2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tatlım hurma son haftalarda yenmeli, doğumu kolaylaştırırmış
şimdide ye tabi afiyetler olsun ama abartma kuzum Allah'a emanet tabi

seni o kadar iyi anlıyorum ki hayattan bezdim, yaşam kalitem düştü resmen kusmaktan bulantıdan. başka birşeyden bahsedemiyorum. herşeyden midem bulanıyor ve sanki giderek artıyor. kesilmezse ne yaparım diye üzülüyorum. sanki hiç bitmeyecek gibi ben de işime kendimi veremiyorum hatta hiç birşeye kendimi veremiyorum. ilaç bana da zofran verdiler ama hiç işe yaramıyor yemek yiyorum ama pişmanlıkla kalkıyorum sofradan çünkü daha yedikten bir iki dakika sonra bulantı ve geğirme başlıyor. ikinci gebeliğim ama ilki kesinlike böyle değildi. ne ilç ne kraker sadece bir tavsiye verebilirim ksutuktan sonra boğazını yakan asitin çözümü yarım bardak soğuk süt, gerçekten sakinleştiriyor bir de bol uyku, kesinlikle yorulmamak gerekiyor.

2 gunde 5 Kilo vermisim bu arada hala iyilesemedim ve şuanda oğlum atesleniyor. Biraz önce ateşi 39.5 çıktı yikadim. Dün gece boyunca 38.5 tu ateşi . Dua edin iyileselim
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hemen iyileşir inşallah oğlun

panoroma testini ne kadar yaptılar canım?

merhabalar benim midem çok felaket durumda

ofelyaofi aynı durumdayım. İlk hamileliğimde sanki bu kadar kötü değildi midem ya da ben unuttum.

Dün akşam bir anlık hevesimle yeme girişiminde bulunduğum bir kaç kaşık nutella burnumdan fitil fitil geldi. Bütün yediklerimi istifra etmemle birlikte mide yanmalarım kat kat arttı.

benim de mide bulantılarım devam edio, ama gaz beni öldürücek nerdeyse dün akşam doktora gidicektim, bi de midemin üstünde sancı yapıo bastırıo

olsun en azından gördün rahatladın canım görürsün zamanla inşaAllah

Aynen vallaaa gordum ya sagliklica yeter bana varsn gostermesn yaramazz

oyy maaşallah.. Nasıl mutlu oluyor insan değil mi... Benim sıpamda göstermiyor.. Aman hiç önemli değil..4 lü taramada anlaşılır nasıl olsa.. Yeterki sağlıklı olsunlar..

Kesinlikle oyleee sagliklari her seyden onemlii.. Cinsiyet kucuk bi detay kaliyor nasil dortlude nerden belki olacak yine ultrason bakilacak yani demii?? O acidan mi kanda falan cikan test bizim ulkemizde yok diye biliyorm daa...

Kızlar herkese merhaba :) İnşallah bende Ağustos da anne olacağım :)
Rabbim hayırlısıyla herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canm insallahh... Hayirli ugurlu olsn hepimiz de insallah sagliklica aliriz bebislerimizi kucagimiza

İkili testimi yaptırmadım kızlar bezmialem in randevu ları için hep bi ay önceden randevu alınıp doluyomuş yer yokmuş bende kanuni sultan süleyman hastanesinden yarına doktor randevu su aldım inşallah burda vardır yoksa bi ton para bayılırım. Bu tarafta yaptıran var mı devlette

Devlette çok sonra ki tarihlere yer var maalesef bende özelde yaptırıcam 170 tl kendi hastanemde 350 tl

şişli etfal, okmeydanı ssk bunlar da yapıyor canım hemde aynı gün yaptılar benim ama bebek pozisyon vermedi o yüzden yapamadım kaldı öyle

evet canım tekrar ultrasona gireceğimm.. Keisn belli olur o zaman dedi dr.. Ondan öyle söyledim.. Kandan çıkan bir şey yok. Burun kemiği ölçümü falan yaptıkları için yine ultrasona girmek şart 4lü testte de..

Ben ikili testi yaptırmadım açıkcası. Doktorum bana dedi ki doğru olma ihtimali %80 olan bir test. Eğer bişey çıkarsa Sen bu çocuğu aldıracakmısın? Doğruluğu düşük bir test için kendini üzmeye dolasıyla bebeği üzmeye gerek var mı bir düşün dedi.
Ben ve eşimde yaptırmama kararı aldık.

Gerçi şöylede bişi var doktorum o gün normalden daha ayrıntılı bir şekilde baktı bebeğe. Bence bu bebek oldukça sağlıklı dedi. Ondan 2 gün öncede kanamam olduğu için acilen başka doktora gitmiştim o da aynı şeyi söylemişti. Ense kalınlığı ve burunu gayet iyi durumda demişti.

O yüzden de ben bu testi yaptırmadım. Bana 4lü testi ve şeker yüklemesi daha önemli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…