- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Merhaba kızlar.şuan sizin yerinizde olmayı istiyorum bulantilar beni mahvediyor sizler ne.durumdasiniz bulantilariniz geçtimi
Kizlar sacma ruyalar devamm el ele tususmus 7 8 tane 3 yaslarinda erkek bebek bunlar senin diyorlar Allah im bide diyorum ben bitane istiyodum falan diye dusunmeye basliyom sonra
Kız tavuk yumurtası kadar memesi vardı hep sarksa o ne olurGöğsü sarkmasın dıye sutu oldıgu halde emzırmeyen anaç anneleri hıc konuşmayalım zaten, gogsun yaratılma amacı ne acaba? Estetık acıdan yaratılmadı herhalde
Canım bebeği hissetmen için henüz erken. Çok çok düşük bi ihtimalle 16-17 haftalarda olabilir ama ilk gebeliklerde normal olarak 19-20 haftalardan sonra.Günaydın kızlaaar!
Bugün burası pek aydınlık, içim açıldı resmen, umarım hepimizin günü böyle güzel aydınlık geçer
Tecrübeli anneler bu bebişleri ne zaman hissetmeye başlıyoruz biz? 15+3 oldum ama hala hiç bi hareket yok gibi geliyo
habire kendimi dinliyorum ama nafile
Çok merak ediyorum nasıl bi his, hem de hareket ederse biraz olsun endişelerim azalır gibi geliyo
çok geçmiş olsun, benim de bazen belimden vuran ağrım oluyo, biraz hareket edince geçiyo ama sen yine istiyosan doktoruna sor için ferah olsun
Allah iyiliğini versin canım yaa! Çok güldüm bu yorumunaBu arada şu sidik sağa sola akıyorsa tezinin bilimsel temeli neye dayanıyor :))) ay bi an aklıma geldi de cidden bunu çıkaran neye göre çıkarmış diye dakikalarımı verdim :))
3 ay kusmak gebelik şekeri olmaktan kat kat iyidir!!! Bu konuda sana katılıyorum arkadaşım. Çevremde o kadar çok vardı ki.. 3-4 aydan sonra biz homini güzeeeel güzel yerken onlar 5 kaşık makarna yedim daha yiyemem 1 yumurta yedim 1 km yürürsem şunu yiyebilirim hesaplarındalar. Can çekmese de insan gözünün gördüğünden yemek istiyor ama şekerin varsa bu mümkün olmuyor pek. Allah yardımcınız olsun. Her şey sağlıklı evlatlar için..Rabbim hayırlı kıymet bilen dürüst evlatlar versin inşallah.Selamlar herkese !
Yine uzun bir aradan sonra yeniden firsat buldum yazmaya..
Bizde isler yolunda gibi, en son gecen hafta ultrasona girdik, hersey yolunda gozukuyor dedi doktor.
bolca kan aldılar, harmony adlı bi test yapiliyor burda, genetik testi, ordan cinsiyetine de bakiliyor.
Bu hafta icinde cinsiyetini soyleyecekler bana, merakla bekliyoruz.
Bunun haricinde, ilk gebeligimde gebelik sekeri cikmisti, diyet yapmak zorunda kalmistim, simdikiinde test yapmaya gerek bile kalmadan kesinlikle olursun dedi doktor. Gecen seferki gibi parmaktan kan alarak kontrol etmeye basladim sekerimi, hakikaten yuksek seyrediyor, yeniden diyete basladım. Bu da benim kaderim iste, hamileyken diyet yapmak :))
Bende mide bulantısı ,eksimesi vs hic olmuyor ama benim de zorlugum bu iste arkadaslar. O yuzden ilk 3 ay bulantı kusma geciren arkadaslar, cok uzulmeyin, tek zorlugunuz bu olsun, gebelik sekeri olup ta, istedigin meyveyi tatlıyı pastayı boregi 9 ay boyunca yiyememek inanın cok daha feci birsey..
Sizi ve bebisleriniz operim
sevgiler
Çok çok geçmişler olsun. Ateşten korktuğum kadar başka bir şeyden korkmuyorum. Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah.2 gunde 5 Kilo vermisim bu arada hala iyilesemedim ve şuanda oğlum atesleniyor. Biraz önce ateşi 39.5 çıktı yikadim. Dün gece boyunca 38.5 tu ateşi . Dua edin iyileselim
Hayırlı haberlerle bekliyoruz inşallahMerhaba kızlar umarım herkes iyidir , çünkü geçmişi hiç okumadım.
Yarın bizim için büyük gün cinsiyetti öğrenmeye gidiyoruz . Randevumuz biraz geç saatlerde . Akşam sizlerede yazarım mutlaka.
Umarım öncelikle sağlıklıdır ve Allah gönlüme göre vermiştir ,dua edin neolur. Çok heyecanlıyım bennnn. İnş göstermemezlik yapmaz
Korkutmak gibi olmasın da genel olarak erkek bebeler aynı rüyandaki gibi oluyor ve aynı rüyandaki gibi annenin yüreğine indirip sağda solda ne yapacağını şaşırtıp balataları sıyırttırıyorHehehee benle sen kafayı yiyecez bu gidişle
Bende rüyamda oğlumu gördüm okadar büyümüşki hatta 10 yaşlarında alahııımmmm okadar yaramazki dışarda parktayız yerinde durmuyor komşunun parktaki arabasını ite ite hareket ettirip tepeden aşağıya yuvarlatıyor
Ben araba zarar gördü diye paniklerken komşuda kız boşver onuda, senin şu oğlanın gücüne bak bundan korkulur diyor
Hayret yaa neden boyle ruyalar goruyoruz ki acaba oyuncak miydi kiz arabaaHehehee benle sen kafayı yiyecez bu gidişle
Bende rüyamda oğlumu gördüm okadar büyümüşki hatta 10 yaşlarında alahııımmmm okadar yaramazki dışarda parktayız yerinde durmuyor komşunun parktaki arabasını ite ite hareket ettirip tepeden aşağıya yuvarlatıyor
Ben araba zarar gördü diye paniklerken komşuda kız boşver onuda, senin şu oğlanın gücüne bak bundan korkulur diyor
Korkutmak gibi olmasın da genel olarak erkek bebeler aynı rüyandaki gibi oluyor ve aynı rüyandaki gibi annenin yüreğine indirip sağda solda ne yapacağını şaşırtıp balataları sıyırttırıyor
Rüyanın gerçek versiyonunu yaşıyorum
Haberini merakla bekliyorum insallah gonlundeki erkek bebek haberini alirsin tabi oncelik saglikli hayirli evlatMerhaba kızlar umarım herkes iyidir , çünkü geçmişi hiç okumadım.
Yarın bizim için büyük gün cinsiyetti öğrenmeye gidiyoruz . Randevumuz biraz geç saatlerde . Akşam sizlerede yazarım mutlaka.
Umarım öncelikle sağlıklıdır ve Allah gönlüme göre vermiştir ,dua edin neolur. Çok heyecanlıyım bennnn. İnş göstermemezlik yapmaz
Hayret yaa neden boyle ruyalar goruyoruz ki acaba oyuncak miydi kiz arabaa
Haberini merakla bekliyorum insallah gonlundeki erkek bebek haberini alirsin tabi oncelik saglikli hayirli evlat
Amaninn dur kiz 7 tane erkek bebek gordum ben tam baltalari siyiririmmKorkutmak gibi olmasın da genel olarak erkek bebeler aynı rüyandaki gibi oluyor ve aynı rüyandaki gibi annenin yüreğine indirip sağda solda ne yapacağını şaşırtıp balataları sıyırttırıyor
Rüyanın gerçek versiyonunu yaşıyorum
Hayirlisi canim artik duamiz ettik gonlumuzden geceni dile getirdik Allah buyuk saglikli olsunlardaAminnn Canımm, inş bende sende busefer çeviririz be hihihihi
Hayirlisi canim artik duamiz ettik gonlumuzden geceni dile getirdik Allah buyuk saglikli olsunlarda
Aynen belkide ben ilk kizim olsun cok isteim sukur ikinciye hic cinsiyet dusunmedim nedense yeter ki olsun dedik bundada cok erkek bebek istiyorumm hayirlisi dedigin gibi cok dusunmekten belkideYok oyuncak değil , gerçek arabaydı Can'ım hihihihi
Niye olucak çünkü benle sen çok arzulamaktan çok düşünmekten rüyamıza giriyor, kafayı yedik
Canim ben bide 3 tane kaybettim ulturasyon girmek beni korkutuyor saten deli gibi bakiyorum kalp atsini gordum mu bi rahatliyprumEvet ya inanki en çok ta yaşıyormu içimde diye endişe ediyorum nedense ya . Burda çok okuduğum şeylerden dolayımı oldu bilmiyorum ama inanki doktordan önce kalbi atıyormu iyimi lafını ilk duymak istiyorum. Öyle takıntı oldum son 1 hafta 10 gündür
Aynen belkide ben ilk kizim olsun cok isteim sukur ikinciye hic cinsiyet dusunmedim nedense yeter ki olsun dedik bundada cok erkek bebek istiyorumm hayirlisi dedigin gibi cok dusunmekten belkide
Canim ben bide 3 tane kaybettim ulturasyon girmek beni korkutuyor saten deli gibi bakiyorum kalp atsini gordum mu bi rahatliyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?