2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim senin 16 agustos yaziyor ulturasyon olcusune gore mi peki benimde 16 agustos dedi dr bide evlilik yil donumum keske denk gelse diyoruz

Herkesin çocuğu farklı tabiiki ya bireysel farkları da göz önüne almak şart böyle durumlarda. Mod-a-mod zaten olunamaz ki canlar. en iyi sinyali size çocugunuz verir kısacası

Aaa :) Aile konak'a mı geçmiş? Yoksa izmitteki konak hastanesine mi?

Kızlar hastaneye giderken arabada ıslak dankek ile meyve suyu içtim kıpır kıpır di bacaklarını ayırmış yerinde durmuyo tavsiye ederm
Hastane 3 dk bana bir kavonoz nutelleya daldim yani iki kasik bol su ictim dr demisti 1 lt su ic gel daha rahat goruruz diye baya hareketliydik bizde

Selam annecikler
Doktora gittik sabah, yaklaşık bir ay sonra gördüm bebişimi şükür
2li test için gitmiştik ama olmadı çünkü benim bıdık 14 hafta çıktı usg de 8 cm olunca olmuyormuş
gönlüm pekte razı değildi zaten yaptırmaya çokta iyi oldu
bebişimle ayarladık demekki
hamd olsun herşey yolunda
he bide cinsiyet tahmini istedim tabi
aaahhhhhhhhhhh sormaz olaydım
o nasıl bir cevaptı yahuuuu

Nasıl bir cevap

Eklentiler

• 12729345_1059894204031801_7806237582522776046_n.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 92
Normaldır bızınkı de 164 gr

Bebegim daha dogmadan o kadar cok kitap okumaya arastirmaya basladim ki inanamazsin. Ama malesef bazi seyler uzmanlarin dedigi gibi olmuyor. Baslarda evet gece bezsiz yatirmayi denedim ama cok kucuktu 25 aylikti geceleri her defasinda uyandirip cise goturmek oglum icin sadece eziyet oldu. Bende geceleri bir sure beze devam ettirdim. Allaha sukur biz o donemi cok zorlanmadan atlattik bir kac ay icinde geceyi de hallettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…