- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Evet canım forumu çok takından takip ediyorum sana da öyle dediğini hatırlıyorum hayırlısı olsun ihtimal çok olmasa da çok sevindim inşallah değişmez ve aksi gibi detaylı ultrason zamanına kadar gelmene gerek yok dedi fazla usg iyi değil dedi yani 1 buçuk ay sonraya... Dayanabileceğimi sanmıyorum başka bi doktora daha giderim 2 hafta sonraya
kızlar kızlar yapmayın böyle, herşeyin fazlası zarar.. bak doktorlarınızda söylemiş, sabır azıcık sabırrrTamamen ayni seyi dusunuyoruz cnm benim de bir ay Sonraya randevum ama dayanamicam galiba ben de baska bi doktora giderim heralde :)
Hadi masallah sizeeİlk bebegım kız gelıyor bereketıyle gelsn ıns:)
Bende seninle aynı fikirdeyim Doktorum en başından beri ayda bir gel dedi çünkü sorunumuz yoktu çok şükür ama herhangi bir sorun olursa tabi gidilirBoşuboşuna para vermeye gerek yok, ben baska bir yere gitmicem. Doktorum 1.5 ay sonra gel dedi. Güveniyorum ona, zaten bebişi hissediyorum nasılsa bişi olmazsa beklerim. Ultrasona girmek pek iyi değil gerçekten
Benim 2. olmasına ragmen henüz hissetmiş degilim sanırım ilk gebeliklerde 18 hafta civarı diger hamileliklerde en erken 15. Haftada hissediliyormuşBebislerinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi
Hahaaaa, aynı benimki, benim birde midemdende çok çıktıKızlar gobusume bakin
Wawwwww harikaa:))) ben hiç kilo almamışım yahuuuKızlar gobusume bakin
Sanırım Kanuni de önce uzman doktora randevu almak gerekiyor o yönlendiriyor sanırımKanuni den de ikili test için elim boş döndüm. Şişli etfal den pazartesiye randevu aldım doktoru aradım perinatolojiyi ara bi yarın sor onların durumunu bilmiyorum dedi inşallah vardır bi boşluk yoksa yaptıramıycam açıkta kaldım resmen
Kizlar slm. Bu aralar yedigimin ictigimin saglikli olup olmadigina cok kafayı taktım. Iş yerinde oğle yemegi cikiyor bizim. Hamileligin basindan beri salata almiyorum iyi yikanmamis olma durumundan dolayi. Et vs. de cok icime sinmiyor iyi etten yapmiyorlar gibi geliyor diye yemiyorum. Ama mecburen disarda 2-3 kez etli seyler, yogurt vs. yedim. Sonrada aklıma geliyor ya yogurt pastorize değilse,ya etin ici tam pişmemişse diye. Bazı sitelerde dısarda cok yemek yememelisinz felan yaziyor ama sabahtan aksama kadr oraya buraya goreve gidiyorum. Nasil yemek tasiyacağim yanimda. Benim durumumda olan var mi? Bu kadr da takilmamali miyim sizce?
Kızlar,PAPP_A değeri ikili de çok yüksek çıktı, bulamadım bir türlü internetde.Bilgisi olan var mı??
Onu bir sitede çok çok övmüşler.Övdükleri kadar var mı ben izmitteyim o kadar övmüşler ki kalkıp gelesim geldi .Ayrıntılı ultrason çekiyor mu? Eğer çekiyorsa orda çektirmek istiyorum ama ücreti de önemli tabiBen Gebze de yim canım.Medical Park Burcu Çetinkaya ya gidiyorum .Memnunum
Ben yazdım ama görmedin sanırımArkadaşlar,DOWN sendromu riskinden bahsediyorum 1 Allahın kuluda yazmıyor en azından "BİLMİYORUM"diye çok teşekkür ederim,süpersiniz
Çok teşekkür ederim, görmedim malesef..Yarın dr a gideceğim ama değer 1942,7 olunca tedirgin oldum,laborant birine danıştım oda değee çok yüksek risk var dedi..tüm değerler girilip rapor çıkınca net bilgi gelir dedi..tekrar çok teşekkür ederim arkadaşım,Allah razı olsunBen yazdım ama görmedin sanırım
Bu değerleri doktor değerlendiriyor bu arada canım .Risk olan kısımlarda ne yazıyor
Merhaba. Eger ikili test sonucun riskli ciktiysa panorama testleri var. Bunlari yaptirabilirsin. Bunlarla down sendromu yada herhangi bir genetik problem olup olmadığı anlasiliyor. 3 cesittir. Kandan bakilan test yani harmoni testi. Bunun fiyati 2000 tl civari. Ikinci test plesantadan bakilarak yapilir. 12 ve 14. Hafta arası yapilir. Üçüncü test amniyosentez testi. 16. Haftada bakilirArkadaşlar,DOWN sendromu riskinden bahsediyorum 1 Allahın kuluda yazmıyor en azından "BİLMİYORUM"diye çok teşekkür ederim,süpersiniz
Teşekkür ederim arkadaşım çok sağolMerhaba. Eger ikili test sonucun riskli ciktiysa panorama testleri var. Bunlari yaptirabilirsin. Bunlarla down sendromu yada herhangi bir genetik problem olup olmadığı anlasiliyor. 3 cesittir. Kandan bakilan test yani harmoni testi. Bunun fiyati 2000 tl civari. Ikinci test plesantadan bakilarak yapilir. 12 ve 14. Hafta arası yapilir. Üçüncü test amniyosentez testi. 16. Haftada bakilir
Birşey değil arkadaşım. Benim ense kalınlığı yüksek çıktığı için amniyosentez testi yaptircam.randevu gününü bekliyorum. Inşallah sonuc temiz cikarTeşekkür ederim arkadaşım çok sağol
Hergün senin için dua edeceğim güzel haberler alman için..yarun ben zeynep kamil hast.gideceğim,büyük olasılıkla amniyosentez için randevu verilecek..Hakkımızda hayırlısı olsun,Birşey değil arkadaşım. Benim ense kalınlığı yüksek çıktığı için amniyosentez testi yaptircam.randevu gününü bekliyorum. Inşallah sonuc temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?