- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Cok sukur gecmis olsun cicegimB Began @zeynep-ahmet @caspe_r @kucukmeleklerim
Tesekkur ederim arkadaslar hepinize cok sukur iyiyim kanamam flan kesildi cok sukur sagolun❤ @kelebek.hill
canım merhaba kramplar eklem yerlerindeyse mangezyum eksikliğinden oluyor. doktoruna söyle bian önce magnezyuma başlamalısınBende de oluyor aynıları hatta hapsurunca ve öksürünce daha fena. Ama bu ağrılar daha baska..
Sağol canım.. Sen doğumu cenk bey ile mi düşünüyosun? Çok iyi doktor ama bana çok pahalı geldiCok sukur gecmis olsun cicegim
Cok şükür yalnız değilmişim herkesin hareketi bana batıyor ve hep aglamak geliyor içimden bende bir an psikolojimin fena bozulduğunu dusunmeye başladımGünnaydın kızlarr!
Bu hafta sonu 4'lü test yaptı doktor, sonuçları perşembe alıcaz hayırlısıyla, kesin kız dedikarnım da sanki hafiften çıkar gibi, sanki hiç büyümüyomuş gibi gelio çok üzülüyorum
herke gün geçtikçe iyi olurken ben kötü oluyorum galiba, iyice depresif olmaya başladım, sanki kuyuya düştüm de çıkamıyorum gibi, eşim halimden hiç anlamıyo kaç gündür konuşmuyoruz da iyice moralim bozuk, ne yapsam bilemiyorumdağlara kaçasım var yeminle
çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenmeye çalış, doktorun ne diyosa onu yap, hemencecik geçsin inşallah
benimkisi 15. haftada belli oldu, 16. haftada sağlamasını yaptık
Allahım bi tek ben değilmişim dedim sayende, aklımı yitiricem ya nasıl bu kadar anlayışsız olunur sakin olayım diyorum ama sanki herkes üzerime üzerime geliyo, az kaldı böyle olucam
Fiyat sormadik henuz ,bende rahimde yapisma olmustu ilk kayip gebeligimde 1500 tl ye operasyonu yapmisti bulent hoca ile beraber central da ,sen fiyat aldin miSağol canım.. Sen doğumu cenk bey ile mi düşünüyosun? Çok iyi doktor ama bana çok pahalı geldi
Sezeryan 1500Fiyat sormadik henuz ,bende rahimde yapisma olmustu ilk kayip gebeligimde 1500 tl ye operasyonu yapmisti bulent hoca ile beraber central da ,sen fiyat aldin mi
Vay be normal daha mı pahalıymış. Ben de merak ettim şimdi medipolde ne kadar alırlar acaba.Sezeryan 1500
Normal 2500 dedi
Sezeryan iyiymis gibi geldi ,ben ignede kullandigim icin normal riskli olabilir mecbur sezeryan olur tahminimce ,ay bilemedim baska yerlerde ne kadar hic bilmiyorum cenk beye de guveniyorum sagolsun igneyede o baslatti kafamda deli sorular ,bence hepimiz aldigimiz fiyatlari yazalim fikir olsun ,sen nereyi disunuyorsun bide normalmi hayirlisi ile insallahSezeryan 1500
Normal 2500 dedi
Evet normal nedense daha pahalı her yerde. Acıbademde 15 binVay be normal daha mı pahalıymış. Ben de merak ettim şimdi medipolde ne kadar alırlar acaba.
Ben normal düşünüyorum UMUT HASTANESİ- Fatih Birol normalde doktorum 950 sezeryan fiyatı verdiler 1200 flanda normalSezeryan iyiymis gibi geldi ,ben ignede kullandigim icin normal riskli olabilir mecbur sezeryan olur tahminimce ,ay bilemedim baska yerlerde ne kadar hic bilmiyorum cenk beye de guveniyorum sagolsun igneyede o baslatti kafamda deli sorular ,bence hepimiz aldigimiz fiyatlari yazalim fikir olsun ,sen nereyi disunuyorsun bide normalmi hayirlisi ile insallah
Iyiymis gercekten bu fiyatlarda umut hastanesinide begeniyorum acikcasi ,kv demlerin evine cok yakin temiz bi hastaneBen normal düşünüyorum UMUT HASTANESİ- Fatih Birol normalde doktorum 950 sezeryan fiyatı verdiler 1200 flanda normal
Evet normal nedense daha pahalı her yerde. Acıbademde 15 bin
Evet şimdi son fiyatlar değiştimi bilmiyorum geçen ay zam gelmiş dediler tüm hastanelerde tekrar bi sorarımIyiymis gercekten bu fiyatlarda umut hastanesinide begeniyorum acikcasi ,kv demlerin evine cok yakin temiz bi hastane
Aynen öyle süsü püsü çokmuş doğumdan sonra eşinle yemeğe iniyomuşsun özel, süsler falan ordan , fotoğraf işleri , bide anne dinlensin diye taburcu olana kadar bebeği sadece emzirmek için getiriyolarmışMaşallah çok iyiymiş. Acıbademde hiç bir türlü indirim yok mu acaba,SSk lı fiyat mı bu acaba.
Bende sormadım henüz ama bi arkadaş sordu arayıp 2.850 imiş sezeryanVay be normal daha mı pahalıymış. Ben de merak ettim şimdi medipolde ne kadar alırlar acaba.
Biz bugun cinsiyet ogrenmeye gidicez cenk beye ,umarim ogrenebiliriz teyzeleri ,tesekkurler fiyat paylasman gercekten cok iyi olduEvet şimdi son fiyatlar değiştimi bilmiyorum geçen ay zam gelmiş dediler tüm hastanelerde tekrar bi sorarım
İnşallah öğrenebilirsin ben de öğreneceğim inşallahh çok heyecanlııııBiz bugun cinsiyet ogrenmeye gidicez cenk beye ,umarim ogrenebiliriz teyzeleri ,tesekkurler fiyat paylasman gercekten cok iyi oldu
Bak heycanlandım şimdiBiz bugun cinsiyet ogrenmeye gidicez cenk beye ,umarim ogrenebiliriz teyzeleri ,tesekkurler fiyat paylasman gercekten cok iyi oldu
İnşallah öğrenebilirsin ben de öğreneceğim inşallahh çok heyecanlıııı
Bak heycanlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?