2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Tebrik ederim Can'ım.Allah uzun sağlıklı ömürler versin inş.

Merhaba kızlar. Bu aralar pek giremiyorum , burda bizler bi 10 gün kış tatilindeyiz şuan. Bu sebeple çocuklarla neredeyse hergün program dolu. Aile ziyaretleri gezmeler , misafirler felan.
Haliyle fazla giremiyorum.
Ben hamdolsun iyiyim herşey yolunda ama nedense hala kız oluşuna alışamadım ben.:(
Kendimi bu duruma hazırlamıştım halbuki ama demeki yeterince hazırlamamışım , erkek için fazla hayal kurmuşum galiba. Yinede tabiki sağlıklı oluşuna bin Şükr ediyorum. Tez Zaman'da geçer diye umuyorum.
Geçmişi tam okuyamadım ama cinsiyet öğrenmeler hızla devam ediyor gördüğüm kadarıyla, gözden kaçırdıklarım varsa onlarıda buradan tebrik ediyorum. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle , herkeze sevgiler

O kdr takma canim bak gercekten hayirli neyse o olsun yan komsum var fransiz hastayim onlara 3 kizi var arkadas gibi kizlariyla kiskaniyodum yazin benimkilerde buyuse de boyle olsak diye cok guzel bi duygu baktin icinde kaldi atamiyosun kafandan 4 cocuk cok degil bizde 3 kiz 1 oglaniz cok gelmiyor bana toplandik mi annemlere rahat geciyor

Gunumuz ayni canim benim gobek 5 aylik gibi duruyo nedeyse hele tok karna normal 4 cu ayimiza giricez rahat takil annesii

Öyle deme canım daha önce de dedim çok güzel bişey .Sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar sabahları deli gibi aç kalkanlar var mı ya.Ben normalde kalktıktan 2 saat sonra falan kahvaltı yapardım simdi saat 6 da bi uyanıyorum bişeyler yemem lazım illa o kadar aç oluyorum ki

Kızlar kışlık kıyafetler indirime bebisime kışlık alsam kaç aylik almalıyım doğum Agustosun başı olur 6 9 aylık alsam olurmu doğduktan 3ay sonra kış olacak . Tecrübeli anneler cevap bekliyorum :))

Bn kalkar kalmaz sanki mide mi kaziyolar sanki çok uzun zaman bişe yetmemiş gibiyim

Ben olsam 6 aylik kesin almam cunku benimkiler 2 aylikken 6 aylik giymeye basladilar ki 3 _3 ,5 kilo dogdular 9 ayi fazla almam daha cob 1 yas alirdim

Ben olsam 6 aylik kesin almam cunku benimkiler 2 aylikken 6 aylik giymeye basladilar ki 3 _3 ,5 kilo dogdular 9 ayi fazla almam daha cob 1 yas alirdim
2 aylık ken 6 aylık kıyafet mi giydi maşallah canim:) :)ozmn bn almayim bişe artık bebisimle gidip alırız ozmn :)

abd de yasayan arkadaslar joovy bebek arabalariyla ilgili bi filriniz var mi iki cocuk icin cok ideal gibi duruyo ama karar veremedim yaa bilgisi olan varsa yardim lutfen

Günaydın kızlar ve sevgili bebeleri
Mutlu bir pazar olsun inşallah. Geçmişi okuyamadım üşendim hastalara acil şifa sıkıntılı olanlara sabır diliyorum.
Bademsekerim28 kalıp markadan markaya değişiyor Can'ım. Oğluma aldığım bir çok 6-9 olmuştu. Zaten çok fazla bir şey almamıştım. Duruma ve ihtiyaca göre alma taraftarıyım. ThankfulNovember 6. Aydan sonra chicco liteway baston puset kullanmaya başladım ben. Oğlan 2.5 yaşında hala kullanıyorum. Çok çok memnunum. Öncesinde chicco simplicity puset kullandım onu pek tavsiye etmiyorum. Eşek ölüsü gibi ağır!
Yenidoğan uyumlu kanguru almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım genelde hep kanguru kullandılar ve çok memnun olduklarını söylüyorlar.

Arabaya gerek yok diyosun yani .Aslında ben de giç sevmiyorum bebek arabalarını ama bebiş biraz büyüyünce kanguruda taşımak sıkıntı olabilir mi acaba?

Nub teorisine pek bende guvenmiyorumki 16 hafta oncesine de guvenmiyorum 13 haftalikken kizima dr erkek benziyor dedi gercekten cikintiyi bir gorseniz resmen erkek dersin masallah bir kusu varr simdii tombik

Ayy cnm keske. Bendede oyle bir yanilma olsa ultrason resmi var mi o cikintinin

Kızlar sizce bebis bu sıralar soldan sağa geçebilir mi bnm sol kasigim ağrırdi hep bebis soldaydi şimdi sağ tarafim agriyo sağa geçebilir mi mümkün mü yani :) :) :)

Arabaya gerek yok diyosun yani .Aslında ben de giç sevmiyorum bebek arabalarını ama bebiş biraz büyüyünce kanguruda taşımak sıkıntı olabilir mi acaba?
Arkadaşımın oğlu 2 yaşına yakın hala kullanıyor. İnternette biraz araştırdım 3-4 yaşına kadar kullananlar var. Kız kardeşim salı günü doğum yapacak nasipse.. Onun üzerinde deneme yapacam.

Arkadaşımın oğlu 2 yaşına yakın hala kullanıyor. İnternette biraz araştırdım 3-4 yaşına kadar kullananlar var. Kız kardeşim salı günü doğum yapacak nasipse.. Onun üzerinde deneme yapacam.
Deneyimlerini bizimle de paylaş olur mu

Kızlar sizce bebis bu sıralar soldan sağa geçebilir mi bnm sol kasigim ağrırdi hep bebis soldaydi şimdi sağ tarafim agriyo sağa geçebilir mi mümkün mü yani :) :) :)

Artık iki tarafa da baskı yapıyordu büyüdü yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…