Cenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozulduCok gecmis olsun canim ,dru bi arayip danissan bence iyi olur belki bi igne verir ,bende de keseden uzal biyerde kanama bolgesi tespit etmisti igne verdi kanamam disari cikmadan rahimde emildi ,hic panik yapma ama bir uzmana da mutlaka danismani tavsiye ederim
üzülme, ciddi bişey olsa yatıralım derdi, yüksek tut moralini, bol sıvı alCenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozuldu
Sagol. Allahtan gordumde rahatladim bi sorun gozukmuyo tedbir amacli bu igne dedi bende beni kandiriyosunuz dedim o da dedi ki normalde bu igneyi hergun vurulan var sen bir seferlik vurulucaksin bakalim insallah bi sorun cikmaz haftaya cumaya kadar progesteron kullanicamüzülme, ciddi bişey olsa yatıralım derdi, yüksek tut moralini, bol sıvı al
kötü birşey olunca şak diye söylüyolar valla hiç acımadan, o yüzden hiç düşünme kötüyü, herşey yolunda gidecek inşallahSagol. Allahtan gordumde rahatladim bi sorun gozukmuyo tedbir amacli bu igne dedi bende beni kandiriyosunuz dedim o da dedi ki normalde bu igneyi hergun vurulan var sen bir seferlik vurulucaksin bakalim insallah bi sorun cikmaz haftaya cumaya kadar progesteron kullanicam
Insallah sagol arkadasimkötü birşey olunca şak diye söylüyolar valla hiç acımadan, o yüzden hiç düşünme kötüyü, herşey yolunda gidecek inşallah
Canım burası ağustos anneleri :) Hoşgeldin yine de Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 2010 temmuz annesiyim bir oğlum var ve Zaman'ında bu forumda çok vakit geçirdim. Şimdi de 2016 temmuz annesi olucam inş:) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Henüz cinsiyeti öğrenemedim. Bu ay sonunda kontrolüm.
Cok sukur aman dikkat et kendine sıkma canını sakın hiçbirşeye ,yormada kendini ne olursun dikkatli olalım arkadaşım .ciddi bişey olsaydı kesin söylerdi bencede ,uzat bacaklarını dinlen rahatla bunla geçmiş olsunCenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozuldu
Gebze medical canım. Rahat ol sen
dedi ki sayın doktor
yüzde 50 kız
daha evel bi arkadaşımız vardı bu sayfada ismini hatırlayamadım
aynı doktora gidiyoruz demişti ki bu doktorun tahminleri doğru çıkıyormuş
Ule bu nasıl tahmin yüzde 51 bile değil
Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
dedi ki sayın doktor
yüzde 50 kız
dedi ki sayın doktor
yüzde 50 kız
Pardon yanlış yazmışım. Ağustos annesi olucam dicektim:) her şey yolunda giderse 15 ağustosta alıcam bebeğimi kucağıma inş:)Canım burası ağustos anneleri :) Hoşgeldin yine de Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Hoşbulduk bu arada:)Canım burası ağustos anneleri :) Hoşgeldin yine de Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Hosgeldin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 2010 temmuz annesiyim bir oğlum var ve Zaman'ında bu forumda çok vakit geçirdim. Şimdi de 2016 temmuz annesi olucam inş:) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Henüz cinsiyeti öğrenemedim. Bu ay sonunda kontrolüm.
Geçmiş olsun canım rahat ol. Ayağının altına yastık koy iyi geliyor.Ben 40e yakındır kanama dolayısıyla raporluyum. 30 gun boyunca devam etti. Ama sukur ki bebegime birsey olmadı sağlıklı:) insalalh rapor bitimine başlayacağım işime de :)Sagol. Allahtan gordumde rahatladim bi sorun gozukmuyo tedbir amacli bu igne dedi bende beni kandiriyosunuz dedim o da dedi ki normalde bu igneyi hergun vurulan var sen bir seferlik vurulucaksin bakalim insallah bi sorun cikmaz haftaya cumaya kadar progesteron kullanicam
Benim de baya büyüdü ve dolgunlqştı ama kaşıntı yok. Kaşıntı varsa çatlayabilir. Kaşımamaya çalış çatlak önleyici kullan benceKizlar benim gogusler cok buyudu sutyen iki beden atlatik ona ragmen sutyeni cikardim rahat edemiyorum slikonlu gibi bisey oldu cok kasiniyor bide bol crem yapiyorum fayda etmiyor hic ne sursem ki baska zeytin yagi iyide cok kokuyor baska fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?