Bende beklendini biliyorum burda 20 ci haftalarda yapiyorlarkızlar ikili testin sonucunda riskin yüksek olduğunu öğrendim. ense kalınlığı normal olmasına karşın yaş ve diyabetten dolayı down sendromu riski yüksek olduğundan amniyo sentez, koryon villus önerdi doktorum. amniyosentez için yaklaşık bir ay beklemek gerekiyor koryon villusta ise bekleme yok hemen yaptırı m bir iki hafta içinde sonucu öğrenebiliyormuşsun. amniyosentez devlet hastanesinde ücretsizmiş ama koryon villus için 1200 tl ücret istediler.
Bas agrisi var bendede kizlar ama ilac alcak kdr degil sukurBen de vermıdon aldım yoksa ben de kafa ve ense agrısından ölücektm o kadar problem olmaz
Àaaa hadi saglik bi sekilde kurtulsun insallahgünaydın hanımlar,
kızkardeşim az önce doğuma girdi. dua ederseniz sevinirim.
sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlıyım
Kullaniyorum ama fayda etmiyor dr gitmem lazim atik her gece deli etcek
Gunaydinlar
Az once doktor randevum vardi ve 1 oglum daha olcani ogrendim cin takvimi rus takvimi kese konumu hepsi kiz gosteriodu bende baya heveslenmistim ama doktorum yuzde 80 erkek dedi en onemlisi cok saglikli cok sukur tabi icimde bi burukluk oldu ama herseyin hayirlisi buyrun buda resmimiz
Evet canim hepsini curuttume gore demekki dedigin gibi hurafe doktor yuzde 20 25 degisedebilir dedi ama sanmıyorum baya çıkıntı gosterdi bizemaşallah çok şeker bişey Allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Plesanta yerin bile kız diyor ama demek ki bunlar hurafe gerçekten.
Kizlar benim gogusler cok buyudu sutyen iki beden atlatik ona ragmen sutyeni cikardim rahat edemiyorum slikonlu gibi bisey oldu cok kasiniyor bide bol crem yapiyorum fayda etmiyor hic ne sursem ki baska zeytin yagi iyide cok kokuyor baska fikri olan var mi
Bense de nup teorisi tutmadi kız dediler erkek cikti:)) cin takvimi iyi attı tuttu ama :)zaten yüzde 50 şans var salliyolar işteEvet canim hepsini curuttume gore demekki dedigin gibi hurafe doktor yuzde 20 25 degisedebilir dedi ama sanmıyorum baya çıkıntı gosterdi bize
Cim takvimi benim 2 hamileligimde de tutmadı dedigin gibi yuzde elli yuzde elli herseyin hayirlisi :)Bense de nup teorisi tutmadi kız dediler erkek cikti:)) cin takvimi iyi attı tuttu ama :)zaten yüzde 50 şans var salliyolar işte
Yerimmmmmmm hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallah annesiacaba niye erkek dediydim belirtilerin mi kuzum gönlünde nasılsa öyle olsun inşallah sağlıcakla
sende dün mü gittin oran verdimi doktorun
ben çok yedim kuzumArkadaşlar selamlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebişlerimiz de iyi olsunlar.
Benim bir maruzatım vardı. Can'ım çiğköfte çekti. Etsiz ya çiğköfteler ama yine de tedirginim. Mikrop barındırır mı? Hijyenik midir?... Sorulaaar sorular. Bir can taşımasam çoktan yemiştiiiimmmm ımmmm
Arkadaşlar selamlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebişlerimiz de iyi olsunlar.
Benim bir maruzatım vardı. Can'ım çiğköfte çekti. Etsiz ya çiğköfteler ama yine de tedirginim. Mikrop barındırır mı? Hijyenik midir?... Sorulaaar sorular. Bir can taşımasam çoktan yemiştiiiimmmm ımmmm
Ayyy ben de çok severim ben deeeeBen 3 defa falan yedim ama tanıdık cigkofte ciden aldım ve içini az koydurttum söyledim hamile olduğumu normaldede çok severim
Ayy ben de yarın yiyeceğim yaa. Kaç zamandır tutuyorum kendimi. Biyerlerim şişecekben çok yedim kuzum
bencede ye kuzum Allah'ın izni ile bişeycik olmaz etsiz yersiz zatenAyy ben de yarın yiyeceğim yaa. Kaç zamandır tutuyorum kendimi. Biyerlerim şişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?