2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Insallah canim saglikli sihhatli kucana alirsin insallah

Ben hic bisey kullanmiyorum benimde arada aniden bir giriyor cok fena gebelikle alakali demek canim sen mi iki kizin vardi demi tahminim sen ben bide hayalimsin1 vardi galiba

bu arada canım bilgin olsun. Uzmanlar da dahil herkes bir kez bezi çıkardın mı gece de dahil takılmayacak deniyor. Ben gece yaparsa diye sormuştum. Yattıktan 2-3 saat sonra bir defa uyandırıp çişe tutun dedi. bir de sabah yeterli dedi

Ona çok katılmıyorum ben. Yok kafa karışır fln diyorlar. Zaten vücut hazır , çocukla konuşuyorsun iletişim halinde oluyorsun . Ben oğluma takmistim sadece migrosta satılan prima nin külot şeklinde bezinı kullanmistim. bez istememişti.ben bebek değilim diyordu. Kulodu tedbir amacli ,Dışarıda , misafirlik te takıyordum ama ona yapmıyordu. Bende müsade etmiyordum soylediginde kalkıpta altına yap demiyorum. Yolda kaç defa arabayı kenara çekip çiş yaptırdım. Bazen canı sıkıldığı için var dese bile beş on dakika beklerim. Kafa karışması hiç yaşanmadi . Aksine temiz bir şekilde atlattik

Benim oğlum geceleri 10 defa uyanır belki su için. Bir defa tutuyorsam bi daha ki sefer tutmuyorum. Onu kendi çocuğunuzu daha iyi bilirsiniz. Arkadaşımın çocuğu gece 1 defa bile uyanmaz o yüzden uyuduktan 1 saat sonra çişe tutuyormus bütün gece yetiyormus

Canım Burcu hanim medical den ayrılmış bugün itibariyle .Benim hafta sonu randevum da iptal oldu...Ama aradım Konak hastanesine geçmiş. ..Pazartesi günü başlıyor oraya beklerim dedi.Artik haftaya oraya gidicem...Evime de yakın. Fiyatları da daha uygun.Iyi oldu benim için.

Hangi sehirdeki medical park buu??? Ben de antalya medicale gidiyorm drum da Burcu bi an okuyunca korktm da sonra dedm oype bi sey olsa soylerdiii...

Ya saçma bir tedirgınlık mı bılmıyorm ama 16 haftanın ıcınde bebek 100 gr oluyor genelde bızım kı 183 gr cıktı yanı onden gıdıyor kılo tedirgın olmalımıym kı ben daha 1 bucuk kılo aldım o almıs basını gıtms acaba normalmı bır sey olsa gercı doktor soylerdı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…