- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Maşallahhh Maşallah, canm senin ikili test sonucun çıkmışmıydı.Kızlar çok şükür yüzde yüz kız dedi doktor net gösterdi kendini çok uğraştık ama :) darısı size
pozitifbiri canım sen yiğit efe için tuvalet eğitimine başladınmı?
tecrübeli analar bir şey danışmak istiyorum rüzgarın tuvalet eğitimine başlamak istiyorum artık hazır gibi geliyor bana. yalnız lazımlık ilemi başlamalıyım yok klozet adaptörü ilemi ona karar veremedim siz ne diyorsunuz? naptınız? hangisi daha iyi?
Canım çok teşekkür ederim ya Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahayy hayırlı olsun bitanem, sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Allah kızçenizi inşallah
Maşallah canım darısı başımızaKızlar çok şükür yüzde yüz kız dedi doktor net gösterdi kendini çok uğraştık ama :) darısı size
Teşekkür ederim canım evet iki hafta oldu yaptıralı herşey normal çıktı ense kalınlığı da 1.7 ydi beta kan değerim de 65 :)))Maşallahhh Maşallah, canm senin ikili test sonucun çıkmışmıydı.
Ay inşallah canım bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallahMaşallah canım darısı başımıza
wuuuuhuuuu,Teşekkür ederim canım evet iki hafta oldu yaptıralı herşey normal çıktı ense kalınlığı da 1.7 ydi beta kan değerim de 65 :)))
canım yok henüz başlayamadım benim oğlum yeni yeni tüm kelimelerini dile dökmeye başladı. Oraya yapılacağını biliyor. Klozet adaptörü de aldım ama henüz alışamadık. Korkuyor. Ben de çok ısrar etmiyorum. Bahara doğru yoğunlaşıcam şu anda bizim burda evler çok soguk. Adana da yaşıyorum ben. Kıyafetler azalsın evler ısınsın hemen başlıcaz kayınvalidemle. o da bekliyor benim gibi
günaydınlar
siyahmiyah bende 1 kilo aldım canım. Mide bulantısından her öğünde bir kase çorbaya küçük küçük parçaladığım ekmekleri koyduğum için kilo almışım.
C calamtykoma ben oğlumda tuvalete alıştırmaya 25 aylıkken lazımlık ile başlamıştım sonra klozete geçirdim. Lazımlığı 5-6 ay kullandı 2.5 yaşından sonra klozete başladı. Bauhausta klozete takılan adaptörler var ondan aldık ortadaki kapak oğlum için, alttaki bizim:) Oğlum tuvalete girince kapağını indiriyor ayaklarının altına da ikeadan basamak aldım onu koyuyor. Tuvaletin ışık anahtarınıda boyutuna göre ayarladık. Tuvaleti gelince kendi gidiyor.
Evim lokman hekimin alt sokaginda :)Gataya gidiyorsaniz gatanin yukarisinda Lokman Hekim doktorlarida hep bayandir görüşün derim
benimkide 15 martta 2 yaşında olacak ama rüzgar 1 aydır çiş yaptım kaka yaptım diye söylüyor. hatta kimi zaman yanımda dolaşırken muhtemelen pırt yapıyor koku alıyorum ve kakamı yaptın rüzgar dediğimde hayır yapmadım diye söylüyor kimi gün özenip klozete oturmak istiyor oyüzden hazır bukadar söylüyorken başlasam diyorum bende
bende şuan şu yumuşak cicili bicili adaptörler varya onlara bakıyorum canım ama dediğin gibi birde tabure basamak tarzı bişey almam lazım
evet tabure kesinlikle lazım ya da adaptörle takım halinde satılanlar da oluyor onlara da bakabilirsin. Eğer kaka, çiş sinyalleri veriyorsa bence mayıs gibi falan başlayın canım çünkü doğumdan sonra çok zorlanırsınız.
Kızlar çok şükür yüzde yüz kız dedi doktor net gösterdi kendini çok uğraştık ama :) darısı size
evet canım ben düşünüyorum doğum yapmadan rüzgarı alıştırmam gereken birkaç husus var
1- tuvalet eğitimi
2- gece uykusu bizde şu şekilde saat 9 da odasına gideriz odasında bir koltuk var orada beraber uzanırız konuşuruz şarkı söyleriz dışardan geçen arabaları motorları sesine göre sayarız vs uyuyakalınca bende yatağına koyarım artık direkt yatağında kendi başına uykuya dalmasını öğretmem gerek diye düşünüyorum birde yatağında hala korkuluk var onu artık kaldırmayı düşünüyorum çünkü ben onun şimdiki yatağını bozmayı düşünmüyorum rüzgara yeni tek kişilik yatak almak istiyorum çünkü bebişe sürekli yeni şeyler alırsak onu gücendirebileceğimizi düşünüyorum
Bende 25 indeMasallahh canm hayirli ugurlu olsn kizcenay ben de 25 inde gidecem artk gosterir insallahhh prens ya da prensesimiz
Yok canım ya benim arkadaşın 60 di ama erkek ben inanmıyorum ona 20 olup da kız olanda varwuuuuhuuuu,
Ya bende dün aldım sonucu,özlem arkadaş saolsun kafamı karıştırdı. Biliyosun bana 2 doktorda cinsiyeti erkek dedi,beta hcg 72 çıkmış,yüksek çıkınca kız diyorlar ya,umarım hurafedir.
Size bi tüyo vereyim ilk gebeliginizmiEvim lokman hekimin alt sokaginda :)
Yakin arkadasim orada meltem hanima gidiyor, ben de elif hanima randevu almak istedim ama cok cok sonraya veriyorlar rendevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?