İkili testimi yaptırmadım kızlar bezmialem in randevu ları için hep bi ay önceden randevu alınıp doluyomuş yer yokmuş bende kanuni sultan süleyman hastanesinden yarına doktor randevu su aldım inşallah burda vardır yoksa bi ton para bayılırım. Bu tarafta yaptıran var mı devlette
Ben çare bulamadım :/Bulantılar fena yaa napcaz bilmem kızlar
evet canım ben gittim bizzat hatta bana cerrahpaşa çapa hastanelerinden randevu alırsan daha iyi ama bulamazsan şişli etfalde iyi demiştiGerçekten mi ya hemen oraya da bakıyım o zaman
bende erkek olursa ne koycam die düşünüp duruyorum rüyamda baran koy diyorlardı oğluna ama yanına bi isim lazım onundaCinsiyet de belli değil, çok merak ediyorum.
kız olursa beyza istiyorum ama yanında bir isim daha bulmam lazım.
erkek olursa isimler hazır :)
ne güzel doktormuş o öyle özel muayenesi mi yoksa?16.30 da geliyor akşam 8 8.30 a kadar orda oluyor
osman efe, yiğit, burak isimlerinden biri olacak inşallah.bende erkek olursa ne koycam die düşünüp duruyorum rüyamda baran koy diyorlardı oğluna ama yanına bi isim lazım onunda
beyza nur var çok duyduğum ama düşünmem lazım isimleri sayıp sayıp karar veriyorum anca benosman efe, yiğit, burak isimlerinden biri olacak inşallah.
beyza nın yanına ne yakışır ki? :)
nur ismi çok yaygın, o yüzden istemiyorum.beyza nur var çok duyduğum ama düşünmem lazım isimleri sayıp sayıp karar veriyorum anca ben
hayırlı uğurlu olsun.Merhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.
VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!
Ya bulantılardan kusmalardan kurtulmanın çaresi yok muhergün aynı şeyi yaşamak çok kötü nasıl başa çıkıyorsunuz yokmu çözüm sunabilcek. Geçmicek sanırım hiç (((
selam kızlar.
şu bulantılar bunalttı iyice. eskiye nazaran azaldı ama bitmedi.
Bulantılar fena yaa napcaz bilmem kızlar
Aynen canim ya bulantidan kusmalardan psikolojim altust. Tam gecti buldum bir cozum diyorum olmuyor gene basa don. Hele isten eve donuste apartmanimin kokusu yokmu delirtiyir beni.. Komsular ne pisiriyorlarsa artik inan evime aglayarak kusarak giriyorum. Is yerinde bu aralar form biskuvi yiyiyorum yanindada sicak suya bir iki damla limon yaa zencefille bunlar iyi geliyor. Tahta gibi kemirip duuyorum tatsiz tuzsuz :) Ama dedigim gibi eve girerken hersey mahvoluyor mude bikere bi kalktimi butun gece duzelmiyorbirinci hamilelikte besunci aydan sonra gecmisti sabirla bekliyorum
Merhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.
VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!
aynen ya.Yok kızlar yok,bir çare yok. Mahfoluyorum her gün,bende senin gibi apartmana girerken kusarak giriyorum. Sabah kalktığımdada kusuyorum. Yediğim ve çıkarmadığım birşey olursa da bütün gün öğüre geğire bir hal oluyorum. Sindirmesi o kadar zorki. Gece uyutmuyor,bir hurma atıyorum ağzıma. Normalde su içmeyi seven biriyim. Su içtikçe kusuyorum resmen. Allahım bitsin artık diye bekliyorum. Pazar günü mis gibi kahvaltıyı direk çıkardım. Hep aç aç geziyorum.Tok gezsem olmuyor. Durum vahim.
Oy maşallah size yaaaaaa,çok sevidim sağlıkla gelsin prenses inş. sen kız mı hissediyordun?
Sorma Valla,2 gündür şey başladı,sürekli birşeyler yemek zorundayım. Her gün farklı bir huy çıkardı başıma. Sabah öyle bir susamış uyanıyorum ki,gayri ihtiyari su içmeye gidiyorum. 2 yudum suyu alır almaz,lavaboya koşuyorum. DEğişik bir geğirme ile çıkıyor gerisin geri.aynen ya.
su içmeyi çok severdim, dr bol bol su iç diyor ama ne mümkün.
su içince resmen ağzımın tadı bozuluyor. bulantıyı artırıyor.
ilacı bile korka korka içiyorum.
evet canım tekrar ultrasona gireceğimm.. Keisn belli olur o zaman dedi dr.. Ondan öyle söyledim.. Kandan çıkan bir şey yok. Burun kemiği ölçümü falan yaptıkları için yine ultrasona girmek şart 4lü testte de..
evet bir de o var.Sorma Valla,2 gündür şey başladı,sürekli birşeyler yemek zorundayım. Her gün farklı bir huy çıkardı başıma. Sabah öyle bir susamış uyanıyorum ki,gayri ihtiyari su içmeye gidiyorum. 2 yudum suyu alır almaz,lavaboya koşuyorum. DEğişik bir geğirme ile çıkıyor gerisin geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?