- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Maşallah maşallah aramızda nerdeyse 1 ay var benim sıpa ne inatçı yaa göstermiyorr anasını sinir ediyor anca
Dışarda gezerken gördüğüm şeyleri almak istiyorum ama cinsiyet bilmiyorum diye alamıyorum.Pazartesi gösterir inşallah tospikim inatcı tospikim.
Vayyyyy, Benim çin takvimindeki erkek diyordu,erkek çıktı :):)
Çok teşekkür ederiz Can'ım. Ben aslında kız olsa fena olmazdı diyordum. Ama yine de cinsiyet farketmiyor benim için. Ama Çin takvimi kafamı karıştırdığından ve hamileliğim biraz zor geçtiğinden erkek hissediyordum. Zira Çin takvimini ve hurafeleri çürüttük biz bi yanılma olmazsa
Çok şükür ki haftanın 4 günü yarım gün. 1 günü tam. Ama yine de yoruluyorum vallaseni o kadar iyi anlıyorum ki hayattan bezdim, yaşam kalitem düştü resmen kusmaktan bulantıdan. başka birşeyden bahsedemiyorum. herşeyden midem bulanıyor ve sanki giderek artıyor. kesilmezse ne yaparım diye üzülüyorum. sanki hiç bitmeyecek gibi ben de işime kendimi veremiyorum hatta hiç birşeye kendimi veremiyorum. ilaç bana da zofran verdiler ama hiç işe yaramıyor yemek yiyorum ama pişmanlıkla kalkıyorum sofradan çünkü daha yedikten bir iki dakika sonra bulantı ve geğirme başlıyor. ikinci gebeliğim ama ilki kesinlike böyle değildi. ne ilç ne kraker sadece bir tavsiye verebilirim ksutuktan sonra boğazını yakan asitin çözümü yarım bardak soğuk süt, gerçekten sakinleştiriyor bir de bol uyku, kesinlikle yorulmamak gerekiyor.
Maşallah maşallah aramızda nerdeyse 1 ay var benim sıpa ne inatçı yaa göstermiyorr anasını sinir ediyor anca
Dışarda gezerken gördüğüm şeyleri almak istiyorum ama cinsiyet bilmiyorum diye alamıyorum.Pazartesi gösterir inşallah tospikim inatcı tospikim.
Hayırlı olsun canim kızın
Çok teşekkür ederiz Can'ım. Ben aslında kız olsa fena olmazdı diyordum. Ama yine de cinsiyet farketmiyor benim için. Ama Çin takvimi kafamı karıştırdığından ve hamileliğim biraz zor geçtiğinden erkek hissediyordum. Zira Çin takvimini ve hurafeleri çürüttük biz bi yanılma olmazsa
Süt bende de gaz yapıyor. Doktorum laktossuz süt icmemi önerdi. Baya iyi geldi tavsiye ederim. Yogurtta yapiyordu ona aktivyanin probiyotik yogurdunu tukeymtiulrum aklında olsunÇok şükür ki haftanın 4 günü yarım gün. 1 günü tam. Ama yine de yoruluyorum vallasüt bnde inanılmaz gaz yapıyo. Hiç içemiyorum. Kızlar zencefil önerdiler akşam deneyecem bakalm
Çok teşekkürler Can'ım. Allah gönlüne göre versin. Kız hisset kız. Yaşasın KKHayırlı olsun canim kızın
Cin takvimi banada erkek diyordu bakalim doktor ne diyecek :)) sağlıklı olsun da farketmez tabi ama benimde ilk çocuk kızdan yana :) vese kız hissediyorum :))
Resim verdi ama cinsiyet resmi değil. NT için baya büyütmüştü boyutu. Onu verdi. Bizim asıl nt içindi bu muayene. Normalde cinsiyeti 19 şubatta söyliycekti ama gösterdi bizimki erkendenVayyyyy, Benim çin takvimindeki erkek diyordu,erkek çıktı :):)
Ultrasonda gördüğü cinsiyeti çıktı olarak verdi mi doktor? Bebek resmi ile birlikte
Saglikli hayirli evla5 oldun canimm bide cok bilmis cadi olsunn cok tatli oluyorlarr bende var bitane cilveliiMerhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.
VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!
4 lü taramada nasıl anlasılcakoyy maaşallah.. Nasıl mutlu oluyor insan değil mi... Benim sıpamda göstermiyor.. Aman hiç önemli değil..4 lü taramada anlaşılır nasıl olsa.. Yeterki sağlıklı olsunlar..
Merhaba arkadaslarhayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz annecikler bebişlere selam
@hayalimsin1servey
bende dört gözle cumayı bekliyorumbir ay olcak görmeyeli bıdığımı iyidir inşallah
Masallah allah bagıslasın ömurlü olsun eli yuzu duzgun hayırlı evlat olsunMerhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.
Ay artık göstersin senin tospik yaaaa, ben bile kızmaya başladım,inatçı bu inatçııı :):):) Aslında doktor biraz ilgilense,biraz beklese falan görürde, pek vakit harcamak istemiyorlar bence. İyi bir doktora denk gelince,inat ediyor görmeden bırakmıyor hehehehheeh :)
Hayirli olsun fistigin canim.Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah.aramizda sadece 2. Gun var benimde randevum cumartesi belki bizde cinsiyeti ogreniriz seni görünce umitlendim bende. bizimde gonlumuzden gecen kiz sabirsizlikla cumartesiyi bekliyorummMerhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.
ya ben şanslıyım sanırım 9. haftada azaldı 10. haftadan beri bulantım yok. Bi demir hapı arada midemi bulandırıyor o. İnşallah sizin de geçer en kısa zamanda artık geçmesi lazım.
Evet canım ya valla bugün yogunum ama pazartesi uğraşcam dedi bakalımmmAy artık göstersin senin tospik yaaaa, ben bile kızmaya başladım,inatçı bu inatçııı :):):) Aslında doktor biraz ilgilense,biraz beklese falan görürde, pek vakit harcamak istemiyorlar bence. İyi bir doktora denk gelince,inat ediyor görmeden bırakmıyor hehehehheeh :)
Maşallah canımmBenimki de yüzükoyun yatmış kıpırdıyor ama uyanmıyor. Bize el salladı, ben kızım dedi ama NT için ideal pozisyona (sırt üstü) gelmesi için çok uğraştı dr umuz, yok uyanmıyorçikolata ye çişini yap 15-20 dk ya gel dedi. 20 dk ya tekrar ultrason ve ense saydamlığımız güzel çıktı. Üzülme annesi seninki de gösterecektir mutlaka. Benimki gibi uykucudur o da sağlıklı olsunlar da inşallah.
Gece tuvalete gitmekten nefret ediyom sicak yataktan cikip .tuvalete gitmekten usandim ya gece gündüz . Şu icmezsek de olmuyoGeçmiş olsun bol su iç benimde geniz akıntım var ilaç vermiyorlar bol su içiyorum yatağımı wc e taşıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?