Tatlıdan nefret etmek nımet bılıyor musun cok ısterdım ama ben cok severım yememek ıcın kontrol ederım hep kendımı allahtan suan hamıleyken hıc canım ıstemıyorBen tatlidan nefret ediyorum resmen nasıl yiyecegimi düşünüyorum zaten :) eşim doktoruma çok guveniyor bir kaç doktordan sonra buna karar verdik :)) bana da değişik geldi seker ölçümü yapacak gibi :))
canım çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun, biz de nerdeyse hepimiz bir kere geçirdik bu sene ailecek, çok salgın vardı
oğlunun iyileştiğine sevindim
hissedeceğimiz zamanlara gelsek rahatlicaz bize tepki falan verecek en azından atlatcaz Allah ın izniyle inşaAllah bu günlerimizi git bakalım ne diyecek doktor hem bebeğini de görürü rahatlarsın hem de cinsiyetini öğrenirsin bize de haber verValla cokkkk sagolunnnnicime su serptinizz... Iste insan pinpirik yapiyo bazen yaa.. Halbuki dun ben diyodm kotu dusunmek yokk dr u da aradm ogleden sonra bi gel istersen dedi taktm deyince biz de gidecez 16:30 da.. Yani aslnda Allahin izniyle bi sey olmamistir insallah ama gorim de rahatlim napimm keske daha rahat olabilsekkk... Ama yine de dikkatli olmak lzmm
ayyy o kadar tatile gitmek istedim ki su an :) keşke öyle bi yerde olsak şimdi deniz kenarı güneşleniyoruz hafiften rüzgar esio falan offf :)Ay canım bilmiyorum,ben kendimde yoga yapabilecek eski tecrübeye sahibim,ama dışarıya gitmek daha iyi olur. Ama hafta içi çalışıyorum,cumartesi günleride resim kursum var. pek zamanım kalmıcak gibi. Ama yinede birşeyler bulursan benimde haberim olsun. Belki gelirim. Bostancı-Maltepe arasında bir yerdeyim ben,kadıköye kadar yolu var. Sıkıntım olmaz.
İkna et et,mutlaka gidin, nasıl bir cocukla karşılaşıcaz bilmiyoruz ki, ben çok dua ediyorum,umarım cocuk bana benzer gezmeye pek hevesli olurda adamı evden çıkarabiliriz böylece. Güneş tehlikeli değilde,hamilelere ihtiyaç zaten,böyle bir şey hiç duymadım canım.
@siyahmiyah Gezin gezin mutlaka gezin,ben aslında dahaha geçen seneden plan yapmıştık. Çocuğu şöyle mayıs sonu gibi falan doğursam inş diyordum,tüm yazıda izinli olacağım için 3 ay annemide alırım bir tatil mekanında ev tutarız falan diye,hep hatta eşimi ikna ettim ben böyle istiyorum,cocukla falan filan,ama bizim sıpa agustos ortasına düştü,böyle olunca zaman kısıtlı,ama belli olmaz belki güneyde böyle birşey yapabilirz. Ben araba yolculuğunu da çok severim. ve genelde arabayı kimseyede vermem pof pof
Benim oğlum da ağustos bebesi. Sıcak haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım. İncecik tiril tiril kıyafetler ayakta sandalet terlik ooohhhh! Envai çeşit meyve.. Taze taze organikKızlar işyerındeyom öğle arası bahcede 5-10 dk hava almaya cıktım gunes ınsanı cok mutlu edıyor. Son 3 ay agırlasınca havalar duzelmış olacak çok sanslıyız ışk hamikeliğimde tam tersıydı martta dogurdum hiç keyıfli olmuyor ılk aylarda yazdı zaten hamile gıbı olmuyorsun son aylarda evde oluyorsun. Baharda cıkar yururuz çok keyıflı olur ınş hem son aylarda hareketlı olmak muthıs olur
Kacinci gebeligin canim benim oncekilerde hic olmadi boyleHerkese gunaydinlarr
Hic suratimiza bakmazsa hareket etmezseeeehayirlisi olsn canm valla benm ilk bebek oldugu icn cinsiyet cok onemli degil ha sonrasi icn de belki oyle once saglik ama ikinci olsa illa ki icimden gecer diger cinsiyet olsun diye bi de gercekten ilki ya da ikincisi Allahim insallah kiz cocuk nasip eder...hatta ikincinin kiz olacagini bilsem bu erkek olsun isterdm amann karisik insallah hakkimizda en hayirlisi olur
Hmmm evet her sey icin olabilir gelince soyle biz de bilelmmcatlaycazz neden nedennn diyeee..bi de ins cinsiyet de soylerr hadi bakalm hayirlisii
Canm yaaa cok gecms olsnncok uzuldm o kadr mi kotuuu.. Allah tez zamanda derman buldursn derdine insallah canm
Benim de arada oluyo ama geciyo mesela artik kasiklarda oyle siZi gibi kasilma gibi oluyo geciyo kalcamda da bazen batar gibi falan oluyo o daha uzun surebiliyo ozellikle aksamlarii..
Canim gunluk iki paket yogurt yiyorum severek canim istiyor hatta demekki yetersiz o yuzdenK kucukmeleklerim kalsiyum eksıklıgınden olabılır depolarını bosaltıyor sut urunlerınden hangılerını tuketebılursen bolca tuket arkadasım
Hayirlisi olsun canim ilk bebekse kiz cok iyi oluyor ilerde anlarsin arkadas gibi oluyor 15 haftada goremediyse ya cok iyi sakliyor yada kiz benimde mart in 30 sabir artikkValla baya bakti cnm pipi adina bisey goremedi heralde kiza benzio gibi dedi once sonra yuzde 51 dedi ama genelde ilk soyledikleri dogru cikio doktorlarin ama ben hic kiz hissetmiodum icime hiic kiz adina bisey gelmiodu takiii iki gun oncesine kadar ruyamda cok tatli bir kiz bebek emziriodum acaba mi dedim uzerine doktor boyle dedi bugun bilemedim bi sonraki randevu bir ay sonra dayanamam ben ya :)
hissedeceğimiz zamanlara gelsek rahatlicaz bize tepki falan verecek en azından atlatcaz Allah ın izniyle inşaAllah bu günlerimizi git bakalım ne diyecek doktor hem bebeğini de görürü rahatlarsın hem de cinsiyetini öğrenirsin bize de haber ver
Ooo bakıyorum da tatil planları yapılıyorbizde küçük çaplı bir şeyler planladık ama bakalım..Zaman ne gösterir bilinmez cinsiyet bi kesinleşsin mart-nisan gibi bi alış veriş tatili yapacam ben
kelebek.hill Haberdar edersin bizi durumdan. Ayyyy!! Belkide cinsiyeti öğrenirsiniz
Benim oğlum da ağustos bebesi. Sıcak haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım. İncecik tiril tiril kıyafetler ayakta sandalet terlik ooohhhh! Envai çeşit meyve.. Taze taze organikAllah'ım yeni yedim hala aklım yemekten her gün çık gez. Doğumdan sonra da eve tıkılmıyorsun. Aman hasta olur üşür endişen yok.
Kacinci gebeligin canim benim oncekilerde hic olmadi boyle
Tmm bende 3 cu artik vucut ta yoruldu ona mi oluyor acaba diye tahmin ettimAyy evet ben de ayni seyi dusundm bugn hissedebiliyo olsam boyle olmazdm dedimmm ama az kaldi insallahhh...
Evett belki de ogreniriz bakalm haber etmem mi hiccc..
Tamam canm haber ederm tabiii
Benm ilk gebeligm o yuzdn kafama takilan her seyi de soruyorm dr uma normal diyor hatta artabilir de diyorrr
Yok cnm yaptirmicam cunku ben de bu saatten sonra ne olursa olsun bebegimi aldiramam sadece ayrintili ultrason yapilacak 20 25 haftalari arasinda4lü taramayı da ilk defa duyuyorum burda çünkü bana liste verdiler 2li ve 3lü test var sadece bende 2li yapmadım gittim iki kere pozisyon vermedi bebişimiz başaramadık testibu saatten sonra da kalkıp bebeğimi aldıcakta değilim ne gelirse Rabbimden sağlık sıhhat versin inşaAllah 4lü yapcan mı peki sen?
Ooo bakıyorum da tatil planları yapılıyorbizde küçük çaplı bir şeyler planladık ama bakalım..Zaman ne gösterir bilinmez cinsiyet bi kesinleşsin mart-nisan gibi bi alış veriş tatili yapacam ben
kelebek.hill Haberdar edersin bizi durumdan. Ayyyy!! Belkide cinsiyeti öğrenirsiniz
Benim oğlum da ağustos bebesi. Sıcak haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım. İncecik tiril tiril kıyafetler ayakta sandalet terlik ooohhhh! Envai çeşit meyve.. Taze taze organikAllah'ım yeni yedim hala aklım yemekten her gün çık gez. Doğumdan sonra da eve tıkılmıyorsun. Aman hasta olur üşür endişen yok.
hadi bakalım bekliyorummAyy evet ben de ayni seyi dusundm bugn hissedebiliyo olsam boyle olmazdm dedimmm ama az kaldi insallahhh...
Evett belki de ogreniriz bakalm haber etmem mi hiccc..
bende aldırmicağım için bende gerek duymuyorum ama bakalım o zamanki ruh halime bağlıYok cnm yaptirmicam cunku ben de bu saatten sonra ne olursa olsun bebegimi aldiramam sadece ayrintili ultrason yapilacak 20 25 haftalari arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?