2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kiz bebek anneleriii 16. Haftada kesin belli olur mu kiz bebisler pazartesi gitsem mi acaba doktora??? Yoksa bi hafta daha mi beklemeliyim

Vazelin haric hepsi var canim kullaniyorum ama cok kasinti var baska biseyle alakali galiba butun vucudum kasiniyor

Nub teorisine pek bende guvenmiyorumki 16 hafta oncesine de guvenmiyorum 13 haftalikken kizima dr erkek benziyor dedi gercekten cikintiyi bir gorseniz resmen erkek dersin masallah bir kusu varr simdii tombik

Ben varim cok ayakta kalinca geliyor benim pazartesi 15 haftayiz bizde benim plesanta yirtik senin neden geliyomus peki

Butun vucudum rdv var haftaya gidince sorucam cok fena ozellikle geceleri

benim 3. gebeligim 2 dogumumuda bu kasintilar yuzunden erken yaptim.insallah senin oyle degildir ama karaciger degerlerine baktir bence dr unu beklemene gerek yok aile hekimligindede yapilan bir tahlil (ast ve alt)gebelik kolestazi diye bir hastalik var bilhassa geceleri siddetli kasinti oluyo.
boyle seyleri yazmak ne kadar dogru bilmiorum seni tedirginde etmek istemiyorum zaten korkulacak bi durum yok kontrol altinda oldugun surece sikinti yok bir tane ilaci var gerekirse onu kullaniyosun.kasintili geceler tam bi kabus benim icin hamile kaldigimi ogrendigimde tek korkum bu kasintilar oldu.bende gec farkedildigi icin cok sikinti yasadim ilk hamileligimde ama ikincisinde bi problem olmadi daha onceden bilindigi icin kontrollu gittik.tecrubelerimi paylasmak istedim.umarim dusundugum sey degildir ama tedbirli olmakta fayda var...

iyi akşamlar kızlar benim tüm kıyafetler bana dar olmaya başladı ne giyeceğimi şaşırdım valla. hamilelik giymek için erken gibi geliyor bana ama

Evet canim internet de ayni sekulde yaziyordu okudum tesekkur ederim bilgin icin saten kuru bir vucudum var kisin hep kremle rahatliyorum bu sefer hic fayda yok pazartesi aile dr rdv var kizim icin gitmisken anlaticam ona durumu bakalim artik ben hep 2 hafta erken yaptim dogumu kizlarda bakalim bunda nolcak9
Benimkide tembel kızlar doktora gittiğimizde bile keyfi yerinde hiç umurunda değil kimildamadi bile
Benimki ulturason da kipir kipir hatta ilk 10 haftalik kanamayla gittim cok kiynasik bisey di hatta stajer cok hareketli normal mi dedi dr 2 ci ulturasonda da ayni ama ben hissedemiyorum cok yukarda galiba simdik tembel mi diyim ne diyim bilemedim ben

iyi akşamlar kızlar benim tüm kıyafetler bana dar olmaya başladı ne giyeceğimi şaşırdım valla. hamilelik giymek için erken gibi geliyor bana ama
Canim erken dgil rahat giyinmenn lazim benim pantalonlar dusuk bel salas hep hala oluyor bide ben 38 bedenim hep 40 alirim bol giyinmeyi cok seviyorum o yuzden oluyor daha tam vucuduna uygun giyiniyorsan zor giyemez sin

Canim erken dgil rahat giyinmenn lazim benim pantalonlar dusuk bel salas hep hala oluyor bide ben 38 bedenim hep 40 alirim bol giyinmeyi cok seviyorum o yuzden oluyor daha tam vucuduna uygun giyiniyorsan zor giyemez sin
pantolonlarım zaten olmuyor yaklaşık 1 aydır hamile pantolonu giyiyordum ama artık üstlerde olmamaya başladı göbek fırlıyo dışarı kötü bir görüntü oluyor. dediğin gibi tam vücuda uygun giyindiğim icin olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…