2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Değerin sonunda MIu/ml mi yazıyor peki?
Çünkü farklı değerlerle ölçümler yapılabiliyor
Bir de risklerin kısmındaki değerler nedir Testinin fotoğrafını falan atsan daha net yorum yapabiliriz

Değerin sonunda MIu/ml mi yazıyor peki?
Çünkü farklı değerlerle ölçümler yapılabiliyor
Bir de risklerin kısmındaki değerler nedir Testinin fotoğrafını falan atsan daha net yorum yapabiliriz
Rapor olarak yok elimde internetden girip öğrendim ordan anlayabilirmisiniz acaba?

Valla canım ben bayan doktor istiyordum.Burcu Hanimi çok övduler burdakiler.Ben daha 3 yıldır gebze deyim.Doktora da bir kere gittim 8+3 te.Cumartesi 12+4 de 2.randevum.Relax bir kadın. Ayda 1 çağırdı. Sakin ve güleryüzlü. Benim kilom da var mesela.Ne öyle ters bişey söyledi. Ne korkuttu kilo alırsan söyle böyle olur diye (yapanları duyuyorum da)Ben sevdim şimdilik bakalım. ..Tabi Medical in fiyatları yüksek 130 tl muayene normal 1500 sezeryan 1900 dediler

Herkese yetmişsin valla teşwkkürler hayırlısı allahtan sağlukla doğsunlarda gerisi teferruattır:))) senin cinsiyet bellimi

Canım değerlerin cinsleri belli değil. yani 1900 küsur çıkmış ya o aslında 1,9 da olabilir mesale cm ile mm aynı şey değil kastım o.Sen doktoruna görünmeden canını hiç sıkma şimdiden

Benim kilom senden çoktur eminim 3 farklı doktora gittim hiçbirinden kötü bişey duymadım çok şükür.Eğer beni o şekilde azarlarsa ben de onu azarlarım ne hakları var bilmem öyle insanları azarlamaya.
Ben vm medikal parka da gittim ayrıntılı ultrason orda bir prof var o çekiyor ben de o doktoru hiç sevmiyorum hem de 350 tl .Burcu hanım çekiyorsa ona gitmek istiyorum aslında .Artık randevu almam lazım 3 haftam kaldı,yer kalmıyormuş

Herkese yetmişsin valla teşwkkürler hayırlısı allahtan sağlukla doğsunlarda gerisi teferruattır:))) senin cinsiyet bellimi
Muhabbete toplu katılayım dedim Belli değil cinsiyeti canım ya göstermiyor sıpacık

Canım değerlerin cinsleri belli değil. yani 1900 küsur çıkmış ya o aslında 1,9 da olabilir mesale cm ile mm aynı şey değil kastım o.Sen doktoruna görünmeden canını hiç sıkma şimdiden
Yarın görüşeceğim,yardumlarınız için çok çok teşekkür ederim..hepimiz için güzel haberler diliyorum...

Hergün senin için dua edeceğim güzel haberler alman için..yarun ben zeynep kamil hast.gideceğim,büyük olasılıkla amniyosentez için randevu verilecek..Hakkımızda hayırlısı olsun,
Amin inşallah. Inşallah bütün bebekler sağlıklı olur

Birşey değil arkadaşım. Benim ense kalınlığı yüksek çıktığı için amniyosentez testi yaptircam.randevu gününü bekliyorum. Inşallah sonuc temiz cikar
Deyisebiliyor diye duydum canim amniyosentez de saten tam net cikar benim kizimin 6 parmaklari cikmisti dogumdan sonra hemen kucuk bir operrasyon gecirdi sukur iyi bende kan verdim orda anlasilmiz amiosentez onerildi tabi korkuyorum bende abarttilar bide sonra sonucu 5 dr acikliyo bana 6 parmak deyince oh dedim cunku ailede olan bisey genetik yani deyisebiliyor icinizi ferah tutun

Teşekkürler. Bebegin organlarında bir sorun yok. Sadece ense kalinligi 10
hafta 4 mm. 13. Hafta 9 mm.yani degeri gittikce yükseliyor. Sorunun ne olduğunun anlaşılması icin amniyosentez testi yaptircam. Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı olur

Tesekkurler sagolun sizin de hayirli olsun bebisiniz.
Ben gataya gidiyorum ama bir yandan da ozel hastane arastiriyoruz esimin bayan doktor istemesi uzerine :)

Koruyu arastirdim fiyati da makul ama oradan ayrilan bir hemsire arkadas hijyenle ilgili pek iyi seyler soylemediginden eledik koruyu.

Tabi bu arkadas 2 sene once ayrilmis ordan sartlar degismistir siz icinize sine sine gidin insallah :)
Umit beyin adini da cok duyduk ama bayan doktor ariyoruz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…