2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar merhaba herkes ogrenmeye baslamis cinsiyetleri
benim de bir yaşında oglum var bir de kızım olsun istiyorum oğlan olsa da olur yavrum o benim sonucta:))
Oglumda 12 haftalikken öğrenmiştik cinsiyeti bunda goremedik daha bakalim

Tamamen ayni seyi dusunuyoruz cnm benim de bir ay Sonraya randevum ama dayanamicam galiba ben de baska bi doktora giderim heralde :)
kızlar kızlar yapmayın böyle, herşeyin fazlası zarar.. bak doktorlarınızda söylemiş, sabır azıcık sabırrr

Boşuboşuna para vermeye gerek yok, ben baska bir yere gitmicem. Doktorum 1.5 ay sonra gel dedi. Güveniyorum ona, zaten bebişi hissediyorum nasılsa bişi olmazsa beklerim. Ultrasona girmek pek iyi değil gerçekten
Bende seninle aynı fikirdeyim Doktorum en başından beri ayda bir gel dedi çünkü sorunumuz yoktu çok şükür ama herhangi bir sorun olursa tabi gidilir

Ayy cinsiyetler hareketlendi benim cok dahaa 5.5 aylik ken ogrenicemm zaman gecse bi kendimi biseye hazirlayamiyorum da sadece 12 haftalik kiz fikri verdiler kaldi boyle

Kızlar,PAPP_A değeri ikili de çok yüksek çıktı, bulamadım bir türlü internetde.Bilgisi olan var mı??

Sanırım Kanuni de önce uzman doktora randevu almak gerekiyor o yönlendiriyor sanırım

Erkeğe benziyor canım .Plesanta yerin de erkek gibi ama hayırlısı :)

Bence bu kadar kafana takmana gerek yok. Çıkan yemekleri ye aç kalman daha kötü

Eki Görüntüle 1770891

Kızlar benim bebiş sizce ne olabilir :) anlayan var mı

Çok silik çekmiş tospiki görünmüyor canım

Kızlar,PAPP_A değeri ikili de çok yüksek çıktı, bulamadım bir türlü internetde.Bilgisi olan var mı??

PAPP-A ve SERBEST beta-hCG TESTİ
PAPP-A sadece gebeliğe ait olan bir tür proteindir. HCG ise yine sadece gebelikte salgılanan bir hormonudur. Bu kimyasal maddelerin belirli gebelik haftalarında belirli düzeylerde olması gerekir. Yapılan araştırmalarda anomaliye sahip bebeklerde PAPP-A düzeyinin normalden daha az, serbest beta-hCG düzeyininin ise daha fazla olduğu görülmüştür. Gebeliğin 11-14. haftalarında alınan kan örneğinde ölçülen bu iki kimyasal maddenin düzeyleri bir bilgisayar programına girilir ve program bir risk tahmininde bulunur. Parametreler arasına fetal ense kalınlığı da eklendiğinde tahminin başarılı olma şansı çok daha yüksektir.

Böyle bir yazı buldum canım yani düşük olması sakıncalıymış bu yazıya göre

Ben Gebze de yim canım.Medical Park Burcu Çetinkaya ya gidiyorum .Memnunum
Onu bir sitede çok çok övmüşler.Övdükleri kadar var mı ben izmitteyim o kadar övmüşler ki kalkıp gelesim geldi .Ayrıntılı ultrason çekiyor mu? Eğer çekiyorsa orda çektirmek istiyorum ama ücreti de önemli tabi

Son düzenleme:
Arkadaşlar,DOWN sendromu riskinden bahsediyorum 1 Allahın kuluda yazmıyor en azından "BİLMİYORUM"diye çok teşekkür ederim,süpersiniz

Ben yazdım ama görmedin sanırım
Bu değerleri doktor değerlendiriyor bu arada canım .Risk olan kısımlarda ne yazıyor
Çok teşekkür ederim, görmedim malesef..Yarın dr a gideceğim ama değer 1942,7 olunca tedirgin oldum,laborant birine danıştım oda değee çok yüksek risk var dedi..tüm değerler girilip rapor çıkınca net bilgi gelir dedi..tekrar çok teşekkür ederim arkadaşım,Allah razı olsun

Arkadaşlar,DOWN sendromu riskinden bahsediyorum 1 Allahın kuluda yazmıyor en azından "BİLMİYORUM"diye çok teşekkür ederim,süpersiniz
Merhaba. Eger ikili test sonucun riskli ciktiysa panorama testleri var. Bunlari yaptirabilirsin. Bunlarla down sendromu yada herhangi bir genetik problem olup olmadığı anlasiliyor. 3 cesittir. Kandan bakilan test yani harmoni testi. Bunun fiyati 2000 tl civari. Ikinci test plesantadan bakilarak yapilir. 12 ve 14. Hafta arası yapilir. Üçüncü test amniyosentez testi. 16. Haftada bakilir

Teşekkür ederim arkadaşım çok sağol

Birşey değil arkadaşım. Benim ense kalınlığı yüksek çıktığı için amniyosentez testi yaptircam.randevu gününü bekliyorum. Inşallah sonuc temiz cikar
Hergün senin için dua edeceğim güzel haberler alman için..yarun ben zeynep kamil hast.gideceğim,büyük olasılıkla amniyosentez için randevu verilecek..Hakkımızda hayırlısı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…