- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Çok teşekkür ederim, görmedim malesef..Yarın dr a gideceğim ama değer 1942,7 olunca tedirgin oldum,laborant birine danıştım oda değee çok yüksek risk var dedi..tüm değerler girilip rapor çıkınca net bilgi gelir dedi..tekrar çok teşekkür ederim arkadaşım,Allah razı olsun
Rapor olarak yok elimde internetden girip öğrendim ordan anlayabilirmisiniz acaba?Değerin sonunda MIu/ml mi yazıyor peki?
Çünkü farklı değerlerle ölçümler yapılabiliyor
Bir de risklerin kısmındaki değerler nedir Testinin fotoğrafını falan atsan daha net yorum yapabiliriz
Rapor olarak yok elimde internetden girip öğrendim ordan anlayabilirmisiniz acaba?
Değerin sonunda MIu/ml mi yazıyor peki?
Çünkü farklı değerlerle ölçümler yapılabiliyor
Bir de risklerin kısmındaki değerler nedir Testinin fotoğrafını falan atsan daha net yorum yapabiliriz
Valla canım ben bayan doktor istiyordum.Burcu Hanimi çok övduler burdakiler.Ben daha 3 yıldır gebze deyim.Doktora da bir kere gittim 8+3 te.Cumartesi 12+4 de 2.randevum.Relax bir kadın. Ayda 1 çağırdı. Sakin ve güleryüzlü. Benim kilom da var mesela.Ne öyle ters bişey söyledi. Ne korkuttu kilo alırsan söyle böyle olur diye (yapanları duyuyorum da)Ben sevdim şimdilik bakalım. ..Tabi Medical in fiyatları yüksek 130 tl muayene normal 1500 sezeryan 1900 dedilerErkeğe benziyor canım .Plesanta yerin de erkek gibi ama hayırlısı :)
Bence bu kadar kafana takmana gerek yok. Çıkan yemekleri ye aç kalman daha kötü
Çok silik çekmiş tospiki görünmüyor canım
PAPP-A ve SERBEST beta-hCG TESTİ
PAPP-A sadece gebeliğe ait olan bir tür proteindir. HCG ise yine sadece gebelikte salgılanan bir hormonudur. Bu kimyasal maddelerin belirli gebelik haftalarında belirli düzeylerde olması gerekir. Yapılan araştırmalarda anomaliye sahip bebeklerde PAPP-A düzeyinin normalden daha az, serbest beta-hCG düzeyininin ise daha fazla olduğu görülmüştür. Gebeliğin 11-14. haftalarında alınan kan örneğinde ölçülen bu iki kimyasal maddenin düzeyleri bir bilgisayar programına girilir ve program bir risk tahmininde bulunur. Parametreler arasına fetal ense kalınlığı da eklendiğinde tahminin başarılı olma şansı çok daha yüksektir.
Böyle bir yazı buldum canım yani düşük olması sakıncalıymış bu yazıya göre
Onu bir sitede çok çok övmüşler.Övdükleri kadar var mı ben izmitteyim o kadar övmüşler ki kalkıp gelesim geldi .Ayrıntılı ultrason çekiyor mu? Eğer çekiyorsa orda çektirmek istiyorum ama ücreti de önemli tabi
Eksik ya da yanlış bilgi vermek istemiyorum ama gebelikte vücutta oluşan bir protein diye duymuştum. Yüksek değilde düşüğü sıkıntılı olur protein sonuçtaKızlar,PAPP_A değeri ikili de çok yüksek çıktı, bulamadım bir türlü internetde.Bilgisi olan var mı??
Herkese yetmişsin valla teşwkkürler hayırlısı allahtan sağlukla doğsunlarda gerisi teferruattır:))) senin cinsiyet bellimiErkeğe benziyor canım .Plesanta yerin de erkek gibi ama hayırlısı :)
Bence bu kadar kafana takmana gerek yok. Çıkan yemekleri ye aç kalman daha kötü
Çok silik çekmiş tospiki görünmüyor canım
PAPP-A ve SERBEST beta-hCG TESTİ
PAPP-A sadece gebeliğe ait olan bir tür proteindir. HCG ise yine sadece gebelikte salgılanan bir hormonudur. Bu kimyasal maddelerin belirli gebelik haftalarında belirli düzeylerde olması gerekir. Yapılan araştırmalarda anomaliye sahip bebeklerde PAPP-A düzeyinin normalden daha az, serbest beta-hCG düzeyininin ise daha fazla olduğu görülmüştür. Gebeliğin 11-14. haftalarında alınan kan örneğinde ölçülen bu iki kimyasal maddenin düzeyleri bir bilgisayar programına girilir ve program bir risk tahmininde bulunur. Parametreler arasına fetal ense kalınlığı da eklendiğinde tahminin başarılı olma şansı çok daha yüksektir.
Böyle bir yazı buldum canım yani düşük olması sakıncalıymış bu yazıya göre
Onu bir sitede çok çok övmüşler.Övdükleri kadar var mı ben izmitteyim o kadar övmüşler ki kalkıp gelesim geldi .Ayrıntılı ultrason çekiyor mu? Eğer çekiyorsa orda çektirmek istiyorum ama ücreti de önemli tabi
Benim kilom senden çoktur eminimValla canım ben bayan doktor istiyordum.Burcu Hanimi çok övduler burdakiler.Ben daha 3 yıldır gebze deyim.Doktora da bir kere gittim 8+3 te.Cumartesi 12+4 de 2.randevum.Relax bir kadın. Ayda 1 çağırdı. Sakin ve güleryüzlü. Benim kilom da var mesela.Ne öyle ters bişey söyledi. Ne korkuttu kilo alırsan söyle böyle olur diye (yapanları duyuyorum da)Ben sevdim şimdilik bakalım. ..Tabi Medical in fiyatları yüksek 130 tl muayene normal 1500 sezeryan 1900 dediler
Muhabbete toplu katılayım dedimHerkese yetmişsin valla teşwkkürler hayırlısı allahtan sağlukla doğsunlarda gerisi teferruattır:))) senin cinsiyet bellimi
Yarın görüşeceğim,yardumlarınız için çok çok teşekkür ederim..hepimiz için güzel haberler diliyorum...Canım değerlerin cinsleri belli değil. yani 1900 küsur çıkmış ya o aslında 1,9 da olabilir mesale cm ile mm aynı şey değil kastım o.Sen doktoruna görünmeden canını hiç sıkma şimdiden
Amin inşallah. Inşallah bütün bebekler sağlıklı olurHergün senin için dua edeceğim güzel haberler alman için..yarun ben zeynep kamil hast.gideceğim,büyük olasılıkla amniyosentez için randevu verilecek..Hakkımızda hayırlısı olsun,
Aynen ilk bebeğim belirtiler erkek gibiydı ama nasıbımde kız varmıs. Ama kız yerıstmekten korktugm ıcın erkek isterdım hep:)Hayirli olsun canim ilk mi bebeginn
Amin canımAmin inşallah. Inşallah bütün bebekler sağlıklı olur
Yok canim hic korkma su zmnda ikiside zor elimizden geleni yaptiktan sonra onlar saten dogru yollarini bulcaklar belirtilerin neydi pekiAynen ilk bebeğim belirtiler erkek gibiydı ama nasıbımde kız varmıs. Ama kız yerıstmekten korktugm ıcın erkek isterdım hep:)
Kusura bakma canim haklisin amiosentez de durum deyisebiliyor icini ferah tut bol dua edelimArkadaşlar,DOWN sendromu riskinden bahsediyorum 1 Allahın kuluda yazmıyor en azından "BİLMİYORUM"diye çok teşekkür ederim,süpersiniz
Deyisebiliyor diye duydum canim amniyosentez de saten tam net cikar benim kizimin 6 parmaklari cikmisti dogumdan sonra hemen kucuk bir operrasyon gecirdi sukur iyi bende kan verdim orda anlasilmiz amiosentez onerildi tabi korkuyorum bende abarttilar bide sonra sonucu 5 dr acikliyo bana 6 parmak deyince oh dedim cunku ailede olan bisey genetik yani deyisebiliyor icinizi ferah tutunBirşey değil arkadaşım. Benim ense kalınlığı yüksek çıktığı için amniyosentez testi yaptircam.randevu gününü bekliyorum. Inşallah sonuc temiz cikar
Teşekkürler. Bebegin organlarında bir sorun yok. Sadece ense kalinligi 10Deyisebiliyor diye duydum canim amniyosentez de saten tam net cikar benim kizimin 6 parmaklari cikmisti dogumdan sonra hemen kucuk bir operrasyon gecirdi sukur iyi bende kan verdim orda anlasilmiz amiosentez onerildi tabi korkuyorum bende abarttilar bide sonra sonucu 5 dr acikliyo bana 6 parmak deyince oh dedim cunku ailede olan bisey genetik yani deyisebiliyor icinizi ferah tutun
hayırlı olsun!
ben Ankara'dayım Koru hastanesinde Ümit Bey'e gidiyorum, şimdilik kendisinden memnunum ilgili bi doktor
çok yoğun olmasına rağmen sırf ben merak ettim diye doğum yapılan odaları gezdirdi bana geçen hafta çok mutlu oldum bu ilgisine
hastaneyle ilgili bi arkadaşım çok kötü şeyler anlattı ama başka bi arkadaşım da çok memnundu o yüzden bişey diyemiyorum
Kızlar gobusume bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?