- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
4 lü taramada muayene olduğumuzda anlaşılacak..4 lü taramada nasıl anlasılcak
gene tahminlere kaldın deseneKızlar ıkılı taramadakı beta degerıne gore cınsıyet tahmınınde bulunanlar vardı nasıldı o?
Bırde çişinizin yönune gore tahmın vardı o nasıl?
Ayrıca bebışın kalp atış sayısına gore tahmın vardı?
Hepsının sonucuna gore olasılık hesabı yapacagım malum gostermedı yaramaz
hayır ya 2 hafta sonra gel söylicem dediPazartesi günü kısmetse ,2 li testte söyler diye ummuştuk ama 14.haftada kesin olur demişti ,sana söyledi mi
Hadi bakalım inşallah ,bende iyice merak etmeye başladım bugün 14 haftalık olduk inşallah gösterir görünür ,babasının içine erkek doğuyorhayır ya 2 hafta sonra gel söylicem dedi
Canım ya bende aynı durumdayım ama istirahat edebiliyorum 1 hafta falan izin rapor falan alıp yatsan iyi olur progestan kullanıyor musun cok geçmiş olsunGünaydın anneler benim yine kanamam oldu bu 3. Çok şükür Bebekte sıkıntı yokmuş ama çok Canımı sıkıyor bu durum ve böyle çalışıyorum
Diyorm ya tutmuyor Ben meraktan ölücem bugun gidicem bakalım doktora gosterecek mı.cok heveslıyım ya gostermez benımde beta 64 bakalım tutacak mı cikolatanın dıbıne vurucam bu sefer:))Ücret 50 nin altındaydı gecen gıttıgımızde erkek demişlerdı bu sefer 50 ustu olmuş zaten bıze bu sefer de kız dedıler tuttu galibasaka saka birdirbir siz ıkılı testte beta degerını kastettınız sanırım benım kı 130 yanı kız, çişim saga dogru yanı erkek kalp atısı 154 yanı erkek ıyıce karıstı kısmet artık
Nutella kavanozunu gotur yanındaDiyorm ya tutmuyor Ben meraktan ölücem bugun gidicem bakalım doktora gosterecek mı.cok heveslıyım ya gostermez benımde beta 64 bakalım tutacak mı cikolatanın dıbıne vurucam bu sefer:))
Agzın bal yesın agzını opeyımmmgene tahminlere kaldın desene
sağlıklı olsunda annesi öğreirsin tez vakitte onu da
kız galiba he
Aynen öyle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar benim için farketmiyo benimde eşim erkek diyo
Hadi bakalım inşallah ,bende iyice merak etmeye başladım bugün 14 haftalık olduk inşallah gösterir görünür ,babasının içine erkek doğuyorAllah gönlüne göre versin seninde arkadaşım ,hayırlısı ile sağlıklı olsunlar bize yeter
Buyrun benım teyzeKızlar kimse ultrason fotosu eklemiyor ekleyin de görelim minnaklarınızı
Maaşallah minnakk kuşş..Nub görünse tahmin yapardık ama nubunu bile göstermemiş ya da ben göremiyorumEki Görüntüle 1770608
Buyrun benım teyze
Eki Görüntüle 1770608
Buyrun benım teyze[/QUOTE
Oy maşallah kuzuna.
Ben daha girmedim böyle ultrasona. :)
Karataş hastenesi izmirde misin cnm? Ben de İzmirliyim..
Iki kizimi hissettim ama bunda tik yok 3 cu gebeligim 15 haftalik olduk nerdeyse yok sadece sag tarfimda agirlik gece sagima yatamiyorum solda rahat ediyorum mesela hatta gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis kizlarikinci üçüncü beşinci kez çocuk sahibi olacaklara soruyorum özellikle :) bebekleri hissediyormusunuz? :)böyle bişey okudumda
Iki kizimi hissettim ama bunda tik yok 3 cu gebeligim 15 haftalik olduk nerdeyse yok sadece sag tarfimda agirlik gece sagima yatamiyorum solda rahat ediyorum mesela hatta gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis kizlar
Yerim o minnağı benmki kayıyor galiba bi gıcıklanma oluyo hayırlısıCanım ben hissediyorum bebeği ama ilk gebeliğim,benimki çok hareketli ve sürekli sıçrıyor. Geçen haftalarda sadece kayma gibiydi,şimdi göbeğimin orda direk vuruş hisleri geliyor. Heleki tatlı yedikten sonra yerinde durmuyor. Bebeğin hareketine bağlı olabilir hissetmek,belki seninki yeterince sıçrayıp hareket etmiyordur. Olduğu yerde hafif dönüp duruyordur. o zaman mümkün değil hissedilmez.
Canım ben çok ilerde mi gidiyorum bilmiyorum valla,benimki hem ok hareketli hemde çok göbeğim dışarı çıktı. 5 aylık hamile gibi duruyorum.Yerim o minnağı benmki kayıyor galiba bi gıcıklanma oluyo hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?