2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gittiğimde sorayım inşallah tesekkur ederim. Bende sekreterine tekrar soyledim ense olcumu ve ikili test olacakti diye evet evet baklavanizi yiyip gelin dedi. Heralde böyle oluyor diye kuzu kuzu ayrıldım yanlarından:)

Muhtemelen bebek hareket etsn diye demistr baklavayi canm... Ense kalinligini olcecek ya pozisyonu uygun olsn diye demistir.. Bir de cinsiyete bakmasi da muhtemelll

@thamkfulnovember Çok ıyı yaptın arkadasım ne guzel yaptın yazmakla herkes kendı uzmanlık dalıyla ılgılı yorumlar yapıyor bırbırımızden yenı seyler oğrenıyoruz belkı de yasancak sıkınytıların önune gececez
Mesela kalın uclu ıgneyı yaparken bırı buradan bılgılendırseydı ınce ucluyu mınnettar olurdum
Tekrar soyluyorum dedıgın durumlar olursa ben de verırım anne sutu acısından emek verıp sonra rahat edılmedı ıcın ıcımden gelenı paylastım

ThankfulNovember uzunca acıklamış zaten umarım her durumda mama kullanılmamalı gıbı bır sonuc cıkartan arkadasım olmamıştır yazdıklarımdan.%100 haklı aman bırbırımıze faydamız dokunsun derken zararımız olmasın. Bahsedılen durumlarda elbette verılmelı tekrar soyluyorum gerekırse ben de verırım ancak etrafımda sutu oldugu halde zor geldıgınden emzırmeyen yada az geldıgını dusunup aslında yeterı kadar sıtu geldıgı halde mama verenlerı kastedıyorum. Yoksa sut gelmıyorsa vermeyıp te ne yapacagız

Kızlar vallahi Allah'ım hepimize sabır versin.Bu aralar çok stresliyim hamilelikle birleşince kabus gibi oldu.Hamilelik olmasa içer sakinleştiriciyi uyurdum diyorum ama herşey bebişlerimiz için...Her gün iğne vurulanlara sabır diliyorum çok zor

İkili test yaptıran varmı kızlar benden bugün kan aldılar. Ense ölçümü yaptılar. 1.77 mm çıktı. Kan sonucunu haftaya alırsın dediler. Kanda neye bakıyorlar acaba?

Can'ım idrar yolu iltihabı varmış o yapıyormuş şükür bebeğin suyu değilmiş ilaç verdi fitil verdi 4 litre su tedavi etmeye calışcaz
Canım valla ben de rahatladım, enfeksiyon da iyi değil tabi geçmiş olsun ama çok şükür çaresi var bol bol su iç.Ben de artırayım suyu önlem almış olayım az da varsa artmasın geçsin. Unutmayıp yazdığın için çok teşekkür ederim canım.

Rica ederim Can'ım valla direk aklıma burası geliyor doktora gidince çıkıncada hemen annemi ablamı falan arıyorum tabi buraya yazmam akşamı buluyor aynen bende cok su içiyordum ama hamilelikte yatkın oluyormuş ayak üşütmemekte cok önemli dikkat edelim hepimiz

evet insan her öğrendiğini paylaşmak istiyor, birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Ayağımda sürekli çorap var hep üşüyorum çünkü ben.İnşallah çabucak atlatırsın geçmiş olsun canım.

Cnm bisi sorucam. Benimde bu akinti olayi fazla baya ama senin ki gibi su gibi değil. Biraz sarimsi ve daha yogun. Nekadrı normal bilmiyorum ki. Doktora bu gittigimde bende soyliycem ama bilemiyorum bazi yerlerde de hamilelikte normal deniyor ya akıntı. Birde sende idrar yaparken yanma felan oluyor muydu?

Muhtemelen bebek hareket etsn diye demistr baklavayi canm... Ense kalinligini olcecek ya pozisyonu uygun olsn diye demistir.. Bir de cinsiyete bakmasi da muhtemelll
13. Haftamda gidiyor evet cinsiyet için tahmin yapabilir :) hareketi çok olsun diye 4 dilim dedi galiba dediğin gibi :) hiç sevmiyorum simdiden kaygısı icerisindeyim tatliyi nasıl yiyecegim diye )

Kizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…