2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende adanadayim cnm

Adananur çalışıyor musun evde misin nerde oturuyosunuz? Biz İkram doldurma civarındayız memurum ben.

kızımla biz ikisini de kullandık, seçimi kendisine bıraktık o yüzden çok kolay oldu bu süreci atlatması biraz da youtube dan çizgivideo lar izledik tuvalet eğitimi üzerine, birlikte tuvaletin korkulacak birşey olmadığını konuştuk. çok kısa sürede atlattı bir de havaların ısınması beklemiştik.

Benim bir sorum var sizlere; gebeliğimin başından beri karın bölgem üşüyor, vücudumun diğer bölgelerine göre karnım hep daha soğuk. Sıcak tutmak için bişeyler sarıyorum her zaman. Böyle olan var mı?

Mrb kizlar. Ne kadarlikken basladiniz tuvalet eğitimine .benim kizim 22 aylik.başlasam mi ki.

Teşekkür ederiz canım amin inşallah hepimizin ki cinsiyet belli oldu mu

Damlaa bugün senin kontrolün vardi demi.merakla bekliyoruz haberlerini .cinsiyetini de ogrenirsin inşallah.

Ay inş öyledir cnm yaa,sen daha iyi bilirsin,karşılaştın mı hiç böyle örneklerle.

Ben de netten arastirdim tutmayan da çok .12.hafta da yaptiranla 13.haftalarda yaptiranlarin bir olmaz.100kusurlerde olup da erkek olanlar var.

Nicolitaa canim seni. Tansiyon takibin var di nasilsin.ölçümlerin normal mi.

ben de 78 ile başladım, 76,5 ile devam ediyodum, bu sabah 77,5 oldu, ben hiç kusmadım ama kilo da almadım çok şükür

çok kilolu hamile kaldığımdan benim de derdim 85'i geçmeden bitirebilmek

ben sabahları süt yumurta peynir iki tane de ceviz yiyorum genellikle ama bazı sabahlar işe yetişemeyince son iki gündür olduğu gibi simit peynir oluyo maalesef

öğlenleri yemekhane yemeği, çorbasını içiyorum yenilebilecek kısımlarını yiyorum, pilavına makarnasına çok girmiyorum

öğleden sonra bi meyve elma veya armut, çok nadir portakal, şimdi badem de aldım bi kaç tane de ondan bazen de süt içiyorum yanına

akşamları en zor kısım benim için, eve çok geç geldiğimden ve yemek hazırlayamadığımdan haftada en az 2 gün dışarıdan yiyorum, onun dışında genel tencere yemeği tavuk salata ya da et köfte fln

önemli olan bebişlerimiz gelişsin, napalım veririz kiloyu

Kızlar ya karnim baya çıkmıştı 2 gündür söndü resmen paniklemeye başladım. Böyle durumla karşılaşan var mı.

Mrb kizlar. Ne kadarlikken basladiniz tuvalet eğitimine .benim kizim 22 aylik.başlasam mi ki.

Bence erken ama senin kararın tabi. Oğlum şuan hatta bugün tam 39 aylık oldu ve ben hiç bir zaman aman tuvalet eğitimine baslayayim olmadım hiç. Öyle bir an geliyor ki vücut hazır olduğunda kendisi direk başlıyor.
Erken dönemde başlamak eğer çocuk hazır değilse ileride daha farklı sıkıntılara sebep olabiliyor ve 2 ila 2.5 yaşında kaslar tam tutar hale geliyor.öncesinde yapılan çalışmalar hem anneyi hem çocuğu boşa yıpratmak.
Ben adaptör denedim , bir kaç tane aldim hatta poposu rahat etmedi onda. Arabalı müzikli lazımlık aldık onda da rahat oturamadı. Sonra ikeadan aldım . OnuNla gayet rahat etti. Arabayada aldım bir tane dışarıda da geldiğinde çok rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…