2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bende bezmialem de yaptırmayı düşünüyordum. Neden yaptiramadin

Ya bulantılardan kusmalardan kurtulmanın çaresi yok mu hergün aynı şeyi yaşamak çok kötü nasıl başa çıkıyorsunuz yokmu çözüm sunabilcek. Geçmicek sanırım hiç (((

selam kızlar.
şu bulantılar bunalttı iyice. eskiye nazaran azaldı ama bitmedi.

Aynen canim ya bulantidan kusmalardan psikolojim altust. Tam gecti buldum bir cozum diyorum olmuyor gene basa don. Hele isten eve donuste apartmanimin kokusu yokmu delirtiyir beni.. Komsular ne pisiriyorlarsa artik inan evime aglayarak kusarak giriyorum. Is yerinde bu aralar form biskuvi yiyiyorum yanindada sicak suya bir iki damla limon yaa zencefille bunlar iyi geliyor. Tahta gibi kemirip duuyorum tatsiz tuzsuz :) Ama dedigim gibi eve girerken hersey mahvoluyor mude bikere bi kalktimi butun gece duzelmiyor birinci hamilelikte besunci aydan sonra gecmisti sabirla bekliyorum

Cinsiyet de belli değil, çok merak ediyorum.
kız olursa beyza istiyorum ama yanında bir isim daha bulmam lazım.
erkek olursa isimler hazır :)

Cinsiyet de belli değil, çok merak ediyorum.
kız olursa beyza istiyorum ama yanında bir isim daha bulmam lazım.
erkek olursa isimler hazır :)
bende erkek olursa ne koycam die düşünüp duruyorum rüyamda baran koy diyorlardı oğluna ama yanına bi isim lazım onunda

bende erkek olursa ne koycam die düşünüp duruyorum rüyamda baran koy diyorlardı oğluna ama yanına bi isim lazım onunda
osman efe, yiğit, burak isimlerinden biri olacak inşallah.
beyza nın yanına ne yakışır ki? :)

Ya bulantılardan kusmalardan kurtulmanın çaresi yok mu hergün aynı şeyi yaşamak çok kötü nasıl başa çıkıyorsunuz yokmu çözüm sunabilcek. Geçmicek sanırım hiç (((

selam kızlar.
şu bulantılar bunalttı iyice. eskiye nazaran azaldı ama bitmedi.

Bulantılar fena yaa napcaz bilmem kızlar

Yok kızlar yok,bir çare yok. Mahfoluyorum her gün,bende senin gibi apartmana girerken kusarak giriyorum. Sabah kalktığımdada kusuyorum. Yediğim ve çıkarmadığım birşey olursa da bütün gün öğüre geğire bir hal oluyorum. Sindirmesi o kadar zorki. Gece uyutmuyor,bir hurma atıyorum ağzıma. Normalde su içmeyi seven biriyim. Su içtikçe kusuyorum resmen. Allahım bitsin artık diye bekliyorum. Pazar günü mis gibi kahvaltıyı direk çıkardım. Hep aç aç geziyorum.Tok gezsem olmuyor. Durum vahim.

Merhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.

VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!

Oy maşallah size yaaaaaa,çok sevidim sağlıkla gelsin prenses inş. sen kız mı hissediyordun?

aynen ya.
su içmeyi çok severdim, dr bol bol su iç diyor ama ne mümkün.
su içince resmen ağzımın tadı bozuluyor. bulantıyı artırıyor.
ilacı bile korka korka içiyorum.

aynen ya.
su içmeyi çok severdim, dr bol bol su iç diyor ama ne mümkün.
su içince resmen ağzımın tadı bozuluyor. bulantıyı artırıyor.
ilacı bile korka korka içiyorum.
Sorma Valla,2 gündür şey başladı,sürekli birşeyler yemek zorundayım. Her gün farklı bir huy çıkardı başıma. Sabah öyle bir susamış uyanıyorum ki,gayri ihtiyari su içmeye gidiyorum. 2 yudum suyu alır almaz,lavaboya koşuyorum. DEğişik bir geğirme ile çıkıyor gerisin geri.

He anladmm ya ultrasona girecez ama yine bacaklar boyle iki buklum olursa nasi gorcezzz

evet bir de o var.
sürekli bir şeyler atıştırırsam sorun olmuyor.
yemeye ara verince bulantı tekrar başlıyor.
sırf bu yüzden kilo alacağım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…