2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Can'ım ben cok su içiyordum o Zaman akıntım cok su gibiydi doktora gitmeden son 2 gün cok su içemedim akıntım sarı bazen beyaz hafif suluya döndü idrar yaparken yanma değilde bazen kasıklarımda ağrı oluyordu idrarımı yaparken ve tuvaletten kalkınca o kadar

Normal kontrol icin gitmistim cnm zaten doktorum ikili uclu testler yaptirmadi direk dörtlü yapariz dedi ense falan da bakmadi bugun de dortlu testi konustuk normalde 3 hafta sonra yapilacakti ama sordum ben down sendromundan baska onlenebilecek herhangi bi hastalik cikio mu testte diye yok dedi bende yaptırmak istemiorum dedim hic bi sartta aldirmicaksan bence de yaptirma zaten bunlar da kesin degil hep bi ihtimal dedi vazgectik kisacasi sadece 20. 25 . hafta arasinda ayrintili ultrasona girecez nasip olursa bir ay sonrasinda da yine rutin kontrol icin gidecem cnm

Ya ben çok acıkıyorum bu aralar yiyorum kafi derecede ama sanki doymuyorum hissi oluyor biraz daha bişeyler yemek istiyorum ama midem ağırlaşıyor ağrır gibi oluyor ve yiyemiyorum fazlasını. Benim gibi olan var mıdır? Hiç bişeye aşermedim bugüne kadar ama bugün canım kızartma çekti kırmızı biber carliston biber patates kızartması ve üstüne bol sarımsaklı yoğurt. Başlarda da hep çorba içerdim şimdi çorba görmek istemiyor canım. Benim gibi olan ?

Son düzenleme:
Sa

sakın öyle bişey yapma o kadar şeker sana da bebeğine de zarar kahvaltı yapıp gitmiştim ayrıca çok şekerli yersen Bebek çok hareketli olur ve ölçüm yapılamayabilir
ya merakımdan soruyorum çocuk neden tatlı yiyince oynamaya başlıyor

bende bi yere uzanınca öyle oluyor canım bişey olduğunu sanmıyorum biz bebek yokmuş gibi rahat davrandığımız için oluyor bunlar içimizde küçükte olsa bi can var içimizde sonuçta canım korkma yani sancılı olarak devam etseydi endişelenebilirdin ama yok çok şükür

4lü tarama mı varmış? ayrıca 3lü tarama 16-20 haftaları arasında değil mi sen hangi ara yaptın ki? hadi güzel haberlerle gel inşaAllah

Merhabalar bende 2016 ağustos annesi olucam 2. bebeğim ayrıca 2014 ağustos annesiyimde :) bir tane oğlum var 18 aylık
oğluma 2. tüp bebekle hamile kaldım bu ise normal yolla oldu hiç düşünmediğimiz bir anda RABBİM nasip etti şükürler olsun 12+5 günlük hamileyim ayın 5 inde gittim 12+1 iken cinsiyetimiz henüz belli olmadı haftaya cuma gidicem inşallah ense kalınlığımız normal çıktı drum 2 li test yapmıyor oğlumdada yaptırmadım direk 4 lü yapacağız ALLAH ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize :)

Canım Allah'ın izniyle hiç bir şey olmamıştır. Hem artık bebelerimiz iyice güçlendi. Uzun zamandır hiç kuvvet gerektiren bir iş yapmadıysan şimdi öyle olması normal. Oğlum 15 kg,günde en az 9-10 kere indir kaldır yapıyorum. Rabbime emanet dedim en baştan. Çok takılırsan da bi Dr görün derim. Ama kendini üzme
Geçen gün başıma gelen olayı anlatayım.. Annemle kahvaltı yapıyoruz oğlanda içerde oynuyor sonra bi ara çantamdan cüzdanımı almış getirdi neyse bi an sessizlik oldu ve sessizlik demek yapmaması gereken bir şey yapıyor demek oluyor. Annemle aynı anda çantada ilaç vardı deyip bi fırlayışımız var takdire şayan! Mutfak masası koltuklu köşeden kalkıp sandalyelerin üzerinden bi zıpladım yere inince vay be dedim

Ben ben ben kendime şaşırıyorum! Oğlana hamileyken hiç böyle olmamıştım. Yanı iştahım açılmıştı da 6 aydan sonra. Önceden hamburger patates kızartması kombinasyonuna bayılırdım şimdi ah bi musakka olsa ah bi et sote olsa ah bi döner olsa falan diyorum daha çok tencere yemekleri yemek istiyorum anlayacağın yedikçe de yiyesim geliyor sonra dediğin gibi oluyor midem

Bu arada şu sidik sağa sola akıyorsa tezinin bilimsel temeli neye dayanıyor :))) ay bi an aklıma geldi de cidden bunu çıkaran neye göre çıkarmış diye dakikalarımı verdim :))

4lü taramayı da ilk defa duyuyorum burda çünkü bana liste verdiler 2li ve 3lü test var sadece bende 2li yapmadım gittim iki kere pozisyon vermedi bebişimiz başaramadık testi bu saatten sonra da kalkıp bebeğimi aldıcakta değilim ne gelirse Rabbimden sağlık sıhhat versin inşaAllah 4lü yapcan mı peki sen?

2 li yapıldı sadece 12. Hafta normol gorunce 3 lüye gerek yok dedı 16. Hafta 4 lü yaparız dedı inş guzel haberlerle gelırızz

Ayy masallah canım benim ilk bebeğim tüp bebekle oldu. Sonrasinda normal olabileceğini hic düşünmemiştim:) hayırlı olsun insallah

Sa

sakın öyle bişey yapma o kadar şeker sana da bebeğine de zarar kahvaltı yapıp gitmiştim ayrıca çok şekerli yersen Bebek çok hareketli olur ve ölçüm yapılamayabilir
Ben tatlidan nefret ediyorum resmen nasıl yiyecegimi düşünüyorum zaten :) eşim doktoruma çok guveniyor bir kaç doktordan sonra buna karar verdik :)) bana da değişik geldi seker ölçümü yapacak gibi :))

Yok kız birşey olmaz. Ben hala oraya buraya uzanıyorum. Hem artık yoga yapabilecek kıvama geldik,yogada esneme hareketleri bile var. Zaten o ayarını biliyor. Bir sancı girdiğinde daha ilerisini yapamıyorsun. Merrak Etme.
canım sen de Anadolu yakasındaydın dimi yogaya gitmeyi düşünüyor musun? ben bi kaç tane buldum ama mail attım dönüş bekliyorum..

Yok kız birşey olmaz. Ben hala oraya buraya uzanıyorum. Hem artık yoga yapabilecek kıvama geldik,yogada esneme hareketleri bile var. Zaten o ayarını biliyor. Bir sancı girdiğinde daha ilerisini yapamıyorsun. Merrak Etme.

Valla cokkkk sagolunnnn icime su serptinizz... Iste insan pinpirik yapiyo bazen yaa.. Halbuki dun ben diyodm kotu dusunmek yokk dr u da aradm ogleden sonra bi gel istersen dedi taktm deyince biz de gidecez 16:30 da.. Yani aslnda Allahin izniyle bi sey olmamistir insallah ama gorim de rahatlim napimm keske daha rahat olabilsekkk... Ama yine de dikkatli olmak lzmm

ya ben de bu sene bi tatil istiyorum, şöyle güneşin altında yatabileceğim türden doktor ülke sınırları içinde her yere gidebilirsiniz ama yurt dışına çıkmak yok, orada sana ulaşamam aksi bişey olursa dedi, biz de rotamızı sahil şeridine çevirdik ya bakalım, eşim iş yerinden izin alabilecek mi hiç bilmiyorum, çok zor oluyo onun izin alması

tek derdim yemek temizlik düşünmeden bi haftacık geçirmek hiç değilse tabii bir de ufaklık hayatımızı kökünden değiştirmeden önce başbaşa son bi tatil yapmak

canım bence bişey olmamış gibi, ben de süpürge yapınca ya da yeri paspaslayınca öyle hissediyorum şükür bişey olmadı şimdilik

ama ağrın sancın olursa bi doktoruna danış sen yine de

benim de bu aralar iştahım çok açıldı, yemekler arasında gönül gezdiriyorum ama azıcık yesem şişkinlik oluyo, yediklerim çok ağır geliyo hiç hevesimi alamıyorum

bende de aşerme hiç olmadı ama genelde çorba, salatalık domates üçlüsünü yemek istiyorum

bir de mümkünse kendi pişirmediğim şeyleri yemek istiyorum, kendim pişirince hiç tadı olmuyo gibi geliyo, başkasının pişirdiği yemek cazip geliyo nedense, hep dışarıda yiyeyim istiyorum ona da cüzdan dayanmıyo

merhabalar nasılsınız ben eylul.yn hatırlayanlar olur belki :)
son bir haftadır oğlumun gribi ile mücadele ettik. Kuzum perişan oldu Allaha şükür şimdi iyi.
sayfalar çok hızlı ilerlemiş. Cinsiyetler belli olmaya başlamış ve ankete bakıyorum da erkek bebek sayısı arayı bayağı açmış.

siyahmiyah nymeria-burcu
güneş dedin de aklıma geldi sanki bi yerde okumuştum hamileyken güneşlenmemek gereko diye doğru mu acaba :) ben bayılırım güneşin altında öyle saatlerce yatmaya:)
son başbaşa tatil fikri cok doğru.. eşim iş değiştirdi gelecek hafta yurtdışına gidices inşallah.. o izni de gelecek senenin izninden alıo sonra alamaz sanırım anca bayramda bi yere gidebiliriz biz, bakalım ikna edebilir miyim :)

çok geçmiş olsun, biz de nerdeyse hepimiz bir kere geçirdik bu sene ailecek, çok salgın vardı

oğlunun iyileştiğine sevindim

doğru söylüyosun, hamileyken çok güneşte kalmamak lazımmış, ciltte lekeler olabiliyomuş diye okumuştum ben de

valla güneş kremine bulanıp az da olsa yatarım ben bence yoksa bütün sene kemiklerim ağrıyo güneşsizlikten

canım sen de Anadolu yakasındaydın dimi yogaya gitmeyi düşünüyor musun? ben bi kaç tane buldum ama mail attım dönüş bekliyorum..

Ay canım bilmiyorum,ben kendimde yoga yapabilecek eski tecrübeye sahibim,ama dışarıya gitmek daha iyi olur. Ama hafta içi çalışıyorum,cumartesi günleride resim kursum var. pek zamanım kalmıcak gibi. Ama yinede birşeyler bulursan benimde haberim olsun. Belki gelirim. Bostancı-Maltepe arasında bir yerdeyim ben,kadıköye kadar yolu var. Sıkıntım olmaz.

İkna et et,mutlaka gidin, nasıl bir cocukla karşılaşıcaz bilmiyoruz ki, ben çok dua ediyorum,umarım cocuk bana benzer gezmeye pek hevesli olurda adamı evden çıkarabiliriz böylece. Güneş tehlikeli değilde,hamilelere ihtiyaç zaten,böyle bir şey hiç duymadım canım.

siyahmiyah Gezin gezin mutlaka gezin,ben aslında dahaha geçen seneden plan yapmıştık. Çocuğu şöyle mayıs sonu gibi falan doğursam inş diyordum,tüm yazıda izinli olacağım için 3 ay annemide alırım bir tatil mekanında ev tutarız falan diye,hep hatta eşimi ikna ettim ben böyle istiyorum,cocukla falan filan,ama bizim sıpa agustos ortasına düştü,böyle olunca zaman kısıtlı,ama belli olmaz belki güneyde böyle birşey yapabilirz. Ben araba yolculuğunu da çok severim. ve genelde arabayı kimseyede vermem pof pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…