2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktora gittin mi ? Progesteron kullaniyorsan karaciğer fonksiyon bozabiliyormus bazen herkeste olmasa küçük yan etki oda kasinmalara sebebp oluyormuş aklında olsun.
canım gittim doktora progesterondan önce başlamıştı işte ama belki progesteron arttırmış olabilir. karaciğer fonksiyonlarım fln normal sebebini onlarda çözemedi valla

Canim kizin mi olcak senin belli oldu mu genelde kiz annelerinde oluyor bir kac cevreden duymustum
canım cinsiyeti belli değil daha ama bilmiyorum ki

Arkadasım aynen senın gıbıydım kusmaktan gozlerım portlıyordu 12. Hafta bıter dedıler bıtmedı ama bu hafta 16. Haftam nerdeyse kalmadı aksam azbulanıyor ama dayanılcsk ölçüde o yuzden az kaldı gececek hep soyle dusunup rahatlamaya calısırdım demek kı saglıgı yerınde dıyordum bır de meyva sut tatlı seyler daha bulandırıyordu onlara dıkkat ettım leblebı cubuk kraker azıcık ıyıgelıyordu çok su içince bulanıyordu inş gececek az kaldı

Cnm çok geçmiş olsun benim bulantıma en iyi zencefil geldi taze zencefili rendele 1 tatlı kaşıgı balla yut ya da suya karıştır balla iç çok iyi geliyor

canım zencefil iyi geldi bana. tozunu almıştım ılık suya zencefil limon ve bal karıştırarak içtim ve zencefil şekeri baharatçıdan işe gidip gelirkende onu ağzıma atıyordum iyi geliyordu

hadi bakalım bekliyorumm

bende aldırmicağım için bende gerek duymuyorum ama bakalım o zamanki ruh halime bağlı

Evettt ani hareket yapmamak lazm sadece bugn bunu ogrendk Allahima sukurler olsn hic bi seyimiz yok.. veee cinsiyet tabi ki kapali kutuuu sipacikkk!!! Amannn annesi yesin onu gostermesn napimmm saglikli olaunlar daaa Pisikedii

Selamlar herkese !
Yine uzun bir aradan sonra yeniden firsat buldum yazmaya..
Bizde isler yolunda gibi, en son gecen hafta ultrasona girdik, hersey yolunda gozukuyor dedi doktor.
bolca kan aldılar, harmony adlı bi test yapiliyor burda, genetik testi, ordan cinsiyetine de bakiliyor.
Bu hafta icinde cinsiyetini soyleyecekler bana, merakla bekliyoruz.
Bunun haricinde, ilk gebeligimde gebelik sekeri cikmisti, diyet yapmak zorunda kalmistim, simdikiinde test yapmaya gerek bile kalmadan kesinlikle olursun dedi doktor. Gecen seferki gibi parmaktan kan alarak kontrol etmeye basladim sekerimi, hakikaten yuksek seyrediyor, yeniden diyete basladım. Bu da benim kaderim iste, hamileyken diyet yapmak :))
Bende mide bulantısı ,eksimesi vs hic olmuyor ama benim de zorlugum bu iste arkadaslar. O yuzden ilk 3 ay bulantı kusma geciren arkadaslar, cok uzulmeyin, tek zorlugunuz bu olsun, gebelik sekeri olup ta, istedigin meyveyi tatlıyı pastayı boregi 9 ay boyunca yiyememek inanın cok daha feci birsey..

Sizi ve bebisleriniz operim

sevgiler

Hemen hemen aynı durumdayız canım, ben de 2014 haziran annesiyim, 20 aylık bir oglum var , simdi ikinciyi bekliyoruz :) Cinsiyetini merak ediyoruz gercekten. Oglan olsa , iki oglan guzel oynarlar, kız olursa da kız evlat duygusunu tatmis oluruz. İkisi de guzel olur. Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin

Hanımlar benim doktor haftaya gel cinsiyetini söyleriz dedi. Yorumlara bakıyorum 15 hafta olupta daha belli olmadı diyen var. Bizim doktor önden gidiyor herhalde. İnşallah belli olurda kısmetse ona göre alışveriş yaparız :) bu arada ben bebeğimin oynadığını hissediyorum. Ama öyle aman aman bir hissetme değil hafif tepiyor gibi :) bide allah aşkına bu bulantılar kusmalar ne zaman biticek. Ne zaman rahat bi şekilde yemek yiycem 6. Haftadan beri devam ediyor. Hiç azalma yok. çubuk kraker leblebi zencefil şekeri vs. hiç birşey bulantımı kesmiyor.

Krem falan mi verdi ne yaptilar. Iyi bari sıkıntı olmasinda alerjik falanda olabilir belki

İnşallah bu gün tahtaya yazı yazarken elim ayağın kesildi resmen. Oturmak zorunda kaldm artk. İnşallah geçer

Cnm çok geçmiş olsun benim bulantıma en iyi zencefil geldi taze zencefili rendele 1 tatlı kaşıgı balla yut ya da suya karıştır balla iç çok iyi geliyor
taze zencefil burada bulamayabilirim ama tozu bi deneyecem. Gerçekten olmuyor böyle. Kendim evlat sahibi olacam diye başka evlatların hakkına giriyorum. İnşallah o ise yarar. Çok teşekkürler kızlar

canım zencefil iyi geldi bana. tozunu almıştım ılık suya zencefil limon ve bal karıştırarak içtim ve zencefil şekeri baharatçıdan işe gidip gelirkende onu ağzıma atıyordum iyi geliyordu

Cinsiyet olayi bizim icn artk hafta meselesi degil canm.. Bebisin pozisyonuyla alakali gostermezse kac haftalik olursa olsn kar etmezzzz

Kızlar dün kontrolümüz vardı,ense ölçümümüz çok iyiydi,ikili teste çok güvenmediğim için panorama adlı bir test yaptırdık,Amerika'ya yolladık
Cinsiyetini sordum, erkeği andırıyor sanki dedi, benim isteğim de bu yönde çok da heveslenmek istemiyorum,ama elde değil, başka çocuk düşünmüyorum
Bir kere rüyamda pembe patik hediye ettiler,
Başka bir rüyamda da oğlum olmuştu,çok çabuk büyüyordu kerata

Cinsiyet olayi bizim icn artk hafta meselesi degil canm.. Bebisin pozisyonuyla alakali gostermezse kac haftalik olursa olsn kar etmezzzz

Ben bizim doktor öyle haftaya söyleriz diyince ondan merak ettim. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez hayırlı evlat nasip etsin allah hepimize :) bide hamileliğin tadını çıkartabilsek güzel olucak. Bulantı ve kusmaktan ölüyorum

Kann testiyle mi anliyolar cinsiyeti ben mi oyle anladim cunku o testi banada yapildi cinsiyetle ilgili bisey demediler

Kann testiyle mi anliyolar cinsiyeti ben mi oyle anladim cunku o testi banada yapildi cinsiyetle ilgili bisey demediler
Ben amerikada yaşıyorum ve burda özel bir genetik test var, Bebegin kromozomlarını annenin kanında buluyor ve onu test ediyorlar. Tabi cinsiyeti de belli oluyor. Harmony test deniyor. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyor. Gecen sefer oglumun cinsiyetini 11. Haftada öğrenmiştik mesela. Sanirim henüz türkiyeye gelmedi bu tahlil türü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…