- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
hayalimsin1 tatlım ben seni çok iyi anlıyorum. Şaka takılıyorum sana. Gönül istiyor gerçekten. Rabbim gönlümüzdekini Hakkı'mızda hayırlı kılsın inşallah.
Rabbim sağlıklı kusursuz eksiksiz evlatlar versin inşallah. Vatana millete ana babasına hayırlı olsunlar. Kuran İman vatan bayrak ata sevgisi kıymeti minneti bilen evlatlar olsunlar. Kuran ahlakıyla ahlaklanmış Alemlerin Efendisinin Nur'unun zerresiyle aydınlanmış evlatlar olsunlar. Yolları hep aydınlık başları hep dik ve ömürleri hep bereketli olsun inşallah
Aynen bende dikkatimi erkek bebek kiyafetleri cekiyor 1ci kizima abarti almisim 2 ci de giydi hala tertemiz bazilari acmamisim bile kiz olursa hic bisey almam yine herseyim var bide aliseris yapmicmada uzuluyomYa anlatıyorsun ya böyle hep benim yaşadıklarımı anlatıyor gibisin.
İlk te bende çook kız istedim , ikinci fark etmez dedim kız oldu ve kızım yanlız kalmasın dert ortağı olur sırdaş olur diyede çok sevinmiştim.
Ama gel görki 3 numarada ben artık pembe renkten bile bıktımKız olursa inan herşeyini sarı , krem , yeşil felan almayı düşünüyorum :))))
Amanın!! 7 tane miiAmaninn dur kiz 7 tane erkek bebek gordum ben tam baltalari siyiririmm
Amin inşallah. Çokça dua ediyorum. Bazen buraya da yazıyorum ki birlikte dua edip amin demiş olalım diye.Aminnnn nekadar güzel yazıp dua etmişsin canım
Cümlemize inşallah
krem verdide kortizol içeriyor diye kullanmadım. ama çok ilerleri kolum şişti ve ağrıyor yarın tekrar doktora gidecemKrem falan mi verdi ne yaptilar. Iyi bari sıkıntı olmasinda alerjik falanda olabilir belki
Amanın!! 7 tane miitöbe bismillah insanda beyin meyin kalmaz! Bende bi keresinde 4 tane oğlum olduğunu görmüştüm..Nasıl bi olaysa hala etkisinden kurtulamadım 4 tane erkek dedim durdum günlerce
Canim eltimin 5 oglu var sonunda altinci kiz oldu dusun kiz icin dogurdu yaZik geliyom gidiyom yemek yapiyo hep
Mrb canım kahverengi leke çok telaş yapcak bişe değil bnm de oldu dr um öyle demişti ama yine de dr unu ara o ne derse onu yap ne olur ne olmaz.kendini yordunmu acaba ondan olabilir mi bi kontrole git derm yani rahatlarsin en azindanKızlar selam aranıza yeni katildim ağustos annesiyim bende dün geceden beri okuyorum mesajları benimde bi sorum olacak dün akşam çok az kahverengi akintim oldu daha öncesinde de olmuştu ama progestan kullandım geçmişti şimdi tekrar oluyo ama çok az bunun için doktora gitmem gerekirmi 14.haftadayim internette bebek büyüdüğü için damarlar catliyo olabilir diye okudum ama hala tedirginim birazcık da kasıklarım agriyo
Kendimi biraz yordum evet misafirim gelecekti hızlı hızlı ortalığı toparlayim derken baya ayakta kaldım isim bittiğinde bel ağrısından oturamiyodum resmenMrb canım kahverengi leke çok telaş yapcak bişe değil bnm de oldu dr um öyle demişti ama yine de dr unu ara o ne derse onu yap ne olur ne olmaz.kendini yordunmu acaba ondan olabilir mi bi kontrole git derm yani rahatlarsin en azindan
olsun en azından gördün rahatladın canım görürsün zamanla inşaAllahEvettt ani hareket yapmamak lazm sadece bugn bunu ogrendkAllahima sukurler olsn hic bi seyimiz yok.. veee cinsiyet tabi ki kapali kutuuu sipacikkk!!! Amannn annesi yesin onu gostermesn napimmm saglikli olaunlar daaa Pisikedii
Kendimi biraz yordum evet misafirim gelecekti hızlı hızlı ortalığı toparlayim derken baya ayakta kaldım isim bittiğinde bel ağrısından oturamiyodum resmen
Çok ayakta kaldığım da bel ve kasık batmasi bnde de oluyo canm yatınca gecioKendimi biraz yordum evet misafirim gelecekti hızlı hızlı ortalığı toparlayim derken baya ayakta kaldım isim bittiğinde bel ağrısından oturamiyodum resmen
oyy maaşallah.. Nasıl mutlu oluyor insan değil mi... Benim sıpamda göstermiyor.. Aman hiç önemli değil..4 lü taramada anlaşılır nasıl olsa.. Yeterki sağlıklı olsunlar..Evettt ani hareket yapmamak lazm sadece bugn bunu ogrendkAllahima sukurler olsn hic bi seyimiz yok.. veee cinsiyet tabi ki kapali kutuuu sipacikkk!!! Amannn annesi yesin onu gostermesn napimmm saglikli olaunlar daaa Pisikedii
Ben deee dr gıdıyorum şimdıMerhaba kızlar umarım herkes iyidir , çünkü geçmişi hiç okumadım.
Yarın bizim için büyük gün cinsiyetti öğrenmeye gidiyoruz . Randevumuz biraz geç saatlerde . Akşam sizlerede yazarım mutlaka.
Umarım öncelikle sağlıklıdır ve Allah gönlüme göre vermiştir ,dua edin neolur. Çok heyecanlıyım bennnn. İnş göstermemezlik yapmaz
Benim evde aynen ooyleydi ama rahat edemedim işte şimdi de tirsiyorumGünaydınnn..
Bende haftasonu yordum kendimi belim koptu koptu ağrıdan.. Artık yapmıcam dedim.. İsterse ev arap saçı olsun yormıcam kendimi bu kadar..
Ağrıya katlanabilirim de kahverengi akıntı olmasın yeter ki canım bakalım devam ederse gidecem doktoraÇok ayakta kaldığım da bel ve kasık batmasi bnde de oluyo canm yatınca gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?