Cnm tansiyon olcumu yapio musun enseden baslayan agri genelde tansiyon yukselmesinden kaynakli oluyo diye biliyorum.Merhaba kızlar. 4. Defa parol kullandım gebeliğim boyunca. Ne kadar dayanSam da 4 oldu işte gebeliğin boyunca. Ensemden bir ağrı giriyor
Bana da aynısını söyledi canim 4 lu test için ne zaman yapılıyormuş onu sorabildinmi6. Haftadan randevu alınması gerekiyormuş.
üzülme stres yapma canım.Sagol. Allahtan gordumde rahatladim bi sorun gozukmuyo tedbir amacli bu igne dedi bende beni kandiriyosunuz dedim o da dedi ki normalde bu igneyi hergun vurulan var sen bir seferlik vurulucaksin bakalim insallah bi sorun cikmaz haftaya cumaya kadar progesteron kullanicam
Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hepinize iyi akşamlar bende ağustos bebeği annesi olacaktım tutmadı yine treni yine kaçırdım allah hayırlı evlatlar vetsin hepinize
Merhaba kızlar. 4. Defa parol kullandım gebeliğim boyunca. Ne kadar dayanSam da 4 oldu işte gebeliğin boyunca. Ensemden bir ağrı giriyor
Ben de vermıdon aldım yoksa ben de kafa ve ense agrısından ölücektm o kadar problem olmazMerhaba kızlar. 4. Defa parol kullandım gebeliğim boyunca. Ne kadar dayanSam da 4 oldu işte gebeliğin boyunca. Ensemden bir ağrı giriyor
Canım vermidon içme.Parol ya da minoset..Ben de vermıdon aldım yoksa ben de kafa ve ense agrısından ölücektm o kadar problem olmaz
Forever07 Can'ım hatırlıyor musun cinsiyet öğrenince söylememi istemiştin. Sen de bana Tahmin yapmıştın. Sanırım erkek demiştin. Şimdilik kız Bebek bekliyoruz bir sürpriz olmazsa
sorma ya yapmasaydı daha eyiydiZaten %100 olarak %50 kız olma ihtimali var yahuuu
hadi ya dedim zaten öle deyinceBenim doktordan beterleri de varmis demekki en azindan benimki yuzde 51 dedi yuzde 50 nedir ya saka mi yapmaya calisti acaba :)
Öyle mi doktor onu verdı dıye onu içiyordum ama parol alayım o zamanCanım vermidon içme.Parol ya da minoset..
Gebeyken vermidon veren doktoru ayakta alkışlıyorumÖyle mi doktor onu verdı dıye onu içiyordum ama parol alayım o zaman
Yok sormadım yaptırmayı düşünmüyorum bunu yaptırabilirsek iyi de çıkarsaBana da aynısını söyledi canim 4 lu test için ne zaman yapılıyormuş onu sorabildinmi
Kullaniyorum ama fayda etmiyor dr gitmem lazim atik her gece deli etcekBenim de baya büyüdü ve dolgunlqştı ama kaşıntı yok. Kaşıntı varsa çatlayabilir. Kaşımamaya çalış çatlak önleyici kullan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?