2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ay artık göstersin senin tospik yaaaa, ben bile kızmaya başladım,inatçı bu inatçııı :):):) Aslında doktor biraz ilgilense,biraz beklese falan görürde, pek vakit harcamak istemiyorlar bence. İyi bir doktora denk gelince,inat ediyor görmeden bırakmıyor hehehehheeh :)

Vayyyyy, Benim çin takvimindeki erkek diyordu,erkek çıktı :):)

Ultrasonda gördüğü cinsiyeti çıktı olarak verdi mi doktor? Bebek resmi ile birlikte

Çok şükür ki haftanın 4 günü yarım gün. 1 günü tam. Ama yine de yoruluyorum valla süt bnde inanılmaz gaz yapıyo. Hiç içemiyorum. Kızlar zencefil önerdiler akşam deneyecem bakalm

Benimki de yüzükoyun yatmış kıpırdıyor ama uyanmıyor. Bize el salladı, ben kızım dedi ama NT için ideal pozisyona (sırt üstü) gelmesi için çok uğraştı dr umuz, yok uyanmıyor çikolata ye çişini yap 15-20 dk ya gel dedi. 20 dk ya tekrar ultrason ve ense saydamlığımız güzel çıktı. Üzülme annesi seninki de gösterecektir mutlaka. Benimki gibi uykucudur o da sağlıklı olsunlar da inşallah.

Hayırlı olsun canim kızın
Cin takvimi banada erkek diyordu bakalim doktor ne diyecek :)) sağlıklı olsun da farketmez tabi ama benimde ilk çocuk kızdan yana :) vese kız hissediyorum :))

Çok şükür ki haftanın 4 günü yarım gün. 1 günü tam. Ama yine de yoruluyorum valla süt bnde inanılmaz gaz yapıyo. Hiç içemiyorum. Kızlar zencefil önerdiler akşam deneyecem bakalm
Süt bende de gaz yapıyor. Doktorum laktossuz süt icmemi önerdi. Baya iyi geldi tavsiye ederim. Yogurtta yapiyordu ona aktivyanin probiyotik yogurdunu tukeymtiulrum aklında olsun

Hayırlı olsun canim kızın
Cin takvimi banada erkek diyordu bakalim doktor ne diyecek :)) sağlıklı olsun da farketmez tabi ama benimde ilk çocuk kızdan yana :) vese kız hissediyorum :))
Çok teşekkürler Can'ım. Allah gönlüne göre versin. Kız hisset kız. Yaşasın KK

Vayyyyy, Benim çin takvimindeki erkek diyordu,erkek çıktı :):)

Ultrasonda gördüğü cinsiyeti çıktı olarak verdi mi doktor? Bebek resmi ile birlikte
Resim verdi ama cinsiyet resmi değil. NT için baya büyütmüştü boyutu. Onu verdi. Bizim asıl nt içindi bu muayene. Normalde cinsiyeti 19 şubatta söyliycekti ama gösterdi bizimki erkenden sıpa sıpa

Merhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.

VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!
Saglikli hayirli evla5 oldun canimm bide cok bilmis cadi olsunn cok tatli oluyorlarr bende var bitane cilvelii

hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz annecikler bebişlere selam
@hayalimsin1 servey

bende dört gözle cumayı bekliyorum bir ay olcak görmeyeli bıdığımı iyidir inşallah
Merhaba arkadaslar
Allahımm bın şükür kalbı atıyor 3 lu test normal ve hersey yolunda ama cınsıyetını oğrenemedık, çıkolata yedım dr bayagı ugraştı ama yokkk açmadı minnoş kolları bacakları kıpır kıpır mucızesın sen ya kalp atışını duyunca cok agladımmm

Valla kiz oyle deme benm dr gecen sefer baya ugrasti.. Ben cikilata yemistm zaten bi lavoba molasi falan yaptk baya farkli yerlerden bakmaya calisti falan ama yokkk sipacik olunca care yokk

Merhabalar güzel anneler. Dr dan geldik. NT ölçümümüz yapıldı. İkili test için kan verdik. 19 şubatta gideceğiz sonuçlar için.

VEEEE Topiğimize bir KIZ geliyoooor!!!
Hayirli olsun fistigin canim.Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah.aramizda sadece 2. Gun var benimde randevum cumartesi belki bizde cinsiyeti ogreniriz seni görünce umitlendim bende. bizimde gonlumuzden gecen kiz sabirsizlikla cumartesiyi bekliyorumm

ya ben şanslıyım sanırım 9. haftada azaldı 10. haftadan beri bulantım yok. Bi demir hapı arada midemi bulandırıyor o. İnşallah sizin de geçer en kısa zamanda artık geçmesi lazım.

Darısı bizlere inşallah hayırlısı ile biran önce geçer. Vitamin ve demir haplarını içebilceğimi düşünemiyorum bile. 13hafta biticek bakalım ne zaman geçicek. Yada geçicek mi korkuyla yaşıyorum. Hergün uyanınca aynı şeyleri yaşamak inanılmaz zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canım ya valla bugün yogunum ama pazartesi uğraşcam dedi bakalımmm

Maşallah canımm Sağlıklı olsunlar da hepsi canımız kanımız

Geçmiş olsun bol su iç benimde geniz akıntım var ilaç vermiyorlar bol su içiyorum yatağımı wc e taşıyacağım
Gece tuvalete gitmekten nefret ediyom sicak yataktan cikip .tuvalete gitmekten usandim ya gece gündüz . Şu icmezsek de olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…