2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aminnnn nekadar güzel yazıp dua etmişsin canım
Cümlemize inşallah

Aynen bende dikkatimi erkek bebek kiyafetleri cekiyor 1ci kizima abarti almisim 2 ci de giydi hala tertemiz bazilari acmamisim bile kiz olursa hic bisey almam yine herseyim var bide aliseris yapmicmada uzuluyom

Amaninn dur kiz 7 tane erkek bebek gordum ben tam baltalari siyiririmm
Amanın!! 7 tane mii töbe bismillah insanda beyin meyin kalmaz! Bende bi keresinde 4 tane oğlum olduğunu görmüştüm..Nasıl bi olaysa hala etkisinden kurtulamadım 4 tane erkek dedim durdum günlerce
Aminnnn nekadar güzel yazıp dua etmişsin canım
Cümlemize inşallah
Amin inşallah. Çokça dua ediyorum. Bazen buraya da yazıyorum ki birlikte dua edip amin demiş olalım diye.
Dua aslında iyi güzel düşüncelerin dışa vurumu. Hep ne diyoruz iyi güzel düşünelim ki iyi güzel olsun

Kızlar selam aranıza yeni katildim ağustos annesiyim bende dün geceden beri okuyorum mesajları benimde bi sorum olacak dün akşam çok az kahverengi akintim oldu daha öncesinde de olmuştu ama progestan kullandım geçmişti şimdi tekrar oluyo ama çok az bunun için doktora gitmem gerekirmi 14.haftadayim internette bebek büyüdüğü için damarlar catliyo olabilir diye okudum ama hala tedirginim birazcık da kasıklarım agriyo

Mrb canım kahverengi leke çok telaş yapcak bişe değil bnm de oldu dr um öyle demişti ama yine de dr unu ara o ne derse onu yap ne olur ne olmaz.kendini yordunmu acaba ondan olabilir mi bi kontrole git derm yani rahatlarsin en azindan

M mertur geçmiş olsun bizde geçen hafta oğlumla bir hafta arayla hasta olduk Allah acil şifa versin dikkat edin

Kendimi biraz yordum evet misafirim gelecekti hızlı hızlı ortalığı toparlayim derken baya ayakta kaldım isim bittiğinde bel ağrısından oturamiyodum resmen

Evettt ani hareket yapmamak lazm sadece bugn bunu ogrendk Allahima sukurler olsn hic bi seyimiz yok.. veee cinsiyet tabi ki kapali kutuuu sipacikkk!!! Amannn annesi yesin onu gostermesn napimmm saglikli olaunlar daaa Pisikedii
olsun en azından gördün rahatladın canım görürsün zamanla inşaAllah

Kendimi biraz yordum evet misafirim gelecekti hızlı hızlı ortalığı toparlayim derken baya ayakta kaldım isim bittiğinde bel ağrısından oturamiyodum resmen

Günaydınnn..
Bende haftasonu yordum kendimi belim koptu koptu ağrıdan.. Artık yapmıcam dedim.. İsterse ev arap saçı olsun yormıcam kendimi bu kadar..

Günaydın şeker anneler, gece 10 gibi bir uyumuşum,iş saatine doğru anca uyandım. Yeni açılıyorum.

Bugün hava biraz güneşli gibi ama ben ,yastık görsem uyucak moddayım. Sabahta kalktığımda kustum. Dün çok iyiydim,bugün yine midem zorlıcak beni demekki. Bir gün iyi bir gün kötüyüz.

hayalimsin1 gönlüne göre olsun canım,güzel haberlerde gel inş.

Evettt ani hareket yapmamak lazm sadece bugn bunu ogrendk Allahima sukurler olsn hic bi seyimiz yok.. veee cinsiyet tabi ki kapali kutuuu sipacikkk!!! Amannn annesi yesin onu gostermesn napimmm saglikli olaunlar daaa Pisikedii
oyy maaşallah.. Nasıl mutlu oluyor insan değil mi... Benim sıpamda göstermiyor.. Aman hiç önemli değil..4 lü taramada anlaşılır nasıl olsa.. Yeterki sağlıklı olsunlar..

Ben deee dr gıdıyorum şimdı hayalimsin1 cok heyecanlıyımmmmm

ay ne güzel heyecanlar yaa hadi bakalım kızlar hayırlı haberlerle gelin

Günaydın anneleeer!

Sürünerek işe geldim yine ya, Allah'ım nasıl zor geliyorum her şey gözümde büyüyo hayırlısıyla bu haftayı da bi tamamlasaydık

Dünden beri çok acayip iştahım açık ne yesem bilemiyorum resmen, kilo alıcam diye çok korkuyorum ama yine de dayanamayıp bi sürü hurma yedim, off hem de şekerli şekerli

sadece yatsak uyusak olmaz mı?

Ayh neyse söylenmeyi bırakayım da işe başlayayım

hepinize kolay gelsin kısçeleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…