- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
2 doktorda erkek dedi bize,o çok tutmuyor demekki.birileri de şey diyordu b hcg değeri ikili test yapıldıgında 50 nin üstüyse kız demişti altıysa erkek. bunu çok duymuştum. senin 70 lerde. kız mı acaba
Cnm mesajini gorunce yazmadan edemedim:) bana da doktor iki gun once gittigimde %51 kiz dedi sasirdimn valla yuzde 51 nedir ya nasil bir yuzdedir bu bende heep erkek hissettim doktor da boyle dedi sasirdim bi an :)Biz de bugün kontroldeydik cinsiyeti göstermedi ama yüzde 51 kız dedi sanırım duymasam daha iyiydi şimdi daha çok aklım karıştı
Herşey yolunda çok şükür bu arada
Bende oyletim 2.hamileligim hemen çıktı karnim kendimi 5aylik gibi hissediyorumCanım ben çok ilerde mi gidiyorum bilmiyorum valla,benimki hem ok hareketli hemde çok göbeğim dışarı çıktı. 5 aylık hamile gibi duruyorum.
Ben minyonum ama zayıf değilim benimde 5aylik gibi aynı cnm şimdiden böyle çıktı ilerde nasıl olurum acabaÇok zayıfsan minyonsan doğaldır canım.Ben iri vücutluyum çok anlaşılmıyor
yüzüstü yatmış canım ondan minnakk :)
Hoşgeldin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba agustos anneleri
kismetse bizim bebis de 2sinde geliyo :)
doktorumuz 3 aylikken kiza benziyor demisti ama kismet hic farketmez saglikli hayirli evlat olsun.
Ankarada olan var mi hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
Senin cinsiyet belli oldumu cnmCanım ben çok ilerde mi gidiyorum bilmiyorum valla,benimki hem ok hareketli hemde çok göbeğim dışarı çıktı. 5 aylık hamile gibi duruyorum.
Hosbulduumm:)Hoşgeldin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende ayni tutuluyorumm ayni tarafa yatmaktan kizimda da zorla sola yatiyodum sirf iyi oldunu duydugum icinbende sağıma yatamıyorum hep soluma dönmek zorunda kalıyorum. Oğlumdayken de hep soluma yatmak zorunda kalmıştım sonra çok bel ağrıları çektim. Ama sola yatış pozisyonunda bebeğe daha çok kan akışı olduğu için iyi olduğu söyleniyor.
Bende senin gibi minyonum ama 38 bedenim,ondan çıktı karnım herhalde,bel mesafem uzun değil kısa diye demekki.Senin cinsiyet belli oldumu cnm
annemler beş kız kardeşler. ve herşey aynen senin anlattığın gibi olmuş canım :)
hayalimsin1 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ben erkege benzettim cnm
Yaa cok merak ediyorum ilk bebeğim ne olsa başımızın üstünede artık kızım yada oğlum diye sevesim var bakalım hakkımıDa hayırlısı senin bellimiBen erkege benzettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?