2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz 3 kız kardeşiz o kadar güzel ki :) kanamam olduğu için raporluyum annemde yatıyorum. Okuldan gelince yerimden kaldirmiyorlar abla sen kalk abla biz yaparız:) 3 kız kardes mukemmel birsey :)(

Canım biliyorum kardeş olarak elbette çok güzel.
Nebilim bu son çocuktu erkek şansım kayboldu artık , o duyguyu yaşamaktan mahrum oldum diye üzüldüm. Ama saatler geçtikçe iyiye gidiyorum galiba ama sağlıklı olmasıda beni sevindirdi tabi, elinide zaten bi ara Nahhh diye işaret yaptı zaten

Elbet canım insan değişik olsun istiyordur :) kızların açısından yazdim zaten bende :))) annee naber kızim ben demek istedi sana sanırım  :))))

zBen de dün rüyamda kap kara oğlan gördüm oğlum oluyormuş ama nasıl esmer zenciye yakin :))Eşimde ben de beyaz tenliyiz

Elbet canım insan değişik olsun istiyordur :) kızların açısından yazdim zaten bende :))) annee naber kızim ben demek istedi sana sanırım  :))))

Evet :))) inadına bende kızım işte al sana der gibi.
Bide eve geldikten 1 saat sonra ufak tekmelerini hissetim bugün , üzülme diyor galiba :))

Genelde tersi çıkıyor derler ya benim nasıl olacak bakalim :)) ben ilk çocuğumun kız olmasını isterim öyle hissediyorum :)) sağlıkla inşallah

Benim olmadı , inşallah senin gönlüne göre olur,
Ben senin için kız hissediyorum zaten , bakalım hayırlısı Artık

Canim ben gittim 12 haftalık ken bana şöyle dediler ikili testi 6 haftalıkken yapılıyor 4 lu test içinde 16-20 haftalık arası gel dediler bende pazartesi günü gideceğim inş yapılır seker yüklemesi yaptıran varmı

Merhabaaaa
Benim SAT'a göre 7 Eylül olsa da beklenen doğum içimden bir ses ağustos sonunda doğacak diyor... Büyük olasılıkla da sezaryen olacağı için.
Selamlar sevgiler herkese keyifli hamilelikler...

İkili test 11-14 haftalar arası benim bildiğim ama bilemiyorum. Bezmialemde mi dediler bunu

Günaydın anneler benim yine kanamam oldu bu 3. Çok şükür Bebekte sıkıntı yokmuş ama çok Canımı sıkıyor bu durum ve böyle çalışıyorum

bakalım inşallah iyi niyetle karşılanır , aslında karşılarlarda daha dönmemin üzerinden yeni aralıkta 1 sene oldu ondan kötü karşılanırmı bilmiyorum tedirginim biraz

canımmm hayırlı olsuunn, çok güldüm yazdıklarına yaaa :)

Herkese günaydın.yorgun uykulu bir günden.normalde hep dusuk olan tansıyonum fırladı hamilelikte normalmı bılmıyorum ama beynım zonk zonk.bugun cinsiyeti gormeye gıdıyorz nolur bu sefer görelim.ve nolur bıcak gıbı saplanan kasık agrılarım ve bas edemedıgm bas agrım bitsn. allahım cok zor. Ve hamile kalan annrler dırek izinli sayılsn:,( sınıfın ortasında cocuk gıbı aglayasım var(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…