2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Clexan mi vuruluyirsun canım sende. Ilk zamanlar morarmiyordu ama şimdi nerdeyse her iğne sonrası etrafı iyice morarmaya basladi.
İğne vurulan arkadaslara bışey tavsıye edeyım clexan ucu kalın bılıyorsunuz ona muadil bır ıgne var ve ucu cok ınce lutfen once doktorunuza danışın onu alın çok rahat edeceksınız ilk ben de clexan vur

Bazen batirirken kaniyo(( valla bizde sukrediyoruz ama ignesiz anneler sizde sukur edin bol bol

Isten ciktim karnimu doyurdum gozlerim acildi simdi eve gicem evde bir daginukki sormatin:))))

Cnm eğer meme ucu çıkmazsa silikon meme uçları var onlar kolay oluyor benim ilk bebegimde uçları çıkmadı ememiyodu eczaneden onu almıştık çok isime yaradı ondan emdikcede ucu çıkmıştı

Canım bu psikoloji çok kötü bazen süt gelmeyince gelmiyor.Bu işlerin içindeyim biliyorum.Sırf inattan çocukları 2-3 gün sabahlara kadar ağlatan anneler gözleri yaşlı şekilde bebeklerini bize yani yoğun bakıma teslim ediyor ışık tedavisi için.Phlipsin natural başlıklı biberonları ve birkaç anne göğsüne benzeyen yapılı biberon var akışı göğüs gibi olan.Hani ilk günler hele ki sezeryan olanlar çok zorlamayın ,mama zehir değil.O çocuklar yoğun bakıma yatarsa en az 3 gün ki bu 7 güne uzuyor arkadaşlar.

Ya kizlar benim surwkli tantuni kebap doner yiyesim varr cok etcil oldum yaaa sizde drum ne
Ben 3-4 haftadır öyleyim. 100 metre ilerde Döner iskender yapılan ünlü bir restoran var.Ben de 2 güne bir ordayım. Eşime diyorum zaten şuraya sor bakalım hafta sonu ve akşamları çalışacak garsona ihtiyaçları var mı diye Çünkü oğlanda seviyor doneri batıcaz yakinda

Aynen yaaa tavugun yanindan gecemiyorum kirmizi etide bole disarda seviyorum kendi yaptigim yemekler bi igrenc geliyoki sormatin yaaa habirde hem midem bulaniyo hem agriyo ama inadina yiyorum sonrada hayirrr kusmak yok diye solenoyrum cok arsiz oldum ben:)))

T thankful november haklısınız özellikle baslarda beslenemeyınce o tıp sıkıntılar yasanmaması adına önerılerınız guzel ancak beım özellikle sutum az gelıyor bebek doymuyor seklinde şikayetlere donuktu yazdıklarım. Gayret etmeliyız gogus alışması için o alternatıf yontemler denenmeli hemen pes etmemeli, olumsuz dusunce kafadan atılmalı herseye ragmen olmuyorsa elbette verılecek, anne sutu tam bır mucıze, mama zehır değil elbette ancak masum da degıl emın olun. Sonrasında da anneye buyuk kolaylık ekonomık acıdan süper bışey meme kanserı olmamak için koruyucu kilo vermede yardımcı kısaca cok faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…