- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Ben gülen tıp merkezinde dr cenk bey onda yaptırdım ,zaten doktorumda o ,85 tl ikili test fiyatı 85 tl de muayene ücreti ,dragosta yeriMerhaba ikili testleri İSTANBUL/ANADOLU da olan annişler nerede yaptırdı randevu bulamıyorum
canım gittim doktora progesterondan önce başlamıştı işte ama belki progesteron arttırmış olabilir. karaciğer fonksiyonlarım fln normal sebebini onlarda çözemedi vallaDoktora gittin mi ? Progesteron kullaniyorsan karaciğer fonksiyon bozabiliyormus bazen herkeste olmasa küçük yan etki oda kasinmalara sebebp oluyormuş aklında olsun.
canım cinsiyeti belli değil daha ama bilmiyorum kiCanim kizin mi olcak senin belli oldu mu genelde kiz annelerinde oluyor bir kac cevreden duymustum
ben de medipolde vermişti doktor ama orda bulamadım istediğim gün. acıbademden aldım ben deMerhaba ikili testleri İSTANBUL/ANADOLU da olan annişler nerede yaptırdı randevu bulamıyorum
Arkadasım aynen senın gıbıydım kusmaktan gozlerım portlıyordu 12. Hafta bıter dedıler bıtmedı ama bu hafta 16. Haftam nerdeyse kalmadı aksam azbulanıyor ama dayanılcsk ölçüde o yuzden az kaldı gececek hep soyle dusunup rahatlamaya calısırdım demek kı saglıgı yerınde dıyordum bır de meyva sut tatlı seyler daha bulandırıyordu onlara dıkkat ettım leblebı cubuk kraker azıcık ıyıgelıyordu çok su içince bulanıyordu inş gececek az kaldıKızlar slmartk bulantilar beni benden aldı. Geçer diye bekledim ama hiç geçmiyor. İlaç almama rağmen geçmiyor. Günde 8 defa istifra ettiğim oldu. Her yer kokuyo pencere acamıyorum şehir kokuyo.açmazsam ev kokuyo. Bu gün okul da kokar oldu öğüre öğüre derse girdim. Ne kdr verimli olabilirim böyle onu da bilmiyorum rapor alsam öğrenciler iyice geri kalacaklar. Şunu yaptm bulantım azaldı diyen birilerine ihtiyacım var. Gerçekten perişan oldum. Çubuk kraker denedim. İlaç denedim. Yok olmuyor. Sizler neler denediniz. Artk bi çare bulmam lazım
Cnm çok geçmiş olsun benim bulantıma en iyi zencefil geldi taze zencefili rendele 1 tatlı kaşıgı balla yut ya da suya karıştır balla iç çok iyi geliyorKızlar slmartk bulantilar beni benden aldı. Geçer diye bekledim ama hiç geçmiyor. İlaç almama rağmen geçmiyor. Günde 8 defa istifra ettiğim oldu. Her yer kokuyo pencere acamıyorum şehir kokuyo.açmazsam ev kokuyo. Bu gün okul da kokar oldu öğüre öğüre derse girdim. Ne kdr verimli olabilirim böyle onu da bilmiyorum rapor alsam öğrenciler iyice geri kalacaklar. Şunu yaptm bulantım azaldı diyen birilerine ihtiyacım var. Gerçekten perişan oldum. Çubuk kraker denedim. İlaç denedim. Yok olmuyor. Sizler neler denediniz. Artk bi çare bulmam lazım
canım zencefil iyi geldi bana. tozunu almıştım ılık suya zencefil limon ve bal karıştırarak içtim ve zencefil şekeri baharatçıdan işe gidip gelirkende onu ağzıma atıyordum iyi geliyorduKızlar slmartk bulantilar beni benden aldı. Geçer diye bekledim ama hiç geçmiyor. İlaç almama rağmen geçmiyor. Günde 8 defa istifra ettiğim oldu. Her yer kokuyo pencere acamıyorum şehir kokuyo.açmazsam ev kokuyo. Bu gün okul da kokar oldu öğüre öğüre derse girdim. Ne kdr verimli olabilirim böyle onu da bilmiyorum rapor alsam öğrenciler iyice geri kalacaklar. Şunu yaptm bulantım azaldı diyen birilerine ihtiyacım var. Gerçekten perişan oldum. Çubuk kraker denedim. İlaç denedim. Yok olmuyor. Sizler neler denediniz. Artk bi çare bulmam lazım
kelebek.hill Geçmiş olsun umarım bir şey yoktur. Bende sabah ayakkabımı bağlarken merdivene uzattım ayağımı aynen söylediğin gibi bir şey oldu ama ters hareketten olduğunu anladım. Valla benim doktorum benimle hiç ilgilenmiyo ben kendi kendime sorup cevaplıyorum aslında çok iyi bir doktor ama ayda 1 gel diyo kontrole özlüyoruz heralde çocuklarımızı inşallah söyler cinsiyeti ben erkek demiştim seninkine bakalım
hadi bakalım bekliyorumm
bende aldırmicağım için bende gerek duymuyorum ama bakalım o zamanki ruh halime bağlı
Hemen hemen aynı durumdayız canım, ben de 2014 haziran annesiyim, 20 aylık bir oglum var , simdi ikinciyi bekliyoruz :) Cinsiyetini merak ediyoruz gercekten. Oglan olsa , iki oglan guzel oynarlar, kız olursa da kız evlat duygusunu tatmis oluruz. İkisi de guzel olur. Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsinMerhabalar bende 2016 ağustos annesi olucam 2. bebeğim ayrıca 2014 ağustos annesiyimde :) bir tane oğlum var 18 aylık
oğluma 2. tüp bebekle hamile kaldım bu ise normal yolla oldu hiç düşünmediğimiz bir anda RABBİM nasip etti şükürler olsun 12+5 günlük hamileyim ayın 5 inde gittim 12+1 iken cinsiyetimiz henüz belli olmadı haftaya cuma gidicem inşallah ense kalınlığımız normal çıktı drum 2 li test yapmıyor oğlumdada yaptırmadım direk 4 lü yapacağız ALLAH ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize :)
Krem falan mi verdi ne yaptilar. Iyi bari sıkıntı olmasinda alerjik falanda olabilir belkicanım gittim doktora progesterondan önce başlamıştı işte ama belki progesteron arttırmış olabilir. karaciğer fonksiyonlarım fln normal sebebini onlarda çözemedi valla
canım cinsiyeti belli değil daha ama bilmiyorum ki
İnşallahArkadasım aynen senın gıbıydım kusmaktan gozlerım portlıyordu 12. Hafta bıter dedıler bıtmedı ama bu hafta 16. Haftam nerdeyse kalmadı aksam azbulanıyor ama dayanılcsk ölçüde o yuzden az kaldı gececek hep soyle dusunup rahatlamaya calısırdım demek kı saglıgı yerınde dıyordum bır de meyva sut tatlı seyler daha bulandırıyordu onlara dıkkat ettım leblebı cubuk kraker azıcık ıyıgelıyordu çok su içince bulanıyordu inş gececek az kaldı
taze zencefil burada bulamayabilirim ama tozu bi deneyecem. Gerçekten olmuyor böyle. Kendim evlat sahibi olacam diye başka evlatların hakkına giriyorum. İnşallah o ise yarar. Çok teşekkürler kızlarCnm çok geçmiş olsun benim bulantıma en iyi zencefil geldi taze zencefili rendele 1 tatlı kaşıgı balla yut ya da suya karıştır balla iç çok iyi geliyor
canım zencefil iyi geldi bana. tozunu almıştım ılık suya zencefil limon ve bal karıştırarak içtim ve zencefil şekeri baharatçıdan işe gidip gelirkende onu ağzıma atıyordum iyi geliyordu
Hanımlar benim doktor haftaya gel cinsiyetini söyleriz dedi. Yorumlara bakıyorum 15 hafta olupta daha belli olmadı diyen var. Bizim doktor önden gidiyor herhalde. İnşallah belli olurda kısmetse ona göre alışveriş yaparız :) bu arada ben bebeğimin oynadığını hissediyorum. Ama öyle aman aman bir hissetme değil hafif tepiyor gibi :) bide allah aşkına bu bulantılar kusmalar ne zaman biticek. Ne zaman rahat bi şekilde yemek yiycem 6. Haftadan beri devam ediyor. Hiç azalma yok.çubuk kraker leblebi zencefil şekeri vs. hiç birşey bulantımı kesmiyor.
Cinsiyet olayi bizim icn artk hafta meselesi degil canm.. Bebisin pozisyonuyla alakali gostermezse kac haftalik olursa olsn kar etmezzzz
Hadi hayirlisicanım gittim doktora progesterondan önce başlamıştı işte ama belki progesteron arttırmış olabilir. karaciğer fonksiyonlarım fln normal sebebini onlarda çözemedi valla
canım cinsiyeti belli değil daha ama bilmiyorum ki
Kann testiyle mi anliyolar cinsiyeti ben mi oyle anladim cunku o testi banada yapildi cinsiyetle ilgili bisey demedilerSelamlar herkese !
Yine uzun bir aradan sonra yeniden firsat buldum yazmaya..
Bizde isler yolunda gibi, en son gecen hafta ultrasona girdik, hersey yolunda gozukuyor dedi doktor.
bolca kan aldılar, harmony adlı bi test yapiliyor burda, genetik testi, ordan cinsiyetine de bakiliyor.
Bu hafta icinde cinsiyetini soyleyecekler bana, merakla bekliyoruz.
Bunun haricinde, ilk gebeligimde gebelik sekeri cikmisti, diyet yapmak zorunda kalmistim, simdikiinde test yapmaya gerek bile kalmadan kesinlikle olursun dedi doktor. Gecen seferki gibi parmaktan kan alarak kontrol etmeye basladim sekerimi, hakikaten yuksek seyrediyor, yeniden diyete basladım. Bu da benim kaderim iste, hamileyken diyet yapmak :))
Bende mide bulantısı ,eksimesi vs hic olmuyor ama benim de zorlugum bu iste arkadaslar. O yuzden ilk 3 ay bulantı kusma geciren arkadaslar, cok uzulmeyin, tek zorlugunuz bu olsun, gebelik sekeri olup ta, istedigin meyveyi tatlıyı pastayı boregi 9 ay boyunca yiyememek inanın cok daha feci birsey..
Sizi ve bebisleriniz operim
sevgiler
Ben amerikada yaşıyorum ve burda özel bir genetik test var, Bebegin kromozomlarını annenin kanında buluyor ve onu test ediyorlar. Tabi cinsiyeti de belli oluyor. Harmony test deniyor. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyor. Gecen sefer oglumun cinsiyetini 11. Haftada öğrenmiştik mesela. Sanirim henüz türkiyeye gelmedi bu tahlil türü.Kann testiyle mi anliyolar cinsiyeti ben mi oyle anladim cunku o testi banada yapildi cinsiyetle ilgili bisey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?