- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Geçmiş olsun. Yat dinlenBenim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
14 haftaliksin canim belli etmistir kendini ilerki haftaya tam ogrenirsin sizin yine iyi bana yuzdelik vermedi fikrini soyledi sadece
dedi ki sayın doktor
yüzde 50 kız
daha evel bi arkadaşımız vardı bu sayfada ismini hatırlayamadım
aynı doktora gidiyoruz demişti ki bu doktorun tahminleri doğru çıkıyormuş
Ule bu nasıl tahmin yüzde 51 bile değil
Bekliyomudun canimBu arada doktor kontrolumden geldim ikili testleri yaptirdim. Ense kalinligi olculdu. Doktor erkege benziyor dedi hic sasirmadim:)
Aa gecmis olsun bence git bi dr icin rahat etsinBenim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Ya saçma bir tedirgınlık mı bılmıyorm ama 16 haftanın ıcınde bebek 100 gr oluyor genelde bızım kı 183 gr cıktı yanı onden gıdıyor kılo tedirgın olmalımıym kı ben daha 1 bucuk kılo aldım o almıs basını gıtms acaba normalmı bır sey olsa gercı doktor soylerdı ama
Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Gecmis olsun tedirgin olmayin ama doktor kontrolune de gidin muhakkak.Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Bekliyomudun canim
ben de hep dışarda yiyorum yemek yapamıyorum ki işe getiriyimKizlar slm. Bu aralar yedigimin ictigimin saglikli olup olmadigina cok kafayı taktım. Iş yerinde oğle yemegi cikiyor bizim. Hamileligin basindan beri salata almiyorum iyi yikanmamis olma durumundan dolayi. Et vs. de cok icime sinmiyor iyi etten yapmiyorlar gibi geliyor diye yemiyorum. Ama mecburen disarda 2-3 kez etli seyler, yogurt vs. yedim. Sonrada aklıma geliyor ya yogurt pastorize değilse,ya etin ici tam pişmemişse diye. Bazı sitelerde dısarda cok yemek yememelisinz felan yaziyor ama sabahtan aksama kadr oraya buraya goreve gidiyorum. Nasil yemek tasiyacağim yanimda. Benim durumumda olan var mi? Bu kadr da takilmamali miyim sizce?
Cok gecmis olsun canim ,dru bi arayip danissan bence iyi olur belki bi igne verir ,bende de keseden uzal biyerde kanama bolgesi tespit etmisti igne verdi kanamam disari cikmadan rahimde emildi ,hic panik yapma ama bir uzmana da mutlaka danismani tavsiye ederimBenim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Benim doktordan beterleri de varmis demekki en azindan benimki yuzde 51 dedi yuzde 50 nedir ya saka mi yapmaya calisti acaba :)
dedi ki sayın doktor
yüzde 50 kız
daha evel bi arkadaşımız vardı bu sayfada ismini hatırlayamadım
aynı doktora gidiyoruz demişti ki bu doktorun tahminleri doğru çıkıyormuş
Ule bu nasıl tahmin yüzde 51 bile değil
Valla canım bnm ogrendigimden beri kasık batmasi ndan başka hiç bi belirti olmadı hala kasiklarim çok batio bide göğusler çok kasinio ve sizliyoDikkate alırız. Sende ki belirtiler neydi tahmin yürütücem bende
Canim bnm de 1hafta önce akinti ile birlikte kan geldi dr a gittim çok şükür bişe yoktu . Ama progestan kullandım yine de sende dikkat et yorduysan kendini yorma çok eğilip kalkma allah korusun..kan uyuşmazligi varsa iğneni vurulur vurulmayacagini sor dr a genelde kanama olunca vuruyolarBenim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Hiç mide bulantısı cekmedım cok ılk 3 ayımı cok rahat gecırdım. Kılo almadım.gıbegım yuvarlak bir şekile büründü yeme içme konunda kahveden sogudum sadece.yüzümde leke sıvılce olmadı cok şükür. Hatta aydınlandı erkek oldugunu dusunduk hurefelere gore:)
sağol canım valla ben pek anlayamadım ekrandaki görüntüsünüHayırlı olsun inş. Nasıl gösterdi.
hayırlısı olsun cnmmm
Hayırlı olsun Can'ım ne güzel :))
sağolun kızlar çok teşekkür ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallahOh bi pasa daha geliyo masallah hayirli ugurlu olsn
@ozlemokanefe canım sen yiğit efe için tuvalet eğitimine başladınmı?
tecrübeli analar bir şey danışmak istiyorum rüzgarın tuvalet eğitimine başlamak istiyorum artık hazır gibi geliyor bana. yalnız lazımlık ilemi başlamalıyım yok klozet adaptörü ilemi ona karar veremedim siz ne diyorsunuz? naptınız? hangisi daha iyi?
evet ultrason ve son adet tarihime göre belirlenen tarih bu.Canim senin 16 agustos yaziyor ulturasyon olcusune gore mi peki benimde 16 agustos dedi dr bide evlilik yil donumum keske denk gelse diyoruz
kızım olacak genelde erkek belırtısıdr bunlar amaPeki neymiş cinsiyet belli mi?Mükemmel hamilelik gibiymiş seninki maşallah bizde yok yok mide yanmadı ekşisemi ve 13. Haftamdayım 6 kilo aldım
önermiyoruz ama istersen yaptır demeside ilginç olmuş.. yaptıracakmısın peki?Selam kızlar, ikili test sonuçalrımı aldım Cutoff'un altında
Yaş riskimiz var ama ona rağmen rapor iyi, dr'lar dediler ki yurt dışında olsaydık senin yaşında ki bir anne adayı için direk kandan bakılan genetik test yapılacaktı malesef ülkemizde bu "HENÜZ" devlet tarafından karşılanmıyor, senin sonuçlarına göre biz amniyosentez önermiyoruz, sen içime kurt düştü dersen kandan (harmony vs) bakılan testi yaptırabilirsin, ekonomik durumun iyi değilse amniyosentez için genetik bölümden randevu alabilirsin...
Benim kan uyuşmazlığım var gecen hafta kanamam oldu kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldumCanim bnm de 1hafta önce akinti ile birlikte kan geldi dr a gittim çok şükür bişe yoktu . Ama progestan kullandım yine de sende dikkat et yorduysan kendini yorma çok eğilip kalkma allah korusun..kan uyuşmazligi varsa iğneni vurulur vurulmayacagini sor dr a genelde kanama olunca vuruyolar
Banada kani zorla yaptirdi dr um isemiyorum diyorumm zorla fikrimi deyistirdi sonuclar geldi hic bisey anlamadik rdv bekliyoruz bizde ama avrupada yeni cikti yakinda ulkemizde de karsilanirSelam kızlar, ikili test sonuçalrımı aldım Cutoff'un altında
Yaş riskimiz var ama ona rağmen rapor iyi, dr'lar dediler ki yurt dışında olsaydık senin yaşında ki bir anne adayı için direk kandan bakılan genetik test yapılacaktı malesef ülkemizde bu "HENÜZ" devlet tarafından karşılanmıyor, senin sonuçlarına göre biz amniyosentez önermiyoruz, sen içime kurt düştü dersen kandan (harmony vs) bakılan testi yaptırabilirsin, ekonomik durumun iyi değilse amniyosentez için genetik bölümden randevu alabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?