2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dun bız de kontrole gıttık minnoş gostermedı yaa, dr ugraştı bayaga yan yat dedı o sekilde sekil değiştırır goruruz dıye çıkolatayı yedım ama yok bıtterli çıkolata mı sevmiyor acabagecen gıttıgımızde buyuk ıhtımal erkek demiştı dr bu sefer çok ugrastı buyuk ıhtımal kız dedı ben de bılemedım ne oldugunu %50 kız %50 erkek sanırım2 li taramam temiz cıktı şükür 4 lü tarama sart değil dedi istersen yapalım dedı 38-39 yaslarda yapıyoruz dedı yıne de yaptırdık 1 ay snr cıkar sonucu

Kızlar bısey sorcam sağlık sektorunde olanlar bılırler, ozel hastanede gırıs yaparken zam gelmiş, 38 dı 50 olmus kartı verdım 38 karttan ustunu elden nakıt alıyoruz dedı neyse verdık 4 lü tarama için de 50 karttan gectı 120 de elden nakıt almalıyım dedı neden ki anlayamadım

Günaydın sabah şekerleri!

Dün gece hiç uyuyamadım nedense, hava da kapalı öyle depresif oturuyorum ofiste bu ruh halim ne zaman düzelecek acaba? bi iyiyim bi kötüyüm ama genelde kötüyüm sanki

tatlım hurma son haftalarda yenmeli, doğumu kolaylaştırırmış
şimdide ye tabi afiyetler olsun ama abartma kuzum Allah'a emanet tabi

hadi ya, hiç bilmiyodum yemem o zaman sırf tatlı olsun diye yiyodum başka şey yerim

çok teşekkürler söylediğin için

kızlar yine grip oldum. bu üçüncü olacak.

çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye çalış tam iyileşmeden ayaklanınca bünye zayıf düşüyo

o ne kadar güzel bir iş yeri maşallah, ben nerdeyse her akşam mesaideyim tabii ki ücretsiz, en erken sekiz buçukta evde oluyorum. hamile olduğumu bildikleri halde şimdilik farklı bi muamele görmedim

gerçi benden beş beter çalışan arkadaşlar var, ekmek parası napalım buna da şükür

selam kızlar bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi kolum enfeksiyon kapmış. döküntülerim ve kaşıntılarım içinde ilaçlar verdi çok şükür biraz iyiyim. siz nasılsınız ?

çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah

kesinlikle katılıyorum, bedenim isyan halindeyken işe gelmek çok zor geliyo, Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Kızlar ıkılı taramadakı beta degerıne gore cınsıyet tahmınınde bulunanlar vardı nasıldı o?
Bırde çişinizin yönune gore tahmın vardı o nasıl?
Ayrıca bebışın kalp atış sayısına gore tahmın vardı?
Hepsının sonucuna gore olasılık hesabı yapacagım malum gostermedı yaramaz

nurayca8729 Merhaba dün hastaneye gittim ve doktordan çok memnun kaldım çok teşekkür ederim diğer doktorlara 60 veriyodum bide surat çekiyodum. Cenk bey çok ilgilendi sağolsun

günaydınlar bende yarın doktora gideceğim ikili testlerimi yaptırmayı düşünüyorum. Cinsiyet tahmini hiç beklemiyorum çünkü doktorum oğlum 16. haftada %80 erkek olabilir demişti. Yine söylemeyecektir. Çok otoriter ve disiplinli bir kadın sözünden çıkamıyorum ama doğumumu gerçekten çok profesyonel yapmıştı. Ağrı, sızı, sıkıntı yaşamamıştım.

hayalimsin1 ve mavidenizbebegim hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsiniz. Bebeklerinizi Sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Arada kaçırdığım tüm cinsiyet öğrenenlere adaylara hayırlı olsun:)

B Began benim de aklımda kız olursa beyza koymak var daha doğrusu rüyamda kızım oluyordu beyza diye sesleniyordum. Ama ben erkek bebek doğuracakmışım gibi hissediyorum. Beni tanıyan bilen herkes erkek hissediyoruz diyorlar hayırlısı olsun. Erkek olursa da aklımda Yekta ismi var ama tabi zaman çok düşüncelerim değişebilir.:)

hayalimsin1 arkadasım öncelikle melegın hayırlısı olsun ne mutlu down srndromu değil kalbı atıyor herseyyolunda ayrıca hıc evlada sahıp olamayanlardan değiliz çok sanslıyız ama empatı kuruyorum haklı olarak ınsan farklısını arzuluyor neden oyle dusundum dıye kendını suclama kım olsa oyle hıssrder. Benım de oğlum var 1 tane gecen kontrolde dr erkek olabılır deyınce ıster ıstemez burkuluyorsun heke senın ucuncu oldugundan bır derece daha fazla hıssedersın ancak bır de farklı yerden bakalım. Şimdı ben kız ısterken sana kız, sen erkek ısterken bana erkek nasıp eden yaradanın emın olalım kı bırbıldıgı var. Değişini vermek zor olmada gerek.Belkı hayırlı evlat olmayacak. Bu dusunce benı cok rahatlatıyor. Cok sevdıgımız komsumuz oldu oğlu. Tatilini kesıp cenazeye gelmedı ama kızlar an ve an yanındaydı ote yandan kızı olan bır tanıdık aile var olmaz olaydı dıyorlar o kdr uzuyor anne babası yanı dıyeceğim şu her ıste hayır vardır,şükür dıyelim arkadasım

Günaydın bizim bebiş 6 dan 8 e kadar bizi rehin aldı hastanede 2 li test için uygun pozisyonu yakalayamadık yemek yedim geldim çikolata yiyorum yok en sonunda yan döndü de ertesi güne kalmadık :) doktor dedi ki bu şimdi bizi böyle uğraştırıyorsa cinsiyette düşünemiyorum eşimin annesi de diyo ki sen beni çok uğraştırdın zamanında çocugunda seni uğraştırıcak ulan benim ne suçum var

ooo senin ki maşallah baya erken çıkarmışlar ben 9-6 çalışıyorum normalde. ara dinlenme iş saatinden sayılmadığı için yarım saat fark ediyor, 5.30 da çıkıyorum

Öyle
Öyle şey mi olurmuş özeller iyice para tuzağında mutlaka ayrıntılı fatura isteyin ve sorun elden aldığı para da neyin nesi zam geldiyse fiyat bellidir hepsini karttan çeksin o zaman.aklınıza takılanı sorun SGK'dan öğrenin bunlar resmen dolandırıcı

servey elden aldığı ücret tahlilin ucretidir belki.dışarıda yaptırıyorsa kredi kartıyla kesinti fln olmasın diye bir uygulamasıdır kendince. Bebisi görme heyecanından aklına gelmemiştir kağıt fln istemek tabi.hangi hastane bu arada

Yok aklımızda aslında dr umuzdan cok memnunuz kadın yaygara yapmaya basladı neyse dedım daha yolumuz uzun ters dusmek ıstemedım odedık

50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız derler ama pek tutmayan cok tesadüf heralde

50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız derler ama pek tutmayan cok tesadüf heralde
Ücret 50 nin altındaydı gecen gıttıgımızde erkek demişlerdı bu sefer 50 ustu olmuş zaten bıze bu sefer de kız dedıler tuttu galiba saka saka birdirbir siz ıkılı testte beta degerını kastettınız sanırım benım kı 130 yanı kız, çişim saga dogru yanı erkek kalp atısı 154 yanı erkek ıyıce karıstı kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…