2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
evet ok meydanında 2 li test 3 lü test yapılıyor. 2 li temiz çıktığı için afp testi istedi sadece doktorum o da ok meydanında yapılıyor orda yaptırcam. Bir tek ayrıntılı ultrason önemli onu takip olduğum özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum.

Ya bulantılardan kusmalardan kurtulmanın çaresi yok mu hergün aynı şeyi yaşamak çok kötü nasıl başa çıkıyorsunuz yokmu çözüm sunabilcek. Geçmicek sanırım hiç (((
ya ben şanslıyım sanırım 9. haftada azaldı 10. haftadan beri bulantım yok. Bi demir hapı arada midemi bulandırıyor o. İnşallah sizin de geçer en kısa zamanda artık geçmesi lazım.

aynen ya.
su içmeyi çok severdim, dr bol bol su iç diyor ama ne mümkün.
su içince resmen ağzımın tadı bozuluyor. bulantıyı artırıyor.
ilacı bile korka korka içiyorum.
Canım sen tecrübeli bir annesin diye biliyorum. Önceki hamileliklerinde de bulantıların böyle uzun mu sürmüştü merak ettim.

Canım sen tecrübeli bir annesin diye biliyorum. Önceki hamileliklerinde de bulantıların böyle uzun mu sürmüştü merak ettim.
evet canım genelde 4. ayda bitmişti. diğer gebeliklerimde daha kötüydü.
yine de insan yediğinden içtiğinden tat almak istiyor. kana kana su içmeyi özledim.

Benimde ilkinde 5.aya kadar devam etmişti sabah gözümu açar açmaz lavaboya kosardim çok berbatti kilo vermiştim hemde ama bunda kusmadim hiç bulantim ara ara oluyor ama çok şükür rahat geçiyor

Benimde ilkinde 5.aya kadar devam etmişti sabah gözümu açar açmaz lavaboya kosardim çok berbatti kilo vermiştim hemde ama bunda kusmadim hiç bulantim ara ara oluyor ama çok şükür rahat geçiyor

5 ay mı sürdü? allahım çok zor.
hamile kalabildiğimiz için önce şükrediyorum ama bulantılarla başa çıkamıyorum. Hiçbirşey yapamaz oldum sürekli bulantı kusma böğürme evin içine tıkılıp kaldım belkide doğuma kadar sürücek böyle. Allahım sabır versin.

Merhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.

VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!

Maşallah maşallah aramızda nerdeyse 1 ay var benim sıpa ne inatçı yaa göstermiyorr anasını sinir ediyor anca
Dışarda gezerken gördüğüm şeyleri almak istiyorum ama cinsiyet bilmiyorum diye alamıyorum.Pazartesi gösterir inşallah tospikim inatcı tospikim.

Çok teşekkür ederiz Can'ım. Ben aslında kız olsa fena olmazdı diyordum. Ama yine de cinsiyet farketmiyor benim için. Ama Çin takvimi kafamı karıştırdığından ve hamileliğim biraz zor geçtiğinden erkek hissediyordum. Zira Çin takvimini ve hurafeleri çürüttük biz bi yanılma olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…