2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
gene tahminlere kaldın desene
sağlıklı olsunda annesi öğreirsin tez vakitte onu da
kız galiba he

Günaydın anneler benim yine kanamam oldu bu 3. Çok şükür Bebekte sıkıntı yokmuş ama çok Canımı sıkıyor bu durum ve böyle çalışıyorum
Canım ya bende aynı durumdayım ama istirahat edebiliyorum 1 hafta falan izin rapor falan alıp yatsan iyi olur progestan kullanıyor musun cok geçmiş olsun

Diyorm ya tutmuyor Ben meraktan ölücem bugun gidicem bakalım doktora gosterecek mı.cok heveslıyım ya gostermez benımde beta 64 bakalım tutacak mı cikolatanın dıbıne vurucam bu sefer:))

Aynen öyle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar benim için farketmiyo benimde eşim erkek diyo bunlar ne isterse onu hissediyo

ikinci üçüncü beşinci kez çocuk sahibi olacaklara soruyorum özellikle :) bebekleri hissediyormusunuz? :)böyle bişey okudumda

ikinci üçüncü beşinci kez çocuk sahibi olacaklara soruyorum özellikle :) bebekleri hissediyormusunuz? :)böyle bişey okudumda
Iki kizimi hissettim ama bunda tik yok 3 cu gebeligim 15 haftalik olduk nerdeyse yok sadece sag tarfimda agirlik gece sagima yatamiyorum solda rahat ediyorum mesela hatta gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis kizlar

Iki kizimi hissettim ama bunda tik yok 3 cu gebeligim 15 haftalik olduk nerdeyse yok sadece sag tarfimda agirlik gece sagima yatamiyorum solda rahat ediyorum mesela hatta gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis kizlar

Canım ben hissediyorum bebeği ama ilk gebeliğim,benimki çok hareketli ve sürekli sıçrıyor. Geçen haftalarda sadece kayma gibiydi,şimdi göbeğimin orda direk vuruş hisleri geliyor. Heleki tatlı yedikten sonra yerinde durmuyor. Bebeğin hareketine bağlı olabilir hissetmek,belki seninki yeterince sıçrayıp hareket etmiyordur. Olduğu yerde hafif dönüp duruyordur. o zaman mümkün değil hissedilmez.

Yerim o minnağı benmki kayıyor galiba bi gıcıklanma oluyo hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…