2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben ikili olan klozetlerı tavsiye ederım bır kapagı kaldırıyorsun kücük dıgerını kaldırıyorsun buyuk şeklinde yapışık üstelik fıyatı da uygundu. Ondan almıştım işimi çok kolaylastırmıştı cunku lazımlık ile alışırsa dısardayken yada baska evde yoksa laxımlık yada klızet adaptöru duserım korkusuyla yapmıyor bu tavsıye ettıgıme alısınca baska yetde aynısıdır dıye dusunup oturuyor,

I

Size bi tüyo vereyim ilk gebeliginizmi

Öğleden sonra git elif hanımın odasına git rica et ilk gebelik olduğunu söyle randevu almaya çalıştığını ama çok sonraya gün verdiklerini söyle arada sizi muhakkak görecek gereken testleri isteyecektir o ara zaten randevunuzu alırsınız ben paket aldigim için randevularda sıkıntı yasamiyorum

Bız de bunu kullandık çok memnundum tavsıye ederımm

çok güzelmiş bu yatakta, bende ufak ufak araştırıyorum bir süre bebek yine benim odamda olacak. rüzgarın odası çok büyük değil o esnada birşeyler ayarmaya çalışıcam işte ama bu yatağı çok beğendim çok sağol canım

Aaa tesekkur ederim :)
Siz de mi elif hanima gidiyorsunuz

Gunayyyyydınnnnnn ağustosun en guzel anneleri
Cok guzel gunler bızı bekliyor pozıtıf dusunelimmmnutun gece uyutmayan bel agrıma ınat iyiyim ıyısınız ıyılerrr
Ağrıyı hıssedecek nedenımız var karnımızda mucıze var tesmennnn
Hergun iğne vurulsam da karnım mosmor olsa da şükürr ya hıc kavusamasaydık bu mucızeyebenden herkese bır keyif içeceği artık hangısını keyıfle içebiliyorsanızaz acın muzıgın sesini mozartta olur minnoşlar da dınlerroperım sızı gıdınızdan

Amann ne de tatli mesaj olmsss isteyken nasil acalm kiz muzik ama senin icn bi bardak su icim

Kilo konusu mu konusulmuş nevalla ıdeal kılom 65 benım her kıs hareketsızlikten olsa gerek 6-7 kilo alıyorum yazın normale donuyor. Bır de bundan önce 8 haftalık bır dusuk ve 13 haftalık kurtajım var. 72 ile şimdıkı bebişe hamile kaldım.
Sızce cok mu?
Dengelemek için 16. Haftam hiç kılo almadım daha. Maksimum 85 ike gıtsem doguma ıyı olur. Kalıteli beslenmeye gayret edıyorum sadece cok gec saatlerde daha dogrusu aksam yemegını abartmıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum. Gunduz meyvamı yıyorum zaten ılk 4 ay hep kustum bu hafta az duzeldı çok şükürsız neler yapıyorsunuz

ben de 67 ile başladım . Şu an 69.5 oldum, pek fazla bulantım olmadı 2 3 hafta oldu.
Kendimi hiç kısıtlamıyorum ama mesela acıkınca ufak tefek yoğurt bir meyve gibi geçiştirmeye çalışıyorum.
80 i geçmeden ya da çok geçmeden bebişime kavuşsam yeter bana. Zaten fazla kilo alsam da bebeğe değil bana yarıcak.
İlk üç ay doğru dürüst balık yiyemedim ilk başta tiksindim kokusundan artık balık ve cevize abandım hem kolay yemek oluyor balık hem de sağlıklı ve yararlı.
Ama sanırım en çok kilo son aylarda alınıyor. Şimdi ne kadar dikkat etsek o kadar iyi.
Bir arkadaşım da 67 ile hamile kaldı 82 ile doğum yaptı. doğumdan sonra 10 kilo vermiş öyle diyor 10 olmasa da baya bir gidecek bu kilolar bir süreliğine bizimle :).

Bir de dün instagramda oyuncu anne nin bir yazısını gördüm beni çok güldürdü o da çok kilo almış ama şimdi fıstık gibi maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…