- 27 Aralık 2015
- 81
- 71
- 3
- 39
Canim ne dediler sana kanuniden ikili testi icinKanuni den de ikili test için elim boş döndüm. Şişli etfal den pazartesiye randevu aldım doktoru aradım perinatolojiyi ara bi yarın sor onların durumunu bilmiyorum dedi inşallah vardır bi boşluk yoksa yaptıramıycam açıkta kaldım resmen
Canım ben de normalde ayda bir gidiyorum dadece cinsiyeti öğrenmek için daha 1.5 ay olması sabırsızlaştırıyor... Yoksa hastane ortamının her anı yoruyor zaten beniBoşuboşuna para vermeye gerek yok, ben baska bir yere gitmicem. Doktorum 1.5 ay sonra gel dedi. Güveniyorum ona, zaten bebişi hissediyorum nasılsa bişi olmazsa beklerim. Ultrasona girmek pek iyi değil gerçekten
herkese günaydın ben çarşamba günü gittim ikili test için doktora bebek çok güzel duruyor erkek cinsiyetimiz dedi şaşırdım 12+4 de söyledi..ilki kızdı kıza kız kardeş daha güzel olurdu aslında ama inşallah güzel anlaşırlar araalrında 2,5 yaş olacak kıskanma felan olmadan büyütürüm inşallah birde bizim aile hep kız hala benimseyemedim gerçekten erkek mi diyip duruyorum:)))
ben de de kalça ağrısı oluyor yürürken fln ama her zaman değil mesela birkaç gündür yok. Bıçak sağlanması gibi çok rahatsız ediciÇook belim ağrıyor. Hastalıktan mi Hamilelikten mi acaba . Yemek için sandalyeye oturuyorum bir yana bir bu yana çok geçmeden kalkıyorum sofradan. Sizde de böyle olan var mii
ya hangi doktor çok merak ettim ikili teste gittiğim hakan apaydın da bana % 51 erkek demişti aynı doktor mu acaba :)Cnm mesajini gorunce yazmadan edemedim:) bana da doktor iki gun once gittigimde %51 kiz dedi sasirdimn valla yuzde 51 nedir ya nasil bir yuzdedir bu bende heep erkek hissettim doktor da boyle dedi sasirdim bi an :)
6. Haftadan randevu alınması gerekiyormuş.Canim ne dediler sana kanuniden ikili testi icin
Hiç mide bulantısı cekmedım cok ılk 3 ayımı cok rahat gecırdım. Kılo almadım.gıbegım yuvarlak bir şekile büründü yeme içme konunda kahveden sogudum sadece.yüzümde leke sıvılce olmadı cok şükür. Hatta aydınlandı erkek oldugunu dusunduk hurefelere gore:)Yok canim hic korkma su zmnda ikiside zor elimizden geleni yaptiktan sonra onlar saten dogru yollarini bulcaklar belirtilerin neydi peki
Tesekkurler sagolun sizin de hayirli olsun bebisiniz.
Ben gataya gidiyorum ama bir yandan da ozel hastane arastiriyoruz esimin bayan doktor istemesi uzerine :)
Koruyu arastirdim fiyati da makul ama oradan ayrilan bir hemsire arkadas hijyenle ilgili pek iyi seyler soylemediginden eledik koruyu.
Tabi bu arkadas 2 sene once ayrilmis ordan sartlar degismistir siz icinize sine sine gidin insallah :)
Umit beyin adini da cok duyduk ama bayan doktor ariyoruz :/
Yok cnm denizlide yasiyorum ben ayni doktor degil ama galiba moda bu doktorlar arasinda :)ya hangi doktor çok merak ettim ikili teste gittiğim hakan apaydın da bana % 51 erkek demişti aynı doktor mu acaba :)
Kızlar,PAPP_A değeri ikili de çok yüksek çıktı, bulamadım bir türlü internetde.Bilgisi olan var mı??
Kızlar gobusume bakin
Kızlar çok şükür yüzde yüz kız dedi doktor net gösterdi kendini çok uğraştık ama :) darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?