Insallah canim saglikli sihhatli kucana alirsin insallahTeşekkürler. Bebegin organlarında bir sorun yok. Sadece ense kalinligi 10
hafta 4 mm. 13. Hafta 9 mm.yani degeri gittikce yükseliyor. Sorunun ne olduğunun anlaşılması icin amniyosentez testi yaptircam. Inşallah sonuc temiz cikar inşallah bebegim sağlıklı olur
Ay çok teşekkür ederim canım amin hepimizin inşallahMaşallah , Can'ım , hayırlı uğurlu olsun kızçen
Sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah.
Ben hic bisey kullanmiyorum benimde arada aniden bir giriyor cok fena gebelikle alakali demek canim sen mi iki kizin vardi demi tahminim sen ben bideoh cinsiyetler öğreniliyor, ben de sabırsızım ama beklemem lazım :)
kızlar decavitten mi yoksa başka nedenden mi bilmiyorum, iki gündür başım feci ağrıyordu. tansiyon olamaz diye düşündüm, çünkü tansiyonum hep 9-6 civarındadır.
bugün ilaç içmedim bakalım farkedecek mi?
bu arada cinsiyeti belli olanlar için listeyi güncelleyeyim. eğer isimler de belli ise lütfen özel mesaj atın, onu ekleyeyim listeye.
evet canım iki kızım var. inşallah 3. de kızdır :)Ben hic bisey kullanmiyorum benimde arada aniden bir giriyor cok fena gebelikle alakali demek canim sen mi iki kizin vardi demi tahminim sen ben bidehayalimsin1 vardi galiba
sizin çocuğunuz sinyaller veriyor başlayabilirsiniz. Benim oğlum lazımlığı görüp oturmak istedi o yüzden ben anlattım oğluma ve başladık. Alışması da 10 günü geçmemişti. Zaten 15 günü geçiyor ve hiç bir gelişme olmuyorsa bırakmak gerekir. Önemli olan çocuğun istekli olması. Ayrıca bizim şansımız ağustos ayı olmasıydı ve o dönem iş başı yaptığım için kreşe başladı öğretmenlerinin desteği ile oradaki çocukları gördükçe de alışma süreci hızlandı. Birde ben altına çiş yaptığında hemen değiştirmedim. O ıslaklığı hissetti ve rahatsız oldu. Yaptığında ıslak kalmanın vereceği sıkıntıyı keşfettikçe de altına yapmamaya başladı. ve gündüzleri bez bağlamadım sadece geceleri bağladım. Gece için de zamanla bıraktı bezi.
Selam kizlar aramizq bir pipili daha katıldı
Selam kizlar aramizq bir pipili daha katıldı
bu arada canım bilgin olsun. Uzmanlar da dahil herkes bir kez bezi çıkardın mı gece de dahil takılmayacak deniyor. Ben gece yaparsa diye sormuştum. Yattıktan 2-3 saat sonra bir defa uyandırıp çişe tutun dedi. bir de sabah yeterli dedi
bu arada canım bilgin olsun. Uzmanlar da dahil herkes bir kez bezi çıkardın mı gece de dahil takılmayacak deniyor. Ben gece yaparsa diye sormuştum. Yattıktan 2-3 saat sonra bir defa uyandırıp çişe tutun dedi. bir de sabah yeterli dedi
Canım Burcu hanim medical den ayrılmış bugün itibariyle .Benim hafta sonu randevum da iptal oldu...Ama aradım Konak hastanesine geçmiş. ..Pazartesi günü başlıyor oraya beklerim dedi.Artik haftaya oraya gidicem...Evime de yakın. Fiyatları da daha uygun.Iyi oldu benim için.Benim kilom senden çoktur eminim3 farklı doktora gittim hiçbirinden kötü bişey duymadım çok şükür.Eğer beni o şekilde azarlarsa ben de onu azarlarım ne hakları var bilmem öyle insanları azarlamaya.
Ben vm medikal parka da gittim ayrıntılı ultrason orda bir prof var o çekiyor ben de o doktoru hiç sevmiyorum hem de 350 tl .Burcu hanım çekiyorsa ona gitmek istiyorum aslında .Artık randevu almam lazım 3 haftam kaldı,yer kalmıyormuş
Muhabbete toplu katılayım dedimBelli değil cinsiyeti canım ya göstermiyor sıpacık
Hangi sehirdeki medical park buu??? Ben de antalya medicale gidiyorm drum da BurcuCanım Burcu hanim medical den ayrılmış bugün itibariyle .Benim hafta sonu randevum da iptal oldu...Ama aradım Konak hastanesine geçmiş. ..Pazartesi günü başlıyor oraya beklerim dedi.Artik haftaya oraya gidicem...Evime de yakın. Fiyatları da daha uygun.Iyi oldu benim için.
Allllaaaaaahhh 2016 bebişleri çoğunlukla erkek ozamnMrb teyzeleri topiğe bir erkek daha eklendi
Sagol canim bnm ins hepimiz sağlıkla kucagimiza alırızAllllaaaaaahhh 2016 bebişleri çoğunlukla erkek ozamnmaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
Canim ben vala gonlumdeki oglan hayirlisi saglikli sihhatli kazasiz bir dogursam ama cok merak ediyorum cinsiyetinievet canım iki kızım var. inşallah 3. de kızdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?