Bende adanadayim cnmcanım yok henüz başlayamadım benim oğlum yeni yeni tüm kelimelerini dile dökmeye başladı. Oraya yapılacağını biliyor. Klozet adaptörü de aldım ama henüz alışamadık. Korkuyor. Ben de çok ısrar etmiyorum. Bahara doğru yoğunlaşıcam şu anda bizim burda evler çok soguk. Adana da yaşıyorum ben. Kıyafetler azalsın evler ısınsın hemen başlıcaz kayınvalidemle. o da bekliyor benim gibi
Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benim beta 66 çıktıTeşekkür ederim canım evet iki hafta oldu yaptıralı herşey normal çıktı ense kalınlığı da 1.7 ydi beta kan değerim de 65 :)))
Teşekkür ederiz canım amin inşallah hepimizin ki cinsiyet belli oldu muHayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benim beta 66 çıktı
Yok cnm göstermedi benimki cok bekledik ugrastik açmadı bacaklariniTeşekkür ederiz canım amin inşallah hepimizin ki cinsiyet belli oldu mu
Ben çalışmiyorum cnm evdeyim belediye evlerinde oturuyorumAdananur çalışıyor musun evde misin nerde oturuyosunuz? Biz İkram doldurma civarındayız memurum ben.
kızımla biz ikisini de kullandık, seçimi kendisine bıraktık o yüzden çok kolay oldu bu süreci atlatması biraz da youtube dan çizgivideo lar izledik tuvalet eğitimi üzerine, birlikte tuvaletin korkulacak birşey olmadığını konuştuk. çok kısa sürede atlattı bir de havaların ısınması beklemiştik.pozitifbiri canım sen yiğit efe için tuvalet eğitimine başladınmı?
tecrübeli analar bir şey danışmak istiyorum rüzgarın tuvalet eğitimine başlamak istiyorum artık hazır gibi geliyor bana. yalnız lazımlık ilemi başlamalıyım yok klozet adaptörü ilemi ona karar veremedim siz ne diyorsunuz? naptınız? hangisi daha iyi?
şekerini ölçtürdün mü?Günaydın Hayırlı Cumalarınız olsun inşallah.. Ya benim ellerim geriliyo ve çok acıyo şişmiş aynı durumda olan var mı? neden olur acaba
Caktırmadan telden yada pcden cok kısık ac bakalım yada içimden mırıldan mınnoş duyarrrsu yuz ıkonlarına bayılıyorum keyıflendırıyor ınsanı
İyi bari,aklımız karıştı,alışverişte yaptım hep maviş maviş,fişlerini atmıyım bari nolur nolmaz. :):)Yok canım ya benim arkadaşın 60 di ama erkek ben inanmıyorum ona 20 olup da kız olanda var
Ay inş öyledir cnm yaa,sen daha iyi bilirsin,karşılaştın mı hiç böyle örneklerle.Bu teori tamamen hurafeymiş boşuna takmayın :)
Mrb kizlar. Ne kadarlikken basladiniz tuvalet eğitimine .benim kizim 22 aylik.başlasam mi ki.kızımla biz ikisini de kullandık, seçimi kendisine bıraktık o yüzden çok kolay oldu bu süreci atlatması biraz da youtube dan çizgivideo lar izledik tuvalet eğitimi üzerine, birlikte tuvaletin korkulacak birşey olmadığını konuştuk. çok kısa sürede atlattı bir de havaların ısınması beklemiştik.
Aynen canım bende iki doktora gittim zaten ikiside kesin kız dedi :) ne olur ne olmaz tabi işte:)İyi bari,aklımız karıştı,alışverişte yaptım hep maviş maviş,fişlerini atmıyım bari nolur nolmaz. :):)
Yok canım tesadüf onların hepsi.Doktorlar kahkahayla gülüyor zaten bunaAy inş öyledir cnm yaa,sen daha iyi bilirsin,karşılaştın mı hiç böyle örneklerle.
Benim ki de biraz zorladı ama sonunda pes etti valla yirmi dakika bekledik hatta bir ara eliyle kapattı ya :) sonunda gördük ama :)Yok cnm göstermedi benimki cok bekledik ugrastik açmadı bacaklarini
Teşekkür ederiz canım amin inşallah hepimizin ki cinsiyet belli oldu mu
Ay inş öyledir cnm yaa,sen daha iyi bilirsin,karşılaştın mı hiç böyle örneklerle.
Kilo konusu mu konusulmuş nevalla ıdeal kılom 65 benım her kıs hareketsızlikten olsa gerek 6-7 kilo alıyorum yazın normale donuyor. Bır de bundan önce 8 haftalık bır dusuk ve 13 haftalık kurtajım var. 72 ile şimdıkı bebişe hamile kaldım.
Sızce cok mu?
Dengelemek için 16. Haftam hiç kılo almadım daha. Maksimum 85 ike gıtsem doguma ıyı olur. Kalıteli beslenmeye gayret edıyorum sadece cok gec saatlerde daha dogrusu aksam yemegını abartmıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum. Gunduz meyvamı yıyorum zaten ılk 4 ay hep kustum bu hafta az duzeldı çok şükürsız neler yapıyorsunuz
Mrb kizlar. Ne kadarlikken basladiniz tuvalet eğitimine .benim kizim 22 aylik.başlasam mi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?