Gece tuvalete gitmekten nefret ediyom sicak yataktan cikip .tuvalete gitmekten usandim ya gece gündüz . Şu icmezsek de olmuyo
off mesaideyim
Gece tuvalete gitmekten nefret ediyom sicak yataktan cikip .tuvalete gitmekten usandim ya gece gündüz . Şu icmezsek de olmuyo
Canim yasal olarak sen mesaiye kalmamalisin.
Bende çalışıyorum hamile olduğumu söylediğim gun iş yerim kesinlikle mesaiye kalamayacagimi ve günlük calisma suremin asla 7.5 saati gecemeyecegini soyledi. Normalxe is cikisim 5.30 ama beni 4.00 de cikartiolar. Istersem revirdede dinlenebiliyorum. Istiyorsan bi iş yeriyle konus bu durumu.
Cok üzüldüm durumuna
Bi ay önceden gitmek lazımmış ikili test için randevu veriliyomuş şuan doluymuş tüm dönemleri
Canım ben haftasonları 24 saat nöbet tutuyorum bırak 8i mesaiyi falan buyur bir de burdan bakCanim yasal olarak sen mesaiye kalmamalisin.
Bende çalışıyorum hamile olduğumu söylediğim gun iş yerim kesinlikle mesaiye kalamayacagimi ve günlük calisma suremin asla 7.5 saati gecemeyecegini soyledi. Normalxe is cikisim 5.30 ama beni 4.00 de cikartiolar. Istersem revirdede dinlenebiliyorum. Istiyorsan bi iş yeriyle konus bu durumu.
Cok üzüldüm durumuna
Maşallah ne güzelllBen geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
Kısmette ve kaderde 3 kız varmış demeki :)
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin fıstıkBen geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin fıstık
Maşallah ne güzelll
Kendin de hiç üzülme bebişini de üzme .Çok güzel bir şey bence 3 kızz 3 kız kardeşş onlar için de çok güzel olacak
İster istemez üzülüyorum ama Şükr ediyorum tabi sağlıklı oluşuna. Bir iki güne atlatırım , sanırım erkeğe kendimi çok kaptırmışım
Hayırlı olsunhayalimsin1 insan kosullanınca üzülüyor tabi ama sağlıklı olması her şeyden önemli hep diyoruz ya.Hem üc kızkardeş öyle güzel olur ki hele de ilerde çok iyi arkadaş olurlar.
Hayırlısı olsun canım. Vardır bu dada allahın bir hikmeti. Erkek bebek ruyanda gördün tersi çıktı. Bende tuyamda hep kız bebek görüyordu. Tersi çıktı. Belki bağlantılıdır.
ayy üzülme canım bu benim kendi isteğimle aslında, kuzum benim durumum biraz değişik :) benim şuan hamile olduğumu bilmiyorlar. bu ayıda geçirmem lazım ondan sonra bir aksilik olmazsa açıklayacağım inşallah, zaten daha fazlada saklayamam istesemde çünkü herkes kilomu aldın demeye başladı bende sigarayı bıraktım ondan diye geçiştiriyorum
Canım ben haftasonları 24 saat nöbet tutuyorum bırak 8i mesaiyi falan buyur bir de burdan bak
Ben geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?