2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
Kısmette ve kaderde 3 kız varmış demeki :)
Eli ayagi saglikli evlat olsun yeter canim bende istenmemisim pek annem erkek istiyomus 3 cuye anlatur hep amcamlar cok eziyet etmis oglun yok diye simdi en hayirli sennsin derler birgun bile aramadan durmam kalplerini hic kirmadim iyiki sen olmussun hic exiyet etmedin ne kucukken ne buyukken derler insallah senin kizinda 10 erkege bedrl olur canim

hayalimsin1 bizde 3 kız kardesiz ve o kadar güzel bi duygu ki annem iyiki dogurmus onları her daim yanimdalar ne zaman başım sıkışsa yanimdalar şimdide kız yigen istiyorlar. Onlar büyüdüğünde hersey çok güzel olacak

Evet canım ya valla bugün yogunum ama pazartesi uğraşcam dedi bakalımmm
Bizim dr bugün epey uğraştı. Yok uyanmıyor en sonunda kaldırdı beni. Bi çikolata ye idrarını boşalt sonra 15 dk sonra gel dedi. Bebeğim inat dr ondan inat. Sonuçta cinsiyet de gördük NT yi de ölçtük

İyiki sizler yani hepiniz varsınız ya , beni azda olsa rahatlattıyorsunuz.
Hepinizi çok seviyorum . Allah hepinizden razı olsun . Evet 3 kız bana şimdilik garip geliyor ama Alışırız herhalde :)))
Hepinizi çok seviyorum . Allah hepinizden razı olsun . Evet 3 kız bana şimdilik garip geliyor ama Alışırız herhalde :)))
Hayırlı olsun Can'ım maaşallah ikinize de hiç üzülme. Bunu bir sade söz olarak algılama lütfen: önemli olan cinsiyet değil, sağlıklı, hayırlı, vicdanlı, güzel yürekli, merhametli olması, yani "İNSAN" olması... İnşallah güzel huylu bireyler olurlar evlatlarımız...

Hayalimsin1 canım hayırlı olsun kız geliyomus...Sağlıklı hayırlı hir evlat olsun.inş. .

Aynen bnde oyle az su ictim diye kafaya takiom sonra Kız afedersin vallahi tuvalete gitmekten elimi yikaya yikaya kupkuru oldu ya eller ya

Canim benim hayirli ugurlu olsun 3.prensesin rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.
Susleyip pusleyip ben yaptim diyecegin bir guzellik daha
hayalimsin1 ahh cnmmm, güzel düşün ssıkmakendini. Güzel talihi olur inş.size hayrı dokunur inş. Kızbebek her daimiyiderler hem.sizehayrı dokunur inş

Amin kızlar, çok sağolun . Allah hepinizden razı olsun

Biz 3 kız kardeşiz o kadar güzel ki :) kanamam olduğu için raporluyum annemde yatıyorum. Okuldan gelince yerimden kaldirmiyorlar abla sen kalma abla biz yaparız:) 3 kız kardes mukemmel birsey :)(

Son düzenleme:

Eşim beni teselli etmek için: gülüm neolur yapma 4 ü deneriz
Ben şook 4 müüüüü saçmalama be

Buda benim konuşmam : hem ben okadar şansız bir kadınımki 4 cüyü yaparım ikiz olur ikiside kız olur etti sana 5 kız

Şimdi düşünüyorumda ilk saatlerdeki konuşmalarımızı resmen saçmalamışım aklıma geldikçe gülüyorum ya

Ay kizlar en yakin arkadaslarimdan biri mesaj atti yarin doguruyorm diye Allahimm ben sokk... Aradim aksam gittik falan dogruyms.. Cati muayenesinde belli olms yumusama acilma varms bebegin kafasi da yerlesms yarn suni sanci falan dogurtcaklarms anammm Allahm insallah o da hepimiz de hayirlisiyla doguralim kolaycaa aminnn cok heyecanlandm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…