- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Geldim simdi doktordan cnm masallah keyfi yerinde bacak bacak ustune atmis doktor cok bakti ama tam goremedi yine de yuzde 51 kiz dedi kiza benzetti utanmasa yuzde 50 ya kiziniz ya oglunuz olacak dicekti :) cinsiyetini tam ogrenemedim ama yine de cok rahatladim bebegimin hareket ettigini gorunceçok geçmiş olsun canım kerata dediğine göre senin erkek belli oldu mu yani ben de 4 aylık olmayı bekliyorum 15+1im bugün haftaya bugün gidicem inşaAllah
canım susuz kalmıyorsan üşütmüyorsan böbrek değildir o rahimden dolayıdır benim de sağ tarafımda oluyor zaman zaman kasığımla beraber hatta bacağıma kadar normal die duymuştum ama sen yinede doktoruna danış kulaktan dolma sözlerle olmaz bu iş
Günaydın canım,
Bende aynı şekilde pek endişelenmemeye çalışıyorum fakat bugün kasığımda ciddi ağrı var. 3. regl dönemim olduğu için düşündüm. Bugün geçmesse doktoruma söyleyeceğim. Oda eminim bişi yok normaldir dicek diye söylemiyorum.
çok geçmiş olsun canım kerata dediğine göre senin erkek belli oldu mu yani ben de 4 aylık olmayı bekliyorum 15+1im bugün haftaya bugün gidicem inşaAllah
canım susuz kalmıyorsan üşütmüyorsan böbrek değildir o rahimden dolayıdır benim de sağ tarafımda oluyor zaman zaman kasığımla beraber hatta bacağıma kadar normal die duymuştum ama sen yinede doktoruna danış kulaktan dolma sözlerle olmaz bu iş
Günaydın kızlaaar!
çok geçmiş olsun, benim de bazen belimden vuran ağrım oluyo, biraz hareket edince geçiyo ama sen yine istiyosan doktoruna sor için ferah olsun
Günaydınlar tatlış annişler
Gününüz güzel ,havanız güneşli, işiniz yolunda gitsin. Güzel haberlerle dolu mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun innşşaaalllaaaaah!!!
kelebek.hill Demek suratınıza bakmadı sizin sıpa he yorumuna çok güldüm @nymeria-burcu yumuşak yumuşak anlatanlar da var. Gerçekten işe yarayacak fikirler sunan yardımcı olanlar da var tam tersi olan da
Bide ben hamileliğini su topu gibi geçiren anne adaylarına çok sinirleniyorum! Yahu insan 9 ay boyunca hiç mi bişe okumaz izlemez araştırmaz sormaz?! Tamam acemilik hepimizde var. Hem bir şey bilmiyorsun hem de öğrenmek için uğraş vermemişsin!
Kızlar uzman tv de her şey var. Emzirme,gaz çıkarma,yatırma şekilleri,alt değişme,yıkama vs vs.
ahahahGeldim simdi doktordan cnm masallah keyfi yerinde bacak bacak ustune atmis doktor cok bakti ama tam goremedi yine de yuzde 51 kiz dedi kiza benzetti utanmasa yuzde 50 ya kiziniz ya oglunuz olacak dicekti :) cinsiyetini tam ogrenemedim ama yine de cok rahatladim bebegimin hareket ettigini gorunce
bu dönemlede büyümeye başlıyor daha hızlı bi şekilde ondan kramplar bile olabilirmiş ilk olunca insan bilemiyor iştedikkat etmeye çalışıyorum kuzum ama bilemiyorum tabi.. Rahimdir bencede... yinede sorayım dr a dediğin gibi
Mart anneleri topiğine baktım ne güzel kucaklarına almak üzereler ahh ahh o günler gelse br an önce
Ay insan sabırsızlanıyor dimi :):):)
Dün gece çok güzel uyudum,sabah hala uyuyasım vardı çok zor kalktım. Ama şimdi çok güzel açıldım. O kadar enerjiğim ki,bugün sağolsun midem de bana bir yamuk yapmadı çok şükürrrrrr. Enerjik olmak çok iyi birşey yaaaa.
Bu arada bir haber okudum. Ay acayip tatlılar,isterseniz bir göz gezdirin.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/98882/2369/1/dunyanin-en-kucuk-gezgini
ayyy inanmıyorum ne kadar güzel ya hayatta en büyük tutkum gezmek, çocuk düşünmeden önce bile hep rüyalarıma giriodu herkes bi yerlere gidio ben cocugum olduğu için gidemiyordumAy insan sabırsızlanıyor dimi :):):)
Dün gece çok güzel uyudum,sabah hala uyuyasım vardı çok zor kalktım. Ama şimdi çok güzel açıldım. O kadar enerjiğim ki,bugün sağolsun midem de bana bir yamuk yapmadı çok şükürrrrrr. Enerjik olmak çok iyi birşey yaaaa.
Bu arada bir haber okudum. Ay acayip tatlılar,isterseniz bir göz gezdirin.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/98882/2369/1/dunyanin-en-kucuk-gezgini
Valla baya bakti cnm pipi adina bisey goremedi heralde kiza benzio gibi dedi once sonra yuzde 51 dedi ama genelde ilk soyledikleri dogru cikio doktorlarin ama ben hic kiz hissetmiodum icime hiic kiz adina bisey gelmiodu takiii iki gun oncesine kadar ruyamda cok tatli bir kiz bebek emziriodum acaba mi dedim uzerine doktor boyle dedi bugun bilemedim bi sonraki randevu bir ay sonra dayanamam ben ya :)ahahah%51 çok yüksek bi oranmış yaa tatlı bişey yeseydin keşke oynasaydı birazcık gittiğine iki kez değerdi hem neyse sağlıklı olsunlar da
bu dönemlede büyümeye başlıyor daha hızlı bi şekilde ondan kramplar bile olabilirmiş ilk olunca insan bilemiyor işte
Ay cnm yaaa,ben 12. haftamda öğrendim doktorumuz yüzde 80 erkek dedi. ondan öncede rüyalarımda hep kız bebek görüyordum. Ama ben çok tatlı yiyordum bebek erkek diye hissediyordum. Sen nasıl hissedersen öyle olur bence,nasıl istersen değil ama :):)Valla baya bakti cnm pipi adina bisey goremedi heralde kiza benzio gibi dedi once sonra yuzde 51 dedi ama genelde ilk soyledikleri dogru cikio doktorlarin ama ben hic kiz hissetmiodum icime hiic kiz adina bisey gelmiodu takiii iki gun oncesine kadar ruyamda cok tatli bir kiz bebek emziriodum acaba mi dedim uzerine doktor boyle dedi bugun bilemedim bi sonraki randevu bir ay sonra dayanamam ben ya :)
ayyy inanmıyorum ne kadar güzel ya hayatta en büyük tutkum gezmek, çocuk düşünmeden önce bile hep rüyalarıma giriodu herkes bi yerlere gidio ben cocugum olduğu için gidemiyordumsonra düşündüm hemen yapıyım da büyüsün birlikte geziyim dedim. inşallah öyle de olur =) bizim doğum iznimiz var ama ya eşlerimiz nasıl alıcak o kadar izni =) hemen eşime atıcam bu haberi =)
ya pis kocalar :) bence de tatil iste, ben de başka bişi istemiştim değiştirsem mi acaba tatille :)Ay cnm yaaa,ben 12. haftamda öğrendim doktorumuz yüzde 80 erkek dedi. ondan öncede rüyalarımda hep kız bebek görüyordum. Ama ben çok tatlı yiyordum bebek erkek diye hissediyordum. Sen nasıl hissedersen öyle olur bence,nasıl istersen değil ama :):)
Ay çok tatlılar dimi :):) bende öyle gezmeye bayılırım,heleki deniz güneş görmiyim yani,kim çağırsa yanına giderdim. Eşime sabah gönderdim haberi,yorum bile yapmadı. Kendisinin tail kum güneşle ve gezmeyle hiç ilgisi yok,mümküse evde oturmayı tercih eder. Tatil anlayışı uyumaktır. Of of içimde bir yara. Nasıl gezesim var, doktorda bu sene tatil yapamayacaksınız dedi,bizimkide ondan gaz alıp bana sen bu sene tatili unut,çoucuk doğsada seni götürmicem diye, ay benimki ne kadar gıcık bir koca yaaaaa. Acaba doğum hediyesini tatil olarak mı istesem,o zaman mecbur kalır.
ya pis kocalar :) bence de tatil iste, ben de başka bişi istemiştim değiştirsem mi acaba tatille :)
doktor neden öyle dedi yaaa ben yapamam denizsiz
bişey göremeyince kız oluyor evet ama %51 oran mı olurValla baya bakti cnm pipi adina bisey goremedi heralde kiza benzio gibi dedi once sonra yuzde 51 dedi ama genelde ilk soyledikleri dogru cikio doktorlarin ama ben hic kiz hissetmiodum icime hiic kiz adina bisey gelmiodu takiii iki gun oncesine kadar ruyamda cok tatli bir kiz bebek emziriodum acaba mi dedim uzerine doktor boyle dedi bugun bilemedim bi sonraki randevu bir ay sonra dayanamam ben ya :)
Orası öyle..acemilik ne kadar okursan oku gitmiyor ama en azından bazı şeyleri Nasıl yapacağını üç aşa beş yukarı biliyorsun. Oğlumu ilk kucağıma aldığım anı hiç unutamamben kitap aldım.. Ayşe diye bir hemşirenin kitabı.. Çok beğendimm güzel güzel anlatmışlar resimlerle herşeyi.. ama yinede atamayız kuzum o acemiliği üstümüzden başımıza gelmediği sürece..
sakın öyle bişey yapma o kadar şeker sana da bebeğine de zarar kahvaltı yapıp gitmiştim ayrıca çok şekerli yersen Bebek çok hareketli olur ve ölçüm yapılamayabilirIkili test için 13 haftaya randevu verdi doktorum. 4 dilim baklava yememi söylediler
Ya annisler bi sorun olcaktiii... Sabah balkon panjurunu kaldiraym dedm gobegimde boyle bi agirlik gerilme gibi bi sey oldu.. Simdi agri sizi bi sey de yok ama taktm ya sanki boyle hala gergin gibi hissediyorm bosa mi endise ediyorm?? Ya da hangi durumlarda endiselenmeliym sizcee???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?