- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kızlar tünaydınnn..
Bir oğluş daha geldi topiğimize
Gunaydinlar
Az once doktor randevum vardi ve 1 oglum daha olcani ogrendim cin takvimi rus takvimi kese konumu hepsi kiz gosteriodu bende baya heveslenmistim ama doktorum yuzde 80 erkek dedi en onemlisi cok saglikli cok sukur tabi icimde bi burukluk oldu ama herseyin hayirlisi buyrun buda resmimiz
O kdr takma canim bak gercekten hayirli neyse o olsun yan komsum var fransiz hastayim onlara 3 kizi var arkadas gibi kizlariyla kiskaniyodum yazin benimkilerde buyuse de boyle olsak diye cok guzel bi duygu baktin icinde kaldi atamiyosun kafandan 4 cocuk cok degil bizde 3 kiz 1 oglaniz cok gelmiyor bana toplandik mi annemlere rahat geciyorMerhaba kızlar. Bu aralar pek giremiyorum , burda bizler bi 10 gün kış tatilindeyiz şuan. Bu sebeple çocuklarla neredeyse hergün program dolu. Aile ziyaretleri gezmeler , misafirler felan.
Haliyle fazla giremiyorum.
Ben hamdolsun iyiyim herşey yolunda ama nedense hala kız oluşuna alışamadım ben.:(
Kendimi bu duruma hazırlamıştım halbuki ama demeki yeterince hazırlamamışım , erkek için fazla hayal kurmuşum galiba. Yinede tabiki sağlıklı oluşuna bin Şükr ediyorum. Tez Zaman'da geçer diye umuyorum.
Geçmişi tam okuyamadım ama cinsiyet öğrenmeler hızla devam ediyor gördüğüm kadarıyla, gözden kaçırdıklarım varsa onlarıda buradan tebrik ediyorum. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle , herkeze sevgiler
Gunumuz ayni canim benim gobek 5 aylik gibi duruyo nedeyse hele tok karna normal 4 cu ayimiza giricez rahat takil annesiipantolonlarım zaten olmuyor yaklaşık 1 aydır hamile pantolonu giyiyordum ama artık üstlerde olmamaya başladı göbek fırlıyo dışarı kötü bir görüntü oluyor. dediğin gibi tam vücuda uygun giyindiğim icin olmuyor.
Amin canim hepimizin bebisleri saglikli ve uzun omurlu olsun insallahTebrik ederim Can'ım.Allah uzun sağlıklı ömürler versin inş.
Merhaba kızlar. Bu aralar pek giremiyorum , burda bizler bi 10 gün kış tatilindeyiz şuan. Bu sebeple çocuklarla neredeyse hergün program dolu. Aile ziyaretleri gezmeler , misafirler felan.
Haliyle fazla giremiyorum.
Ben hamdolsun iyiyim herşey yolunda ama nedense hala kız oluşuna alışamadım ben.:(
Kendimi bu duruma hazırlamıştım halbuki ama demeki yeterince hazırlamamışım , erkek için fazla hayal kurmuşum galiba. Yinede tabiki sağlıklı oluşuna bin Şükr ediyorum. Tez Zaman'da geçer diye umuyorum.
Geçmişi tam okuyamadım ama cinsiyet öğrenmeler hızla devam ediyor gördüğüm kadarıyla, gözden kaçırdıklarım varsa onlarıda buradan tebrik ediyorum. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle , herkeze sevgiler
Bn kalkar kalmaz sanki mide mi kaziyolar sanki çok uzun zaman bişe yetmemiş gibiyimÖyle deme canım daha önce de dedim çok güzel bişey .Sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar sabahları deli gibi aç kalkanlar var mı ya.Ben normalde kalktıktan 2 saat sonra falan kahvaltı yapardım simdi saat 6 da bi uyanıyorum bişeyler yemem lazım illa o kadar aç oluyorum ki
Ben olsam 6 aylik kesin almam cunku benimkiler 2 aylikken 6 aylik giymeye basladilar ki 3 _3 ,5 kilo dogdular 9 ayi fazla almam daha cob 1 yas alirdimKızlar kışlık kıyafetler indirime bebisime kışlık alsam kaç aylik almalıyım doğum Agustosun başı olur 6 9 aylık alsam olurmu doğduktan 3ay sonra kış olacak . Tecrübeli anneler cevap bekliyorum :))
2 aylık ken 6 aylık kıyafet mi giydiBen olsam 6 aylik kesin almam cunku benimkiler 2 aylikken 6 aylik giymeye basladilar ki 3 _3 ,5 kilo dogdular 9 ayi fazla almam daha cob 1 yas alirdim
Arabaya gerek yok diyosun yani .Aslında ben de giç sevmiyorum bebek arabalarını ama bebiş biraz büyüyünce kanguruda taşımak sıkıntı olabilir mi acaba?Günaydın kızlar ve sevgili bebeleri
Mutlu bir pazar olsun inşallah. Geçmişi okuyamadım üşendimhastalara acil şifa sıkıntılı olanlara sabır diliyorum.
Bademsekerim28 kalıp markadan markaya değişiyor Can'ım. Oğluma aldığım bir çok 6-9 olmuştu. Zaten çok fazla bir şey almamıştım. Duruma ve ihtiyaca göre alma taraftarıyım. ThankfulNovember 6. Aydan sonra chicco liteway baston puset kullanmaya başladım ben. Oğlan 2.5 yaşında hala kullanıyorum. Çok çok memnunum. Öncesinde chicco simplicity puset kullandım onu pek tavsiye etmiyorum. Eşek ölüsü gibi ağır!
Yenidoğan uyumlu kanguru almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım genelde hep kanguru kullandılar ve çok memnun olduklarını söylüyorlar.
Özellikle birşey söylemiyorlar rahim içinde bi kaç kanama odağı varmış nedenini bilmiyorumBen varim cok ayakta kalinca geliyor benim pazartesi 15 haftayiz bizde benim plesanta yirtik senin neden geliyomus peki
Nub teorisine pek bende guvenmiyorumki 16 hafta oncesine de guvenmiyorum 13 haftalikken kizima dr erkek benziyor dedi gercekten cikintiyi bir gorseniz resmen erkek dersin masallah bir kusu varr simdii tombik
Arkadaşımın oğlu 2 yaşına yakın hala kullanıyor. İnternette biraz araştırdım 3-4 yaşına kadar kullananlar var. Kız kardeşim salı günü doğum yapacak nasipse.. Onun üzerinde deneme yapacam.Arabaya gerek yok diyosun yani .Aslında ben de giç sevmiyorum bebek arabalarını ama bebiş biraz büyüyünce kanguruda taşımak sıkıntı olabilir mi acaba?
Deneyimlerini bizimle de paylaş olur muArkadaşımın oğlu 2 yaşına yakın hala kullanıyor. İnternette biraz araştırdım 3-4 yaşına kadar kullananlar var. Kız kardeşim salı günü doğum yapacak nasipse.. Onun üzerinde deneme yapacam.
Kızlar sizce bebis bu sıralar soldan sağa geçebilir mi bnm sol kasigim ağrırdi hep bebis soldaydi şimdi sağ tarafim agriyo sağa geçebilir mi mümkün mü yani :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?