- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Biz 3 kız kardeşiz o kadar güzel ki :) kanamam olduğu için raporluyum annemde yatıyorum. Okuldan gelince yerimden kaldirmiyorlar abla sen kalk abla biz yaparız:) 3 kız kardes mukemmel birsey :)(
Elbet canım insan değişik olsun istiyordur :) kızların açısından yazdim zaten bende :))) annee naber kızim ben demek istedi sana sanırım  :))))
Canım biliyorum kardeş olarak elbette çok güzel.
Nebilim bu son çocuktu erkek şansım kayboldu artık , o duyguyu yaşamaktan mahrum oldum diye üzüldüm. Ama saatler geçtikçe iyiye gidiyorum galibaama sağlıklı olmasıda beni sevindirdi tabi, elinide zaten bi ara Nahhh diye işaret yaptı zaten
Elbet canım insan değişik olsun istiyordur :) kızların açısından yazdim zaten bende :))) annee naber kızim ben demek istedi sana sanırım  :))))
zBen de dün rüyamda kap kara oğlan gördüm oğlum oluyormuş ama nasıl esmer zenciye yakin :))Eşimde ben de beyaz tenliyiz
Ayy bak ben burdayım seni seviyorum hisset beni diye mesaj vermiş:) romantik bu kiz :))Evet :))) inadına bende kızım işte al sana der gibi.
Bide eve geldikten 1 saat sonra ufak tekmelerini hissetim bugün , üzülme diyor galiba :))
Genelde tersi çıkıyor derler ya benim nasıl olacak bakalim :)) ben ilk çocuğumun kız olmasını isterim öyle hissediyorum :)) sağlıkla inşallahCan'ım ben oğlan gördüm kız çıktı, demeki benim rüyalarımın tersi çıkıyormuş :))
Seni bilemem artık :))
Genelde tersi çıkıyor derler ya benim nasıl olacak bakalim :)) ben ilk çocuğumun kız olmasını isterim öyle hissediyorum :)) sağlıkla inşallah
Ayy bak ben burdayım seni seviyorum hisset beni diye mesaj vermiş:) romantik bu kiz :))
Canim ben gittim 12 haftalık ken bana şöyle dediler ikili testi 6 haftalıkken yapılıyor 4 lu test içinde 16-20 haftalık arası gel dediler bende pazartesi günü gideceğim inş yapılır seker yüklemesi yaptıran varmıİkili testimi yaptırmadım kızlar bezmialem in randevu ları için hep bi ay önceden randevu alınıp doluyomuş yer yokmuş bende kanuni sultan süleyman hastanesinden yarına doktor randevu su aldım inşallah burda vardır yoksa bi ton para bayılırım. Bu tarafta yaptıran var mı devlette
Yusuf baran nasilbende erkek olursa ne koycam die düşünüp duruyorum rüyamda baran koy diyorlardı oğluna ama yanına bi isim lazım onunda
ben alcam 2 tane ondan akşam inşaAllahKızlar yarın a101 de bebek bezleri indirime giriyor. Stok yapmak isterseniz haberiniz olsun
bende öyle dedim eşime ama bakalım dedi yusuf ismini çok severim çünküYusuf baran nasil
İkili test 11-14 haftalar arası benim bildiğim ama bilemiyorum. Bezmialemde mi dediler bunuCanim ben gittim 12 haftalık ken bana şöyle dediler ikili testi 6 haftalıkken yapılıyor 4 lu test içinde 16-20 haftalık arası gel dediler bende pazartesi günü gideceğim inş yapılır seker yüklemesi yaptıran varmı
Ayy o da çok zordur cnm yaa bende hamile kalmadan önce hftada en az 3 gun mesaiye kaliodum. Daha 2.5 aylik calisan oldugum icin bisure saklayim ddm ama baktim dayanamiom soyledim hmn. Çok şükür ki bi sorun olmadi. Kimse kötü bisi soylemedi.
Darisi basina cnm insallah sende soyledigin zmn bnm gibi iyi niyetle karsilasirsin
Eşim beni teselli etmek için: gülüm neolur yapma 4 ü deneriz
Ben şook4 müüüüü saçmalama be
Buda benim konuşmam :hem ben okadar şansız bir kadınımki 4 cüyü yaparım ikiz olur ikiside kız olur etti sana 5 kız
Şimdi düşünüyorumda ilk saatlerdeki konuşmalarımızı resmen saçmalamışım aklıma geldikçe gülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?