hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz annecikler bebişlere selamBen deee dr gıdıyorum şimdıhayalimsin1 cok heyecanlıyımmmmm
tatlım hurma son haftalarda yenmeli, doğumu kolaylaştırırmışGünaydın anneleeer!
Sürünerek işe geldim yine ya, Allah'ım nasıl zor geliyorum her şey gözümde büyüyo hayırlısıyla bu haftayı da bi tamamlasaydık
Dünden beri çok acayip iştahım açık ne yesem bilemiyorum resmen, kilo alıcam diye çok korkuyorumama yine de dayanamayıp bi sürü hurma yedim, off hem de şekerli şekerli
sadece yatsak uyusak olmaz mı?
Ayh neyse söylenmeyi bırakayım da işe başlayayım
hepinize kolay gelsin kısçeleer
seni o kadar iyi anlıyorum ki hayattan bezdim, yaşam kalitem düştü resmen kusmaktan bulantıdan. başka birşeyden bahsedemiyorum. herşeyden midem bulanıyor ve sanki giderek artıyor. kesilmezse ne yaparım diye üzülüyorum. sanki hiç bitmeyecek gibi ben de işime kendimi veremiyorum hatta hiç birşeye kendimi veremiyorum. ilaç bana da zofran verdiler ama hiç işe yaramıyor yemek yiyorum ama pişmanlıkla kalkıyorum sofradan çünkü daha yedikten bir iki dakika sonra bulantı ve geğirme başlıyor. ikinci gebeliğim ama ilki kesinlike böyle değildi. ne ilç ne kraker sadece bir tavsiye verebilirim ksutuktan sonra boğazını yakan asitin çözümü yarım bardak soğuk süt, gerçekten sakinleştiriyor bir de bol uyku, kesinlikle yorulmamak gerekiyor.Kızlar slmartk bulantilar beni benden aldı. Geçer diye bekledim ama hiç geçmiyor. İlaç almama rağmen geçmiyor. Günde 8 defa istifra ettiğim oldu. Her yer kokuyo pencere acamıyorum şehir kokuyo.açmazsam ev kokuyo. Bu gün okul da kokar oldu öğüre öğüre derse girdim. Ne kdr verimli olabilirim böyle onu da bilmiyorum rapor alsam öğrenciler iyice geri kalacaklar. Şunu yaptm bulantım azaldı diyen birilerine ihtiyacım var. Gerçekten perişan oldum. Çubuk kraker denedim. İlaç denedim. Yok olmuyor. Sizler neler denediniz. Artk bi çare bulmam lazım
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hemen iyileşir inşallah oğlun2 gunde 5 Kilo vermisim bu arada hala iyilesemedim ve şuanda oğlum atesleniyor. Biraz önce ateşi 39.5 çıktı yikadim. Dün gece boyunca 38.5 tu ateşi . Dua edin iyileselim
panoroma testini ne kadar yaptılar canım?Kızlar dün kontrolümüz vardı,ense ölçümümüz çok iyiydi,ikili teste çok güvenmediğim için panorama adlı bir test yaptırdık,Amerika'ya yolladık
Cinsiyetini sordum, erkeği andırıyor sanki dedi, benim isteğim de bu yönde çok da heveslenmek istemiyorum,ama elde değil, başka çocuk düşünmüyorum
Bir kere rüyamda pembe patik hediye ettiler,
Başka bir rüyamda da oğlum olmuştu,çok çabuk büyüyordu kerata
2.000 tl Can'ımpanoroma testini ne kadar yaptılar canım?
olsun en azından gördün rahatladın canım görürsün zamanla inşaAllah
oyy maaşallah.. Nasıl mutlu oluyor insan değil mi... Benim sıpamda göstermiyor.. Aman hiç önemli değil..4 lü taramada anlaşılır nasıl olsa.. Yeterki sağlıklı olsunlar..
Kızlar herkese merhaba :) İnşallah bende Ağustos da anne olacağım :)
Rabbim hayırlısıyla herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aaa evet biliyorum orayı bana yakın kaça kadar orada cenk bey ?Ben gülen tıp merkezinde dr cenk bey onda yaptırdım ,zaten doktorumda o ,85 tl ikili test fiyatı 85 tl de muayene ücreti ,dragosta yeri
Devlette çok sonra ki tarihlere yer var maalesef bende özelde yaptırıcam 170 tl kendi hastanemde 350 tlİkili testimi yaptırmadım kızlar bezmialem in randevu ları için hep bi ay önceden randevu alınıp doluyomuş yer yokmuş bende kanuni sultan süleyman hastanesinden yarına doktor randevu su aldım inşallah burda vardır yoksa bi ton para bayılırım. Bu tarafta yaptıran var mı devlette
şişli etfal, okmeydanı ssk bunlar da yapıyor canım hemde aynı gün yaptılar benim ama bebek pozisyon vermedi o yüzden yapamadım kaldı öyleİkili testimi yaptırmadım kızlar bezmialem in randevu ları için hep bi ay önceden randevu alınıp doluyomuş yer yokmuş bende kanuni sultan süleyman hastanesinden yarına doktor randevu su aldım inşallah burda vardır yoksa bi ton para bayılırım. Bu tarafta yaptıran var mı devlette
16.30 da geliyor akşam 8 8.30 a kadar orda oluyorAaa evet biliyorum orayı bana yakın kaça kadar orada cenk bey ?
Gerçekten mi ya hemen oraya da bakıyım o zamanşişli etfal, okmeydanı ssk bunlar da yapıyor canım hemde aynı gün yaptılar benim ama bebek pozisyon vermedi o yüzden yapamadım kaldı öyle
Sayfayı ilk açtığın zaman orda bi yazi varya uzun orada hafta hafta gebelik gibi birsey yaziyordu bn öyle yaptmkızlarr:) aşağıdaki bebeğimizle alakalı tarihleri gelişimleri vs nasıl yaptınız,bende yapmak istiyorum bulamadımm:)
Aynen vallaaa gordum ya sagliklica yeter bana varsn gostermesn yaramazz
Kesinlikle oyleee sagliklari her seyden onemlii.. Cinsiyet kucuk bi detay kaliyornasil dortlude nerden belki olacak yine ultrason bakilacak yani demii?? O acidan mi kanda falan cikan test bizim ulkemizde yok diye biliyorm daa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?