- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Evet ilk gebeligimI
Size bi tüyo vereyim ilk gebeliginizmi
Bu teori tamamen hurafeymiş boşuna takmayın :)Yok canım ya benim arkadaşın 60 di ama erkek ben inanmıyorum ona 20 olup da kız olanda var
Ben ikili olan klozetlerı tavsiye ederım bır kapagı kaldırıyorsun kücük dıgerını kaldırıyorsun buyuk şeklinde yapışık üstelik fıyatı da uygundu. Ondan almıştım işimi çok kolaylastırmıştı cunku lazımlık ile alışırsa dısardayken yada baska evde yoksa laxımlık yada klızet adaptöru duserım korkusuyla yapmıyor bu tavsıye ettıgıme alısınca baska yetde aynısıdır dıye dusunup oturuyor,@ozlemokanefe canım sen yiğit efe için tuvalet eğitimine başladınmı?
tecrübeli analar bir şey danışmak istiyorum rüzgarın tuvalet eğitimine başlamak istiyorum artık hazır gibi geliyor bana. yalnız lazımlık ilemi başlamalıyım yok klozet adaptörü ilemi ona karar veremedim siz ne diyorsunuz? naptınız? hangisi daha iyi?
I
Size bi tüyo vereyim ilk gebeliginizmi
Bız de bunu kullandık çok memnundum tavsıye ederımmgünaydınlar
@siyahmiyah bende 1 kilo aldım canım. Mide bulantısından her öğünde bir kase çorbaya küçük küçük parçaladığım ekmekleri koyduğum için kilo almışım.
C calamtykoma ben oğlumda tuvalete alıştırmaya 25 aylıkken lazımlık ile başlamıştım sonra klozete geçirdim. Lazımlığı 5-6 ay kullandı 2.5 yaşından sonra klozete başladı. Bauhausta klozete takılan adaptörler var ondan aldık ortadaki kapak oğlum için, alttaki bizim:) Oğlum tuvalete girince kapağını indiriyor ayaklarının altına da ikeadan basamak aldım onu koyuyor. Tuvaletin ışık anahtarınıda boyutuna göre ayarladık. Tuvaleti gelince kendi gidiyor.
evet yatak da çok önemli biz oğlumun yatağını ikeadan aldık. Yanında korkuluğu var düşmesini engellemek için ayrıca kendisi çıkıp yatabiliyor. yataktan rahatlıkla iniyor. Akşamları yanına uzanıp masal kitabı okuyabiliyorum, yani yatağı ikimizi de taşıyor tavsiye edebilirim.
Aaa tesekkur ederim :)Öğleden sonra git elif hanımın odasına git rica et ilk gebelik olduğunu söyle randevu almaya çalıştığını ama çok sonraya gün verdiklerini söyle arada sizi muhakkak görecek gereken testleri isteyecektir o ara zaten randevunuzu alırsınız ben paket aldigim için randevularda sıkıntı yasamiyorum
Çok teşekkür ederim canım merakla bekliyorum senin bebisi de inşallah gösterir hemen :)Masallahh canm hayirli ugurlu olsn kizcenay ben de 25 inde gidecem artk gosterir insallahhh prens ya da prensesimiz
Gunayyyyydınnnnnn ağustosun en guzel anneleri
Cok guzel gunler bızı bekliyor pozıtıf dusunelimmmnutun gece uyutmayan bel agrıma ınat iyiyim ıyısınız ıyılerrr
Ağrıyı hıssedecek nedenımız var karnımızda mucıze var tesmennnn
Hergun iğne vurulsam da karnım mosmor olsa da şükürrya hıc kavusamasaydık bu mucızeye benden herkese bır keyif içeceği artık hangısını keyıfle içebiliyorsanız az acın muzıgın sesini mozartta olur minnoşlar da dınlerr operım sızı gıdınızdan
Çok teşekkür ederim canım merakla bekliyorum senin bebisi de inşallah gösterir hemen :)
Kesinlikle katılıyorumBu teori tamamen hurafeymiş boşuna takmayın :)
Gösterir canım bizimki utangacmis doktor bakıyor eliyle kapatıyor bacaklarını kapatıyor uğrasa uğrasa gördük:)Insallah valla 27 sinde dayisi gelcek Almanyadan hediye almak istiyorm diyo gosterir o dayisi icn diyo insallah dedm ben dee
Aaa tesekkur ederim :)
Siz de mi elif hanima gidiyorsunuz
Caktırmadan telden yada pcden cok kısık ac bakalım yada içimden mırıldan mınnoş duyarrrAmann ne de tatli mesaj olmsssisteyken nasil acalm kiz muzik ama senin icn bi bardak su icim
Kilo konusu mu konusulmuş nevalla ıdeal kılom 65 benım her kıs hareketsızlikten olsa gerek 6-7 kilo alıyorum yazın normale donuyor. Bır de bundan önce 8 haftalık bır dusuk ve 13 haftalık kurtajım var. 72 ile şimdıkı bebişe hamile kaldım.
Sızce cok mu?
Dengelemek için 16. Haftam hiç kılo almadım daha. Maksimum 85 ike gıtsem doguma ıyı olur. Kalıteli beslenmeye gayret edıyorum sadece cok gec saatlerde daha dogrusu aksam yemegını abartmıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum. Gunduz meyvamı yıyorum zaten ılk 4 ay hep kustum bu hafta az duzeldı çok şükürsız neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?