2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende senin gibi minyonum ama 38 bedenim,ondan çıktı karnım herhalde,bel mesafem uzun değil kısa diye demekki.

Bizimkini doktor erkek gördü,ikili testte de doktor erkek gördü cnm.
Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benimki göstermedi çok bekledik ugrastik ama bacaklarını acmadidaha 20 gün var bidahaki randevuya bakalım artık gösterirse gösterir

Kizlar slm. Bu aralar yedigimin ictigimin saglikli olup olmadigina cok kafayı taktım. Iş yerinde oğle yemegi cikiyor bizim. Hamileligin basindan beri salata almiyorum iyi yikanmamis olma durumundan dolayi. Et vs. de cok icime sinmiyor iyi etten yapmiyorlar gibi geliyor diye yemiyorum. Ama mecburen disarda 2-3 kez etli seyler, yogurt vs. yedim. Sonrada aklıma geliyor ya yogurt pastorize değilse,ya etin ici tam pişmemişse diye. Bazı sitelerde dısarda cok yemek yememelisinz felan yaziyor ama sabahtan aksama kadr oraya buraya goreve gidiyorum. Nasil yemek tasiyacağim yanimda. Benim durumumda olan var mi? Bu kadr da takilmamali miyim sizce?

Benimde yarın sabah randevum var cinsiyet için kesin bisi söyleyecek doktor kıza benzetmisti ama bakalım sürpriz yaparsa bide

Cnm mesajini gorunce yazmadan edemedim:) bana da doktor iki gun once gittigimde %51 kiz dedi sasirdimn valla yuzde 51 nedir ya nasil bir yuzdedir bu bende heep erkek hissettim doktor da boyle dedi sasirdim bi an :)
Evet canım forumu çok takından takip ediyorum sana da öyle dediğini hatırlıyorum hayırlısı olsun ihtimal çok olmasa da çok sevindim inşallah değişmez ve aksi gibi detaylı ultrason zamanına kadar gelmene gerek yok dedi fazla usg iyi değil dedi yani 1 buçuk ay sonraya... Dayanabileceğimi sanmıyorum başka bi doktora daha giderim 2 hafta sonraya

ben de genelde öğlenleri yemekhanede yiyorum ki bizimki hiç hoş değil, sık sık da dışarıda yemek durumunda kalıyorum

çok fazla titizlenmemek gerek, o zaman gelip gidip seni buluyo her türlü lüzumsuz şey

ben mümkün mertebe iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum, salataya fazla dalmıyorum ama çok da kendimi yiyip bitirmiyorum bu konuda

yemek taşımayı pek düşünmedim açıkçası, çok içine sinmiyosa yapabilirsin ama insan vücudu kötü olmak için yaratılmamış, o kadar narin değil, dünyanın ücra köşelerinde bizim imkanlarımızın milyonda birine sahip olmayan kadınlar gayet sağlıklı bebekler doğuruyolar

biraz da kaderci olmak gerekiyo galiba, Allah korusun tabii ama olacağın önüne geçilemiyo maalesef

sen kendini çok sıkma, etinden olmazsa sebzesinden, çorbasından bişeyinden ye, akşama telafi edersin en kötü ihtimalle

Merhaba agustos anneleri
kismetse bizim bebis de 2sinde geliyo :)
doktorumuz 3 aylikken kiza benziyor demisti ama kismet hic farketmez saglikli hayirli evlat olsun.
Ankarada olan var mi hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan

hayırlı olsun!

ben Ankara'dayım Koru hastanesinde Ümit Bey'e gidiyorum, şimdilik kendisinden memnunum ilgili bi doktor

çok yoğun olmasına rağmen sırf ben merak ettim diye doğum yapılan odaları gezdirdi bana geçen hafta çok mutlu oldum bu ilgisine

hastaneyle ilgili bi arkadaşım çok kötü şeyler anlattı ama başka bi arkadaşım da çok memnundu o yüzden bişey diyemiyorum

Göster
Yaa cok merak ediyorum ilk bebeğim ne olsa başımızın üstünede artık kızım yada oğlum diye sevesim var bakalım hakkımıDa hayırlısı senin bellimi
Göstermedi bizim sıpa sırtı dönük yattı laka gibi sıkı sıkı koruyor :) artık 3 hafta sonra gittigimde tekrar bakacagız kısmet bakalım.Benim 4 yaşında bir oglum var kız olsa fena olmaz

Tamamen ayni seyi dusunuyoruz cnm benim de bir ay Sonraya randevum ama dayanamicam galiba ben de baska bi doktora giderim heralde :)

Tamamen ayni seyi dusunuyoruz cnm benim de bir ay Sonraya randevum ama dayanamicam galiba ben de baska bi doktora giderim heralde :)

Boşuboşuna para vermeye gerek yok, ben baska bir yere gitmicem. Doktorum 1.5 ay sonra gel dedi. Güveniyorum ona, zaten bebişi hissediyorum nasılsa bişi olmazsa beklerim. Ultrasona girmek pek iyi değil gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…