye ne. Siz öyle birsey yaptınız mi bide benim ilk bebek cokta tecrubesizim:)4 dılım baklava mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?