2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ne dediler sana kanuniden ikili testi icin

Boşuboşuna para vermeye gerek yok, ben baska bir yere gitmicem. Doktorum 1.5 ay sonra gel dedi. Güveniyorum ona, zaten bebişi hissediyorum nasılsa bişi olmazsa beklerim. Ultrasona girmek pek iyi değil gerçekten
Canım ben de normalde ayda bir gidiyorum dadece cinsiyeti öğrenmek için daha 1.5 ay olması sabırsızlaştırıyor... Yoksa hastane ortamının her anı yoruyor zaten beni

herkese günaydın ben çarşamba günü gittim ikili test için doktora bebek çok güzel duruyor erkek cinsiyetimiz dedi şaşırdım 12+4 de söyledi..ilki kızdı kıza kız kardeş daha güzel olurdu aslında ama inşallah güzel anlaşırlar araalrında 2,5 yaş olacak kıskanma felan olmadan büyütürüm inşallah birde bizim aile hep kız hala benimseyemedim gerçekten erkek mi diyip duruyorum:)))

canım hayırlı olsun. ne kadar şanslısın ikisini de tatmış olacaksın , benimde ilki erkek aynen seninki gibi 2,5 yaş olacak araları, tabiki ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun ama bende kız olsun çok isterim ikisinide tatmış olmak herkese nasip olmaz

kızım mayısta iki yaşında olacak bana masajlarmı yapmadı kova mı tutmadı kusarken elimi tutup destek mi olmadı kız çocuğu ayrı imiş gerçekten çok ciğerliler en azından benim için öyle bakalım oğlumuzdada inşallah başka güzel duygular yaşarız ..bu arada 13 haftalık oldum hala mide bulantılarım sabah bulantılarım devam ediyor artık bitsin istiyorum bu arada deli gibi turşu yedim kızımda yememiştim bu kadar yediğin içtiğin ile cinsiyetin hiç alakası yokmuş onu anladım ..

Allah ne verirse versin hayırlısını versin. Şimdi için düşünmemek lazım. Hayırlı evlat yetiştirmek önemli. Kız Erkek gerçekten farketmiyor. Mutlaka kız anneyi daha iyi anlar ama yine de herşeyin hayırlısını isterim Allahtan...

Çook belim ağrıyor. Hastalıktan mi Hamilelikten mi acaba . Yemek için sandalyeye oturuyorum bir yana bir bu yana çok geçmeden kalkıyorum sofradan. Sizde de böyle olan var mii
ben de de kalça ağrısı oluyor yürürken fln ama her zaman değil mesela birkaç gündür yok. Bıçak sağlanması gibi çok rahatsız edici

Cnm mesajini gorunce yazmadan edemedim:) bana da doktor iki gun once gittigimde %51 kiz dedi sasirdimn valla yuzde 51 nedir ya nasil bir yuzdedir bu bende heep erkek hissettim doktor da boyle dedi sasirdim bi an :)
ya hangi doktor çok merak ettim ikili teste gittiğim hakan apaydın da bana % 51 erkek demişti aynı doktor mu acaba :)

Günaydın kızçeler,

Cuma gününe zor bir uyanışla başladık çok şükür. Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim hepinizi,

Benim cinsiyet belli diye herhalde artık heyecanlı değilim,kontrol için 1.5 ay var,hiçç önemli bile değil. Küçükten küçükten alışverişede başladım. Havalarda düzelse artık bol bol gezsek.

Yok canim hic korkma su zmnda ikiside zor elimizden geleni yaptiktan sonra onlar saten dogru yollarini bulcaklar belirtilerin neydi peki
Hiç mide bulantısı cekmedım cok ılk 3 ayımı cok rahat gecırdım. Kılo almadım.gıbegım yuvarlak bir şekile büründü yeme içme konunda kahveden sogudum sadece.yüzümde leke sıvılce olmadı cok şükür. Hatta aydınlandı erkek oldugunu dusunduk hurefelere gore:)

Gataya gidiyorsaniz gatanin yukarisinda Lokman Hekim doktorlarida hep bayandir görüşün derim

Kızlar günaydın!! Hepiniz iyisiniz umarım

Haftanın son çalışma günü olmasa bugün bu motivasyonu bulur da gelir miydim işe bilemedim

sabah sabah tartıldım, 1 kilo almışım yine, mehteran takımı gibi iki geri bi ileri bu kilom benim iki gündür kahvaltıda simit yedim diye mi aldım acaba? önümde kilo almamam gereken 4 hafta daha var nasıl olacak bilemedim, bari şu havalar düzelse de yürüyüş yapsak azıcık, kemiklerimiz de açılsa

Ankaralı annişler, yogaya pilatese falan gidiyo musunuz? Bugün hastanenin önerdiği bi kurs vardı onu arayıp fiyat sorucam, sizin de başka bildiğiniz bi yer var mı? Çok kemik ağrısı çekiyorum, hareket etsem iyi gelir diye düşündüm

Kızlar,PAPP_A değeri ikili de çok yüksek çıktı, bulamadım bir türlü internetde.Bilgisi olan var mı??

diğer arkadaşların dediği gibi ölçümlerin birimi önemli, belki endişe edilecek bir şey yoktur, en iyisini doktorunuz bilir gerçi imkanınız varsa telefonla ulaşmayı deneyim içiniz rahat etsin

İyi sonuçlar alırsınız inşallah

Kızlar gobusume bakin

Oh maşallah benim de biraz çıkar gibi oluyo sanki, gerçi ben göbekliydim de önceden ama belimin kenarlarında ince derinin olduğu yerde hafif çatlak olur gibi oldu her gün sabah akşam yağlanıyorum başka ne yapsam bilemedim

siz ne kullanıyosunuz çatlaklar için?

pozitifbiri canım sen yiğit efe için tuvalet eğitimine başladınmı?

tecrübeli analar bir şey danışmak istiyorum rüzgarın tuvalet eğitimine başlamak istiyorum artık hazır gibi geliyor bana. yalnız lazımlık ilemi başlamalıyım yok klozet adaptörü ilemi ona karar veremedim siz ne diyorsunuz? naptınız? hangisi daha iyi?

Günaydın Hayırlı Cumalarınız olsun inşallah.. Ya benim ellerim geriliyo ve çok acıyo şişmiş aynı durumda olan var mı? neden olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…