2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Iki kizimi hissettim ama bunda tik yok 3 cu gebeligim 15 haftalik olduk nerdeyse yok sadece sag tarfimda agirlik gece sagima yatamiyorum solda rahat ediyorum mesela hatta gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis kizlar

Canım ben çok ilerde mi gidiyorum bilmiyorum valla,benimki hem ok hareketli hemde çok göbeğim dışarı çıktı. 5 aylık hamile gibi duruyorum.

bende ilk hamileliğimde hatırlıyorum 20. haftada falan hissetmeye başlamıştım. hatta hareketleri dışardan gözükmeye başladığında hastanedeydim ozaman hamilelik günlüğü tutuyordum oradan biliyorum. şimdi bişeyler hissediyorum ama acabamı yoksa banamı öyle geliyor diyorum emin olamadım :)

osman efe, yiğit, burak isimlerinden biri olacak inşallah.
beyza nın yanına ne yakışır ki? :)
benim oğlumun adı Yiğit efe ben tavsiye ederim güzel bir huyu var.

Canım ben çok ilerde mi gidiyorum bilmiyorum valla,benimki hem ok hareketli hemde çok göbeğim dışarı çıktı. 5 aylık hamile gibi duruyorum.

valla ben de aynı durumdayım daha 11 hafta yeni bitti ama karnım çıktı tam 5 aylık gibiyim. 2. gebeliğim fırt dedi çıktı resmen daha hareket hissetmiyorum. gecen hafta çok seğirme hissettim ama.

senin oğlunu yerim ne kada tatlu maşallah annesi Allah bağışlasın
resimdeki sizsiniz sanırım :)
bizde oğlan olursa babası yiğit aslan düşünüyor babası tabi daha belli değil

Çok zayıfsan minyonsan doğaldır canım.Ben iri vücutluyum çok anlaşılmıyor

Buda bizim minigimiz ama görüntüde bi tuhaflikmi var anlayamadim

yüzüstü yatmış canım ondan minnakk :)

senin oğlunu yerim ne kada tatlu maşallah annesi Allah bağışlasın
resimdeki sizsiniz sanırım :)
bizde oğlan olursa babası yiğit aslan düşünüyor babası tabi daha belli değil

Evet teyzesi oğlum ve ben :) biraz daha erkeksileşti şu aralar ben onu verene Kurban olurum. inşallah oğlum gibi bebekleriniz olur beni hiç üzmedi...

Evet canim olabilir bu biraz sakin olcak galiba tadini cikar cok zevkli oluyor bu aylar son aylar gernesince canin yaniyo biraz

Bebektir canim once insan ji supeye dusuyo acaba bebek mi diye sonra rutinli devam edince anliyosun

Bebektir canim once insan ji supeye dusuyo acaba bebek mi diye sonra rutinli devam edince anliyosun
özlemişim bu duyguyu :) şimdi çok minik gerçi asıl sonrası varya tadından yenmiyor. oğlum bi geriniyordu ayaklarının olduğu taraf füze gibi oluyordu göre ohaa diye kalıyordu :):) çok şükür çok güzel şeyler ya

Iki kizimi hissettim ama bunda tik yok 3 cu gebeligim 15 haftalik olduk nerdeyse yok sadece sag tarfimda agirlik gece sagima yatamiyorum solda rahat ediyorum mesela hatta gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis kizlar

bende sağıma yatamıyorum hep soluma dönmek zorunda kalıyorum. Oğlumdayken de hep soluma yatmak zorunda kalmıştım sonra çok bel ağrıları çektim. Ama sola yatış pozisyonunda bebeğe daha çok kan akışı olduğu için iyi olduğu söyleniyor.

Evet teyzesi oğlum ve ben :) biraz daha erkeksileşti şu aralar ben onu verene Kurban olurum. inşallah oğlum gibi bebekleriniz olur beni hiç üzmedi...
eşim de efe ismini beğeniyor bir de arda bence de efe güzel ama bir akrabamızın oğlunun adı efe erkeklerde isim seçeneği daha az sanki ya

birileri de şey diyordu b hcg değeri ikili test yapıldıgında 50 nin üstüyse kız demişti altıysa erkek. bunu çok duymuştum. senin 70 lerde. kız mı acaba

annemler beş kız kardeşler. ve herşey aynen senin anlattığın gibi olmuş canım :)

Çook belim ağrıyor. Hastalıktan mi Hamilelikten mi acaba . Yemek için sandalyeye oturuyorum bir yana bir bu yana çok geçmeden kalkıyorum sofradan. Sizde de böyle olan var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…