2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
14 haftaliksin canim belli etmistir kendini ilerki haftaya tam ogrenirsin sizin yine iyi bana yuzdelik vermedi fikrini soyledi sadece

Bişi olmaz,fazla dinleme kendini,pimpirikli bir anne olursun sonra :):)

Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var

Canım,kanama kırmızı kan şeklindeyse,doktora git lütfen. Allahım herşeyden korusun senide bebişinide,ama panik yapma lütfen.

ben de hep dışarda yiyorum yemek yapamıyorum ki işe getiriyim inşallah bişi olmaz

Selam kızlar, ikili test sonuçalrımı aldım Cutoff'un altında
Yaş riskimiz var ama ona rağmen rapor iyi, dr'lar dediler ki yurt dışında olsaydık senin yaşında ki bir anne adayı için direk kandan bakılan genetik test yapılacaktı malesef ülkemizde bu "HENÜZ" devlet tarafından karşılanmıyor, senin sonuçlarına göre biz amniyosentez önermiyoruz, sen içime kurt düştü dersen kandan (harmony vs) bakılan testi yaptırabilirsin, ekonomik durumun iyi değilse amniyosentez için genetik bölümden randevu alabilirsin...

Cok gecmis olsun canim ,dru bi arayip danissan bence iyi olur belki bi igne verir ,bende de keseden uzal biyerde kanama bolgesi tespit etmisti igne verdi kanamam disari cikmadan rahimde emildi ,hic panik yapma ama bir uzmana da mutlaka danismani tavsiye ederim

Benim doktordan beterleri de varmis demekki en azindan benimki yuzde 51 dedi yuzde 50 nedir ya saka mi yapmaya calisti acaba :)

Canim bnm de 1hafta önce akinti ile birlikte kan geldi dr a gittim çok şükür bişe yoktu . Ama progestan kullandım yine de sende dikkat et yorduysan kendini yorma çok eğilip kalkma allah korusun..kan uyuşmazligi varsa iğneni vurulur vurulmayacagini sor dr a genelde kanama olunca vuruyolar

Peki neymiş cinsiyet belli mi?Mükemmel hamilelik gibiymiş seninki maşallah bizde yok yok mide yanmadı ekşisemi ve 13. Haftamdayım 6 kilo aldım

Hayırlı olsun inş. Nasıl gösterdi.
sağol canım valla ben pek anlayamadım ekrandaki görüntüsünü

hayırlısı olsun cnmmm

Hayırlı olsun Can'ım ne güzel :))

Oh bi pasa daha geliyo masallah hayirli ugurlu olsn
sağolun kızlar çok teşekkür ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Erkekler çok heç ögreniyor bu nedenle lazımlık daha iyi koşup oturmak rahat geliyor.Halbuki adaptöre oturmak için bir büyüge ihtiyaçlaeı var ve bu durum onların ögrenmesini geciktiriyor her altına kaçırdıgında benimki sana söyledim ama duymadın diye bahane üretirdi sonra lazımlık aldık kendi kosup yapıyordu daha çanuklaştı ögrenmesi

Canim senin 16 agustos yaziyor ulturasyon olcusune gore mi peki benimde 16 agustos dedi dr bide evlilik yil donumum keske denk gelse diyoruz
evet ultrason ve son adet tarihime göre belirlenen tarih bu.
hayırlısı olsun, kısmetse olur.

önermiyoruz ama istersen yaptır demeside ilginç olmuş.. yaptıracakmısın peki?

Benim kan uyuşmazlığım var gecen hafta kanamam oldu kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum

Banada kani zorla yaptirdi dr um isemiyorum diyorumm zorla fikrimi deyistirdi sonuclar geldi hic bisey anlamadik rdv bekliyoruz bizde ama avrupada yeni cikti yakinda ulkemizde de karsilanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…