Cok gecmis olsun ve Tesekkur ederim oncelikle.. Banada ayni sekilde bir kerelik igne vurdular progestan verdi 2 gundur kullaniyorum ama nedense dun geri geldi sanki ilaci kabul etmiyo gibi ama kanama flan yok igneden sonra kesildi. Banada ilk basta igne batmasi gibi biseyler oldu kramp flan suan yok cok sukur cuma gunune kontrole cagirdi doktor. Insallah gecer sizinkide.Sizden bir gün önce de benim kanamam oldu. Panikle hemen dr a gittim. Prulatan iğne ve uyuşmazlık aşısı yapıldı. Progestan basladım hemen. 400 mg günde. Bazen su için bazen de wc için kalkıyorum. Eşim yiyeceğim herseyi başucuma koyuyor. Sandalyeye oturmak belimi ağrıtıyor zaten. Şimdi siyahımsı kahvemsi devam ediyor gelmeye. Azalacakmış günden güne :) bebek iyi çok şükür. Umarım sizin de iyidir. Böyle kanamalar olabiliyormuş bu haftalarda. Ama zaman zaman iğne batması hissi de var. Siz nasıl oldunuz ?
Ben cok uyuz oluyorum her hareketi batiyo bana sinirlendiriyo beni sonrada sen bu aralar niye boyle oldun diyo bu sefer daha cok sinirleniyorumBenim gıbı hamılelıkte kocasına tahammül edemeyen var mı kocama uyuz olmaya basladım.geçici bır süreçtir umarım.
Aaa artık tekmelerimiz de mi hissedilmeye başlandı. Cinsiyetleri de öğrenmeye başladık.Aynen zorla oda simdi ses yok ama baya tekmeledii dun beni
Oy oyy maaşallahBen de hissetmeye başladım kuzucuğumu çok şükürTaaa derinlerden tak tak
Erkekler çok heç ögreniyor bu nedenle lazımlık daha iyi koşup oturmak rahat geliyor.Halbuki adaptöre oturmak için bir büyüge ihtiyaçlaeı var ve bu durum onların ögrenmesini geciktiriyor her altına kaçırdıgında benimki sana söyledim ama duymadın diye bahane üretirdi sonra lazımlık aldık kendi kosup yapıyordu daha çanuklaştı ögrenmesi
Gunaydinlar
Az once doktor randevum vardi ve 1 oglum daha olcani ogrendim cin takvimi rus takvimi kese konumu hepsi kiz gosteriodu bende baya heveslenmistim ama doktorum yuzde 80 erkek dedi en onemlisi cok saglikli cok sukur tabi icimde bi burukluk oldu ama herseyin hayirlisi buyrun buda resmimiz
Bende de oluyor aynıları hatta hapsurunca ve öksürünce daha fena. Ama bu ağrılar daha baska..
Canım senin şişli etfalde mi okmeydanı nda mı yapıldışişli etfal, okmeydanı ssk bunlar da yapıyor canım hemde aynı gün yaptılar benim ama bebek pozisyon vermedi o yüzden yapamadım kaldı öyle
ben okmeydanına gittim o bana şişlideki cihazlar daha ii dedi ama gitmedim yaptırmadım yani ben ikili testimiCanım senin şişli etfalde mi okmeydanı nda mı yapıldı
arkadaşlar karnımda arada bi hareketlenme hissediyorum sanki çok belli belirsiz ama gaz değil ağrımıyor hep aynı yerlerde. Acaba bebek olabilir mi? ilk gebeliğim anlayamıyorum ama şüphelendim :).
günaydın kızlar. uzun bir aradan sonra işe başlamak kadar kötü bir şey yok
Günaydın tatlişler,
Bende bugün işe gelenlerdenim,pofffff. Ama bu hafta daha iyiyim inşallah,hafta sonundan annemi aldım,biraz bende kalacak, iş güç yemek herşeyi ona yıktım. Şuanda çok iyiyim.
arkadaşlar karnımda arada bi hareketlenme hissediyorum sanki çok belli belirsiz ama gaz değil ağrımıyor hep aynı yerlerde. Acaba bebek olabilir mi? ilk gebeliğim anlayamıyorum ama şüphelendim :).
Cenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozuldu
Kiz bebek anneleriii 16. Haftada kesin belli olur mu kiz bebisler pazartesi gitsem mi acaba doktora??? Yoksa bi hafta daha mi beklemeliyim
Ben cok uyuz oluyorum her hareketi batiyo bana sinirlendiriyo beni sonrada sen bu aralar niye boyle oldun diyo bu sefer daha cok sinirleniyorum
Baktım oraya ama orda gebelik Polikliniği yok normal kadın doğum olarak mı gidiliyo ordaben okmeydanına gittim o bana şişlideki cihazlar daha ii dedi ama gitmedim yaptırmadım yani ben ikili testimi
Günnaydın kızlarr!
Bu hafta sonu 4'lü test yaptı doktor, sonuçları perşembe alıcaz hayırlısıyla, kesin kız dedikarnım da sanki hafiften çıkar gibi, sanki hiç büyümüyomuş gibi gelio çok üzülüyorum
herke gün geçtikçe iyi olurken ben kötü oluyorum galiba, iyice depresif olmaya başladım, sanki kuyuya düştüm de çıkamıyorum gibi, eşim halimden hiç anlamıyo kaç gündür konuşmuyoruz da iyice moralim bozuk, ne yapsam bilemiyorumdağlara kaçasım var yeminle
çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenmeye çalış, doktorun ne diyosa onu yap, hemencecik geçsin inşallah
benimkisi 15. haftada belli oldu, 16. haftada sağlamasını yaptık
Allahım bi tek ben değilmişim dedim sayende, aklımı yitiricem ya nasıl bu kadar anlayışsız olunur sakin olayım diyorum ama sanki herkes üzerime üzerime geliyo, az kaldı böyle olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?