2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim şuan çok az kanamam ve kasıklarımda ağrı var
Sizden bir gün önce de benim kanamam oldu. Panikle hemen dr a gittim. Prulatan iğne ve uyuşmazlık aşısı yapıldı. Progestan basladım hemen. 400 mg günde. Bazen su için bazen de wc için kalkıyorum. Eşim yiyeceğim herseyi başucuma koyuyor. Sandalyeye oturmak belimi ağrıtıyor zaten. Şimdi siyahımsı kahvemsi devam ediyor gelmeye. Azalacakmış günden güne :) bebek iyi çok şükür. Umarım sizin de iyidir. Böyle kanamalar olabiliyormuş bu haftalarda. Ama zaman zaman iğne batması hissi de var. Siz nasıl oldunuz ?

Adet günü yaklaşınca adet ağrıları na benzer ağrılar yaşayanınız var mı?

Adet günü yaklaşınca adet ağrıları na benzer ağrılar yaşayanınız var mı?

Adet gunumdemi bilmiyorum arada kalkarken boyle damar damar üstüne biner ya onun gibi bi aci oluyo sol kasigimda... Gecio bir sure sonra. Bazen gece donerken ayni sey oluyo... Gecenlerde de sol tarafimda kuyruk sokumuma dogru agri oldu ayagim kasti o gun sonra gecti cok skur

Bende de oluyor aynıları hatta hapsurunca ve öksürünce daha fena. Ama bu ağrılar daha baska..

ThankfulNovember seve seve paylaşırım. Hatta fotoğrafta atarım. Daha açıklayıcı olur

Bende kanguru istiyorum oglumda almadigima cok pisman oldum hala arabada sıkılıyo cocugu kucakta arabayi elimizde bos bos tasiyoruz

Ben netten manduca kanguru siparis verdim uzuun arastirmalar neticesinde.. avrupada bir numarali kanguruymus yeni doganlarda tasinabiliyo ayrica aparata gerek kalmadan amaa hala gelemedi bakalim kargom sabirsizlikla bekliyorum

Süt bende de gaz yapıyor. Doktorum laktossuz süt icmemi önerdi. Baya iyi geldi tavsiye ederim. Yogurtta yapiyordu ona aktivyanin probiyotik yogurdunu tukeymtiulrum aklında olsun
Onu da denerim cnm çok teşekkürler :)

Tecrübeli annişler kullanıp memnun kaldığınız bebek arabası var mı?
Kızımda casual cadillac kullanmıştık fakat 6 aydan sonra chicco lite way aldık,sana tavsiyem 6 aya kadar uygun fiyata al çünkü belirli aylardan sonra yine de hafif pusete geçiyorsun. Chicco lite way plus var bide ona bi bak derim.

Canım hayırlı uğurlu olsun senin ve slvesterin cinsiyetini merak ediyordum bi tane daha prenses geliyor anlaşılan,hiç üzülme vardır bir hikmeti kucağına aldıktan sonra 10 tane oğlana değişmezsin benim bi tane kızım var inanırmısın bu bebişimin de kız olacağına o kadar emindim ki nedense doktor erkek deyince çok şaşırdım çünkü nuba göre bile kıza benzetmişlerdi bi tek plasenta konumuna göre erkek dediler,kader kısmet işte Allah yeter ki acılarını göstermesin.

merhaba arkadaşlar,sizi takip ediyorum ama yorum yazmıyorum pek.kanguru konusunda anne için kullanışlı olsada Bebek büyüdükçe bel ağrısı oluyor,birde bebeğin bacakları çok açık kaldığı için huzursuz oluyordum.bende kanguru tarzında ama kucağımda yatar pozisyonda bebeği kucağımda taşıyabileceğim bişey istiyorum,kızımı okula getirip,götürürken ilk aylar onu kullanırım diyorum.

yan bebek askısı kullanıp memnun olan var mı?

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 67
Gicik oluyorum bende sorma telden oldugu icin mi acaba yukleyemiyorum

Yok cnm bende telden yukluyorum. Yazi yazdigin yerin ustunde dosya yukle var ona tikla dosya seci tikla. Resmini telden sec yukluo dene istersen cok kolay :)

Teşekkür ederim canım bakacağım.
Kiynasmiyo dedim dedim sonunda gece sag tarafima yattim bebek sagda bir rahatsiz oldu bu nasil ittiriyo sanki beni hemen dondum sola hic memnun degil keyfini bozunca ben burdayim dedi

Kıynaştırdın sonunda minişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…