2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozuldu

üzülme, ciddi bişey olsa yatıralım derdi, yüksek tut moralini, bol sıvı al
Sagol. Allahtan gordumde rahatladim bi sorun gozukmuyo tedbir amacli bu igne dedi bende beni kandiriyosunuz dedim o da dedi ki normalde bu igneyi hergun vurulan var sen bir seferlik vurulucaksin bakalim insallah bi sorun cikmaz haftaya cumaya kadar progesteron kullanicam

kötü birşey olunca şak diye söylüyolar valla hiç acımadan, o yüzden hiç düşünme kötüyü, herşey yolunda gidecek inşallah

Canım burası ağustos anneleri :) Hoşgeldin yine de Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Cenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozuldu
Cok sukur aman dikkat et kendine sıkma canını sakın hiçbirşeye ,yormada kendini ne olursun dikkatli olalım arkadaşım .ciddi bişey olsaydı kesin söylerdi bencede ,uzat bacaklarını dinlen rahatla bunla geçmiş olsun

Gebze medical canım. Rahat ol sen

Tamam o zmann

Hahahah hepimizdeki ihtimal %50 ayolll

Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var

Aaa nasil oldun canm dinlen yat aman yorma kendinii...

Zaten %100 olarak %50 kız olma ihtimali var yahuuu

Forever07 Can'ım hatırlıyor musun cinsiyet öğrenince söylememi istemiştin. Sen de bana Tahmin yapmıştın. Sanırım erkek demiştin. Şimdilik kız Bebek bekliyoruz bir sürpriz olmazsa

Hosgeldin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

Kizlar benim gogusler cok buyudu sutyen iki beden atlatik ona ragmen sutyeni cikardim rahat edemiyorum slikonlu gibi bisey oldu cok kasiniyor bide bol crem yapiyorum fayda etmiyor hic ne sursem ki baska zeytin yagi iyide cok kokuyor baska fikri olan var mi

Geçmiş olsun canım rahat ol. Ayağının altına yastık koy iyi geliyor.Ben 40e yakındır kanama dolayısıyla raporluyum. 30 gun boyunca devam etti. Ama sukur ki bebegime birsey olmadı sağlıklı:) insalalh rapor bitimine başlayacağım işime de :)

Benim de baya büyüdü ve dolgunlqştı ama kaşıntı yok. Kaşıntı varsa çatlayabilir. Kaşımamaya çalış çatlak önleyici kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…