2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok şükür yalnız değilmişim herkesin hareketi bana batıyor ve hep aglamak geliyor içimden bende bir an psikolojimin fena bozulduğunu dusunmeye başladım

Sağol canım.. Sen doğumu cenk bey ile mi düşünüyosun? Çok iyi doktor ama bana çok pahalı geldi
Fiyat sormadik henuz ,bende rahimde yapisma olmustu ilk kayip gebeligimde 1500 tl ye operasyonu yapmisti bulent hoca ile beraber central da ,sen fiyat aldin mi

Sezeryan 1500
Normal 2500 dedi
Sezeryan iyiymis gibi geldi ,ben ignede kullandigim icin normal riskli olabilir mecbur sezeryan olur tahminimce ,ay bilemedim baska yerlerde ne kadar hic bilmiyorum cenk beye de guveniyorum sagolsun igneyede o baslatti kafamda deli sorular ,bence hepimiz aldigimiz fiyatlari yazalim fikir olsun ,sen nereyi disunuyorsun bide normalmi hayirlisi ile insallah

Ben normal düşünüyorum UMUT HASTANESİ- Fatih Birol normalde doktorum 950 sezeryan fiyatı verdiler 1200 flanda normal

Maşallah çok iyiymiş. Acıbademde hiç bir türlü indirim yok mu acaba,SSk lı fiyat mı bu acaba.
Aynen öyle süsü püsü çokmuş doğumdan sonra eşinle yemeğe iniyomuşsun özel, süsler falan ordan , fotoğraf işleri , bide anne dinlensin diye taburcu olana kadar bebeği sadece emzirmek için getiriyolarmış biz çocuğu görelim bi an önce diye can atıyoruz bunlar neyin peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…