2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geldim simdi doktordan cnm masallah keyfi yerinde bacak bacak ustune atmis doktor cok bakti ama tam goremedi yine de yuzde 51 kiz dedi kiza benzetti utanmasa yuzde 50 ya kiziniz ya oglunuz olacak dicekti :) cinsiyetini tam ogrenemedim ama yine de cok rahatladim bebegimin hareket ettigini gorunce

aynen kuzum bende 3. regli dönemimdeyim.. gece uyurken hissediyorum ağrıyı.. gündüz hiç hissetmiyorum.. Sürekli oturmaktan da kaynaklanabilir.. Bir sorcam dr a bakalım..

dikkat etmeye çalışıyorum kuzum ama bilemiyorum tabi.. Rahimdir bencede... yinede sorayım dr a dediğin gibi

Günaydın kızlaaar!
çok geçmiş olsun, benim de bazen belimden vuran ağrım oluyo, biraz hareket edince geçiyo ama sen yine istiyosan doktoruna sor için ferah olsun

saol canım benim.. soracağım dr a bakalım..

ben kitap aldım.. Ayşe diye bir hemşirenin kitabı.. Çok beğendimm güzel güzel anlatmışlar resimlerle herşeyi.. ama yinede atamayız kuzum o acemiliği üstümüzden başımıza gelmediği sürece..

ahahah %51 çok yüksek bi oranmış yaa tatlı bişey yeseydin keşke oynasaydı birazcık gittiğine iki kez değerdi hem neyse sağlıklı olsunlar da
dikkat etmeye çalışıyorum kuzum ama bilemiyorum tabi.. Rahimdir bencede... yinede sorayım dr a dediğin gibi
bu dönemlede büyümeye başlıyor daha hızlı bi şekilde ondan kramplar bile olabilirmiş ilk olunca insan bilemiyor işte

Mart anneleri topiğine baktım ne güzel kucaklarına almak üzereler ahh ahh o günler gelse br an önce

Ay insan sabırsızlanıyor dimi :):):)

Dün gece çok güzel uyudum,sabah hala uyuyasım vardı çok zor kalktım. Ama şimdi çok güzel açıldım. O kadar enerjiğim ki,bugün sağolsun midem de bana bir yamuk yapmadı çok şükürrrrrr. Enerjik olmak çok iyi birşey yaaaa.

Bu arada bir haber okudum. Ay acayip tatlılar,isterseniz bir göz gezdirin.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/98882/2369/1/dunyanin-en-kucuk-gezgini

ooyy çok tatalılarr dimii..

ayyy inanmıyorum ne kadar güzel ya hayatta en büyük tutkum gezmek, çocuk düşünmeden önce bile hep rüyalarıma giriodu herkes bi yerlere gidio ben cocugum olduğu için gidemiyordum sonra düşündüm hemen yapıyım da büyüsün birlikte geziyim dedim. inşallah öyle de olur =) bizim doğum iznimiz var ama ya eşlerimiz nasıl alıcak o kadar izni =) hemen eşime atıcam bu haberi =)

Valla baya bakti cnm pipi adina bisey goremedi heralde kiza benzio gibi dedi once sonra yuzde 51 dedi ama genelde ilk soyledikleri dogru cikio doktorlarin ama ben hic kiz hissetmiodum icime hiic kiz adina bisey gelmiodu takiii iki gun oncesine kadar ruyamda cok tatli bir kiz bebek emziriodum acaba mi dedim uzerine doktor boyle dedi bugun bilemedim bi sonraki randevu bir ay sonra dayanamam ben ya :)

Ay cnm yaaa,ben 12. haftamda öğrendim doktorumuz yüzde 80 erkek dedi. ondan öncede rüyalarımda hep kız bebek görüyordum. Ama ben çok tatlı yiyordum bebek erkek diye hissediyordum. Sen nasıl hissedersen öyle olur bence,nasıl istersen değil ama :):)

Ay çok tatlılar dimi :):) bende öyle gezmeye bayılırım,heleki deniz güneş görmiyim yani,kim çağırsa yanına giderdim. Eşime sabah gönderdim haberi,yorum bile yapmadı. Kendisinin tail kum güneşle ve gezmeyle hiç ilgisi yok,mümküse evde oturmayı tercih eder. Tatil anlayışı uyumaktır. Of of içimde bir yara. Nasıl gezesim var, doktorda bu sene tatil yapamayacaksınız dedi,bizimkide ondan gaz alıp bana sen bu sene tatili unut,çoucuk doğsada seni götürmicem diye, ay benimki ne kadar gıcık bir koca yaaaaa. Acaba doğum hediyesini tatil olarak mı istesem,o zaman mecbur kalır.

ya pis kocalar :) bence de tatil iste, ben de başka bişi istemiştim değiştirsem mi acaba tatille :)

doktor neden öyle dedi yaaa ben yapamam denizsiz

ya pis kocalar :) bence de tatil iste, ben de başka bişi istemiştim değiştirsem mi acaba tatille :)

doktor neden öyle dedi yaaa ben yapamam denizsiz

Ağustos ortasına geliyor diye,şakayla karışık dedi,yapmak isteyen her türlü tatilini yapar zaten,ama bizimki duydu bir kere aldı gazı. Konuyu kafasında kendince kapattı,ohhhhh bu sene burcu beni ordan oraya sürükleyemicek,bu sene rahatım diye. pissssss.

bişey göremeyince kız oluyor evet ama %51 oran mı olur kızınki 3 tane çizgi oluyormuş giden arkadaşlardan biliyorum ama erkekleri hemen anlıosun pipi çıkıo ortaya bu randevunda nie gitmiştin peki canım? 1 ay sonra ne için gel dedi mesela hangi tahlil için?

ben kitap aldım.. Ayşe diye bir hemşirenin kitabı.. Çok beğendimm güzel güzel anlatmışlar resimlerle herşeyi.. ama yinede atamayız kuzum o acemiliği üstümüzden başımıza gelmediği sürece..
Orası öyle..acemilik ne kadar okursan oku gitmiyor ama en azından bazı şeyleri Nasıl yapacağını üç aşa beş yukarı biliyorsun. Oğlumu ilk kucağıma aldığım anı hiç unutamam aman Allah'ım dedim! Her şey silindi gitti! Küçük çaplı şok yaşıyor insan tabi sonra yavaş yavaş kendime geldim. Emzirmeyle ilgili yazı kitap video ne varsa izledim okudum vs ama sıra emzirmeye gelince dondum! Oğlumun Anneannesi babaannesi halaları iyiki var! Şükürler olsun. Yardımcı oldular.

Sa
Ikili test için 13 haftaya randevu verdi doktorum. 4 dilim baklava yememi söylediler
sakın öyle bişey yapma o kadar şeker sana da bebeğine de zarar kahvaltı yapıp gitmiştim ayrıca çok şekerli yersen Bebek çok hareketli olur ve ölçüm yapılamayabilir

Ya annisler bi sorun olcaktiii... Sabah balkon panjurunu kaldiraym dedm gobegimde boyle bi agirlik gerilme gibi bi sey oldu.. Simdi agri sizi bi sey de yok ama taktm ya sanki boyle hala gergin gibi hissediyorm bosa mi endise ediyorm?? Ya da hangi durumlarda endiselenmeliym sizcee???

Yok kız birşey olmaz. Ben hala oraya buraya uzanıyorum. Hem artık yoga yapabilecek kıvama geldik,yogada esneme hareketleri bile var. Zaten o ayarını biliyor. Bir sancı girdiğinde daha ilerisini yapamıyorsun. Merrak Etme.

Nedir benin bu midemden cektigim allahimm onca igne yapiyorum hic umrumda degil ama mide agrisi ve bulantisi beni maaf ediyo kizlar yaa(( benimde kontrlum persembe 12. Haftaya giriyo bakalim hayirlisi kalca agrilari bendede var ama surekli degil bi gun kalca bi gun kasik bir gun bas hergun bi yerde agri var 70lik teyzeler gibiyim valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…