2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gece tuvalete gitmekten nefret ediyom sicak yataktan cikip .tuvalete gitmekten usandim ya gece gündüz . Şu icmezsek de olmuyo

Sicak yataktan ziyade o uykunun en tatlı yerinde mesaneyi hissetmeye basliyorsun umursamasan git gide batmaya başlıyor karnına karnına o en kötü yanı işte. Bide benim gibi bi tuvalete kalkınca uykunun yerinde yeller esiyorsa vay halinize

Canim yasal olarak sen mesaiye kalmamalisin.
Bende çalışıyorum hamile olduğumu söylediğim gun iş yerim kesinlikle mesaiye kalamayacagimi ve günlük calisma suremin asla 7.5 saati gecemeyecegini soyledi. Normalxe is cikisim 5.30 ama beni 4.00 de cikartiolar. Istersem revirdede dinlenebiliyorum. Istiyorsan bi iş yeriyle konus bu durumu.
Cok üzüldüm durumuna

Gece tuvalete gitmekten nefret ediyom sicak yataktan cikip .tuvalete gitmekten usandim ya gece gündüz . Şu icmezsek de olmuyo

Demek tek sikayetci bendegilmisim gece tuvalete gitmekten bide sonra zar zor uykuya dalip sabahin korundede işe kalkmak var
Gerci tuvalete kalkmadigim gecede eyvah bugun galiba az su ictim die de uzuluyom birde bu hamilelik iyice paranoyak galiba beni

ayy üzülme canım bu benim kendi isteğimle aslında, kuzum benim durumum biraz değişik :) benim şuan hamile olduğumu bilmiyorlar. bu ayıda geçirmem lazım ondan sonra bir aksilik olmazsa açıklayacağım inşallah, zaten daha fazlada saklayamam istesemde çünkü herkes kilomu aldın demeye başladı bende sigarayı bıraktım ondan diye geçiştiriyorum

Canım ben haftasonları 24 saat nöbet tutuyorum bırak 8i mesaiyi falan buyur bir de burdan bak

Ben geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
Kısmette ve kaderde 3 kız varmış demeki :)
Maşallah ne güzelll
Kendin de hiç üzülme bebişini de üzme .Çok güzel bir şey bence 3 kızz 3 kız kardeşş onlar için de çok güzel olacak

Benim mide bulantım bir hafta sürdü, o da yemeklerin kokusunu ilk aldığımda. Sonra geçti. Bir kez bile kusmadım. Bi gariplik mi var nedir?

Ben geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin fıstık

Maşallah ne güzelll
Kendin de hiç üzülme bebişini de üzme .Çok güzel bir şey bence 3 kızz 3 kız kardeşş onlar için de çok güzel olacak

İster istemez üzülüyorum ama Şükr ediyorum tabi sağlıklı oluşuna. Bir iki güne atlatırım , sanırım erkeğe kendimi çok kaptırmışım

Hayırlı olsun hayalimsin1 insan kosullanınca üzülüyor tabi ama sağlıklı olması her şeyden önemli hep diyoruz ya.Hem üc kızkardeş öyle güzel olur ki hele de ilerde çok iyi arkadaş olurlar.

İster istemez üzülüyorum ama Şükr ediyorum tabi sağlıklı oluşuna. Bir iki güne atlatırım , sanırım erkeğe kendimi çok kaptırmışım

Hayırlısı olsun canım. Vardır bu dada allahın bir hikmeti. Erkek bebek ruyanda gördün tersi çıktı. Bende tuyamda hep kız bebek görüyordu. Tersi çıktı. Belki bağlantılıdır.

selam kızlar bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi kolum enfeksiyon kapmış. döküntülerim ve kaşıntılarım içinde ilaçlar verdi çok şükür biraz iyiyim. siz nasılsınız ?

Hayırlısı olsun canım. Vardır bu dada allahın bir hikmeti. Erkek bebek ruyanda gördün tersi çıktı. Bende tuyamda hep kız bebek görüyordu. Tersi çıktı. Belki bağlantılıdır.

İyiki sizler yani hepiniz varsınız ya , beni azda olsa rahatlattıyorsunuz.
Hepinizi çok seviyorum . Allah hepinizden razı olsun . Evet 3 kız bana şimdilik garip geliyor ama Alışırız herhalde :)))

Ayy o da çok zordur cnm yaa bende hamile kalmadan önce hftada en az 3 gun mesaiye kaliodum. Daha 2.5 aylik calisan oldugum icin bisure saklayim ddm ama baktim dayanamiom soyledim hmn. Çok şükür ki bi sorun olmadi. Kimse kötü bisi soylemedi.
Darisi basina cnm insallah sende soyledigin zmn bnm gibi iyi niyetle karsilasirsin

Canim benim hayirli ugurlu olsun 3.prensesin rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.
Susleyip pusleyip ben yaptim diyecegin bir guzellik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…