2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bnce hazır cigköftelr sağlıksız canım sen bilin yine de çok istediyse canın en azından az bişe nefsini körle

hoşgeldin canım :)
karışımdaki yağlara bi itirazım yok ama vazelin petrolden elde edilen bir ürün, aklında bulunsun, araştır veya doktoruna sor istersen

önermiyoruz ama istersen yaptır demeside ilginç olmuş.. yaptıracakmısın peki?
Bazı sonuçlarda direk amniyosentez diyoruz dedi, bu sonuçlarda önermiyoruz bu riski almıyoruZ..
Amniyosentez yaptırmayacağım,ekonomi iyi olsa kanda genetik incelemesini yaptırmayı çok isterdim

Bazı sonuçlarda direk amniyosentez diyoruz dedi, bu sonuçlarda önermiyoruz bu riski almıyoruZ..
Amniyosentez yaptırmayacağım,ekonomi iyi olsa kanda genetik incelemesini yaptırmayı çok isterdim
o zaman bi sıkıntı yoktur zaten sıkma canını..
ikili test yaptırdım ben, bi sorun yokmuş şükür

Selam kızlar, bugünde bitti nerdeyse. Keyifler nasıl.

Benim koku hassasiyetimbiraz düşüyor gibi. Midem bulanma ve kusma tam gaz deavm. Bugünde bbeiş çok hareketli nedense.. Çok mu çay içtim ondan mı acaba. Kafein bebeği hareketlendiriyormuş, doğru mudur bilmem tabi.

Selam canım çok şükür bir gün daha bitti:)
Mide bulantısı ve kusma beni de mahvetti normalde bu haftalarda azalması gerekiyor dedi doktor ama aksine benimki artıyor gibi. Son 3 gündür karnım kaşınıyor acaba sizlerde de oldu mu hiç?
Bu arada bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı?

Aynen göbeğim dahil tüm vucudum kaşınıyo benimde, ben grnrlde kilo alıp vermelerde bu kadar kaşınırım,göbeğim büyoyo diye kaşınıyor herhalde.ben hissediyorum valla, sıçrayıp duruyor. Gün geçtikçr daha güçlü hissetmeye başladım.

Yaa ne güzel onu hissetmek :) bende belki hissederim diye elim üzerinde hep. Maşallah size :)

Merhaba sevgili Anne adayları ben 14 haftaligim ve doktorum cinsiyeti için kordon var belli değil dedi ve nub teorsi varmış bunu bilen varmı? Eki Görüntüle 1772546
Canım ben inanmıyorum artık nub teorisine ya burda arkadaşın doktoru nub teorisine göre bakıyor herkese ikili testte arkadaşa da nub teorisine göre kız dedi 16.haftasinda kesin erkek dedi doktorken bide yani azcık sabret öğrenirsin biliyorum çok zor beklemek ama kesin öğrenmek çok güzel yoksa insan hiçbir zaman emin olamıyor doktor yanıldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…