2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir , çünkü geçmişi hiç okumadım.
Yarın bizim için büyük gün cinsiyetti öğrenmeye gidiyoruz . Randevumuz biraz geç saatlerde . Akşam sizlerede yazarım mutlaka.
Umarım öncelikle sağlıklıdır ve Allah gönlüme göre vermiştir ,dua edin neolur. Çok heyecanlıyım bennnn. İnş göstermemezlik yapmaz

Kizlar sacma ruyalar devamm el ele tususmus 7 8 tane 3 yaslarinda erkek bebek bunlar senin diyorlar Allah im bide diyorum ben bitane istiyodum falan diye dusunmeye basliyom sonra

Hehehee benle sen kafayı yiyecez bu gidişle
Bende rüyamda oğlumu gördüm okadar büyümüşki hatta 10 yaşlarında alahııımmmm okadar yaramazki dışarda parktayız yerinde durmuyor komşunun parktaki arabasını ite ite hareket ettirip tepeden aşağıya yuvarlatıyor
Ben araba zarar gördü diye paniklerken komşuda kız boşver onuda, senin şu oğlanın gücüne bak bundan korkulur diyor

Göğsü sarkmasın dıye sutu oldıgu halde emzırmeyen anaç anneleri hıc konuşmayalım zaten, gogsun yaratılma amacı ne acaba? Estetık acıdan yaratılmadı herhalde
Kız tavuk yumurtası kadar memesi vardı hep sarksa o ne olur sonradan duydum bin pişman olmuş sarkmasın diye emzirmedim ama bu sefer de pörsüdüler demiş al sana dik meme!!

Canım bebeği hissetmen için henüz erken. Çok çok düşük bi ihtimalle 16-17 haftalarda olabilir ama ilk gebeliklerde normal olarak 19-20 haftalardan sonra.
Ben oğlumu baya geç hissettim. Çok değişik bir his. Gerçekten bağırsak hareketleriyle karıştırılabilir. Bir kaç hareketten sonra anlıyor insan bu Bebek diye sanki içimde balık varmış da kaymış gibi..Rabbim hayırlısıyla inşallah o günleri de yaşatsın

Bu arada şu sidik sağa sola akıyorsa tezinin bilimsel temeli neye dayanıyor :))) ay bi an aklıma geldi de cidden bunu çıkaran neye göre çıkarmış diye dakikalarımı verdim :))
Allah iyiliğini versin canım yaa! Çok güldüm bu yorumuna ya bence boş boş otururken ne yapsam ne yapsam düşüncesiyle bunu bulmuştur.
3 ay kusmak gebelik şekeri olmaktan kat kat iyidir!!! Bu konuda sana katılıyorum arkadaşım. Çevremde o kadar çok vardı ki.. 3-4 aydan sonra biz homini güzeeeel güzel yerken onlar 5 kaşık makarna yedim daha yiyemem 1 yumurta yedim 1 km yürürsem şunu yiyebilirim hesaplarındalar. Can çekmese de insan gözünün gördüğünden yemek istiyor ama şekerin varsa bu mümkün olmuyor pek. Allah yardımcınız olsun. Her şey sağlıklı evlatlar için..Rabbim hayırlı kıymet bilen dürüst evlatlar versin inşallah.

2 gunde 5 Kilo vermisim bu arada hala iyilesemedim ve şuanda oğlum atesleniyor. Biraz önce ateşi 39.5 çıktı yikadim. Dün gece boyunca 38.5 tu ateşi . Dua edin iyileselim
Çok çok geçmişler olsun. Ateşten korktuğum kadar başka bir şeyden korkmuyorum. Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Hayırlı haberlerle bekliyoruz inşallah pipiyi gözünüze gözünüze soksun da görün gününüzü

Korkutmak gibi olmasın da genel olarak erkek bebeler aynı rüyandaki gibi oluyor ve aynı rüyandaki gibi annenin yüreğine indirip sağda solda ne yapacağını şaşırtıp balataları sıyırttırıyor
Rüyanın gerçek versiyonunu yaşıyorum

Hayret yaa neden boyle ruyalar goruyoruz ki acaba oyuncak miydi kiz arabaa

Pisikedii
Ya pisicik ya niye öyle diyorsun .
Kız için dua edin desem bişey demiceksin biliyorum.
Oğlan istememin tek sebebi o duyguyuda tatmak istemem. Yoksa öyle yazılanlar gibi oğluşçu değilim. Bugün oğlum olsaydı eğer inanki bugün en az şimdiki kadar kız için dua ederdim.

Son düzenleme:

Biliyorum etrafımda okadarını tanıyorum. Tanıdıkçada kızlarıma hep Şükr ettim hep . İyiki kızlarım var dedim. Ne bilim ya gönülde eksik diye , yada ben kaşınıyorum resmen diye

Haberini merakla bekliyorum insallah gonlundeki erkek bebek haberini alirsin tabi oncelik saglikli hayirli evlat

Amaninn dur kiz 7 tane erkek bebek gordum ben tam baltalari siyiririmm

Hayirlisi canim artik duamiz ettik gonlumuzden geceni dile getirdik Allah buyuk saglikli olsunlarda

Evet ya inanki en çok ta yaşıyormu içimde diye endişe ediyorum nedense ya . Burda çok okuduğum şeylerden dolayımı oldu bilmiyorum ama inanki doktordan önce kalbi atıyormu iyimi lafını ilk duymak istiyorum. Öyle takıntı oldum son 1 hafta 10 gündür

Yok oyuncak değil , gerçek arabaydı Can'ım hihihihi
Niye olucak çünkü benle sen çok arzulamaktan çok düşünmekten rüyamıza giriyor, kafayı yedik
Aynen belkide ben ilk kizim olsun cok isteim sukur ikinciye hic cinsiyet dusunmedim nedense yeter ki olsun dedik bundada cok erkek bebek istiyorumm hayirlisi dedigin gibi cok dusunmekten belkide

Canim ben bide 3 tane kaybettim ulturasyon girmek beni korkutuyor saten deli gibi bakiyorum kalp atsini gordum mu bi rahatliyprum

Aynen belkide ben ilk kizim olsun cok isteim sukur ikinciye hic cinsiyet dusunmedim nedense yeter ki olsun dedik bundada cok erkek bebek istiyorumm hayirlisi dedigin gibi cok dusunmekten belkide

Ya anlatıyorsun ya böyle hep benim yaşadıklarımı anlatıyor gibisin.
İlk te bende çook kız istedim , ikinci fark etmez dedim kız oldu ve kızım yanlız kalmasın dert ortağı olur sırdaş olur diyede çok sevinmiştim.
Ama gel görki 3 numarada ben artık pembe renkten bile bıktım Kız olursa inan herşeyini sarı , krem , yeşil felan almayı düşünüyorum :))))

Canim ben bide 3 tane kaybettim ulturasyon girmek beni korkutuyor saten deli gibi bakiyorum kalp atsini gordum mu bi rahatliyprum

Ayyy hele o durumları yaşadıysan ....çok kötü
Çok iyi anlıyorum ben böyle olduysam sende hayli hayli normal. İnşallah sonuna kadar sağılıkla tutunurlar anneciklerine

hayalimsin1 tatlım ben seni çok iyi anlıyorum. Şaka takılıyorum sana. Gönül istiyor gerçekten. Rabbim gönlümüzdekini Hakkı'mızda hayırlı kılsın inşallah.

Rabbim sağlıklı kusursuz eksiksiz evlatlar versin inşallah. Vatana millete ana babasına hayırlı olsunlar. Kuran İman vatan bayrak ata sevgisi kıymeti minneti bilen evlatlar olsunlar. Kuran ahlakıyla ahlaklanmış Alemlerin Efendisinin Nur'unun zerresiyle aydınlanmış evlatlar olsunlar. Yolları hep aydınlık başları hep dik ve ömürleri hep bereketli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…