Doktora gittin mi ? Progesteron kullaniyorsan karaciğer fonksiyon bozabiliyormus bazen herkeste olmasa küçük yan etki oda kasinmalara sebebp oluyormuş aklında olsun.Kizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden
Canım şeker, insülin, kilo problemini ya da etkileyen tetikleyen başka bir durum var ise doktor şeker yüklemesi yapmak için 4 dilim baklava ye demiş olabilir. Bu tip skntilar olduğunda 12 hafta da yapıyorlar şeker testini. 50 gr glukoz şurubu 4 dilim baklavaya denk geliyormuş diye duydum da teorim ondan13. Haftamda gidiyor evet cinsiyet için tahmin yapabilir :) hareketi çok olsun diye 4 dilim dedi galiba dediğin gibi :) hiç sevmiyorum simdiden kaygısı icerisindeyim tatliyi nasıl yiyecegim diye)
Benim tanıdığım birileri vardı öyle. Süt var ama bi kere yazmış kafaya emzirince meme bozuluyor sarkıyor,sırf bunun için emzirmedi! Öylesinin sütü oldu da benim gibi yırtınanın olmadı@ThankfulNovember uzunca acıklamış zaten umarım her durumda mama kullanılmamalı gıbı bır sonuc cıkartan arkadasım olmamıştır yazdıklarımdan.%100 haklı aman bırbırımıze faydamız dokunsun derken zararımız olmasın. Bahsedılen durumlarda elbette verılmelı tekrar soyluyorum gerekırse ben de verırım ancak etrafımda sutu oldugu halde zor geldıgınden emzırmeyen yada az geldıgını dusunup aslında yeterı kadar sıtu geldıgı halde mama verenlerı kastedıyorum. Yoksa sut gelmıyorsa vermeyıp te ne yapacagız
Ah canım ya kıyamamKizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden
Canim kizin mi olcak senin belli oldu mu genelde kiz annelerinde oluyor bir kac cevreden duymustumKizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden
Kalsiyum ben cok tuketiyorum demek ki yeter li degil ay bide pis bi agri gecmek bilmedi simdi iyiyim ama agricak diye odum patliyoKızlar ben yine uyudum uyandım uyuyamiyorum. Bugün randevum vardı sizinle paylaşmayı unuttum bu kalça ağrısı sıkıntılı bir durummus sordum doktora. Kesinlikle çok erken dedi ve günde 2 bardak süt 2 kase yoğurt yememi söyledi. Kalsiyum eksikliğinden olurmuş haberiniz olsun
Guen bır surat varsa kız, zıp zıp rahıme tırmanan bırıyse erkek
13. Haftamda gidiyor evet cinsiyet için tahmin yapabilir :) hareketi çok olsun diye 4 dilim dedi galiba dediğin gibi :) hiç sevmiyorum simdiden kaygısı icerisindeyim tatliyi nasıl yiyecegim diye)
Kizlar artik ellerimi kullanamiyorum cok kotu oldu. Kollarim ellerim ve ayaklarim cok döktü. En cok da ellerim mahvoldu. Sabah kalktım baya ağladım uykum gecem gunduzum kalmadi. Depresyona gitdim artik kasintilar yüzünden
Kizlarr sag kalcam la kasgim cok fena agriyo ilk defa basima geldi boyle bisey bazi arkadaslar soylemistiniz gectimi peki dr sordunuz mu ustune basamiyorum hic ben
Benim tanıdığım birileri vardı öyle. Süt var ama bi kere yazmış kafaya emzirince meme bozuluyor sarkıyor,sırf bunun için emzirmedi! Öylesinin sütü oldu da benim gibi yırtınanın olmadı
Hiç unutmuyorum..günlerdir doğru düzgün uyumamışım lohusalık,psikolojim alt üst..kuzenimin nişan toplantısına gittim oğlanla. Gitmeden önce emzirdim Oray'a gidince de mama veririm dedim. Neyse mutfakta mama hazırlıyorum. Kuzenin dayısının kızı geldi (38 yaşında bekar) 'sana ne olmuş? Ne mama veriyorsun? Memem sarkar diye korkarsın sen şimdi! Diyettesin illaki zayıflayacaksın tabi bu kilolar bi şekil verilecek dimi' demez miüst perdeden konuşmasını geçtim bir de alaylı ve küçümseyerek.. Öyle bir yıkıldım ki ağzımı açıp tek kelime edemedim. Ben neler yaşıyorum nelerle mücadele ediyorum karşılaştığım şeye bak dedim?!üstelik hiç bir tecrübesi olmayan birinden! Sabır ya Rab!
Ah canım ya kıyamamdoktora bi görün. Kaşıntılar gerçekten hamileliği mahvediyor. Psikolojini bozar. Rabbim şifa versin.
çok geçmiş olsun canım kerata dediğine göre senin erkek belli oldu mu yani ben de 4 aylık olmayı bekliyorum 15+1im bugün haftaya bugün gidicem inşaAllahGunaydin tatli annisler. Doktor randevumz var bugun 14 +3 olduk bakalim bizim kerata bi taraflarini gostercek mi bize :) kotu grip oldum 3 gundur çekiyorum hapsirmaktan karnima agrilar girdi ona bisey olur diye cok korkuyorum . bu arada bendeki kalca agrisini da sorcam bugun bikac arkadasin daha sikintisi varmis galiba bu konuda ins onemli bisey değildir.
canım susuz kalmıyorsan üşütmüyorsan böbrek değildir o rahimden dolayıdır benim de sağ tarafımda oluyor zaman zaman kasığımla beraber hatta bacağıma kadar normal die duymuştum ama sen yinede doktoruna danış kulaktan dolma sözlerle olmaz bu işGünaydın kızlar..
Bel ağrım var.. Böbrek mi bel mi tam kestiremiyorum.. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bazen endişeleniyorum.. Dr a gidince sorcam.. Sonuçta rahim büyüdüğü içinde olabilir bu ağrı..
Günaydın canım,Günaydın kızlar..
Bel ağrım var.. Böbrek mi bel mi tam kestiremiyorum.. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bazen endişeleniyorum.. Dr a gidince sorcam.. Sonuçta rahim büyüdüğü içinde olabilir bu ağrı..
K kucukmeleklerim kalsiyum eksıklıgınden olabılır depolarını bosaltıyor sut urunlerınden hangılerını tuketebılursen bolca tuket arkadasımKizlarr sag kalcam la kasgim cok fena agriyo ilk defa basima geldi boyle bisey bazi arkadaslar soylemistiniz gectimi peki dr sordunuz mu ustune basamiyorum hic ben
Benim tanıdığım birileri vardı öyle. Süt var ama bi kere yazmış kafaya emzirince meme bozuluyor sarkıyor,sırf bunun için emzirmedi! Öylesinin sütü oldu da benim gibi yırtınanın olmadı
Hiç unutmuyorum..günlerdir doğru düzgün uyumamışım lohusalık,psikolojim alt üst..kuzenimin nişan toplantısına gittim oğlanla. Gitmeden önce emzirdim Oray'a gidince de mama veririm dedim. Neyse mutfakta mama hazırlıyorum. Kuzenin dayısının kızı geldi (38 yaşında bekar) 'sana ne olmuş? Ne mama veriyorsun? Memem sarkar diye korkarsın sen şimdi! Diyettesin illaki zayıflayacaksın tabi bu kilolar bi şekil verilecek dimi' demez miüst perdeden konuşmasını geçtim bir de alaylı ve küçümseyerek.. Öyle bir yıkıldım ki ağzımı açıp tek kelime edemedim. Ben neler yaşıyorum nelerle mücadele ediyorum karşılaştığım şeye bak dedim?!üstelik hiç bir tecrübesi olmayan birinden! Sabır ya Rab!
Ah canım ya kıyamamdoktora bi görün. Kaşıntılar gerçekten hamileliği mahvediyor. Psikolojini bozar. Rabbim şifa versin.
Valla bana da aynısı oldu ayağımın üstüne basamıyodum rahat yatamiyorum falan doktorum dizlerinden eğil kendini çok yorma uzun süre ayakta kalma dedi yaptım şuan hiç bişeyim kalmadıK kucukmeleklerim kalsiyum eksıklıgınden olabılır depolarını bosaltıyor sut urunlerınden hangılerını tuketebılursen bolca tuket arkadasım
Gunlük hamilelik takibinde boyle bır agrı olacagı yazıyordu, rahim buyumeye badlıyormuş ve kalca kendını doguma hazırlamak için genışliyormuş normal dıye okumuştum içinizi rahat tutun bişeycık yoktur ınşGunaydin tatli annisler. Doktor randevumz var bugun 14 +3 olduk bakalim bizim kerata bi taraflarini gostercek mi bize :) kotu grip oldum 3 gundur çekiyorum hapsirmaktan karnima agrilar girdi ona bisey olur diye cok korkuyorum . bu arada bendeki kalca agrisini da sorcam bugun bikac arkadasin daha sikintisi varmis galiba bu konuda ins onemli bisey değildir.
Günaydınlar tatlış annişler
Gününüz güzel ,havanız güneşli, işiniz yolunda gitsin. Güzel haberlerle dolu mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun innşşaaalllaaaaah!!!
kelebek.hill Demek suratınıza bakmadı sizin sıpa he yorumuna çok güldüm @nymeria-burcu yumuşak yumuşak anlatanlar da var. Gerçekten işe yarayacak fikirler sunan yardımcı olanlar da var tam tersi olan da
Bide ben hamileliğini su topu gibi geçiren anne adaylarına çok sinirleniyorum! Yahu insan 9 ay boyunca hiç mi bişe okumaz izlemez araştırmaz sormaz?! Tamam acemilik hepimizde var. Hem bir şey bilmiyorsun hem de öğrenmek için uğraş vermemişsin!
Kızlar uzman tv de her şey var. Emzirme,gaz çıkarma,yatırma şekilleri,alt değişme,yıkama vs vs.
Merhabalar hanimlar 2 gün önce kötü olduğumu yazmıştım. 2 gün boyunca sürekli kusunca dün acilé gittim. Serum fln taktılar. Mide bulantım hala geçmemişti. Ama hastane ortamında daha fazla kalmak istemediğim için çıktım beklemedim.birsey olursa gece gelirim dedim. Ama 2 gündür öyle bir baş ağrısı var ki gözlerim patlayacak sanki başımın her bir noktası ağrıyor. Bugün için tekrar randevu aldim. Serumdan sonra 2 3 defa daha yine kustum.dua edin iyileseyim.
Hanimlar cinsiyet fln takmayın takılmayin. Sizin sağlığınız Bebeğinizin sağlığı yerinde olsun . ŞuAn bir hapsirmada bir oksurmede karnimin içi parçalanıyor sanki
kızlar şimdiye kadar hangi testleriniz yapıldı?mesela benım sadece ikili test yapıldı 14. haftadayım merak edıyorum başka ne testler var acaba?
İkili test yaptıran varmı kızlar benden bugün kan aldılar. Ense ölçümü yaptılar. 1.77 mm çıktı. Kan sonucunu haftaya alırsın dediler. Kanda neye bakıyorlar acaba?
Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?