2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
demekki bu da yalan ne güzel tüm hipotezleri çürüttüm

Biz de bugün kontroldeydik cinsiyeti göstermedi ama yüzde 51 kız dedi sanırım duymasam daha iyiydi şimdi daha çok aklım karıştı
Herşey yolunda çok şükür bu arada
Cnm mesajini gorunce yazmadan edemedim:) bana da doktor iki gun once gittigimde %51 kiz dedi sasirdimn valla yuzde 51 nedir ya nasil bir yuzdedir bu bende heep erkek hissettim doktor da boyle dedi sasirdim bi an :)

Merhaba agustos anneleri
kismetse bizim bebis de 2sinde geliyo :)
doktorumuz 3 aylikken kiza benziyor demisti ama kismet hic farketmez saglikli hayirli evlat olsun.
Ankarada olan var mi hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan

Merhaba agustos anneleri
kismetse bizim bebis de 2sinde geliyo :)
doktorumuz 3 aylikken kiza benziyor demisti ama kismet hic farketmez saglikli hayirli evlat olsun.
Ankarada olan var mi hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
Hoşgeldin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

Bende ayni tutuluyorumm ayni tarafa yatmaktan kizimda da zorla sola yatiyodum sirf iyi oldunu duydugum icin

Selam bayanlar .bebeklerinin cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydin.darisi bize
Size bisey sorucam.su idrarin sağa sola akmasi .sola akinca ne deniyordu cinsiyet acaba ?

Kanuni den de ikili test için elim boş döndüm. Şişli etfal den pazartesiye randevu aldım doktoru aradım perinatolojiyi ara bi yarın sor onların durumunu bilmiyorum dedi inşallah vardır bi boşluk yoksa yaptıramıycam açıkta kaldım resmen

Canlar bugün dr gıttık hersey yolunda 12 haftanın başındayız haftaya 2 li testimiz var cinsiyete haftaya bakıcaz tabi gösterirse dedi uyuyodu valla uyandıramadık:))) ben resme bakınca kız hissetim bakalım siz ne diceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…