Dikkate alırız. Sende ki belirtiler neydi tahmin yürütücem bendeKızlar hastaneye giderken arabada ıslak dankek ile meyve suyu içtim kıpır kıpır di bacaklarını ayırmış yerinde durmuyo tavsiye ederm
Canim senin 16 agustos yaziyor ulturasyon olcusune gore mi peki benimde 16 agustos dedi dr bide evlilik yil donumum keske denk gelse diyoruzoh cinsiyetler öğreniliyor, ben de sabırsızım ama beklemem lazım :)
kızlar decavitten mi yoksa başka nedenden mi bilmiyorum, iki gündür başım feci ağrıyordu. tansiyon olamaz diye düşündüm, çünkü tansiyonum hep 9-6 civarındadır.
bugün ilaç içmedim bakalım farkedecek mi?
bu arada cinsiyeti belli olanlar için listeyi güncelleyeyim. eğer isimler de belli ise lütfen özel mesaj atın, onu ekleyeyim listeye.
Canım Burcu hanim medical den ayrılmış bugün itibariyle .Benim hafta sonu randevum da iptal oldu...Ama aradım Konak hastanesine geçmiş. ..Pazartesi günü başlıyor oraya beklerim dedi.Artik haftaya oraya gidicem...Evime de yakın. Fiyatları da daha uygun.Iyi oldu benim için.
Hastane 3 dk bana bir kavonoz nutelleya daldimKızlar hastaneye giderken arabada ıslak dankek ile meyve suyu içtim kıpır kıpır di bacaklarını ayırmış yerinde durmuyo tavsiye ederm
Gebze medical canım. Rahat ol senHangi sehirdeki medical park buu??? Ben de antalya medicale gidiyorm drum da Burcubi an okuyunca korktm da sonra dedm oype bi sey olsa soylerdiii...
Nasıl bir cevapSelam annecikler
Doktora gittik sabah, yaklaşık bir ay sonra gördüm bebişimi şükür
2li test için gitmiştik ama olmadı çünkü benim bıdık 14 hafta çıktı usg de 8 cm olunca olmuyormuş
gönlüm pekte razı değildi zaten yaptırmaya çokta iyi oldu
bebişimle ayarladık demekki
hamd olsun herşey yolunda
he bide cinsiyet tahmini istedim tabi
aaahhhhhhhhhhh sormaz olaydım
o nasıl bir cevaptı yahuuuu
he bide cinsiyet tahmini istedim tabi
aaahhhhhhhhhhh sormaz olaydım
o nasıl bir cevaptı yahuuuu
AYNENN BENDE MERAK ETTIM BELKI KIZMISTIR ERKEN FALAN DIYEne demiş kız çatlatmayın insanı
hayırlı olsun canımmmm sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallaaahhhMrb teyzeleri topiğe bir erkek daha eklendi
Gebze Konak a geçmiş canım. Yeni açıldı.Aaa :) Aile konak'a mı geçmiş? Yoksa izmitteki konak hastanesine mi?
Nasıl bir cevap
AYNENN BENDE MERAK ETTIM BELKI KIZMISTIR ERKEN FALAN DIYE
ne demiş kız çatlatmayın insanı
Normaldır bızınkı de 164 grYa saçma bir tedirgınlık mı bılmıyorm ama 16 haftanın ıcınde bebek 100 gr oluyor genelde bızım kı 183 gr cıktı yanı onden gıdıyor kılo tedirgın olmalımıym kı ben daha 1 bucuk kılo aldım o almıs basını gıtms acaba normalmı bır sey olsa gercı doktor soylerdı ama
Bebegim daha dogmadan o kadar cok kitap okumaya arastirmaya basladim ki inanamazsin. Ama malesef bazi seyler uzmanlarin dedigi gibi olmuyor. Baslarda evet gece bezsiz yatirmayi denedim ama cok kucuktu 25 aylikti geceleri her defasinda uyandirip cise goturmek oglum icin sadece eziyet oldu. Bende geceleri bir sure beze devam ettirdim. Allaha sukur biz o donemi cok zorlanmadan atlattik bir kac ay icinde geceyi de hallettik.bu arada canım bilgin olsun. Uzmanlar da dahil herkes bir kez bezi çıkardın mı gece de dahil takılmayacak deniyor. Ben gece yaparsa diye sormuştum. Yattıktan 2-3 saat sonra bir defa uyandırıp çişe tutun dedi. bir de sabah yeterli dedi
Amin inşallah .çok teşekkürler arkadaşımInsallah canim saglikli sihhatli kucana alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?