2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende beklendini biliyorum burda 20 ci haftalarda yapiyorlar

Selam anneler

Bende yeni katıldım araniza çünkü ilk 3 ayin dolmasini bekledim.daha önce 5 bebek kaybim olduğu icin nasipse ağustos annesi olacam 2014 şubat doğumlu bi oğlum var ins hepimiz hayırlısıyla zamanı gelince yavrularını kucagimiza aliriz bu arada cinsiyetimiz 12+4 gunlukken belki oldu detaylı ultrasonda ense olcumu yapilirken kizim olacak ins

Kullaniyorum ama fayda etmiyor dr gitmem lazim atik her gece deli etcek

Ben ilk hamileliğimde Kakao yağı, kayısı çekirdeği yağı, badem yağı ve vazelin karışımını sürmüştüm. Tek bir çatlağım olmadı. Muslera ve linerac kullanan arkadaşlarım vardı bazıları memnun kalmadı.. Karışımı deneyin derim.. Hem içinde kimyasalda yok. Daha sağlıklı.. Sabah - Akşam sürün, yalnız vazelini pembe almayın leke yapıyor :)

maşallah çok şeker bişey Allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Plesanta yerin bile kız diyor ama demek ki bunlar hurafe gerçekten.

cnm kasintin sadece goguslerde mi yoksa butun vucut mu.eger tum vucutsa ihmal etme dr a git muhakkak

Evet canim hepsini curuttume gore demekki dedigin gibi hurafe doktor yuzde 20 25 degisedebilir dedi ama sanmıyorum baya çıkıntı gosterdi bize
Bense de nup teorisi tutmadi kız dediler erkek cikti:)) cin takvimi iyi attı tuttu ama :)zaten yüzde 50 şans var salliyolar işte

Yerimmmmmmm hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallah annesi acaba niye erkek dediydim belirtilerin mi kuzum gönlünde nasılsa öyle olsun inşallah sağlıcakla
sende dün mü gittin oran verdimi doktorun

Ben 10 şubatta gittim. Oran vermedi, gayet emin konuştu.

Arkadaşlar selamlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebişlerimiz de iyi olsunlar.

Benim bir maruzatım vardı. Can'ım çiğköfte çekti. Etsiz ya çiğköfteler ama yine de tedirginim. Mikrop barındırır mı? Hijyenik midir?... Sorulaaar sorular. Bir can taşımasam çoktan yemiştiiiimmmm ımmmm

ben çok yedim kuzum

Ben 3 defa falan yedim ama tanıdık cigkofte ciden aldım ve içini az koydurttum söyledim hamile olduğumu normaldede çok severim

Ben 3 defa falan yedim ama tanıdık cigkofte ciden aldım ve içini az koydurttum söyledim hamile olduğumu normaldede çok severim
Ayyy ben de çok severim ben deeee Aşerdiğimden değil yani. Offf ben de yiyeceğim. Bugün balık günümüz. Yarın mutlaka

Arkadaşlar 14.haftam dolmak üzere ve hala lekelenmelerim devam ediyo böyle olan var mı?haftada bir proluton depo iğne oluyorum ona rağmen 2 gün önce yine kanama oldu kırmızı şekilde.çok şükür bebeğim sağlıklı gelişiyor ama hep endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…