2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok gecmis olsun ve Tesekkur ederim oncelikle.. Banada ayni sekilde bir kerelik igne vurdular progestan verdi 2 gundur kullaniyorum ama nedense dun geri geldi sanki ilaci kabul etmiyo gibi ama kanama flan yok igneden sonra kesildi. Banada ilk basta igne batmasi gibi biseyler oldu kramp flan suan yok cok sukur cuma gunune kontrole cagirdi doktor. Insallah gecer sizinkide.

Benim gıbı hamılelıkte kocasına tahammül edemeyen var mı kocama uyuz olmaya basladım.geçici bır süreçtir umarım.
Ben cok uyuz oluyorum her hareketi batiyo bana sinirlendiriyo beni sonrada sen bu aralar niye boyle oldun diyo bu sefer daha cok sinirleniyorum

Aynen zorla oda simdi ses yok ama baya tekmeledii dun beni
Aaa artık tekmelerimiz de mi hissedilmeye başlandı. Cinsiyetleri de öğrenmeye başladık.
Artık yavaş yavaş hazırlıklar başlasıııınn
Ben yarın bir yün alıp minik ayaklar için patik öreceğim. Karbeyaz

Nicolitaa gözünaydın canım daha iyi olacaksınız inşallah.
gebelikte gittikçe hassaslaşıyoruz, kocalar aynı kalıyor, onlar bizi anlayamıyor, biz de sinirleniyoruz. ama rahat ve iyi huylu olmak için çabalayalım. gebelik ne kadar rahat ve keyifli geçerse bebek de doğduktan sonra o kadar rahat ve keyifli oluyor.

günaydın kızlarr

aynen cnm bende lazımlık almaya karar verdim. çünkü klozetten korktuğunu farkettim haftasonu. bugün araştırıcam , onun şeklinin şemalinin çok bir önemi varmı acaba? mesela şu nasıl sizce
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/melodili-lazimlik-cocuk-lazimligi-ua053-204878619

bendede çin trus hep kız diyor ikili testtede kızdan şüphelenmişti doktorum bakalım bugün işlerimi halledebilirsem gitmeye çalışıcam doktora hakkımızda hayırlısı

Bende de oluyor aynıları hatta hapsurunca ve öksürünce daha fena. Ama bu ağrılar daha baska..

ben dün gece bir hapşurmuşum yemin ederim sanki eski sezeryan yerime bi bıçakla kestiler 10 dk kıvrandım resmen

Günaydın tatlişler,

Bende bugün işe gelenlerdenim,pofffff. Ama bu hafta daha iyiyim inşallah,hafta sonundan annemi aldım,biraz bende kalacak, iş güç yemek herşeyi ona yıktım. Şuanda çok iyiyim.

kaju80 merhaba 2012 kasım annesiydin değil mi hatırlıyorum seni de :)
hayırlı olsun bebeğin canım

arkadaşlar karnımda arada bi hareketlenme hissediyorum sanki çok belli belirsiz ama gaz değil ağrımıyor hep aynı yerlerde. Acaba bebek olabilir mi? ilk gebeliğim anlayamıyorum ama şüphelendim :).

Kızlar Günaydın bugünde ikili test için şişli etfale gidicem inşallah yapabilirler artık çok sıkıldım bu konudan yaa

arkadaşlar karnımda arada bi hareketlenme hissediyorum sanki çok belli belirsiz ama gaz değil ağrımıyor hep aynı yerlerde. Acaba bebek olabilir mi? ilk gebeliğim anlayamıyorum ama şüphelendim :).

Bebiş o bebiş, derinde hissedersin şimdi,özellikle hızlı sıçradığında ay bu bebiş diyorsun,şimdi hafif hafif dönmelerini duyuyorsundur. Zaman geçtikçe o vuruşlar güçleniyor,o zaman daha iyi anlayacaksın,bu bebişti diye.

günaydın kızlar. uzun bir aradan sonra işe başlamak kadar kötü bir şey yok

Günaydın tatlişler,

Bende bugün işe gelenlerdenim,pofffff. Ama bu hafta daha iyiyim inşallah,hafta sonundan annemi aldım,biraz bende kalacak, iş güç yemek herşeyi ona yıktım. Şuanda çok iyiyim.

Anaaaammm bir hafta izinden sonraa yine iişeee dönmekkkk çok zor geliyiii

Bebişş ooo

Günnaydın kızlarr!

Bu hafta sonu 4'lü test yaptı doktor, sonuçları perşembe alıcaz hayırlısıyla, kesin kız dedi karnım da sanki hafiften çıkar gibi, sanki hiç büyümüyomuş gibi gelio çok üzülüyorum

herke gün geçtikçe iyi olurken ben kötü oluyorum galiba, iyice depresif olmaya başladım, sanki kuyuya düştüm de çıkamıyorum gibi, eşim halimden hiç anlamıyo kaç gündür konuşmuyoruz da iyice moralim bozuk, ne yapsam bilemiyorum dağlara kaçasım var yeminle

Cenk beye anlattim cagirdi igne yaptilar progesteron verdi Stress yapma ayakta durma agir bisey kaldirma dedi haftaya gel dedi. Sinirlerim bozuldu

çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenmeye çalış, doktorun ne diyosa onu yap, hemencecik geçsin inşallah

Kiz bebek anneleriii 16. Haftada kesin belli olur mu kiz bebisler pazartesi gitsem mi acaba doktora??? Yoksa bi hafta daha mi beklemeliyim

benimkisi 15. haftada belli oldu, 16. haftada sağlamasını yaptık

Ben cok uyuz oluyorum her hareketi batiyo bana sinirlendiriyo beni sonrada sen bu aralar niye boyle oldun diyo bu sefer daha cok sinirleniyorum

Allahım bi tek ben değilmişim dedim sayende, aklımı yitiricem ya nasıl bu kadar anlayışsız olunur sakin olayım diyorum ama sanki herkes üzerime üzerime geliyo, az kaldı böyle olucam

Gunaydinnnn canm gobus olayi kisiden kisiye gore cok degisiyor.. Bi arkadasm 5. Ayinda benmki kadr gobusu yok ama her sey yolunda.. Saglik gobisle hesaplanmiyor takma sakin

Esine gelince pek cogumz da yasiyorz donem donem ayni seyleri ama fazla takmamaya uzmemeye calis kendini lutfen.. Tamamen bebisine odaklan.. Kitap oku bi seyler yap cok ilgilenme onunla.. Bak ben son zamanlarda oyle yapiyorm sinirlendikce hatta erkekler marstan kadinlar venusten kitabi var super tavsiye ederm erkeklerin aslnda bazi seyleri hic de istemeden yaptigini farkedebilirsn bu kitapla.. Tabi ki alinganliklarimz kirginliklarimiz hassas oldugmuz bu donemde gecmiyo bi turlu ama inan hafofletebilirz.. Ben sakin davrandikca gercekten etksini goruyorm esimde dun mesela bi dugune gittik sirf arkadas ortami boyle Allahm nasil iyi uzerime dusuyo falan cok hosuma gitti olcak olcak dedm icimden isin ozuuu kendine ve bebisine iyi bakk gerisini azck akisina birakk.. O sana gelirr...bunalima sokma kendini sakinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…