tatlım hurma son haftalarda yenmeli, doğumu kolaylaştırırmış
şimdide ye tabi afiyetler olsun ama abartma kuzum Allah'a emanet tabi
kızlar yine grip oldum. bu üçüncü olacak.
Canim yasal olarak sen mesaiye kalmamalisin.
Bende çalışıyorum hamile olduğumu söylediğim gun iş yerim kesinlikle mesaiye kalamayacagimi ve günlük calisma suremin asla 7.5 saati gecemeyecegini soyledi. Normalxe is cikisim 5.30 ama beni 4.00 de cikartiolar. Istersem revirdede dinlenebiliyorum. Istiyorsan bi iş yeriyle konus bu durumu.
Cok üzüldüm durumuna
selam kızlar bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi kolum enfeksiyon kapmış. döküntülerim ve kaşıntılarım içinde ilaçlar verdi çok şükür biraz iyiyim. siz nasılsınız ?
Herkese günaydın.yorgun uykulu bir günden.normalde hep dusuk olan tansıyonum fırladı hamilelikte normalmı bılmıyorum ama beynım zonk zonk.bugun cinsiyeti gormeye gıdıyorz nolur bu sefer görelim.ve nolur bıcak gıbı saplanan kasık agrılarım ve bas edemedıgm bas agrım bitsn. allahım cok zor. Ve hamile kalan annrler dırek izinli sayılsn:,( sınıfın ortasında cocuk gıbı aglayasım var(
ooo senin ki maşallah baya erken çıkarmışlar ben 9-6 çalışıyorum normalde. ara dinlenme iş saatinden sayılmadığı için yarım saat fark ediyor, 5.30 da çıkıyorumCanim yasal olarak sen mesaiye kalmamalisin.
Bende çalışıyorum hamile olduğumu söylediğim gun iş yerim kesinlikle mesaiye kalamayacagimi ve günlük calisma suremin asla 7.5 saati gecemeyecegini soyledi. Normalxe is cikisim 5.30 ama beni 4.00 de cikartiolar. Istersem revirdede dinlenebiliyorum. Istiyorsan bi iş yeriyle konus bu durumu.
Cok üzüldüm durumuna
ama nası ya bunun bişeyi olmalı çalışamazsın o şekildeCanım ben haftasonları 24 saat nöbet tutuyorum bırak 8i mesaiyi falan buyur bir de burdan bak
Öyle şey mi olurmuş özeller iyice para tuzağında mutlaka ayrıntılı fatura isteyin ve sorun elden aldığı para da neyin nesi zam geldiyse fiyat bellidir hepsini karttan çeksin o zaman.aklınıza takılanı sorun SGK'dan öğrenin bunlar resmen dolandırıcıKızlar bısey sorcam sağlık sektorunde olanlar bılırler, ozel hastanede gırıs yaparken zam gelmiş, 38 dı 50 olmus kartı verdım 38 karttan ustunu elden nakıt alıyoruz dedı neyse verdık 4 lü tarama için de 50 karttan gectı 120 de elden nakıt almalıyım dedı neden ki anlayamadım
Yok aklımızda aslında dr umuzdan cok memnunuz kadın yaygara yapmaya basladı neyse dedım daha yolumuz uzun ters dusmek ıstemedım odedıkservey elden aldığı ücret tahlilin ucretidir belki.dışarıda yaptırıyorsa kredi kartıyla kesinti fln olmasın diye bir uygulamasıdır kendince. Bebisi görme heyecanından aklına gelmemiştir kağıt fln istemek tabi.hangi hastane bu arada
50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız derler ama pek tutmayan cok tesadüf heraldeKızlar bısey sorcam sağlık sektorunde olanlar bılırler, ozel hastanede gırıs yaparken zam gelmiş, 38 dı 50 olmus kartı verdım 38 karttan ustunu elden nakıt alıyoruz dedı neyse verdık 4 lü tarama için de 50 karttan gectı 120 de elden nakıt almalıyım dedı neden ki anlayamadım
Ücret 50 nin altındaydı gecen gıttıgımızde erkek demişlerdı bu sefer 50 ustu olmuş zaten bıze bu sefer de kız dedıler tuttu galiba50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız derler ama pek tutmayan cok tesadüf heralde
Canım devlet hastanesinde çalışıyorum hem de.Yani devlet kurumu.Devlet de istediği gibi istediği her şeyi düzenliyor. O nedenle çok kasmamak gerek :)ama nası ya bunun bişeyi olmalı çalışamazsın o şekilde
Çok sevindim bende çok memnunum gerçekten ilgili ve sakin bir doktornurayca8729 Merhaba dün hastaneye gittim ve doktordan çok memnun kaldım çok teşekkür ederim diğer doktorlara 60 veriyodum bide surat çekiyodum. Cenk bey çok ilgilendi sağolsun
Sana cinsiyeti söyledi mi?Çok sevindim bende çok memnunum gerçekten ilgili ve sakin bir doktor
Pazartesi günü kısmetse ,2 li testte söyler diye ummuştuk ama 14.haftada kesin olur demişti ,sana söyledi miSana cinsiyeti söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?