2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden
Doktora gittin mi ? Progesteron kullaniyorsan karaciğer fonksiyon bozabiliyormus bazen herkeste olmasa küçük yan etki oda kasinmalara sebebp oluyormuş aklında olsun.

13. Haftamda gidiyor evet cinsiyet için tahmin yapabilir :) hareketi çok olsun diye 4 dilim dedi galiba dediğin gibi :) hiç sevmiyorum simdiden kaygısı icerisindeyim tatliyi nasıl yiyecegim diye )
Canım şeker, insülin, kilo problemini ya da etkileyen tetikleyen başka bir durum var ise doktor şeker yüklemesi yapmak için 4 dilim baklava ye demiş olabilir. Bu tip skntilar olduğunda 12 hafta da yapıyorlar şeker testini. 50 gr glukoz şurubu 4 dilim baklavaya denk geliyormuş diye duydum da teorim ondan yani olmayadabilir bi doktoradan gelince yaz Allah aşkına neden öyle demiş çok merak ettim

Kizlarr sag kalcam la kasgim cok fena agriyo ilk defa basima geldi boyle bisey bazi arkadaslar soylemistiniz gectimi peki dr sordunuz mu ustune basamiyorum hic ben

Benim tanıdığım birileri vardı öyle. Süt var ama bi kere yazmış kafaya emzirince meme bozuluyor sarkıyor,sırf bunun için emzirmedi! Öylesinin sütü oldu da benim gibi yırtınanın olmadı
Hiç unutmuyorum..günlerdir doğru düzgün uyumamışım lohusalık,psikolojim alt üst..kuzenimin nişan toplantısına gittim oğlanla. Gitmeden önce emzirdim Oray'a gidince de mama veririm dedim. Neyse mutfakta mama hazırlıyorum. Kuzenin dayısının kızı geldi (38 yaşında bekar) 'sana ne olmuş? Ne mama veriyorsun? Memem sarkar diye korkarsın sen şimdi! Diyettesin illaki zayıflayacaksın tabi bu kilolar bi şekil verilecek dimi' demez mi üst perdeden konuşmasını geçtim bir de alaylı ve küçümseyerek.. Öyle bir yıkıldım ki ağzımı açıp tek kelime edemedim. Ben neler yaşıyorum nelerle mücadele ediyorum karşılaştığım şeye bak dedim?!üstelik hiç bir tecrübesi olmayan birinden! Sabır ya Rab!

Kizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden
Ah canım ya kıyamam doktora bi görün. Kaşıntılar gerçekten hamileliği mahvediyor. Psikolojini bozar. Rabbim şifa versin.

Canim kizin mi olcak senin belli oldu mu genelde kiz annelerinde oluyor bir kac cevreden duymustum

Kızlar ben yine uyudum uyandım uyuyamiyorum. Bugün randevum vardı sizinle paylaşmayı unuttum bu kalça ağrısı sıkıntılı bir durummus sordum doktora. Kesinlikle çok erken dedi ve günde 2 bardak süt 2 kase yoğurt yememi söyledi. Kalsiyum eksikliğinden olurmuş haberiniz olsun

Kalsiyum ben cok tuketiyorum demek ki yeter li degil ay bide pis bi agri gecmek bilmedi simdi iyiyim ama agricak diye odum patliyo

Herkese gunaydinlarr

Guen bır surat varsa kız, zıp zıp rahıme tırmanan bırıyse erkek

Hic suratimiza bakmazsa hareket etmezseeee hayirlisi olsn canm valla benm ilk bebek oldugu icn cinsiyet cok onemli degil ha sonrasi icn de belki oyle once saglik ama ikinci olsa illa ki icimden gecer diger cinsiyet olsun diye bi de gercekten ilki ya da ikincisi Allahim insallah kiz cocuk nasip eder...hatta ikincinin kiz olacagini bilsem bu erkek olsun isterdm amann karisik insallah hakkimizda en hayirlisi olur

13. Haftamda gidiyor evet cinsiyet için tahmin yapabilir :) hareketi çok olsun diye 4 dilim dedi galiba dediğin gibi :) hiç sevmiyorum simdiden kaygısı icerisindeyim tatliyi nasıl yiyecegim diye )

Hmmm evet her sey icin olabilir gelince soyle biz de bilelmm catlaycazz neden nedennn diyeee..bi de ins cinsiyet de soylerr hadi bakalm hayirlisii

Canm yaaa cok gecms olsnn cok uzuldm o kadr mi kotuuu.. Allah tez zamanda derman buldursn derdine insallah canm

Kizlarr sag kalcam la kasgim cok fena agriyo ilk defa basima geldi boyle bisey bazi arkadaslar soylemistiniz gectimi peki dr sordunuz mu ustune basamiyorum hic ben

Benim de arada oluyo ama geciyo mesela artik kasiklarda oyle siZi gibi kasilma gibi oluyo geciyo kalcamda da bazen batar gibi falan oluyo o daha uzun surebiliyo ozellikle aksamlarii..

Gunaydin tatli annisler. Doktor randevumz var bugun 14 +3 olduk bakalim bizim kerata bi taraflarini gostercek mi bize :) kotu grip oldum 3 gundur çekiyorum hapsirmaktan karnima agrilar girdi ona bisey olur diye cok korkuyorum . bu arada bendeki kalca agrisini da sorcam bugun bikac arkadasin daha sikintisi varmis galiba bu konuda ins onemli bisey değildir.

Offf bu çok bilenler varya insanı katil eder.Benimde başımda var,bakalım nasıl sabredicez.Sürekli birilerini ikna etmek zorundasın hayret birşey yaaa. bırak ta insan logusalığını yaşasın dimi.

Günaydın kızlar..
Bel ağrım var.. Böbrek mi bel mi tam kestiremiyorum.. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bazen endişeleniyorum.. Dr a gidince sorcam.. Sonuçta rahim büyüdüğü içinde olabilir bu ağrı..

çok geçmiş olsun canım kerata dediğine göre senin erkek belli oldu mu yani ben de 4 aylık olmayı bekliyorum 15+1im bugün haftaya bugün gidicem inşaAllah

canım susuz kalmıyorsan üşütmüyorsan böbrek değildir o rahimden dolayıdır benim de sağ tarafımda oluyor zaman zaman kasığımla beraber hatta bacağıma kadar normal die duymuştum ama sen yinede doktoruna danış kulaktan dolma sözlerle olmaz bu iş

Günaydın canım,

Bende aynı şekilde pek endişelenmemeye çalışıyorum fakat bugün kasığımda ciddi ağrı var. 3. regl dönemim olduğu için düşündüm. Bugün geçmesse doktoruma söyleyeceğim. Oda eminim bişi yok normaldir dicek diye söylemiyorum.

Günaydınlar tatlış annişler
Gününüz güzel ,havanız güneşli, işiniz yolunda gitsin. Güzel haberlerle dolu mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun innşşaaalllaaaaah!!!
kelebek.hill Demek suratınıza bakmadı sizin sıpa he yorumuna çok güldüm @nymeria-burcu yumuşak yumuşak anlatanlar da var. Gerçekten işe yarayacak fikirler sunan yardımcı olanlar da var tam tersi olan da

Bide ben hamileliğini su topu gibi geçiren anne adaylarına çok sinirleniyorum! Yahu insan 9 ay boyunca hiç mi bişe okumaz izlemez araştırmaz sormaz?! Tamam acemilik hepimizde var. Hem bir şey bilmiyorsun hem de öğrenmek için uğraş vermemişsin!
Kızlar uzman tv de her şey var. Emzirme,gaz çıkarma,yatırma şekilleri,alt değişme,yıkama vs vs.

Göğsü sarkmasın dıye sutu oldıgu halde emzırmeyen anaç anneleri hıc konuşmayalım zaten, gogsun yaratılma amacı ne acaba? Estetık acıdan yaratılmadı herhalde

K kucukmeleklerim kalsiyum eksıklıgınden olabılır depolarını bosaltıyor sut urunlerınden hangılerını tuketebılursen bolca tuket arkadasım
Valla bana da aynısı oldu ayağımın üstüne basamıyodum rahat yatamiyorum falan doktorum dizlerinden eğil kendini çok yorma uzun süre ayakta kalma dedi yaptım şuan hiç bişeyim kalmadı

Gunlük hamilelik takibinde boyle bır agrı olacagı yazıyordu, rahim buyumeye badlıyormuş ve kalca kendını doguma hazırlamak için genışliyormuş normal dıye okumuştum içinizi rahat tutun bişeycık yoktur ınş

Aminn canm ne guzel dileklerde bulunmussun... He ya sorma yani aslnda yuzu bize donuk hep ama gormezden geliyo sipaaa

Bu arada diger konuda da haklisn valla ben her gun yeni bi sey ogrenmeye bayiliyormmm...

Bi de ya bi sorum olcaktiii.. Sabah balkon panjurunu kaldiraym dedm gobegimde boyle bi agirlik gerilme gibi bi sey oldu.. Simdi agri sizi bi sey de yok ama taktm ya sanki boyle hala gergin gini hissediyorm bosa mi endise ediyorm?? Ya da hangi durumlarda endiselenmeliym sizcee???

Günaydın kızlaaar!

Bugün burası pek aydınlık, içim açıldı resmen, umarım hepimizin günü böyle güzel aydınlık geçer

Tecrübeli anneler bu bebişleri ne zaman hissetmeye başlıyoruz biz? 15+3 oldum ama hala hiç bi hareket yok gibi geliyo
habire kendimi dinliyorum ama nafile

Çok merak ediyorum nasıl bi his, hem de hareket ederse biraz olsun endişelerim azalır gibi geliyo

çok geçmiş olsun canım, daha iyisindir umarım

kızlar şimdiye kadar hangi testleriniz yapıldı?mesela benım sadece ikili test yapıldı 14. haftadayım merak edıyorum başka ne testler var acaba?

şimdiye kadar sadece ikili test yapıldı, bu cumartesi de dörtlü test var, galiba 20. haftada da şeker yüklemesi ve genel kan testi yapılıyo

İkili test yaptıran varmı kızlar benden bugün kan aldılar. Ense ölçümü yaptılar. 1.77 mm çıktı. Kan sonucunu haftaya alırsın dediler. Kanda neye bakıyorlar acaba?

kanda beta hgc ve hamileliğe özel bir protein olan PAPP-A'ya bakıyolar, sonra yaşın, bu testlerin sonuçları ve ense kalınlığı ölçümlerini bir araya getirip bebeğin down sendromlu olma riskini hesaplıyolar, belirli bir oranın altındaysa tehlike olmadığını söylüyolar

sen de iyi sonuçlar alırsın inşallah

çok geçmiş olsun, benim de bazen belimden vuran ağrım oluyo, biraz hareket edince geçiyo ama sen yine istiyosan doktoruna sor için ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…