Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benimki göstermedi çok bekledik ugrastik ama bacaklarını acmadiBende senin gibi minyonum ama 38 bedenim,ondan çıktı karnım herhalde,bel mesafem uzun değil kısa diye demekki.
Bizimkini doktor erkek gördü,ikili testte de doktor erkek gördü cnm.
Ben kız diye hissettim sağlıklı olsunlarda inşallahYaa cok merak ediyorum ilk bebeğim ne olsa başımızın üstünede artık kızım yada oğlum diye sevesim var bakalım hakkımıDa hayırlısı senin bellimi
Evet canım forumu çok takından takip ediyorum sana da öyle dediğini hatırlıyorum hayırlısı olsun ihtimal çok olmasa da çok sevindim inşallah değişmez ve aksi gibi detaylı ultrason zamanına kadar gelmene gerek yok dedi fazla usg iyi değil dedi yani 1 buçuk ay sonraya... Dayanabileceğimi sanmıyorum başka bi doktora daha giderim 2 hafta sonrayaCnm mesajini gorunce yazmadan edemedim:) bana da doktor iki gun once gittigimde %51 kiz dedi sasirdimn valla yuzde 51 nedir ya nasil bir yuzdedir bu bende heep erkek hissettim doktor da boyle dedi sasirdim bi an :)
Ben Gebze de yim canım.Medical Park Burcu Çetinkaya ya gidiyorum .Memnunum@kaftankefteacher1907 @RomaRoma hepimiz Kocaelideymişiz.Siz hangi doktorlara gidiyorsunuz ve memnun musunuz kızlar?
Kizlar slm. Bu aralar yedigimin ictigimin saglikli olup olmadigina cok kafayı taktım. Iş yerinde oğle yemegi cikiyor bizim. Hamileligin basindan beri salata almiyorum iyi yikanmamis olma durumundan dolayi. Et vs. de cok icime sinmiyor iyi etten yapmiyorlar gibi geliyor diye yemiyorum. Ama mecburen disarda 2-3 kez etli seyler, yogurt vs. yedim. Sonrada aklıma geliyor ya yogurt pastorize değilse,ya etin ici tam pişmemişse diye. Bazı sitelerde dısarda cok yemek yememelisinz felan yaziyor ama sabahtan aksama kadr oraya buraya goreve gidiyorum. Nasil yemek tasiyacağim yanimda. Benim durumumda olan var mi? Bu kadr da takilmamali miyim sizce?
Merhaba agustos anneleri
kismetse bizim bebis de 2sinde geliyo :)
doktorumuz 3 aylikken kiza benziyor demisti ama kismet hic farketmez saglikli hayirli evlat olsun.
Ankarada olan var mi hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
Bende öle hıssetım ama bi oğlan bi kız hissediyorum karışık yanii:)))Ben kız diye hissettim sağlıklı olsunlarda inşallah
Hayırlı olsun canım darısı başıma inşş tabi hepimizin:)))İlk bebegım kız gelıyor bereketıyle gelsn ıns:)
Hayirli olsun canim ilk mi bebeginnİlk bebegım kız gelıyor bereketıyle gelsn ıns:)
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahİlk bebegım kız gelıyor bereketıyle gelsn ıns:)
hadi hayırlı olsun bende bi öğrensem de rahatlasamİlk bebegım kız gelıyor bereketıyle gelsn ıns:)
Göstermedi bizim sıpa sırtı dönük yattı laka gibi sıkı sıkı koruyor :) artık 3 hafta sonra gittigimde tekrar bakacagız kısmet bakalım.Benim 4 yaşında bir oglum var kız olsa fena olmazYaa cok merak ediyorum ilk bebeğim ne olsa başımızın üstünede artık kızım yada oğlum diye sevesim var bakalım hakkımıDa hayırlısı senin bellimi
Tamamen ayni seyi dusunuyoruz cnm benim de bir ay Sonraya randevum ama dayanamicam galiba ben de baska bi doktora giderim heralde :)Evet canım forumu çok takından takip ediyorum sana da öyle dediğini hatırlıyorum hayırlısı olsun ihtimal çok olmasa da çok sevindim inşallah değişmez ve aksi gibi detaylı ultrason zamanına kadar gelmene gerek yok dedi fazla usg iyi değil dedi yani 1 buçuk ay sonraya... Dayanabileceğimi sanmıyorum başka bi doktora daha giderim 2 hafta sonraya
Tamamen ayni seyi dusunuyoruz cnm benim de bir ay Sonraya randevum ama dayanamicam galiba ben de baska bi doktora giderim heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?