Sizden bir gün önce de benim kanamam oldu. Panikle hemen dr a gittim. Prulatan iğne ve uyuşmazlık aşısı yapıldı. Progestan basladım hemen. 400 mg günde. Bazen su için bazen de wc için kalkıyorum. Eşim yiyeceğim herseyi başucuma koyuyor. Sandalyeye oturmak belimi ağrıtıyor zaten. Şimdi siyahımsı kahvemsi devam ediyor gelmeye. Azalacakmış günden güne :) bebek iyi çok şükür. Umarım sizin de iyidir. Böyle kanamalar olabiliyormuş bu haftalarda. Ama zaman zaman iğne batması hissi de var. Siz nasıl oldunuz ?Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Adet günü yaklaşınca adet ağrıları na benzer ağrılar yaşayanınız var mı?
Bende de oluyor aynıları hatta hapsurunca ve öksürünce daha fena. Ama bu ağrılar daha baska..Adet gunumdemi bilmiyorum arada kalkarken boyle damar damar üstüne biner ya onun gibi bi aci oluyo sol kasigimda... Gecio bir sure sonra. Bazen gece donerken ayni sey oluyo... Gecenlerde de sol tarafimda kuyruk sokumuma dogru agri oldu ayagim kasti o gun sonra gecti cok skur
Onu da denerim cnm çok teşekkürler :)Süt bende de gaz yapıyor. Doktorum laktossuz süt icmemi önerdi. Baya iyi geldi tavsiye ederim. Yogurtta yapiyordu ona aktivyanin probiyotik yogurdunu tukeymtiulrum aklında olsun
Kızımda casual cadillac kullanmıştık fakat 6 aydan sonra chicco lite way aldık,sana tavsiyem 6 aya kadar uygun fiyata al çünkü belirli aylardan sonra yine de hafif pusete geçiyorsun. Chicco lite way plus var bide ona bi bak derim.Tecrübeli annişler kullanıp memnun kaldığınız bebek arabası var mı?
Bn kalkar kalmaz sanki mide mi kaziyolar sanki çok uzun zaman bişe yetmemiş gibiyim[/QUO
Yatmadan once yedigim icin bi sorun olmiyo benim yemesem cok iyi olcak acim ama
Canim ben fotograf yuklemesini beceremiyorum hic cok ugrastim olmadiAyy cnm keske. Bendede oyle bir yanilma olsa ultrason resmi var mi o cikintinin
Canım hayırlı uğurlu olsun senin ve slvesterin cinsiyetini merak ediyordum bi tane daha prenses geliyor anlaşılan,hiç üzülme vardır bir hikmeti kucağına aldıktan sonra 10 tane oğlana değişmezsinMerhaba kızlar. Bu aralar pek giremiyorum , burda bizler bi 10 gün kış tatilindeyiz şuan. Bu sebeple çocuklarla neredeyse hergün program dolu. Aile ziyaretleri gezmeler , misafirler felan.
Haliyle fazla giremiyorum.
Ben hamdolsun iyiyim herşey yolunda ama nedense hala kız oluşuna alışamadım ben.:(
Kendimi bu duruma hazırlamıştım halbuki ama demeki yeterince hazırlamamışım , erkek için fazla hayal kurmuşum galiba. Yinede tabiki sağlıklı oluşuna bin Şükr ediyorum. Tez Zaman'da geçer diye umuyorum.
Geçmişi tam okuyamadım ama cinsiyet öğrenmeler hızla devam ediyor gördüğüm kadarıyla, gözden kaçırdıklarım varsa onlarıda buradan tebrik ediyorum. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle , herkeze sevgiler
Y
Canim ben fotograf yuklemesini beceremiyorum hic cok ugrastim olmadi
Gicik oluyorum bende sorma telden oldugu icin mi acaba yukleyemiyorumYaa tuhh. Neyse saglik. Olsun tsk. Ederim yinede
Gicik oluyorum bende sorma telden oldugu icin mi acaba yukleyemiyorum
Teşekkür ederim canım bakacağım.Kızımda casual cadillac kullanmıştık fakat 6 aydan sonra chicco lite way aldık,sana tavsiyem 6 aya kadar uygun fiyata al çünkü belirli aylardan sonra yine de hafif pusete geçiyorsun. Chicco lite way plus var bide ona bi bak derim.
Kiynasmiyo dedim dedim sonunda gece sag tarafima yattim bebek sagda bir rahatsiz oldu bu nasil ittiriyo sanki beni hemen dondum sola hic memnun degil keyfini bozunca ben burdayim dedi
Aynen canim oyle yapiyorum bekleme isareti cikiyor bekle bekle yuklemiyorYok cnm bende telden yukluyorum. Yazi yazdigin yerin ustunde dosya yukle var ona tikla dosya seci tikla. Resmini telden sec yukluo dene istersen cok kolay :)
Aynen zorla oda simdi ses yok ama baya tekmeledii dun beniTeşekkür ederim canım bakacağım.
Kıynaştırdın sonunda minişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?