Eli ayagi saglikli evlat olsun yeter canim bende istenmemisim pek annem erkek istiyomus 3 cuye anlatur hep amcamlar cok eziyet etmis oglun yok diye simdi en hayirli sennsin derler birgun bile aramadan durmam kalplerini hic kirmadim iyiki sen olmussun hic exiyet etmedin ne kucukken ne buyukken derler insallah senin kizinda 10 erkege bedrl olur canimBen geldim kızlar , şimdi çıktım doktordan 3 cü kızımız geliyormuş . Üzüldüm biraz ama çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda
Kısmette ve kaderde 3 kız varmış demeki :)
Bizim dr bugün epey uğraştı. Yok uyanmıyorEvet canım ya valla bugün yogunum ama pazartesi uğraşcam dedi bakalımmm
İyiki sizler yani hepiniz varsınız ya , beni azda olsa rahatlattıyorsunuz.
Hepinizi çok seviyorum . Allah hepinizden razı olsun . Evet 3 kız bana şimdilik garip geliyor ama Alışırız herhalde :)))
Hayırlı olsun Can'ım maaşallah ikinize deİyiki sizler yani hepiniz varsınız ya , beni azda olsa rahatlattıyorsunuz.
Hepinizi çok seviyorum . Allah hepinizden razı olsun . Evet 3 kız bana şimdilik garip geliyor ama Alışırız herhalde :)))
Erkek Bebek sanırım@SLVESTER benimkinede bakabilirmisin?? :)
slvester kız dedi :) bakalım, bekleyip görcez..:)Erkek Bebek sanırım
Aynen bnde oyle az su ictim diye kafaya takiom sonra Kız afedersin vallahi tuvalete gitmekten elimi yikaya yikaya kupkuru oldu ya eller yaDemek tek sikayetci bendegilmisim gece tuvalete gitmektenbide sonra zar zor uykuya dalip sabahin korundede işe kalkmak var
Gerci tuvalete kalkmadigim gecede eyvah bugun galiba az su ictim die de uzuluyom birdebu hamilelik iyice paranoyak galiba beni
Canim kişisel bilgilerin de orda tahmini doğum tarihini sil sonra asagida değişiklikleri kaydet e basYa ben bu takvimi silemiyörum
Canim benim hayirli ugurlu olsun 3.prensesin rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.
Susleyip pusleyip ben yaptim diyecegin bir guzellik daha
hayalimsin1 ahh cnmmm, güzel düşün ssıkmakendini. Güzel talihi olur inş.size hayrı dokunur inş. Kızbebek her daimiyiderler hem.sizehayrı dokunur inş
Eli ayagi saglikli evlat olsun yeter canim bende istenmemisim pek annem erkek istiyomus 3 cuye anlatur hep amcamlar cok eziyet etmis oglun yok diye simdi en hayirli sennsin derler birgun bile aramadan durmam kalplerini hic kirmadim iyiki sen olmussun hic exiyet etmedin ne kucukken ne buyukken derler insallah senin kizinda 10 erkege bedrl olur canim
hayalimsin1 bizde 3 kız kardesiz ve o kadar güzel bi duygu ki annem iyiki dogurmus onları her daim yanimdalar ne zaman başım sıkışsa yanimdalar şimdide kız yigen istiyorlar. Onlar büyüdüğünde hersey çok güzel olacak
Hayırlı olsun Can'ım maaşallah ikinize dehiç üzülme. Bunu bir sade söz olarak algılama lütfen: önemli olan cinsiyet değil, sağlıklı, hayırlı, vicdanlı, güzel yürekli, merhametli olması, yani "İNSAN" olması... İnşallah güzel huylu bireyler olurlar evlatlarımız...
Hayalimsin1 canım hayırlı olsun kız geliyomus...Sağlıklı hayırlı hir evlat olsun.inş. .
hayalimsin1 cnm hayırlı uğurlu olsun sıkma canını herseyde hayır var hayırlısı kızmış demekki cnm
Sağol Can'ım. Evet hayırlısı buymuş demeki ama ben hala tam kabullenmiş değilim. Biraz uyuyayım sabah kabul ederim :) Hihihi
Biz 3 kız kardeşiz o kadar güzel ki :) kanamam olduğu için raporluyum annemde yatıyorum. Okuldan gelince yerimden kaldirmiyorlar abla sen kalma abla biz yaparız:) 3 kız kardes mukemmel birsey :)(İyiki sizler yani hepiniz varsınız ya , beni azda olsa rahatlattıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?