2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben tatlidan nefret ediyorum resmen nasıl yiyecegimi düşünüyorum zaten :) eşim doktoruma çok guveniyor bir kaç doktordan sonra buna karar verdik :)) bana da değişik geldi seker ölçümü yapacak gibi :))
Tatlıdan nefret etmek nımet bılıyor musun cok ısterdım ama ben cok severım yememek ıcın kontrol ederım hep kendımı allahtan suan hamıleyken hıc canım ıstemıyor

çok geçmiş olsun, biz de nerdeyse hepimiz bir kere geçirdik bu sene ailecek, çok salgın vardı

oğlunun iyileştiğine sevindim
canım çok teşekkür ederim, bu sene gerçekten çok fazla salgın var.

biz oğlum 2 yaşına gelene kadar tatil için annemlerin yazlığını kullandık, ancak 3 yaşında güzel bir organizasyon yapabildik. Küçük bebekle zor oluyor otellerde max. 3 gün olacak şekilde tatil iyi olabilir sonrası kafayı yedirebilir.

Kızlar işyerındeyom öğle arası bahcede 5-10 dk hava almaya cıktım gunes ınsanı cok mutlu edıyor. Son 3 ay agırlasınca havalar duzelmış olacak çok sanslıyız ışk hamikeliğimde tam tersıydı martta dogurdum hiç keyıfli olmuyor ılk aylarda yazdı zaten hamile gıbı olmuyorsun son aylarda evde oluyorsun. Baharda cıkar yururuz çok keyıflı olur ınş hem son aylarda hareketlı olmak muthıs olur

hissedeceğimiz zamanlara gelsek rahatlicaz bize tepki falan verecek en azından atlatcaz Allah ın izniyle inşaAllah bu günlerimizi git bakalım ne diyecek doktor hem bebeğini de görürü rahatlarsın hem de cinsiyetini öğrenirsin bize de haber ver

ayyy o kadar tatile gitmek istedim ki su an :) keşke öyle bi yerde olsak şimdi deniz kenarı güneşleniyoruz hafiften rüzgar esio falan offf :)

ben zaten hiç yapmadım ama sporu bile evde yapamayanlardanım, bilsem de evde yapamam kesin.. cadde de var bi kaç tane bakalım

Ooo bakıyorum da tatil planları yapılıyor bizde küçük çaplı bir şeyler planladık ama bakalım..Zaman ne gösterir bilinmez cinsiyet bi kesinleşsin mart-nisan gibi bi alış veriş tatili yapacam ben
kelebek.hill Haberdar edersin bizi durumdan. Ayyyy!! Belkide cinsiyeti öğrenirsiniz
Benim oğlum da ağustos bebesi. Sıcak haricinde hiç bir sıkıntı yaşamadım. İncecik tiril tiril kıyafetler ayakta sandalet terlik ooohhhh! Envai çeşit meyve.. Taze taze organik Allah'ım yeni yedim hala aklım yemekten her gün çık gez. Doğumdan sonra da eve tıkılmıyorsun. Aman hasta olur üşür endişen yok.

Kacinci gebeligin canim benim oncekilerde hic olmadi boyle

Kızlar slm artk bulantilar beni benden aldı. Geçer diye bekledim ama hiç geçmiyor. İlaç almama rağmen geçmiyor. Günde 8 defa istifra ettiğim oldu. Her yer kokuyo pencere acamıyorum şehir kokuyo.açmazsam ev kokuyo. Bu gün okul da kokar oldu öğüre öğüre derse girdim. Ne kdr verimli olabilirim böyle onu da bilmiyorum rapor alsam öğrenciler iyice geri kalacaklar. Şunu yaptm bulantım azaldı diyen birilerine ihtiyacım var. Gerçekten perişan oldum. Çubuk kraker denedim. İlaç denedim. Yok olmuyor. Sizler neler denediniz. Artk bi çare bulmam lazım

Hayirlisi olsun canim ilk bebekse kiz cok iyi oluyor ilerde anlarsin arkadas gibi oluyor 15 haftada goremediyse ya cok iyi sakliyor yada kiz benimde mart in 30 sabir artikk

Ayy evet ben de ayni seyi dusundm bugn hissedebiliyo olsam boyle olmazdm dedimmm ama az kaldi insallahhh...
Evett belki de ogreniriz bakalm haber etmem mi hiccc..

Tamam canm haber ederm tabiii

Kacinci gebeligin canim benim oncekilerde hic olmadi boyle

Benm ilk gebeligm o yuzdn kafama takilan her seyi de soruyorm dr uma normal diyor hatta artabilir de diyorrr

Tmm bende 3 cu artik vucut ta yoruldu ona mi oluyor acaba diye tahmin ettim

Yok cnm yaptirmicam cunku ben de bu saatten sonra ne olursa olsun bebegimi aldiramam sadece ayrintili ultrason yapilacak 20 25 haftalari arasinda

Merhaba ikili testleri İSTANBUL/ANADOLU da olan annişler nerede yaptırdı randevu bulamıyorum

kelebek.hill Geçmiş olsun umarım bir şey yoktur. Bende sabah ayakkabımı bağlarken merdivene uzattım ayağımı aynen söylediğin gibi bir şey oldu ama ters hareketten olduğunu anladım. Valla benim doktorum benimle hiç ilgilenmiyo ben kendi kendime sorup cevaplıyorum aslında çok iyi bir doktor ama ayda 1 gel diyo kontrole özlüyoruz heralde çocuklarımızı inşallah söyler cinsiyeti ben erkek demiştim seninkine bakalım

evet yazın doğum yapmak çok daha keyifli ve rahat, oğlum da temmuzda doğmuştu çok sıcaktı ama rahattım. İstediğimiz kadar dışarı çıktık gezdik dolaştık.Yazın oğlumu evde body ile tutuyordum. Soğuk havalar daha zorlu geçiyor bebek üşüyecek mi hastalanacak mı derdi sıkıntısı oluyor.

Ayy evet ben de ayni seyi dusundm bugn hissedebiliyo olsam boyle olmazdm dedimmm ama az kaldi insallahhh...
Evett belki de ogreniriz bakalm haber etmem mi hiccc..
hadi bakalım bekliyorumm

Yok cnm yaptirmicam cunku ben de bu saatten sonra ne olursa olsun bebegimi aldiramam sadece ayrintili ultrason yapilacak 20 25 haftalari arasinda
bende aldırmicağım için bende gerek duymuyorum ama bakalım o zamanki ruh halime bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…