2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar. 4. Defa parol kullandım gebeliğim boyunca. Ne kadar dayanSam da 4 oldu işte gebeliğin boyunca. Ensemden bir ağrı giriyor

Merhaba kızlar. 4. Defa parol kullandım gebeliğim boyunca. Ne kadar dayanSam da 4 oldu işte gebeliğin boyunca. Ensemden bir ağrı giriyor
Cnm tansiyon olcumu yapio musun enseden baslayan agri genelde tansiyon yukselmesinden kaynakli oluyo diye biliyorum.

üzülme stres yapma canım.
benim de ilk gebeliğimde bir hafta kadar sürmüştü. progestan kullanmıştım, düzelmişti. kendini yorma, üzme. geçmiş olsun.

Hepinize iyi akşamlar bende ağustos bebeği annesi olacaktım tutmadı yine treni yine kaçırdım allah hayırlı evlatlar vetsin hepinize
Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım parol plesantaya geçmiyor neden üzülüyorsun ki?
Ben nerdeyse her gün bir minoset içiyorum yoksa ağrıdan duramıyorum.
Üzme kendini hiç birşey olmaz.

ben decaviti bırakınca baş ağrılarım da kesildi.
ilaç içince tüm gün başım ağrıyordu. bir de başımın sağından soluna gezmesi falan. çok kötüydü.

Forever07 Can'ım hatırlıyor musun cinsiyet öğrenince söylememi istemiştin. Sen de bana Tahmin yapmıştın. Sanırım erkek demiştin. Şimdilik kız Bebek bekliyoruz bir sürpriz olmazsa

Yerimmmmmmm hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallah annesi acaba niye erkek dediydim belirtilerin mi kuzum gönlünde nasılsa öyle olsun inşallah sağlıcakla
sende dün mü gittin oran verdimi doktorun

Benim doktordan beterleri de varmis demekki en azindan benimki yuzde 51 dedi yuzde 50 nedir ya saka mi yapmaya calisti acaba :)
hadi ya dedim zaten öle deyince
yüzde 50 de erkek o zaman dedim
2 hafta daha bekliyiciz hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da kuzum napalım mühim değil

Gunaydinlar
Az once doktor randevum vardi ve 1 oglum daha olcani ogrendim cin takvimi rus takvimi kese konumu hepsi kiz gosteriodu bende baya heveslenmistim ama doktorum yuzde 80 erkek dedi en onemlisi cok saglikli cok sukur tabi icimde bi burukluk oldu ama herseyin hayirlisi buyrun buda resmimiz

Eklentiler

• IMG-20160213-WA0000.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba Hanımlar,

Sizlere geç katıldık ama umarım sohbetlerinize bizi de dahil edersiniz....
İş ve hayat yoğunluğu ve ağır solunum yolu enfeksiyonu nedenile bebeğimizi biraz geç öğrendik.. Ama çok şükür sağlıklıyız. 1 oğlum var 3 yaşında, 2'li testtede öğrendiğimize göre birde kızımız olacakmış. Hepinize sorunsuz hamilelik dilerim...

kızlar ikili testin sonucunda riskin yüksek olduğunu öğrendim. ense kalınlığı normal olmasına karşın yaş ve diyabetten dolayı down sendromu riski yüksek olduğundan amniyo sentez, koryon villus önerdi doktorum. amniyosentez için yaklaşık bir ay beklemek gerekiyor koryon villusta ise bekleme yok hemen yaptırı m bir iki hafta içinde sonucu öğrenebiliyormuşsun. amniyosentez devlet hastanesinde ücretsizmiş ama koryon villus için 1200 tl ücret istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…